Blog

een baan zoeken

10 Banen Die Je Kunt Krijgen Met Een Associate Of Arts Degree

Het behalen van een Associate of Arts Degree is een geweldige manier om je carrière te beginnen, dus als je erover hebt nagedacht om er zelf een te halen, is dit het perfecte moment. Deze graad kan een breed scala aan kansen voor je openen, omdat het in verschillende industrieën wordt geaccepteerd. In dit artikel onderzoeken we enkele van de beste banen die je kunt krijgen met een Associate of Arts Degree.

Wat is een Associate of Arts Degree?

Een Associate of Arts Degree is een breed programma waarmee studenten een verscheidenheid aan algemene onderwijscursussen kunnen volgen om hen voor te bereiden op een bachelordiploma in een meer specifiek vakgebied of om hen een goede basis te geven om naar de arbeidsmarkt te gaan. Het is een zeer veelzijdige en aanpasbare opleiding die je zal helpen een baan te vinden in een breed scala van gebieden.

Deze graad richt zich vaak op vaardigheden in de geesteswetenschappen. Tijdens je studie kun je verwachten dat je je zult concentreren op vakken als Engels, geschiedenis, kunst, filosofie en psychologie, in plaats van op wiskunde en wetenschappen (hoewel je waarschijnlijk wat minimaal werk op deze gebieden zult hebben).

Veel mensen kiezen ervoor om een ​​Associate of Arts Degree te behalen omdat het programma doorgaans maar twee jaar duurt in plaats van vier en vanwege het aantal loopbaankeuzes dat beschikbaar is na het afstuderen. Het is ook goedkoper om een ​​Associate of Arts Degree te behalen dan een bachelor, waardoor het gemakkelijker te verwerven is en voor sommigen aantrekkelijker.

Vacatures voor Associate of Arts

Hieronder staan ​​​​enkele geweldige carrièremogelijkheden die je kunt nastreven met een Associate of Arts Degree:

  1. Productie assistent
  2. Banketbakker
  3. Marketing assistent
  4. Schilder
  5. Medewerker personeelszaken
  6. schoonheidsspecialiste
  7. Timmerman
  8. webdesigner
  9. Social media manager
  10. Accountmanager

1. Productieassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,36 per uur

Primaire taken: Productie-assistenten werken op creatieve sets, zoals televisie, theaters of films, waar ze de regisseurs of producenten assisteren. Enkele verantwoordelijkheden zijn onder meer het helpen van de cast bij de voorbereiding van de dag, het bijhouden van het productieschema, het uitvoeren van verschillende boodschappen en het zorgen voor communicatie tussen verschillende afdelingen. Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de creatieve kunsten, is een baan als productieassistent een geweldige plek om te beginnen.

Vereisten: Associate Degree in Film, Communicatie, Media of een gerelateerd vakgebied

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een productieassistent

2. Banketbakker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,34 per uur

Primaire taken: Een banketbakker is iemand die dingen maakt zoals desserts, brood en andere zoetigheden. Banketbakkers runnen meestal hun eigen etablissement of werken in een enkel gedeelte van een grotere keuken, zoals in een restaurant. Het is de verantwoordelijkheid van de banketbakker om de items op een menu voor te bereiden en te maken, indien nodig aangepaste items te maken, training te geven aan nieuwe medewerkers en de inventaris en ingrediënten te beheren.

Vereisten: Associate Degree in Pastry Arts

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een banketbakker

3. Marketingassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,64 per uur

Hoofdtaken: Marketingassistenten helpen de marketingmanager. Tot hun verantwoordelijkheden behoren het schrijven van rapporten, het doen van onderzoek, het organiseren en geven van presentaties, het assisteren bij promotionele evenementen en het ontmoeten van klanten. Marketingassistenten voeren veel van de dagelijkse administratieve taken uit. In sommige gevallen kunnen marketingassistenten ook marketingplannen maken en helpen bij het beheren van klantaccounts.

Vereisten: Associate Degree in Marketing

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een marketingassistent

4. Schilder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,84 per uur

Primaire taken: Een professionele schilder zorgt ervoor dat kamers een lust voor het oog zijn. Ze kennen de beste technieken om een ​​gebied te schilderen en hebben ook enige kennis van design om hun klanten advies te geven. Hoewel praktijkervaring vaak het belangrijkste is bij het zoeken naar een baan als schilder, kan het hebben van een diploma dat je kennis van ontwerpprincipes aantoont, je helpen een betere baan te krijgen.

Vereisten: Associate Degree in Art of Design, samen met on-the-job training

Lees meer: ​​Leer meer over schilder zijn

5. Human Resources-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,31 per uur

Primaire taken: HR-assistenten helpen HR-directeuren en managers met HR-gerelateerde taken. Deze verantwoordelijkheden omvatten het indienen van prestatierapporten, het documenteren van beëindigingen en het invullen van informatie over vergoedingen. Het personeelswerk omvat veel administratieve taken en de HR-assistent zal de HR-manager helpen deze te voltooien. HR-assistenten kunnen ook helpen bij het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. HR-afdelingen bestaan ​​in bedrijven van elke omvang, maar HR-assistenten zijn doorgaans meer nodig in grotere organisaties.

Vereisten: Associate Degree in Human Resources

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een HR-assistent

6. Schoonheidsspecialiste

Nationaal gemiddeld salaris: $20,36 per uur

Primaire taken: Schoonheidsspecialisten richten zich primair op huidverzorging en huidgezondheid. Ze werken in plaatsen zoals spa's of salons en bieden klanten huidverzorgingsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen of poriënreinigingen. Ze verkopen schoonheidsproducten binnen de salon of spa en voorzien klanten van huidverzorgingsadvies. Sommige schoonheidsspecialisten kunnen werken in kantoren voor plastische chirurgie, waar ze kunnen helpen bij het schoonmaken van apparatuur en het geven van instructies aan patiënten.

Vereisten: Associate degree of geaccrediteerd cosmetologieprogramma

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een schoonheidsspecialiste

7. Timmerman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,12 per uur

Primaire taken: De belangrijkste verantwoordelijkheid van een timmerman is om dingen van hout te maken. Dit betekent meestal het bouwen en repareren van constructies voor gebouwen. Sommige timmerlieden verdienen echter ook hun brood met het bouwen van andere dingen, zoals meubels of op maat gemaakte items. Timmerlieden moeten weten hoe ze de juiste materialen moeten kiezen, hoe ze dingen moeten bouwen die voldoen aan de bouwvoorschriften en moeten vaak hun creativiteit gebruiken om unieke items te bouwen.

Vereisten: Associate Degree in timmerwerk

Lees meer: ​​​​Meer informatie over timmerman zijn

8. Webdesigner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,49 per uur

Primaire taken: Webdesigners maken websites en webpagina's die gebruikers aanspreken. In samenspraak met hun klanten ontwikkelen zij websites die aan de eisen voldoen en tegelijkertijd een plezierige ervaring voor de gebruiker bieden. Ze doen dit door verschillende webdesigntools te gebruiken, samen met programmeertalen zoals HTML en CSS. Webdesigners moeten een sterke technische kennis hebben en tegelijkertijd creatief blijven.

Vereisten: Associate Degree in computerprogrammering of grafisch ontwerp

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een webontwerper

9. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.221 per jaar

Primaire taken: Socialmediamanagers beheren de socialemedia-accounts van een organisatie om de naamsbekendheid te vergroten en leads te genereren. Ze werken meestal voor één organisatie en beheren hun hele sociale media-operatie of ze beheren een paar kleinere klanten. Socialmediamanagers moeten zeer vertrouwd zijn met zowel sociale media als online marketingtechnieken. Vaak zullen ze ook klantenservicetraining moeten volgen, zodat ze kunnen reageren op vragen en problemen van klanten.

Vereisten: Associate Degree in Marketing

Lees meer: ​​​​Meer informatie over hoe je een socialemediamanager bent

10. Accountmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 65.871 per jaar

Primaire taken: Accountmanagers zijn meestal te vinden in zakelijke en marketingbureaus. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheren en werven van klanten. Ze zorgen ervoor dat de klant tevreden blijft met het bedrijf waarvoor ze werken door nauwe banden met klanten aan te gaan om hun behoeften op een dieper niveau te begrijpen.

Vereisten: Associate Degree in Business Administration

Lees meer: ​​Meer informatie over accountmanager zijn


About author

Klaartje Reijmink

Het behalen van een Associate of Arts Degree is een geweldige manier om je carrière te beginnen, dus als je erover hebt nagedacht om er zelf een te halen, is dit het perfecte moment. Deze graad kan een breed scala aan kansen voor je openen, omdat het in verschillende industrieën wordt geaccepteerd. In dit artikel onderzoeken we enkele van de beste banen die je kunt krijgen met een Associate of Arts Degree.


Scroll to Top