Blog

een baan zoeken

10 Banen Die Je Kunt Krijgen Met Een Master In Het Onderwijs

Er zijn veel mogelijkheden als je een Master's Degree in Education hebt. Met een masterdiploma kun je ook banen vinden met hogere salarissen, in het onderwijs en in andere sectoren. In dit artikel bespreken we 10 banen waar je met een Master Educatie aan de slag kunt, gemiddelde salarissen, welke bedrijven voor die functie inhuren en eventuele aanvullende eisen.

10 banen die je kunt krijgen met een Master's Degree in Education

Hieronder staat een lijst met 10 banen die je kunt overwegen als je een masterdiploma in het onderwijs hebt:

1. Engels als tweede taalleraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,10 per uur

Primaire taken: ESL-leraren geven Engelse les aan mensen die geen moedertaalsprekers zijn. Ze moeten elk van hun studenten individueel beoordelen en aangepaste lesplannen en praktische leerervaringen schrijven op basis van verschillende behoeften. In een klaslokaal zal een ESL-leraar studenten doorgaans leren Engels te lezen, te demonstreren hoe effectief te luisteren in het Engels, informatie duidelijk in het Engels te communiceren, nauwkeurige Engelse grammatica te gebruiken en geschikte instructiestrategieën te ontwikkelen.

Aanvullende vereisten: Afhankelijk van de staat kan een interculturele taal- en ontwikkelingscertificering vereist zijn.

Bedrijven met deze functie: Miami Dade Public County Schools, College of the Desert, iTutor.com Inc., VIPKid

2. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,33 per uur

Primaire taken: Een tutor is verantwoordelijk voor het helpen van studenten om verschillende academische onderwerpen te begrijpen. Ze beoordelen, begeleiden en stimuleren studenten tijdens hun leerprocessen. Docenten maken vaak rapporten, helpen studenten manieren te vinden om hun leerproces te verbeteren, ontwikkelen de vaardigheden van de student, detecteren de specifieke behoeften van elke student en geven aanvullende lessen.

Aanvullende vereisten: Er zijn geen aanvullende vereisten voor deze functies, hoewel het voor docenten nuttig kan zijn om voortdurend meer te leren over de vakken die ze doceren.

Bedrijven met deze functie: Wyzant, Grade Potential Tutoring, Club Z! Bijles aan huis

3. Onderwijsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $44.640 per jaar

Primaire taken: Onderwijsspecialisten beoordelen de specifieke situatie en doen aanbevelingen om de lesmethoden, curriculumplanning en individuele klaslessen te helpen verbeteren.

Ze nemen ook deel aan het communiceren van verwachtingen en studentenvoortgang met de ouders of voogden van studenten, docenten en studieadviseurs. Een onderwijsspecialist kan procedures formuleren en ontwerpen om te helpen bepalen of de doelstellingen van het programma consequent worden gehaald, vragenlijsten ontwikkelen, schoolpersoneel en beheerders interviewen en aanbevelingen en procedures doen voor instructie-eenheden.

Aanvullende vereisten: na het behalen van een masterdiploma kan het nodig zijn om een ​​Specialist in Education-programma te volgen en een licentie of certificering te krijgen.

Bedrijven met deze functie: Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten, Centers for Disease Control and Prevention, Commonwealth of Pennsylvania

4. Academische coördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.223 per jaar

Primaire taken: Een academische coördinator is verantwoordelijk voor het voldoen aan de doelen en benchmarks van een organisatie, leerresultaten, het bereiken van afdelingsdoelen en het zorgen voor een effectieve levering van het curriculum. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen van een positieve werkomgeving die inspeelt op de behoeften van studenten.

Academische coördinatoren bereiden en onderhouden studentendossiers, ontwikkelen en beheren uitgebreide academische ondersteuningsprogramma's en begeleiden studenten bij hun educatieve problemen en academische doelen.

Aanvullende vereisten: Academische coördinatoren hebben meestal een staatsvergunning nodig om te werken.

Bedrijven met deze functie: Richmond Public Schools, Denver Public Schools, University of Kentucky

5. Onderwijsconsulent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.518 per jaar

Primaire taken: Onderwijsconsulenten helpen studenten bij de voorbereiding op het maken van hun overgangen in onderwijsprogramma's, zoals de overgang van de middelbare school naar de universiteit. Ze adviseren studenten over de selectie- en toelatingsprocessen van een universiteit en hoe ze zich kunnen voorbereiden op toelatingstests voor de universiteit.

Een onderwijsconsulent ontwikkelt positieve leeromgevingen voor studenten, maakt en onderhoudt dossiers, rapporten en documentatie en werkt samen met schoolgemeenschappen om educatieve programma's op te bouwen.

Aanvullende vereisten: Onderwijsconsulenten geven doorgaans minimaal drie jaar les voordat ze een adviescertificering aanvragen.

Bedrijven met deze functie: Step by Step Learning, University of North Carolina at Chapel Hill, Oakland Schools

6. Bibliothecaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28,90 per uur

Primaire taken: Een bibliothecaris helpt mensen met het vinden van informatie en het uitvoeren van onderzoek voor professioneel en persoonlijk gebruik. De taken van de bibliothecaris bestaan ​​uit het plannen van programma's voor verschillende doelgroepen, het ontwikkelen en indexeren van databases met bibliotheekmateriaal, het onderzoeken van nieuwe boeken en materialen, het geven van lessen over informatiebronnen en het opstellen van bibliotheekbudgetten.

Aanvullende vereisten: Als u voor openbare scholen werkt, kan een bibliothecaris nodig zijn om een ​​certificering te verkrijgen.

Bedrijven met deze functie: College of the Sequoias, Jefferson County Public Schools, KY, Denver Public Library, Valencia College

7. Curriculumleider

Nationaal gemiddeld salaris: $29,36 per uur

Primaire taken: Curriculumleiders hebben een positieve benadering van curriculumontwikkeling en zorgen ervoor dat doelen worden gesteld en gehaald. Ze kunnen leerboeken en ander instructiemateriaal selecteren voor implementatie, verwachtingen scheppen over hoe het leerplan moet worden behandeld, gegevens gebruiken om de prestaties van de wijk te volgen en leerkrachten helpen bij het integreren van nieuwe technologie in hun klaslokalen.

Aanvullende opleidingseisen: Sommige werkgevers hebben mogelijk een onderwijscertificaat of een onderwijsadministratiecertificaat nodig.

Bedrijven met deze functie: Harvard University, Pantex, Trilogy Education Services, AmeriCorps, Peoples Income Tax

8. Instructieontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 58.423 per jaar

Primaire taken: Een onderwijsontwerper gebruikt leerprincipes om de functionaliteit, organisatie en het uiterlijk van leermaterialen en -systemen te ontwikkelen. Ze werken vaak samen met experts om leerdoelen te bepalen, interactieve mediahulpmiddelen te ontwikkelen, cursussen en leerplannen te maken en lay-outs voor instructiemateriaal te maken.

Aanvullende vereisten: Veel werkgevers zoeken educatieve ontwerpers met een onderwijs- of onderwijsbeheerderslicentie.

Bedrijven met deze functie: University of Nebraska Medical Center, Orbis Education, California State University

9. Bedrijfstrainer

Nationaal gemiddeld salaris: $66,425 per jaar

Primaire taken: Bedrijfstrainers zijn gespecialiseerd in het aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden aan werknemers zodat de productiviteit van een bedrijf toeneemt. Ze leren werknemers ook hoe ze hun werk goed kunnen doen en houden iedereen op de hoogte van eventuele veranderingen in de branche. Een corporate trainer voert trainingsprogramma's uit voor personeel en medewerkers, onderhoudt trainingsmateriaal, controleert op naleving van wet- en regelgeving, evalueert de werkprestaties van het managementteam en maakt werkprestatierapporten van al het personeel.

Aanvullende vereisten: Het kan nodig zijn om certificering te verkrijgen van de American Society for Training and Development of de American Training and Seminar Association.

Bedrijven met deze functie: Intellezy, LLC, Team Driven Real Estate - Snyder, Preheim, & Banaga Groups, Energy One

10. Studentendecaan

Nationaal gemiddeld salaris: $ 75.038 per jaar

Primaire taken: Een studentendecaan is verantwoordelijk voor de coördinatie van studentenprogramma's, meestal aan een hogeschool of universiteit. Ze identificeren de behoeften van studenten en zorgen voor een productieve leeromgeving. Een decaan van studenten zal ook toezicht houden op en beheren van het Admissions Office, structuur en proactief leiderschap bieden, statistische rapporten opstellen en afdelingsevaluaties uitvoeren.

Aanvullende vereisten: Er zijn geen aanvullende vereisten om decaan te worden, hoewel het nuttig kan zijn om een ​​doctoraat in het onderwijs te behalen.

Bedrijven met deze functie: San Jose/Evergreen Community College District, North Orange County Community College District, Ohlone College


About author

Krisje van der Zeide

Er zijn veel mogelijkheden als je een Master's Degree in Education hebt. Met een masterdiploma kun je ook banen vinden met hogere salarissen, in het onderwijs en in andere sectoren. In dit artikel bespreken we 10 banen waar je met een Master Educatie aan de slag kunt, gemiddelde salarissen, welke bedrijven voor die functie inhuren en eventuele aanvullende eisen.


Scroll to Top