Blog

een baan zoeken

10 Bedrijven Die Deeltijdbanen Met Voordelen Aanbieden

Deeltijdbanen met voordelen vereisen doorgaans minder dan 40 uur werk per week en bieden een combinatie van ziektekosten-, gezichts- of tandartsverzekeringen. Hoewel veel werkgevers alleen voordelen bieden aan voltijdse werknemers, zijn er enkele deeltijdbanen die voordelen bieden in bijna elke sector. In dit artikel gaan we in op 10 bedrijven met locaties in de VS die voordelen bieden aan parttime werknemers.

Gerelateerd: 17 banen die goed betalen

 

Bedrijven die deeltijdbanen met voordelen aanbieden

De meest voorkomende voordelen voor deeltijdwerkers zijn ziektekostenverzekeringen, tandheelkundige en visiedekkingsplannen en 401 (k) -plannen. Het aantal gewerkte uren per week om voor een uitkering in aanmerking te komen, varieert afhankelijk van het bedrijfsbeleid.

Hier zijn verschillende bedrijven om te overwegen als u op zoek bent naar een deeltijdbaan met voordelen:

1. Starbucks

Je kunt voor ongeveer 20 uur per week werken als barista, administratief medewerker of een andere parttime functie op een van de wereldwijde locaties van Starbucks. Naast het basissalaris bieden ze hun parttime werknemers bonussen en ziektekostenverzekeringen, waaronder levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheids- en ongevallendekking en meerdere ziektekostenverzekeringen voor medische, tandheelkundige en visieplannen. Ze bieden ook een 401 (k) pensioenplan en scherp geprijsde bedrijfsaandelen. U kunt ook elke week gratis koffie krijgen. Verder kunt u betaald verlof, adoptiebijstand, onderwijskosten, pendelkaarten en financiële hulp krijgen in een crisissituatie. 

Gerelateerd: 20 deeltijdbanen die goed betalen

2. Costco Groothandel

Als parttime werknemer bij Costco kunt u zich inschrijven voor hun aandelenaankoopplan voor werknemers zodra ze u aannemen. Om in aanmerking te komen voor hun competitieve voordelenpakket, moet je 180 dagen of 600 uur voor hen hebben gewerkt. Als je dat hebt gedaan, ontvang je de uitkering vanaf de eerste van de volgende maand. De voordelen omvatten een levensverzekering, dekking van de gezondheidszorg, een basisplan voor tandheelkundige zorg en kortingen op voorgeschreven medicijnen. Hun visieprogramma strekt zich uit tot uw gezinsleden en zij bieden een 401 (k) -plan dat is gebaseerd op een percentage van uw inkomsten. 

Nadat u hun proeftijd van 90 dagen hebt gepasseerd en minimaal 10 uur per week hebt gewerkt, komt u in aanmerking voor een kortlopende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Gerelateerd: Basissalaris en uw voordelenpakket

3. REI

REI (Recreational Equipment, Inc.), een retailer van hoogwaardige outdooruitrusting, neemt parttime medewerkers in verschillende rollen aan, waaronder klantenservicespecialist en instructeur voor outdoorscholen. Je moet een jaar lang 20 uur per week werken om in aanmerking te komen voor het competitieve arbeidsvoorwaardenpakket van REI voor deeltijdse werknemers. De voordelen omvatten levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en medische verzekeringen, waaronder plannen voor tandheelkundige, visie en langdurige zorg. REI biedt ook andere voordelen, zoals opties voor betaald verlof en werknemerskortingen. Ze subsidiëren uw kosten voor het openbaar vervoer en bieden flexibele schema's en groepsfitnessactiviteiten.

4. Handelaar Joe's

Als je parttime werkt bij Trader Joe's, word je onderdeel van hun "Crew" en kom je in aanmerking voor 10% werknemerskortingen op hun winkelartikelen. U kunt ook een pensioenregeling krijgen waaraan zij 10% van uw jaarsalaris zullen bijdragen. Ze bieden ook goedkope verzekeringsplannen voor medische, visuele en tandheelkundige dekking. Daarnaast krijg je betaald verlof, prestatiegerichte promotie en hulp bij loopbaanontwikkeling.

5. Aerotek

Aerotek is een wereldwijd toonaangevend wervings- en uitzendbureau dat al sinds 1983 actief is en gelooft in de zorg voor zijn werknemers. Als parttime werknemer die 20 uur per week voor hen werkt, komen u en uw personen ten laste in aanmerking voor een medische, tandheelkundige en visuele verzekering. U krijgt ook een levensverzekering en dekking voor overlijden door ongeval en verminking en invaliditeit. Er zijn 401 (k) en 529 spaarplannen voor pensioen en universiteit, evenals collegegeldvergoeding voor loopbaangerelateerde cursussen. Daarnaast bieden ze betaalde vakanties, royale personeelskortingen en flexibele bestedingsrekeningen.

6. Het thuisdepot

Hoewel Home Depot sinds 2014 is gestopt met het aanbieden van ziektekostenverzekeringen aan deeltijdse werknemers, blijven ze tandarts-, visie- en overlijdensrisicoverzekeringen opnemen in hun voordelenpakket. U krijgt ook een plan voor de bescherming van kritieke ziekten en een schadevergoedingsplan voor het ziekenhuis. Hun drempel voor dekking van de gezondheidszorg is echter gestegen tot 30 uur per week. Als u pensioensparen wilt, moet u bereid zijn om maximaal 40 uur per week te werken.

7. Nietjes

Als je minimaal 15 uur per week voor Staples hebt gewerkt, kom je in aanmerking voor hun parttime uitkering. Ze bieden hun parttime medewerkers verschillende voordelen, waaronder een 401 (k) -plan, een kortlopende arbeidsongeschiktheidsverzekering en een ziektekostenverzekering met vaste uitkering. U kunt ook een flexibel dekkingsplan voor tandheelkunde en gezichtsvermogen, een levensverzekering en een overlijdens- en verminkingsverzekering door ongeval hebben.

8. Chico's FAS, Inc.

Hoewel sommige voordelen, zoals winkelkortingen, van kracht zijn vanaf je eerste dag als parttime Associate bij Chico's FAS, Inc., kom je in aanmerking voor promotie na 60 dagen op de baan. Nadat je in zes maanden 500 uur hebt ingezet, kun je kiezen voor het 401(k) abonnement. U kunt ook een ziektekosten-, levens- en arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgen en betaald verlof voor ziekte- en vakantieverlof. Het competitieve arbeidsvoorwaardenpakket voor parttime medewerkers omvat bonussen, winkelkortingen en aandelenopties.

9. Cost Plus Wereldmarkt

Nadat u minimaal 20 uur per week op de Cost Plus Wereldmarkt heeft gewerkt, komt u in aanmerking voor een zorgtoeslag voor preventieve zorg. Als u 180 dagen bij het bedrijf werkt, kunt u een basisverzekering voor tandheelkundige zorg krijgen. U kunt ook werknemerskortingen gebruiken voor aankopen in de winkel.

10. Macy's

Macy's biedt flexibele en goed geplande schema's voor hun medewerkers. Je kunt als parttime werknemer in verschillende hoedanigheden werken en als je tot 20 uur per week werkt, krijg je werknemerskortingen om in de winkel te winkelen. Ze zullen je ook de nodige on-the-job training geven en je hebt volop doorgroeimogelijkheden. Als parttime werknemer krijg je ook gezondheids- en pensioenuitkeringen.


About author

Sophie Schluter

Deeltijdbanen met voordelen vereisen doorgaans minder dan 40 uur werk per week en bieden een combinatie van ziektekosten-, gezichts- of tandartsverzekeringen. Hoewel veel werkgevers alleen voordelen bieden aan voltijdse werknemers, zijn er enkele deeltijdbanen die voordelen bieden in bijna elke sector. In dit artikel gaan we in op 10 bedrijven met locaties in de VS die voordelen bieden aan parttime werknemers.


Scroll to Top