Blog

Of je nu op zoek bent naar een baan om je school te helpen betalen of dat je van autorijden je professionele carrière wilt maken, er zijn verschillende mogelijkheden die goed betalen. Nationale en internationale bedrijven hebben bezorgers nodig, of het nu gaat om het bezorgen van eten of pakketten. Door enkele van de beste salarissen te bekijken die voor u beschikbaar zijn, kunt u beginnen met solliciteren naar bezorgbanen bij bedrijven die het levensonderhoud van werknemers waarderen. In dit artikel definiëren we de bestbetaalde bezorgtaken voordat we 10 bezorgtaken, bedrijfsgegevens en salarisverwachtingen voor elk bekijken.

Gerelateerd: Een commercieel rijbewijs halen in 7 stappen

Wat zijn de best betaalde bezorgtaken?

De bestbetaalde bezorgtaken zijn die welke worden aangeboden door grote bezorgservicebedrijven. Deze bedrijven strekken zich uit over verschillende sectoren, van voedselbezorging tot pakketten en andere goederen. Ook bieden de bestbetaalde bezorgbanen werknemers doorgaans een betaalde baan, of op zijn minst een uurloon met voordelen.

Gerelateerd: Rijvaardigheid: definitie en voorbeelden

10 best betalende bezorgtaken

Om bezorger te worden, moet u een rijbewijs, een goed rijgedrag en potentiële commerciële rijbewijzen hebben. Hier zijn 10 van de best betalende bezorgtaken die voor u beschikbaar zijn:

1. Gunst Bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,81 per uur

Primaire taken: Favor Delivery is een in Texas gevestigd bezorgservicebedrijf dat klanten afhaalmaaltijden, boodschappen, drogisterijproducten en andere producten bezorgt die binnen een uur of minder kunnen worden opgehaald. Om een ​​Favor Delivery-chauffeur te worden, moet je minimaal 18 jaar oud zijn, een auto en een rijbewijs hebben en een iPhone of Android-telefoon hebben. Hoewel Favor Delivery-chauffeurs misschien niet het hoogste salaris ontvangen in vergelijking met andere bezorgdiensten, mogen chauffeurs 100% van hun fooien houden, waardoor u naast het uurloon meer geld kunt verdienen.

2. DoorDash bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 45.555 per jaar

Primaire taken: DoorDash is een bezorgservicebedrijf dat mensen in de VS, Australië, Canada en Puerto Rico voorziet van afhaalmaaltijden. Om bezorger te worden voor DoorDash, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. U kunt ook fietsen, scooters of lopen gebruiken als u in een stad woont en geen auto heeft. Als u van plan bent om met de auto te bezorgen, moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

Als bezorger van DoorDash heb je de mogelijkheid om extra geld te verdienen met fooien. DoorDash biedt chauffeurs ook kortingen voor autoreparaties, zodat u in een mum van tijd kunt blijven leveren.

Gerelateerd: Hoe een lang woon-werkverkeer te beheren

3. Grubhub-koerier

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.378 per jaar

Primaire taken: Grubhub is een in de VS gevestigde voedselbezorgservice die afhaalbezorgdiensten levert van lokale restaurants en restaurantketens aan degenen die via de app bestellen. Grubhub-koeriers moeten minstens 19 jaar oud zijn. Ze moeten ook een auto of fiets hebben om efficiënt te kunnen leveren. Verder moeten degenen die van plan zijn een auto te gebruiken een geldig rijbewijs en een autoverzekering hebben.

Bezorgers hebben ook een flexibel schema waarmee ze hun uren kunnen kiezen en of ze fulltime of parttime willen werken. Ook krijgen bezorgers tips om hun loon te maximaliseren en ontvangen ze nog steeds hun uurloon, mochten er geen bestellingen binnenkomen tijdens de specifieke uren dat ze werkten.

4. Instacart-bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.219 per jaar

Primaire taken: Instacart is een in de VS gevestigd bedrijf dat ook in Canada actief is. Het richt zich meestal op het ophalen en bezorgen van boodschappen voor klanten die ofwel geen tijd hebben om naar een supermarkt te gaan, of dat niet kunnen vanwege een handicap of ziekte. Naast het ophalen van boodschappen maken ze ook reclame voor bepaalde drogisterijen en andere lokale ketens waarvan klanten producten nodig hebben. Om Instacart-bezorgchauffeur te worden, moet je minimaal 18 jaar oud zijn, een auto hebben voor vervoer, een geldig rijbewijs en een smartphone (minimaal iPhone 5 of Android 4.4-modellen).

Als bezorger kun je deelnemen aan een flexibel schema en extra geld verdienen door tijdens je dienst fooien te verzamelen.

Gerelateerd: 17 banen die je fit houden

5. Postmates bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.364 per jaar

Primaire taken: Postmates is een ander in de VS gevestigd bedrijf dat bezorgdiensten levert aan klanten in bijna 3.000 landelijke steden. Ze zijn gespecialiseerd in bezorging op dezelfde dag van afhaalmaaltijden, boodschappen en andere producten die klanten moeten laten bezorgen. Naast betalen en fooien krijgen bezorgers extra voordelen. Bezorgers moeten minimaal 18 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een geldig rijbewijs als ze een auto, scooter of motorfiets gebruiken en een autoverzekering hebben.

Ook krijgt elke chauffeur die minimaal 10 leveringen per maand doet, kortingen voor de volgende maand op winkels en merken via het PerkSpot-programma.

6. Kaviaarbezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $24,96 per uur

Primaire taken: Caviar is een bezorgservice met 28 landelijke locaties. Bezorgers moeten ten minste 18 jaar oud zijn en twee jaar rijden sinds het behalen van hun rijbewijs. Ook moeten bezorgers een vorm van vervoer hebben zoals een auto, scooter of fiets om de bezorging efficiënter te maken. Als chauffeur mag u 100% van uw fooien houden en wordt u direct betaald nadat u een levering heeft gedaan, zodat u niet hoeft te wachten om betaald te worden.

Omdat Caviar werkt van 8.00 uur tot 23.30 uur, heb je de mogelijkheid om op elk moment tijdens die uren te werken.

7. Uber Eats-bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $62,339 per jaar

Primaire taken: Als onderdeel van Uber levert Uber Eats afhaalmaaltijden aan klanten in het hele land. Bezorgers moeten minimaal de minimum leeftijd hebben om te rijden in hun gebied en een geldig rijbewijs hebben. Of je nu je rijbewijs hebt behaald op je 16e of op je 23e, je moet minimaal een jaar rijervaring hebben voordat je voor Uber Eats gaat werken. Als je van plan bent om met een scooter te bezorgen, moet je minimaal 19 jaar oud zijn en voor fietsers moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Voor beide is een licentie vereist.

Uber Eats-bezorgers ontvangen een aantal voordelen, waaronder flexibele werkschema's, onmiddellijke betaling en financiële steun in bepaalde gebieden.

Gerelateerd: Voorbeeld van sollicitatiebrief bezorger

8. Bezorger verzenden

Nationaal gemiddeld salaris: $65.213 per jaar

Primaire taken: Shipt is een bezorgbedrijf voor boodschappen dat wordt gerund door Target. Shipt richt zich ook op drogisterijketens en andere winkels in het bezorggebied van Shipt. Om chauffeur van Shipt te worden, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Verder heb je een geldig rijbewijs, een auto voor vervoer en een autoverzekering nodig. Verder heb je een up-to-date smartphone nodig (minimaal iPhone IOS 10 of Android 5.1). Als chauffeur van Shipt ontvang je verschillende voordelen, waaronder wekelijkse loonstrookjes voor een constante stroom van inkomsten, een fulltime of parttime dienstverband, flexibele planning en een gratis Shipt-lidmaatschap.

9. FedEx lokale bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $77.240 per jaar

Primaire taken: FedEx is een multinationale onderneming die bezorgdiensten aanbiedt tussen fabrieken, magazijnen, bedrijven en het publiek. FedEx-chauffeurs moeten 21 jaar oud zijn, een geldig rijbewijs hebben en ten minste één jaar rijervaring in een professionele omgeving hebben, voordat ze voor FedEx gaan werken. Chauffeurs hebben hun eigen voertuig niet nodig, want FedEx zal het leveren. Bestuurders moeten ook een lichamelijk examen, een drugstest en een antecedentenonderzoek kunnen doorstaan.

Als bezorger voor FedEx ontvang je verschillende personeelsvoordelen, waaronder gezondheidszorg, PTO, collegegeldvergoeding en kortingen op verzendkosten voor elk artikel dat je via FedEx bestelt.

10. UPS-bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 84.881 per jaar

Primaire taken: UPS is een ander multinationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in bezorgdiensten tussen verschillende bedrijven, magazijnen en het publiek. UPS-chauffeurs moeten een geldig rijbewijs hebben, minimaal 18 jaar oud zijn en slagen voor een DOT-examen. UPS-bezorgers komen in aanmerking voor bonussen en ontvangen ook een aantal voordelen, zoals gezichtsvermogen, medische en tandheelkundige voordelen. Na verloop van tijd kunnen chauffeurs carrièremogelijkheden krijgen en de mogelijkheid krijgen om een ​​meer competitief loon te krijgen.


About author

Adje ter Kiefte

Of je nu op zoek bent naar een baan om je school te helpen betalen of dat je van autorijden je professionele carrière wilt maken, er zijn verschillende mogelijkheden die goed betalen. Nationale en internationale bedrijven hebben bezorgers nodig, of het nu gaat om het bezorgen van eten of pakketten. Door enkele van de beste salarissen te bekijken die voor u beschikbaar zijn, kunt u beginnen met solliciteren naar bezorgbanen bij bedrijven die het levensonderhoud van werknemers waarderen. In dit artikel definiëren we de bestbetaalde bezorgtaken voordat we 10 bezorgtaken, bedrijfsgegevens en salarisverwachtingen voor elk bekijken.


Scroll to Top