Blog

een baan zoeken

10 Biologiebanen In Het Leger: Met Salarissen En Taken

Mensen met veel verschillende vaardigheden en interesses kunnen banen vinden in het leger. Voor mensen met een biologieachtergrond zijn er veel carrièremogelijkheden in het leger om uit te kiezen, waaronder rollen in geneeskunde en wetenschappelijk onderzoek. Als je geïnteresseerd bent in werken in de biologie en in het leger gaan, is het handig om je verschillende baanopties te kennen. In dit artikel bespreken we 10 verschillende biologiebanen waarop je kunt solliciteren in het leger en vermelden we salarissen en functieverantwoordelijkheden voor elke rol.

Wat zijn biologiebanen in het leger?

Biologische banen in het leger zijn banen die je in het leger kunt krijgen als je een biologieachtergrond hebt. Deze banen omvatten geneeskunde, onderzoek en andere disciplines. Doorgaans ontwikkelen mensen die in militaire biologie werken vaardigheden zoals:

  • Communicatie: Communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor mensen die in de biologie in het leger werken. Vaak moet je in deze banen rapporten opstellen en communiceren met mensen in andere rollen, waarbij goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden belangrijk zijn.

  • Professionaliteit: Professionaliteit is een andere kritische vaardigheid. Om je biologiebaan in het leger effectief uit te voeren, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf op een professionele manier moet gedragen.

  • Problemen oplossen: het is ook belangrijk dat mensen die in de biologie in het leger werken, probleemoplossende vaardigheden hebben. In wetenschappelijke en medische banen doen zich vaak problemen voor en het is belangrijk om te weten hoe problemen effectief kunnen worden opgelost.

  • Leiderschap: Veel mensen die in het leger werken, kunnen ook profiteren van leiderschapsvaardigheden, waaronder delegatie, teamwerk en management. Naarmate je carrière vordert, kun je teams van andere mensen leiden, waardoor leiderschapsvaardigheden belangrijk zijn.

Gerelateerd: Militaire carrières: een definitieve gids

10 biologiebanen in het leger

Mensen met een biologieachtergrond kunnen een aantal verschillende loopbaantrajecten volgen. Hier zijn 10 verschillende biologiebanen in het leger waarop je kunt solliciteren:

1. Technicus biomedische apparatuur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.354 per jaar

Primaire taken: Technici voor biomedische apparatuur zijn medische en biologieprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het installeren en onderhouden van militaire biomedische apparatuur. Deze apparatuur kan anesthesiemachines, aspiratiepompen en meer omvatten. Technici van biomedische apparatuur voeren ook preventief onderhoud uit aan biomedische apparatuur om ervoor te zorgen dat deze veilig en effectief is voor de behandeling van patiënten. Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het onderwijzen van mensen hoe ze de apparatuur moeten gebruiken.

2. Laboratoriumwetenschapper

Nationaal gemiddeld salaris: $66,652 per jaar

Primaire taken: Labwetenschappers zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van biologisch onderzoek voor het leger. Ze kunnen ook worden belast met het geven van aanbevelingen en het toezicht houden op laboratoria. Doorgaans hebben militaire laboratoriumwetenschappers geavanceerde biologie of medische graden nodig, en ze hebben mogelijk ook veiligheidsmachtigingen nodig. Ze kunnen onderzoek doen naar chemische, biologische, radiologische en nucleaire (CBRN) operaties, respons en verdediging, en ze kunnen ook ziekten onderzoeken en onderzoeken hoe ze kunnen worden behandeld en voorkomen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een laboratoriumwetenschapper

3. Legerverpleegster

Nationaal gemiddeld salaris: $ 83.842 per jaar

Primaire taken: Legerverpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het verlenen van medische zorg en het uitvoeren van verpleegkundige taken voor het leger. Hun verantwoordelijkheden kunnen zijn het behandelen van militairen en hun families, het verlenen van zorg in ontwikkelingslanden en het behandelen van soldaten in gevechten. Ze zijn ook verantwoordelijk voor traditionele verpleegkundige taken, zoals het ontmoeten van patiënten voor afspraken, het nemen van vitale gegevens van de patiënt, het opnemen van medische informatie, het beoordelen van medische geschiedenis en het uitvoeren van lichamelijk onderzoek.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een verpleegster

4. Medisch ambtenaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 84.840 per jaar

Primaire taken: Medische officieren zijn verantwoordelijk voor het verlenen van gezondheidsdiensten aan militaire leden en hun families. Ze kunnen ook administratieve taken uitvoeren, gezondheidsnormen handhaven en toezicht houden op andere medische teamleden. Militair geneeskundige officieren kunnen worden ingezet en zorg verlenen in gevechten. Militaire medische officieren moeten zowel de opleiding van militaire officieren als de medische school voltooien.

5. Legerbioloog

Nationaal gemiddeld salaris: $92.562 per jaar

Primaire taken: Legerbiologen zijn biologieprofessionals die biologie studeren voor het leger. Verantwoordelijkheden van militaire biologen kunnen onder meer het toezicht houden op laboratoria, het uitvoeren van onderzoek en experimenten, het verzamelen van monsters en het verstrekken van rapporten en professionele aanbevelingen aan andere militaire professionals. Ze kunnen zich ook specialiseren in bepaalde gebieden van de biologie of bepaalde militaire programma's.

6. Militair microbioloog

Nationaal gemiddeld salaris: $96,337 per jaar

Primaire taken: Militaire microbiologen zijn verantwoordelijk voor het bestuderen van micro-organismen, met name die welke ziekten en infecties veroorzaken, en ze zijn doorgaans goed geïnformeerd over infectieziekten en hoe deze te voorkomen en te behandelen. Ze kunnen ook worden belast met het toezicht op laboratoria en het geven van professionele aanbevelingen.

7. Milieuwetenschapper

Nationaal gemiddeld salaris: $98,018 per jaar

Primaire taken: Militaire milieuwetenschappers zijn verantwoordelijk voor het onderzoeken van de milieueffecten van militaire activiteiten en het beheren en herstellen van natuurlijke ecosystemen. Milieuwetenschappers kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het verzamelen van milieumonsters, het identificeren van milieubedreigingen en het maken van plannen voor milieubescherming en duurzaamheid.

8. Nucleair ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 114.431 per jaar

Primaire taken: Nucleaire ingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van kernwapens in het leger. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het handhaven van nucleaire veiligheidsnormen en het ontwerpen van nucleaire apparatuur zoals reactorkernen. Ze kunnen ook in teams werken met andere instanties aan projecten op het gebied van nucleaire engineering.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een nucleair ingenieur

9. Legerarts

Nationaal gemiddeld salaris: $168.595 per jaar

Primaire taken: Legerartsen zijn medische professionals die verantwoordelijk zijn voor het behandelen en diagnosticeren van medische problemen voor militaire leden. Militaire artsen kunnen werken in gevechts- of burgerhospitalen. Militaire artsen moeten zowel een medische opleiding als een opleiding tot militaire officier volgen. Ze hebben veel van dezelfde verantwoordelijkheden als andere artsen, waaronder het ontmoeten van patiënten voor afspraken, het uitvoeren van patiëntonderzoeken, het diagnosticeren van gezondheidsproblemen, het verstrekken van behandelingen en het voorschrijven van medicijnen.

Verwant: Leer meer over het zijn van een arts

10. Legerchirurg

Nationaal gemiddeld salaris: $ 212.746 per jaar

Primaire taken: Een militair chirurg is verantwoordelijk voor het uitvoeren van chirurgische procedures bij leden van het leger of hun families. Ze kunnen inzetten en werken in de strijd. Militaire chirurgen moeten een medische graad hebben en een residentie voltooien om te kunnen oefenen. Het kan ook zijn dat ze een militaire training moeten volgen. Militaire chirurgen hebben veel van dezelfde taken als andere chirurgen, waaronder het diagnosticeren en behandelen van gezondheidsproblemen, het onderzoeken van patiënten en het uitvoeren van operaties.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een chirurg


About author

Anje Rotgers

Mensen met veel verschillende vaardigheden en interesses kunnen banen vinden in het leger. Voor mensen met een biologieachtergrond zijn er veel carrièremogelijkheden in het leger om uit te kiezen, waaronder rollen in geneeskunde en wetenschappelijk onderzoek. Als je geïnteresseerd bent in werken in de biologie en in het leger gaan, is het handig om je verschillende baanopties te kennen. In dit artikel bespreken we 10 verschillende biologiebanen waarop je kunt solliciteren in het leger en vermelden we salarissen en functieverantwoordelijkheden voor elke rol.


Scroll to Top