Blog

De golfbaanbeheersector omvat verschillende leiderschapsrollen die een succesvolle golfoperatie garanderen en een breed scala aan carrières bieden om te overwegen. Als u meer te weten komt over de verschillende rollen in golfbaanbeheer, kunt u er een vinden die u wilt nastreven. In dit artikel onderzoeken we golfbaanbeheer, geven we stappen om een ​​carrière in deze branche te beginnen en geven we een lijst van 10 mogelijke carrières in golfbaanbeheer.

Wat is golfbaanbeheer?

Golfbaanbeheer is een nicheonderdeel van horecabeheer dat zich richt op de zakelijke kant van golf. Managers in deze branche zorgen ervoor dat klanten tevreden zijn en dat hun cursus soepel verloopt. Golfbaanbeheer omvat marketinginspanningen, human resources en klantenservice. Professionals in golfbaanbeheer houden vaak toezicht op de dagelijkse activiteiten, zoals budgettering en het bestellen van benodigdheden.

Gerelateerd: Wat is hospitality management?

Hoe start je een carrière in golfbaanbeheer?

Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om uw carrière in golfbaanbeheer te beginnen:

1. Behaal een bachelordiploma

Hoewel sommige banen in golfbaanbeheer mensen met een middelbare schooldiploma accepteren, kan het ook nuttig zijn om een ​​bachelordiploma te behalen. Dit kan je kansen op doorgroeimogelijkheden vergroten en je kennis vergroten.

Een selecte groep hogescholen biedt een golfmanagementdiploma aan via de Professional Golfers' Association (PGA) of America om individuen te helpen meer te weten te komen over het zakelijke aspect van golfen. Toelatingseisen zijn onder meer het indienen van een handicapverificatieformulier, waaruit blijkt dat ze een handicap van 12 of minder hebben. Dit programma leert studenten technische vaardigheden en omvat blootstelling aan een golfbaan. Cursussen kunnen de volgende onderwerpen behandelen:

  • Golfclub ontwerp
  • Golfclub passen
  • Golfuitrusting
  • Geschiedenis van golf
  • Onderhoud golfbaan en gras
  • Recreatie leiderschap
  • Golfclubs repareren
  • Golfregels
  • golfles geven

2. Doe professionele ervaring op

Om bekendheid te krijgen met de golfindustrie, kunt u beginnen met een instappositie bij een golfclub of golfbaan. Dit kan u helpen om ervaring op te doen met golfbaanoperaties. Overweeg een rol in hospitality management of management en operations. Bij het solliciteren naar een hogere functie kunnen werkgevers kijken of u eerdere ervaring op deze gebieden heeft.

Golfposities op instapniveau kunnen u helpen bij het ontwikkelen van zachte vaardigheden, zoals communiceren met teamleden, die u later in managementfuncties kunt gebruiken. U kunt ook overwegen ervaring op te doen in een horeca- of toerismegerelateerde baan, aangezien de verantwoordelijkheden overlappen met golfen.

Gerelateerd: 16 banen op de golfbaan

3. Behaal een professioneel certificaat

Overweeg om een ​​professioneel certificaat te behalen om uw vaardigheden en kennis op het gebied van golfbaanbeheer te laten zien. Een optie is om een ​​Certified Golf Club Manager-referentie te behalen via de US Golf Managers Association. De Club Managers Association of America biedt ook twee certificeringsopties voor managers in lidmaatschapsclubs, zoals golffaciliteiten.

4. Vind een managementfunctie

Nadat je ervaring hebt opgedaan in een startersfunctie, kun je op zoek gaan naar een baan in een managementfunctie. U kunt dit doen door online te zoeken naar banen bij golfbanen en clubs. Overweeg om voormalige collega's te vragen of ze op de hoogte zijn van openstaande vacatures of deze als referentie voor uw sollicitatie te gebruiken.

10 carrières in golfbaanbeheer

Hier zijn 10 carrières die u kunt nastreven in golfbaanbeheer:

1. Terreinbeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.437 per jaar

Primaire taken: Een golfbaanbeheerder zorgt voor goed onderhoud van een golfbaan en buitenvoorzieningen, zoals landschapsarchitectuur. Ze coördineren met het personeel dat landschapsdiensten uitvoert. Beheerders van golfbaanterreinen creëren ook operationele en veiligheidsprocedures voor de golfbaan.

2. Merkambassadeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.361 per jaar

Primaire taken: Een merkambassadeur vertegenwoordigt een organisatie en werkt aan het vergroten van het bewustzijn over de diensten die hun organisatie biedt. Ambassadeurs van golfbaanmerken laten zien hoe ze hun producten kunnen gebruiken en wonen marketingevenementen bij om de bekendheid te vergroten. Ze kunnen nationaal of internationaal reizen om de verkoop te verhogen en nieuwe klanten toe te voegen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een merkambassadeur

3. Golfcoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.031 per jaar

Primaire taken: Een golfcoach of swingcoach geeft advies aan golfers. Ze zorgen voor fysieke voorbereiding met oefensessies die werken aan het verbeteren van bepaalde vaardigheden. Golfcoaches helpen ook om hun spelers te motiveren en verantwoordelijk te houden voor hun prestaties.

4. Retailmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $47.725 per jaar

Primaire taken: Een retailmanager van een golfwinkel leidt de winkelactiviteiten om de verkoop te maximaliseren. Ze behandelen klachten van klanten en werken aan een positieve klantervaring. Andere taken zijn onder meer het beheren van voorraad, het ontwikkelen van strategieën voor het verkopen van goederen en het begrijpen van de huidige markttrends.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een winkelmanager

5. Algemeen directeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 53.345 per jaar

Primaire taken: Een algemeen directeur houdt toezicht op de marketing- en operationele inspanningen van een golffaciliteit of -organisatie. Ze sturen medewerkers aan en helpen bij het wervings- en opleidingsproces. General managers stellen ook vergoedingen vast voor golflidmaatschappen, communiceren met leden en promoten hun activiteiten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een algemeen directeur

6. Materiaalbeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 63.895 per jaar

Primaire taken: Een materiaalbeheerder implementeert een preventief onderhoudsprogramma voor golfuitrusting. Dit omvat procedures voor het repareren van apparatuur, het bijhouden van onderdelen en arbeid die nodig zijn voor onderhoud van de apparatuur en het plaatsen van bestellingen voor onderdelen en benodigdheden. Ze geven ook instructies aan onderhoudspersoneel van de golfbaan over hoe ze de apparatuur op de juiste manier moeten reinigen en onderhouden.

7. Operationeel manager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 67,125 per jaar

Primaire taken: Een driving range operations manager houdt toezicht op de klantervaringen op een golfbaan voor detailhandel en foodservices. Zij werken nauw samen met de golfbaan- of clubdirecteur bij het aannemen en opleiden van medewerkers. Managers van driving range-operaties coördineren ook de programmering met organisaties, bestellen goederen en innen vergoedingen voor activiteiten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Operations Manager

8. Professionele golfer

Nationaal gemiddeld salaris: $77.516 per jaar

Primaire taken: Een professionele golfer speelt golf voor geld of andere beloningen. Ze streven ernaar om de minste slagen op een hole, of in een baan, te hebben in vergelijking met hun tegenstanders. Professionele golfers reizen internationaal om deel te nemen aan grote golftoernooien op professionele tours.

9. Superintendent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82.678 per jaar

Primaire taken: Een golfbaanopzichter houdt toezicht op het onderhoud en de exploitatie van een golfbaan. Ze onderhouden het gras en de planten op de baan, passen bestrijdingsmiddelen toe en zorgen ervoor dat de baan voldoet aan de milieuvoorschriften. Golfbaanopzichters beheren ook het personeel en voorspellen bedrijfskosten.

10. Regisseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 88.561 per jaar

Primaire taken: Een directeur van golf beheert de activiteiten op een golfbaan of countryclub. Denk hierbij aan het organiseren van golftoernooien en het ontwerpen van golfclinics of andere gerelateerde programma's. Andere taken zijn onder meer het evalueren van het budget, het aannemen van nieuwe medewerkers, het bewaken van de kwaliteit van de golfbaan en het vermarkten van de golfbaan.

Houd er rekening mee dat geen van de in dit artikel genoemde organisaties is aangesloten bij Carrieree.


About author

Krisje van der Meijer

De golfbaanbeheersector omvat verschillende leiderschapsrollen die een succesvolle golfoperatie garanderen en een breed scala aan carrières bieden om te overwegen. Als u meer te weten komt over de verschillende rollen in golfbaanbeheer, kunt u er een vinden die u wilt nastreven. In dit artikel onderzoeken we golfbaanbeheer, geven we stappen om een carrière in deze branche te beginnen en geven we een lijst van 10 mogelijke carrières in golfbaanbeheer.


Scroll to Top