Blog

Als de school uit is, krijgen de meeste leraren een langere pauze, en velen gaan op zoek naar een tweede baan om hun inkomen in deze tijd aan te vullen. Volgens het National Center for Education Statistics (NCES) heeft ongeveer 20% van de leraren tijdens het schooljaar ook een tweede baan, goed voor ongeveer 9% van hun inkomen. Het goede nieuws is dat leraren een aangeboren reeks vaardigheden en kwaliteiten hebben waardoor ze uitstekende kandidaten zijn voor veel nevenactiviteiten en tijdelijke banen. In dit artikel bekijken we enkele van de bestbetaalde tweede banen voor leraren.

Beste tweede banen voor leraren

Veel leraren die een tweede baan willen, kijken naar mogelijkheden die ze in hun vrije tijd kunnen benutten. Van tweede banen in de avond en in het weekend tot externe of online optredens, deze drukte kan een aanvullend inkomen opleveren als de school uit is of als een manier om hun inkomensbasis tijdens het schooljaar uit te breiden. Hier zijn enkele van de beste tweede banen voor leraren die meer dan $ 10 per uur betalen:

1. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,59 per uur

Primaire taken: Een barman werkt in een bar en neemt bestellingen voor eten en drinken op. Ze zijn verantwoordelijk voor het mixen van alcoholische dranken, het bedienen van klanten en het onderhouden van een gevulde bar. Barmannen kunnen werk vinden in bars, clubs, hotels, restaurants en privé-evenementen. Omdat ze meestal 's avonds laat en in het weekend werken, hebben barmannen zeer flexibele schema's en is hun inkomen voornamelijk gebaseerd op tips van klanten.

Lees meer: ​​Leer meer over barman zijn

2. Verkoopmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,42 per uur

Primaire taken: Een verkoopmedewerker begroet klanten bij aankomst en helpt hen met eventuele vragen over hun aankopen. Ze werken voor retailers zoals juweliers, verkopers van kantoorartikelen en winkels voor sportartikelen. Afhankelijk van hun dienst kunnen verkoopmedewerkers hun leidinggevende manager helpen de winkel te openen of te sluiten terwijl ze de procedures van het bedrijf volgen. Verkoopmedewerkers zijn de schakel tussen een bedrijf en zijn klanten, dus het bieden van uitstekende klantenservice is een van hun meest cruciale verantwoordelijkheden.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een verkoopmedewerker

3. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,04 per uur

Primaire taken: Een transcriptionist luistert naar opgenomen of live audiobestanden en zet deze om in tekstformaat. Ze kunnen werken met algemene transcriptiediensten of in een specifieke branche die gespecialiseerde kennis vereist, zoals het juridische of medische veld. Transcriptionisten zijn meestal zelfstandigen en werken vanuit een afgelegen locatie. Naast sterke computer- en typevaardigheden, hebben ze oog voor detail en nauwkeurigheid nodig om geschreven inhoud van hoge kwaliteit aan hun klanten te leveren.

4. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,87 per uur

Primaire taken: Virtuele assistenten bieden verschillende administratieve diensten aan bedrijven en particulieren vanaf een externe locatie. Hun taken kunnen zijn het beantwoorden van telefoons, het plannen van vergaderingen, het beheren van sociale media en het organiseren van evenementen. Veel virtuele assistenten bieden ook digitale ondersteuning om te helpen met websitebeheer, copywriting en e-mailmarketing. Virtuele assistenten zijn meestal zelfstandigen en hanteren zeer flexibele werkuren. Ze hebben uitstekende organisatorische vaardigheden en de zelfdiscipline om alleen te werken met weinig tot geen toezicht.

5. Leraar Engels

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,89 per uur

Primaire taken: Een leraar Engels leidt studenten op in het lezen, schrijven en spreken van de Engelse taal. Leraren Engels werken meestal op de middelbare en middelbare school, maar kunnen ook online lessen aanbieden. Ze ontwikkelen lessen op maat rond schrijven, geletterdheid, grammatica, woordenschat en meer, terwijl ze de normen handhaven die zijn vastgelegd in het relevante curriculum op school. Zowel online als persoonlijke Engelse docenten geven huiswerk aan studenten om te versterken wat ze in de klas hebben geleerd, en vervolgens corrigeren en beoordelen ze deze opdrachten om studenten te helpen leren van hun fouten.

6. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $20,65 per uur

Hoofdtaken: Freelance schrijvers produceren geschreven tekst voor een breed scala aan opdrachtgevers. Ze zijn meestal zelfstandigen en werken op afstand. Een freelance schrijver werkt voor verschillende opdrachtgevers en wordt betaald per opdracht of per batch opdrachten. Ze hebben uitstekende communicatieve vaardigheden en zijn bekend met grammaticale regels en stijlen. Freelance schrijvers kunnen veel verschillende diensten leveren, zoals blog schrijven, ghostwriting en copywriting.

7. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $24,77 per uur

Primaire taken: Een tutor is meestal een leraar of expert in een bepaald onderwerp die individuele studenten helpt die hulp nodig hebben. Docenten werken op verschillende plaatsen, waaronder scholen en kantoren die zijn ontworpen voor bijles, maar ze kunnen ook op afstand werken vanuit huis. Soms helpen docenten studenten bij de voorbereiding op een specifiek evenement of examen, zoals de SAT, MCAT of GMAT. Ze creëren lessen op maat die zijn ontworpen om hun studenten te helpen zich voor te bereiden op een test of hun prestaties in een bepaald onderwerp te verbeteren.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

8. Curriculumontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,25 per uur

Primaire taken: Een curriculumontwikkelaar houdt toezicht op het schoolcurriculum en zorgt ervoor dat de nationale en lokale normen worden nageleefd. Ze stellen nieuwe leerstrategieën en lesmethoden voor en maken lesmateriaal voor leerkrachten om in hun klaslokalen te gebruiken. Curriculumontwikkelaars evalueren ook docenten en begeleiden hen indien nodig om ervoor te zorgen dat hun studenten kunnen slagen. Meestal hebben curriculumontwikkelaars een masterdiploma in onderwijs en een lerarenlicentie.

9. Naschoolse programmacoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,34 per uur

Primaire taken: een naschoolse programmacoördinator houdt toezicht op alle administratieve taken van een programma. Ze zijn vaak verantwoordelijk voor veel van de logistiek die nodig is voor een goed lopend naschools programma. Leraren met een tweede baan als naschoolse programmacoördinatoren plannen evenementen, beheren ondersteunend personeel en houden toezicht op de dagelijkse activiteiten van het programma. Ze kunnen ook budgetten bewaken, het programma op de markt brengen om het succes ervan te vergroten en gegevens analyseren om andere programma's te helpen verbeteren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een programmacoördinator

10. Makelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35,40 per uur

Primaire taken: Een makelaar is verantwoordelijk voor het regelen van de aan-, verkoop en verhuur van onroerend goed, waaronder woningen, commercieel onroerend goed en grond. Makelaars in onroerend goed werken nauw samen met kopers, verkopers en andere makelaars om hun klanten te helpen het onroerend goed te vinden dat ze nodig hebben. Meestal werken ze in een beursvennootschap. Ze hebben echter nog steeds hun eigen bedrijf en zijn verantwoordelijk voor het beheer van hun uitgaven, de communicatie met klanten, het toezicht op het personeel en de marketing van hun onroerendgoedvermeldingen. Sommige makelaars zijn zelfstandige en werken vanuit een afgelegen locatie met zeer flexibele werkuren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een makelaar


About author

Naud Corbach de Koster

Als de school uit is, krijgen de meeste leraren een langere pauze, en velen gaan op zoek naar een tweede baan om hun inkomen in deze tijd aan te vullen. Volgens het National Center for Education Statistics (NCES) heeft ongeveer 20% van de leraren tijdens het schooljaar ook een tweede baan, goed voor ongeveer 9% van hun inkomen. Het goede nieuws is dat leraren een aangeboren reeks vaardigheden en kwaliteiten hebben waardoor ze uitstekende kandidaten zijn voor veel nevenactiviteiten en tijdelijke banen. In dit artikel bekijken we enkele van de bestbetaalde tweede banen voor leraren.


Scroll to Top