Blog

een baan zoeken

10 Human Resources-carrières Die U Kunt Krijgen Met Een Associate Degree

Human resources professionals behandelen de administratieve taken van een bedrijf of organisatie. Deze professionals zijn vaak knap, georganiseerd en bedreven in het oplossen van problemen. Als je geïnteresseerd bent in een carrière op kantoor die je kunt bereiken met een tweejarige opleiding, kan het nuttig zijn om meer te weten over loopbanen in human resources. In dit artikel onderzoeken we welke carrières je kunt nastreven met een associate degree in human resources, inclusief een lijst van 10 in aanmerking komende banen, hun salarissen en primaire taken.

Wat is een associate degree in human resources?

Een associate degree in human resources is een tweejarige opleiding die praktische training biedt in elementaire human resources-vaardigheden, zoals computer-, communicatie- en administratieve vaardigheden. Het laat studenten ook kennismaken met concepten en praktijken van administratie, zaken, arbeidsrecht en menselijke relaties. Studenten kunnen vaak kiezen tussen een online of on-campus programma. Naast het leren door middel van lessen, biedt een opleiding netwerkmogelijkheden via docenten, andere studenten en mogelijke stages.

Het is mogelijk om van dit tweejarige programma over te stappen naar het behalen van een bachelordiploma, maar er zijn veel carrièremogelijkheden met alleen een associate degree. Een associate degree in human resources kan leiden tot een positie in de kantoren van de meeste velden en industrieën.

Lees meer: ​​Graden voor Human Resource-carrières op verschillende onderwijsniveaus

Wat zijn personeelsfuncties?

Human resources banen zijn banen die betrekking hebben op het algehele management en de ontwikkeling van werknemers en de dagelijkse activiteiten binnen een organisatie. HR-professionals kunnen in verschillende sectoren werken, omdat de meeste bedrijven personeelsafdelingen nodig hebben om opleidings- en wervingsprocessen aan te pakken, conflicten op de werkplek te bemiddelen en verantwoordelijkheden op het gebied van salarisadministratie te beheren.

De meeste HR-professionals werken in een kantooromgeving en hebben een fulltime of parttime functie tijdens normale kantooruren.

Professionals die op het gebied van human resources werken, kunnen vaak promoties verdienen door hun werkervaring in plaats van alleen door hun opleidingsniveau. Dit betekent dat je een carrière kunt beginnen op een personeelsafdeling met een associate degree en promoties kunt verdienen om in hogere administratieve functies te werken.

Human resources banen die je kunt krijgen met een tweejarige opleiding

Hier is een lijst met 10 carrières die je kunt nastreven met een associate degree:

1. Archiefmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $26.924 per jaar

Primaire taken: Archiefmedewerkers voeren administratieve taken uit, zoals het indienen van papierwerk, het verzamelen van werknemers- en klantinformatie en het beschermen van bedrijfsbestanden. Deze professionals kunnen in elke kantooromgeving werken, maar werken meestal in de medische sector waar ze ervoor zorgen dat patiëntinformatie en doktersnotities up-to-date zijn en correct worden gearchiveerd.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een medisch dossierklerk

2. Wervingsassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.230 per jaar

Primaire taken: Wervingsassistenten helpen bedrijfsrecruiters bij het vinden van ideale kandidaten voor vacante posities. Deze professionals werken vacatures bij, coördineren met afdelingsmanagers, identificeren personeelsbehoeften en onderzoeken kandidaten om hun kwalificaties te bepalen. Wervingsassistenten kunnen ook helpen bij het nemen van beslissingen over het aannemen van personeel en het toewijzen van nieuwe werknemers aan hun managers.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een recruiter

3. Personeelsmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.558 per jaar

Primaire taken: HR-medewerkers voeren vaak taken uit om andere HR-professionals te helpen bij het wervingsproces, zoals het bijhouden van gegevens, het plaatsen van vacatures op vacaturesites, het vinden van kandidaten en het plannen van interviews. Deze professionals voeren vaak veel papierwerk gerelateerde taken uit en houden kandidaten op de hoogte tijdens het wervingsproces.

4. Salarisassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.747 per jaar

Primaire taken: Ook bekend als een salarisadministrateur, helpt een salarisassistent ervoor te zorgen dat werknemers hun juiste salaris tijdig ontvangen. Salarisadministrateurs verzamelen en ordenen urenstaten, verwerken de salarisadministratie en controleren en betalen facturen. Deze professionals houden ook elke betaalperiode bij om belastingdocumenten voor te bereiden.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een salarisadministrateur

5. Uitkeringsbeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.308 per jaar

Primaire taken: Vergoedingsbeheerders behandelen de voordelenpakketten voor alle werknemers van het bedrijf en helpen werknemers bij het selecteren en begrijpen van verzekeringspolissen. Deze professionals coördineren met verzekeringsmaatschappijen om uitkeringspakketten voor werknemers op te stellen en bij te werken.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een voordelencoördinator

6. Operationeel medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.407 per jaar

Primaire taken: Een operationeel medewerker voert administratieve taken uit om de dagelijkse activiteiten van een bedrijf te ondersteunen, zoals het maken van werkschema's en het beantwoorden van telefoons. Deze professionals fungeren vaak als bedrijfscontactpersonen tussen professionals en afdelingen. Operationele medewerkers vertrouwen vaak op hun communicatieve vaardigheden om de dagelijkse bedrijfsvoering van een bedrijf goed te laten functioneren.

7. Opleidingscoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.084 per jaar

Primaire taken: Trainingscoördinatoren zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingsprogramma's voor hun bedrijf. In sommige organisaties kunnen opleidingscoördinatoren verantwoordelijk zijn voor het interviewen van kandidaten en anderszins helpen bij het wervingsproces. Trainingscoördinatoren houden ook toezicht op de prestaties van de trainers om kwaliteitsvolle onderwijspraktijken te garanderen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een trainingscoördinator

8. Personeelsbeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 52.597 per jaar

Primaire taken: Personeelsbeheerders houden toezicht op personeelsdossiers en behandelen het papierwerk dat nodig is voor de dagelijkse activiteiten van een bedrijf of organisatie. Deze professionals zijn vaak de eerste persoon die in contact staat met het publiek en dienen om het publiek te informeren over het bedrijfsbeleid. Personeelsbeheerders fungeren als liaisons binnen een bedrijf en onderhouden de correspondentie tussen elke afdeling en bemiddelen bij eventuele meningsverschillen tussen collega's.

9. Human resources-generalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.563 per jaar

Primaire taken: Een human resources-generalist voert een breed scala aan administratieve taken uit in plaats van zich te specialiseren in een specifieke taak. Deze professionals kunnen nuttig zijn voor bedrijven met een kleine personeelsafdeling, omdat ze een breed scala aan personeelstaken kunnen uitvoeren, zoals het aannemen van nieuwe werknemers, het beheren van een uitkeringsprogramma en het afhandelen van salarisadministratie.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een HR-generalist

10. Compliance-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 83.068 per jaar

Primaire taken: Compliance-assistenten bestuderen de zakelijke praktijken van een bedrijf om legale en veilige operaties te garanderen. Deze professionals blijven op de hoogte van de wetten en richtlijnen voor bedrijfsvoering die van toepassing zijn op hun bedrijf en leren andere professionals in hun bedrijf over compliancekwesties.


About author

Jan-Joost Seines

Human resources professionals behandelen de administratieve taken van een bedrijf of organisatie. Deze professionals zijn vaak knap, georganiseerd en bedreven in het oplossen van problemen. Als je geïnteresseerd bent in een carrière op kantoor die je kunt bereiken met een tweejarige opleiding, kan het nuttig zijn om meer te weten over loopbanen in human resources. In dit artikel onderzoeken we welke carrières je kunt nastreven met een associate degree in human resources, inclusief een lijst van 10 in aanmerking komende banen, hun salarissen en primaire taken.


Scroll to Top