Blog

een baan zoeken

10 Soorten Associate Degree Leraar-banen: En Hun Primaire Taken

Er zijn verschillende banen op het gebied van onderwijs en onderwijs waarvoor geen vierjarige opleiding vereist is. Van het helpen van gezinnen met kinderopvang tot het helpen van leraren om hun primaire verantwoordelijkheden te vervullen, er zijn tal van mogelijkheden voor individuen om een ​​associate degree na te streven, afhankelijk van het door hen gekozen interessegebied. In dit artikel bespreken we wat universitaire lerarenbanen zijn, tips om je te helpen solliciteren en geven we je een lijst met 10 verschillende onderwijstaken die je kunt nastreven met een tweejarige opleiding.

Wat zijn universitaire lerarenopleidingen?

Associate degree-lerarenbanen zijn functies of rollen die zich richten op het onderwijzen en ontwikkelen van individuen, voornamelijk kinderen, met een tweejarige undergraduate-graad. Meestal is een associate degree in het onderwijs of iets dergelijks, zoals basisonderwijs of ontwikkeling van kinderen, de beste major om voor een onderwijsfunctie na te streven.

De meeste onderwijstaken voor een associate degree-houder zijn vaak instapposities waarvoor soms aanvullende opleiding of ervaring vereist is om door te stromen. Deze rollen kunnen echter ongelooflijk gunstig zijn voor uw beroepsvaardigheden en professionele ontwikkeling, waardoor u in de toekomst meer kansen kunt zoeken of verder kunt studeren.

Soorten universitaire lerarentaken

Hier is een lijst met banen in het onderwijs die u kunt volgen met een associate degree:

1. Kinderverzorgster

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,68 per uur

Primaire taken: Een kinderverzorgster zorgt voor jonge kinderen en baby's terwijl hun gezinnen niet beschikbaar zijn. Ze helpen vaak met voeden, toezicht houden op de speeltijd en helpen bij andere onmiddellijke behoeften. Kinderopvangmedewerkers werken meestal in een kinderdagverblijf of kinderdagverblijf en helpen meerdere kinderen tegelijk.

2. Leraar-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,22 per uur

Primaire taken: Een docentassistent helpt vaak leidende docenten bij het uitvoeren van hun primaire taken. Ze bereiken dit door te helpen met administratieve en educatieve verantwoordelijkheden, waaronder het beoordelen van tests, aanwezigheidsregistratie en soms studenten helpen met huiswerk of vragen. Lerarenassistenten zijn ook behulpzaam tijdens schooluitjes, zoals excursies, waar ze leerkrachten kunnen helpen om de kinderen te begeleiden.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een Leraar Assistent

3. Peuterleraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,69 per uur

Primaire taken: Voorschoolse leerkrachten begeleiden jonge kinderen en helpen hen met hun taal- en sociale ontwikkeling. Tijdens hun werkdag helpen ze studenten vaak met vragen en ontwikkelen ze lesplannen om het leren aan te moedigen en basisvaardigheden aan te leren. Voorschoolse leerkrachten kunnen werken voor schooldistricten of voor particuliere kinderdagverblijven.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een kleuterleidster

4. Assistent speciaal onderwijs

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,58 per uur

Primaire taken: Assistenten speciaal onderwijs ondersteunen leerkrachten en leerlingen van het speciaal onderwijs gedurende de schooldag. Ze helpen leraren vaak met belangrijke taken, zoals lesplanning en het ontwikkelen van leerplannen, en helpen studenten ook bij het uitvoeren van dagelijkse functies, zoals eten en naar de wc gaan. Het kan ook belangrijk zijn voor assistenten in het speciaal onderwijs om bepaalde lesplannen aan te passen, zodat ze toegankelijker worden voor leerlingen met leerproblemen.

5. Adviseur-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,67 per uur

Primaire taken: Counsellor-assistenten helpen getrainde counselors en therapeuten bij het vervullen van hun primaire verantwoordelijkheden, zoals het maken van aantekeningen, het uitvoeren van administratief werk en het maken van afspraken. Degenen met een universitair diploma in het onderwijs of een gerelateerd veld kunnen mogelijk een assistent-counselorfunctie bij een kindertherapeut volgen, hen helpen met de geestelijke gezondheid van kinderen en onschatbare ervaring opdoen voor vervolgonderwijs.

6. Vervangende leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,18 per uur

Primaire taken: Vervangende docenten vervullen nuttige functies in de klas wanneer hoofddocenten afwezig zijn. Dit kan onder meer toezicht houden op kinderen, aanwezig zijn, huiswerk toewijzen en meer. Vervangende leraren kunnen op afroep werken met een schooldistrict, helpen waar nodig, of hoofddocenten vervangen voor langere tijd, zoals zwangerschapsverlof of vakantie.

7. Para-opvoeder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,32 per uur

Primaire taken: Para-opvoeders bieden directe ondersteuning en hulp aan studenten en andere docenten. Ze kunnen helpen in klaslokalen, educatieve ondersteuning bieden aan studenten met toezicht, en ook helpen met administratieve taken, docenten assisteren bij aanwezigheid en klassikale taken. De functie van para-onderwijzer is vaak een combinatie van zowel de rol van de assistent speciaal onderwijs als de rol van de docent-assistent.

8. Bibliotheektechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,39 per uur

Primaire taken: Bibliotheektechnici helpen bibliothecarissen bij het uitvoeren van hun belangrijkste taken, zoals het aanvullen van schappen en het uitvoeren van administratieve en administratieve taken. Ze helpen bij het bijwerken van databases om de huidige inventaris van boeken en bronnen weer te geven, helpen studenten en individuen met vragen of onderzoeksassistentie en repareren of verwijderen beschadigde boeken uit de schappen. Bibliotheektechnici kunnen in openbare bibliotheken werken of bibliothecarissen en docenten helpen in onderwijsfaciliteiten.

9. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,23 per uur

Primaire taken: Docenten helpen studenten bij het leren en ontwikkelen van specifieke onderwerpen buiten een klaslokaal. Tijdens hun tijd met de studenten helpen ze vaak met huiswerk, studievaardigheden, examenvoorbereiding en meer. Docenten kunnen met groepen studenten werken, of individueel, om hen te helpen academisch te slagen.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

10. Directeur kinderopvang

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.819 per jaar

Primaire taken: directeuren kinderopvang houden toezicht op de functies van kinderdagverblijven, ondersteunen kinderopvangmedewerkers en zorgen voor de veiligheid en zorg van elke student. Ze werken vaak aan het ontwikkelen van een geschikt leerplan voor de kinderen om te leren en zich te ontwikkelen, communiceren eventuele problemen of zorgen met ouders en zorgen ervoor dat de faciliteit voldoet aan de lokale wet- en regelgeving.

Tips

Hier is een lijst met tips die u kunt gebruiken om u voor te bereiden op een lerarenpositie:

Certificeringen of licenties behalen

Als je overweegt om een ​​lerarenassistent, para-onderwijzer of soortgelijke functie te volgen, overweeg dan om eerst onderzoek te doen naar eventuele certificeringen of licenties die mogelijk vereist zijn voor de rol. Het is mogelijk dat u voor sommige scholen of onderwijsinstellingen certificeringen moet hebben voor de baan die u nastreeft, zoals een certificering voor para-onderwijzer of onderwijsassistent. Andere werkgevers kunnen u ook vragen om in het bezit te zijn van certificaten op bepaalde gebieden, zoals EHBO en reanimatie. Wanneer u solliciteert naar een baan in het onderwijs, kan het nuttig zijn om de vereisten voor elke functie te onderzoeken en indien nodig eventuele certificeringen na te streven.

Ontwikkel relevante vaardigheden

Voordat je solliciteert naar een baan als docent, kan het nuttig zijn om zachte vaardigheden te ontwikkelen die relevant zijn voor onderwijsfuncties, zoals communicatie, probleemoplossing en geduld. Deze vaardigheden kunnen je helpen tijdens sollicitaties en sollicitatiegesprekken voor onderwijsfuncties en kunnen je ook helpen bij het uitvoeren van de belangrijkste verantwoordelijkheden van elke rol terwijl je met kinderen en collega's werkt. Als je je soft skills wilt ontwikkelen, overweeg dan om andere banen na te streven die je de mogelijkheid bieden om die technieken aan te scherpen en werkgevers aan te trekken in het onderwijs, of zoek online naar cursussen die je kunnen helpen je vaardigheden te verbeteren.

Overweeg hoger onderwijs

Het volgen van hoger onderwijs kan u helpen uw kennis en expertise op het gebied van onderwijs te blijven ontwikkelen en ook in de toekomst nieuwe kansen op werk te creëren. Afhankelijk van het specifieke vakgebied waarin je je wilt specialiseren, kan het volgen van een bachelor in onderwijs, counseling of speciaal onderwijs je helpen vooruitgang te boeken in het door jou gekozen studiegebied en je de nodige vaardigheden leren om je taken uit te voeren. Als je hoger onderwijs overweegt, overweeg dan om een ​​van de bovengenoemde banen na te streven, omdat ze je uitzonderlijke praktijkervaring kunnen bieden om je te helpen solliciteren bij vierjarige universiteiten en instellingen.


About author

Stans Oostendorp

Er zijn verschillende banen op het gebied van onderwijs en onderwijs waarvoor geen vierjarige opleiding vereist is. Van het helpen van gezinnen met kinderopvang tot het helpen van leraren om hun primaire verantwoordelijkheden te vervullen, er zijn tal van mogelijkheden voor individuen om een associate degree na te streven, afhankelijk van het door hen gekozen interessegebied. In dit artikel bespreken we wat universitaire lerarenbanen zijn, tips om je te helpen solliciteren en geven we je een lijst met 10 verschillende onderwijstaken die je kunt nastreven met een tweejarige opleiding.


Scroll to Top