Blog

een baan zoeken

10 Technische Banen Voor Thuiswerken: Met Taken En Salarissen

Naarmate de technologie vordert, kan er een toename zijn in het aantal banen dat professionals vanuit hun huis kunnen uitvoeren terwijl ze productief en efficiënt blijven. Er is een grote verscheidenheid aan technische banen die u vanuit huis kunt uitvoeren en waarvoor doorgaans alleen een telefoon, draadloos internet en een computer nodig zijn. Als je technische kennis en ervaring hebt en vanuit huis wilt werken, kan het nuttig zijn om te leren over de rollen die je kunt overwegen. In dit artikel bespreken we veelvoorkomende technische banen vanuit huis die u kunt nastreven en de salarissen en verantwoordelijkheden van elk.

Wat zijn thuiswerkende technische banen?

Technische banen vanuit huis zijn functies waarbij een computer wordt gebruikt om een ​​verscheidenheid aan taken buiten de traditionele kantooromgeving uit te voeren. Deze rollen vereisen vaak geavanceerde computer- en technische vaardigheden om de webpagina's, software, applicaties of computersystemen van een organisatie te verbeteren. Veel professionals in deze rollen hebben ook uitgebreide kennis van ontwerpprogramma's, codeertalen of mechanische apparatuur.

Aangezien ze de meeste van deze taken kunnen uitvoeren op een computer met een snelle internetverbinding, kunnen de meeste van deze professionals hun taken gemakkelijk thuis of op een externe locatie uitvoeren. Hierdoor kunnen ze technische taken uitvoeren en tegelijkertijd vergaderingen houden met teamleden, managers of klanten met behulp van videochatsoftware, telefoongesprekken of zakelijke communicatieplatforms.

10 thuiswerkende technische banen

Hier zijn enkele veelvoorkomende technische banen voor thuiswerken die u kunt overwegen:

1. Technische ondersteuningsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.666 per jaar

Primaire taken: Een technische ondersteuningsspecialist, ook wel IT-ondersteuningsspecialist genoemd, helpt werknemers de technische systemen van een bedrijf te bedienen en lost eventuele computerproblemen op. Andere taken die ze hebben, zijn onder meer het opleiden van eindgebruikers over softwareprogramma's en -functionaliteiten, het upgraden van computersystemen, ervoor zorgen dat systemen veilig en beschermd blijven tegen onbevoegde partijen en het uitvoeren van diagnostische tests op geïnstalleerde programma's om noodzakelijke oplossingen te detecteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een technische ondersteuningsspecialist

2. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 73.368 per jaar

Hoofdtaken: Webontwikkelaars maken en ontwerpen websites voor verschillende bedrijven. Gemeenschappelijke verantwoordelijkheden zijn het oplossen van problemen met websites, het bouwen en testen van potentiële toepassingen voor websites, het gebruik van codetalen om de bruikbaarheid te vergroten en bezoekers te betrekken, het paginaverkeer in de gaten te houden en de lay-out van de websites te ontwikkelen door samen te werken met grafisch ontwerpers of andere ontwikkelaars.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webontwikkelaar

3. Systeemanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 73.805 per jaar

Primaire taken: Systeemanalisten beheren en verbeteren de computersystemen van een organisatie om hun functionaliteiten te vergroten. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het beoordelen en toevoegen van upgrades aan bestaande systemen, het ontwerpen van innovatieve kaders, het uitvoeren van risicobeperkende inspanningen, het oplossen van bestaande technische problemen en het rapporteren over eventuele verbeteringsgebieden om de huidige computersystemen te verbeteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een systeemanalist

4. Ingenieur voor kwaliteitsborging:

Nationaal gemiddeld salaris: $77.752 per jaar

Primaire taken: Een kwaliteitsborgingsingenieur of een kwaliteitsingenieur bouwt tests om eventuele problemen op te sporen voordat het softwareproduct van een bedrijf wordt gelanceerd. Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van risicoanalysetests, het ontwikkelen van plannen voor tests in verschillende stadia van productontwikkeling, het lokaliseren van bugs in de softwaresystemen en het voorstellen van verbeteringen om toe te voegen op basis van de resultaten van de tests.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een kwaliteitsingenieur

5. Beheer van informatiesystemen

Nationaal gemiddeld salaris: $ 85.222 per jaar

Primaire taken: Beheerders van informatiesystemen, ook wel IT-managers genoemd, houden toezicht op, onderhouden en verbeteren de computer- en technische behoeften van een organisatie. Andere taken omvatten vaak het veilig houden van alle computersystemen, het toezicht houden op andere leden van het informatietechnologieteam, het te allen tijde goed laten functioneren van alle computerapparatuur en -systemen, het toezicht houden op het technologiebudget van de organisatie en ervoor zorgen dat alle IT-activiteiten regelmatig de noodzakelijke normen en voorschriften volgen.

6. Informatiebeveiligingsanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 87.181 per jaar

Primaire taken: Een informatiebeveiligingsanalist volgt en implementeert de nodige beveiligingsmaatregelen om de systemen en netwerken van een organisatie veilig te houden en te beschermen tegen onbevoegde partijen. Ze kunnen ook taken uitvoeren zoals het controleren van het netwerk van een bedrijf op beveiligingsinbreuken, het documenteren van beveiligingsinbreuken en mogelijke schade, het installeren van gegevenscoderingsprogramma's om gevoelige informatie te beschermen en het opleiden van medewerkers over de beste werkwijzen om hun gegevens en informatie veilig te houden.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een informatiebeveiligingsanalist

7. Databasebeheerder

Nationaal gemiddeld salaris : $92.822 per jaar

Primaire taken: een databasebeheerder gebruikt technologie en gespecialiseerde softwaresystemen om de gegevens en informatie van een bedrijf te organiseren en op te slaan, zoals loongegevens, verzendgegevens of financiële gegevens. Hun belangrijkste taken omvatten doorgaans het bepalen welke gebruikers autorisatie hebben om toegang te krijgen tot bepaalde databases, het implementeren van beveiligingsmaatregelen om de bedrijfsinformatie te beschermen, het herstellen van verloren gegevens van het bedrijf en het ontwerpen of structureren van de algemene ontwerpen van de databases.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een databasebeheerder

8. Software-ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 104.635 per jaar

Primaire taken: Een software-engineer gebruikt een verscheidenheid aan technieken, zoals wiskunde, informatica en ontwerp, om verschillende softwaretoepassingen voor computersystemen te ontwikkelen en te testen. Andere verantwoordelijkheden kunnen het ontwikkelen van softwaretest- en validatiemethoden zijn, het toezicht houden op softwareprogrammeerinitiatieven, het beoordelen van gegevens om effectief nieuwe systemen te installeren of bestaande systemen aan te passen en het afhandelen van de volledige levenscyclus van softwareontwikkeling.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-ingenieur

9. Development operations engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 121.302 per jaar

Primaire taken: Development operations engineers, ook wel DevOps engineers genoemd, werken aan de creatie en functionaliteit van computersystemen binnen een organisatie. Andere belangrijke verantwoordelijkheden omvatten vaak het bedenken, ontwikkelen en vrijgeven van verschillende softwaresystemen, het uitvoeren van kwaliteitsborging om ervoor te zorgen dat alle systemen aan de noodzakelijke richtlijnen voldoen, het implementeren van fixes en software-upgrades en het beveiligen van de softwaresystemen van een bedrijf om kwetsbaarheden of beveiligingsinbreuken te voorkomen.

Gerelateerd : Meer informatie over het zijn van een DevOps-ingenieur

10. Oplossingsarchitect

Nationaal gemiddeld salaris: $ 135.814 per jaar

Primaire taken: Een oplossingsarchitect ontwerpt en wijzigt de architectuur van een bedrijf om ervoor te zorgen dat het efficiënt werkt en voldoet aan de bedrijfsnormen. Andere taken kunnen zijn het programmeren, integreren en testen van verschillende softwaresystemen om zakelijke problemen op te lossen, het verzamelen van functionele specificaties en vereisten, het beoordelen van de functionaliteiten van bestaande softwaresystemen, het identificeren van verbetergebieden in huidige systemen en het gebruiken van probleemoplossende vaardigheden om technische problemen op te lossen. problemen die zich kunnen voordoen.


About author

Arjen de Leve

Naarmate de technologie vordert, kan er een toename zijn in het aantal banen dat professionals vanuit hun huis kunnen uitvoeren terwijl ze productief en efficiënt blijven. Er is een grote verscheidenheid aan technische banen die u vanuit huis kunt uitvoeren en waarvoor doorgaans alleen een telefoon, draadloos internet en een computer nodig zijn. Als je technische kennis en ervaring hebt en vanuit huis wilt werken, kan het nuttig zijn om te leren over de rollen die je kunt overwegen. In dit artikel bespreken we veelvoorkomende technische banen vanuit huis die u kunt nastreven en de salarissen en verantwoordelijkheden van elk.


Scroll to Top