Blog

Uw zoektocht naar een baan vereist dat u nadenkt over de beste baan die past bij uw carrièredoelen. U kunt naar meerdere websites kijken om te zien welke de baan heeft die u zoekt en welke de beste functionaliteit heeft voor gebruikers die op de website navigeren. Het gebruik van Carrieree kan u een waardevolle start geven bij het toepassen van uw zoekstrategie voor werk en het vinden van de juiste baan die uw carrière vooruithelpt.

In dit artikel bespreken we wat een Carrieree-zoekopdracht is en de 10 tips waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar een baan en je volgende werkgever.

Lees meer: ​​Hoe ontwikkel je een strategisch plan voor je zoektocht naar een baan?

Wat is Carrieree zoeken naar een baan?

Met het zoeken naar vacatures op Carrieree kunt u miljoenen vacatures bekijken die wereldwijd zijn geplaatst. U kunt de functie voor het zoeken naar vacatures van Carrieree gaan gebruiken door naar hun website te gaan of de app voor het zoeken naar vacatures van Carrieree op uw smartphone te downloaden. Het kan ook uw GPS gebruiken om banen bij u in de buurt te vinden waar u mogelijk naar zoekt of al heeft gezocht. Over het algemeen is deze tool bedoeld om uitgebreid te zijn en je een manier te bieden om je zoektocht naar een baan te verfijnen en te solliciteren op relevante functies in de door jou gewenste branche.

Lees meer: ​​​​Het loopbaanplanningsproces in 8 stappen

10 tips voor het zoeken naar een baan op Carrieree

Bekijk de 10 tips die u nodig hebt om efficiënt te navigeren op de website van Carrieree voor het zoeken naar werk, wat uw zoektocht naar een baan ten goede komt:

  1. Maak of upload uw Carrieree-cv nadat u zich heeft aangemeld voor een gratis account.
  2. Meld u aan voor gratis vacature-alerts.
  3. Voeg het type baan en de locatie toe waar je wilt werken.
  4. Gebruik aanhalingstekens om te zoeken naar de specifieke term voor uw zoektocht naar een baan.
  5. Combineer en scheid zoekopdrachten voor werkgevers, functietitel en vaardigheden.
  6. Zoek het bedrijf met een openstaande vacature.
  7. Kijk voor internationale banen en bedrijven.
  8. Bewaar vacatures die u later kunt bekijken.
  9. Bekijk de gemiddelde salarissen per organisatie en functie.
  10. Neem deel aan discussieforums.

1. Maak of upload je Carrieree-cv nadat je je hebt aangemeld voor een gratis account

Zodra u zich aanmeldt voor uw gratis account, heeft u de mogelijkheid om een ​​reeds bestaand cv te uploaden dat u heeft gemaakt, of u kunt de online tools van Carrieree gebruiken om uw cv op te bouwen. Als u besluit door te gaan met uw cv, vult u elk gedeelte van het cv in, beginnend met uw naam, gevolgd door uw opleiding en uw ervaring.

Nadat het is voltooid, duurt het slechts twee klikken om te solliciteren op een vacature waarin u geïnteresseerd bent. Sommige vacatures die op de Carrieree-pagina zijn geplaatst, kunnen u echter nog steeds vragen om te solliciteren op hun website, dus houd er rekening mee of u onmiddellijk kunt solliciteren op een openstaande positie. Het wordt aanbevolen om cv-sjablonen van Carrieree CV te bekijken om u te helpen de juiste stijl te vinden die bij u past en in het juiste formaat.

2. Meld u aan voor gratis vacature-alerts

Carrieree kan u helpen bij het aanvragen van gratis vacature-alerts door uw e-mailadres in te voeren. De optie om job alerts te krijgen vind je onder het job alerts icoon aan de rechterkant van je scherm naast de jobs waar je naar zocht. U wordt consequent op de hoogte gehouden van vacature-alerts op basis van uw zoekopdrachten.

Als je bijvoorbeeld hebt gesolliciteerd naar de rol van marketingcoördinator in New York City, kun je e-mails ontvangen over nieuwe vacatures die verschijnen. Het is handig voor u omdat het uw zoekopdracht kan stroomlijnen en u direct toegang geeft tot vacatures waarop u direct kunt solliciteren. Zorg ervoor dat u uw e-mails dagelijks controleert om van deze waarschuwingen te profiteren.

3. Voeg het type baan en de locatie toe waar je wilt werken

Met de zoekbalk van Carrieree kunt u beginnen met zoeken naar een baan door het bedrijf en de functienaam toe te voegen waarop u wilt solliciteren. Zorg ervoor dat u de locatie van de taak typt in het waar-vak terwijl u de positie in het wat-vak invoert. U kunt uw locatie zoeken op uw stad, staat of postcode om de arbeidsmarkt in dat gebied te bekijken.

4. Gebruik aanhalingstekens om te zoeken naar de specifieke term voor uw zoektocht naar werk

Het gebruik van aanhalingstekens geeft aan dat je op een bepaalde term wilt zoeken. Als je een carrièreswitch wilt maken, kun je 'mid-level' toevoegen onder het wat-vak om alle vacatures voor deze zoekterm te vinden. Je kunt deze stap ook uitvoeren met soorten banen zoals een manager of directeur, of je kunt het doen voor een reeks vaardigheden zoals sociale media of het maken van inhoud om te zien of er functies verschijnen.

5. Combineer en scheid zoekopdrachten voor werkgevers, functietitel en vaardigheden

U moet ervoor zorgen dat u de zoektermen specificeert voor werkgevers, functietitels en vaardigheden die u gebruikt wanneer u solliciteert op Carrieree. Als u bijvoorbeeld solliciteert naar een boekhoudfunctie, is er een groot verschil tussen een leidinggevende en een financiële boekhoudfunctie. De eerste werkt aan het verzamelen en analyseren van financiële informatie die gunstig is voor het bereiken van doelen, terwijl de laatste financiële rapporten produceert die beschikbaar zijn voor het publiek om de prestaties van uw organisatie te beoordelen en te analyseren.

Hetzelfde principe is van toepassing wanneer je de functietitel wilt combineren met de branche waarin je geïnteresseerd bent om in te werken. Als je marketingcoördinator wilt worden in de sportindustrie, zorg er dan voor dat je "marketingcoördinator" en "sport" onder aparte aanhalingstekens om uw zoektocht naar een baan te richten op banen die verband houden met dit zoekresultaat.

6. Zoek het bedrijf met een open vacature

Ga naar het bedrijfsgedeelte van de website van Carrieree als u een volledig overzicht wilt van het bedrijf waarvoor u solliciteert. Je hebt de mogelijkheid om te zoeken op het bedrijf en de functietitel en de stad, staat en postcode, aangezien ze hun vakjes hebben om deze zoektermen in te typen.

Je ziet ook een lijst met populaire bedrijven die je extra inspiratie kunnen bieden voor je zoektocht naar een baan, samen met de best beoordeelde werkplekken van 2019 als je op zoek bent naar een verbeterde bedrijfscultuur.

7. Zoek naar internationale banen en bedrijven

Als je een baan buiten de Verenigde Staten wilt nastreven, bekijk dan de internationale vacatures van Carrieree. U kunt zoeken naar banen uit landen op alle zeven continenten. Internationale vacatures die hier worden geplaatst, zijn afkomstig van verschillende kranten, nieuwsbrieven, organisaties die internationaal werken en meer.

8. Bewaar vacatures die u later kunt bekijken

Voor elke baan waarop u wilt solliciteren, wordt u aangeraden deze op te slaan, zodat u ze later kunt bekijken. Zo kun je al je werkvooruitzichten bijhouden en of je nog geïnteresseerd bent in de functie als je er nog een keer naar kijkt.

9. Controleer de gemiddelde salarissen voor elke organisatie en functie

Ga naar de Carrieree Salarissen-pagina als je meer informatie nodig hebt over salarissen voor functies waarin je zou willen werken. Hier kun je het salarisbereik voor functies in verschillende bedrijfstakken bekijken en je meer kennis geven over het solliciteren naar een baan. U kunt ook het gemiddelde salaris krijgen voor een baan in een bepaalde stad en aangeven of u van plan bent te verhuizen vanuit de huidige stad waarin u woont.

10. Neem deel aan discussieforums

Neem deel aan het discussieforum van Carrieree om advies te krijgen van collega's en experts over uw zoektocht naar een baan. Beschouw het als een apart sociaal netwerk dat uw vragen kan beantwoorden tijdens elke stap van het zoeken naar werk. U kunt trending discussies zien die interesse hebben gewekt bij anderen die op zoek zijn naar een carrièreswitch.


About author

Trienke van de Werfhorst

Uw zoektocht naar een baan vereist dat u nadenkt over de beste baan die past bij uw carrièredoelen. U kunt naar meerdere websites kijken om te zien welke de baan heeft die u zoekt en welke de beste functionaliteit heeft voor gebruikers die op de website navigeren. Het gebruik van Indeed kan u een waardevolle start geven bij het toepassen van uw zoekstrategie voor werk en het vinden van de juiste baan die uw carrière vooruithelpt.


Scroll to Top