Blog

een baan zoeken

11 Banen Voor Legerverpleegster: Plus Hoe U Er Een Kunt Worden

Verpleegkundigen die geïnteresseerd zijn in het werken in een militaire omgeving, kunnen overwegen om legerverpleegsterbanen te volgen om gezondheidszorg en militaire dienst te combineren. Werken als verpleegster in het leger biedt ook veel unieke kansen om na je dienst in de openbare of particuliere gezondheidszorg te werken. Als legerverpleegster kunt u een van de verschillende specialisaties overwegen op basis van uw interesses. In dit artikel bespreken we wat een legerverpleegster doet, hoe een en meerdere banen te worden die een legerverpleegster kan nastreven.

Wat doet een legerverpleegkundige?

Een legerverpleegster biedt medische zorg in verschillende omgevingen, variërend van binnenlandse bases tot overzeese militaire installaties en gevechtsgebieden. Een legerverpleegster kan generaliseren of een specialisatie nastreven die unieke verantwoordelijkheden heeft. Veel voorkomende taken voor een legerverpleegkundige zijn:

 • Medische zorg verlenen aan militaire leden en hun families
 • Spreken met patiënten om hun medische geschiedenis te krijgen en eventuele symptomen te beoordelen
 • Testen bij patiënten uitvoeren en de resultaten interpreteren
 • Behandelplannen opstellen om ziekte te behandelen
 • Preoperatieve zorg uitvoeren, inclusief het uitleggen van de procedure en het verlenen van medische zorg voorafgaand aan de operatie
 • Patiënten verdoven voor medische zorg en de patiënt na voltooiing wakker maken
 • Triaging van patiënten wanneer ze worden ingezet om zones te bestrijden om de verstrekte medische hulp te maximaliseren
 • Inwoners van ontwikkelingslanden vaccineren om epidemische ziekten te bestrijden
 • Deelnemen aan humanitaire hulpverlening om voedsel, water, medicijnen en andere behoeften te verdelen

Gerelateerd: 13 verpleegkundige banen in het leger

Soorten leger verpleegster banen

Als je als verpleegster in het leger dient, heb je de mogelijkheid om een ​​specialisatie te zoeken. U kunt een van deze banen voor legerverpleegster overwegen:

 • Volksgezondheidsverpleegster van het leger: het creëren van gezonde gemeenschappen is belangrijk in het leger, en een volksgezondheidsverpleegster van het leger speelt een sleutelrol in het proces. In deze functie help je bij het nemen van beslissingen in de gezondheidszorg om te zorgen voor het welzijn van soldaten en hun families op een basis of militaire faciliteit.

 • Gecertificeerde verpleegkundige verloskundige: Verpleegkundigen die met baby's of zwangere moeders willen werken, kunnen een gecertificeerde specialisatie verpleegkundige vroedvrouw overwegen. De taken omvatten het bieden van prenatale, intrapartum, postpartum en newborn zorg voor kinderen en hun moeders.

 • Intensive care verpleegkundige: Als intensive care verpleegkundige mag je patiënten triageren en spoedeisende medische zorg verlenen. In de intensive care werk je met patiënten in ernstige nood om ernstige aandoeningen te behandelen.

 • Verpleegkundige op de eerste hulp: Door als verpleegster op de eerste hulp te werken, kun je je specialiseren in de zorg voor patiënten met aandoeningen die onmiddellijke aandacht vereisen. Spoedeisende hulp Verpleegkundigen van het leger blijven kalm in stressvolle situaties en beschikken over sterke besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden.

 • Huisarts: Als u geïnteresseerd bent in een carrière als verpleegkundige in het leger die vergelijkbaar is met werken in de civiele gezondheidszorg, is specialisatie als gezinsverpleegkundige wellicht uw beste optie. In deze rol verleen je zorg aan militaire gemeenschappen, waarbij je toezicht houdt op de gezondheid en het welzijn van soldaten en hun families in een militaire gemeenschap.

 • Medisch-chirurgisch verpleegkundige: Specialisatie als medisch-chirurgisch verpleegkundige betekent dat je chirurgen assisteert tijdens operaties. Als chirurgisch verpleegkundige ondersteun je tijdens verschillende soorten operaties en help je met pre- en postoperatieve zorg.

 • Anesthesiemedewerker : Een goede anesthesie en sedatie is een cruciaal onderdeel van veel medische procedures en vereist specialisatie om deze correct uit te voeren. Een anesthesiemedewerker van het leger leert verschillende soorten anesthesiezorg te verlenen.

 • OB-GYN- verpleegkundige: Net als een verpleegkundige verloskundige, is een OB-GYN-verpleegkundige een uitstekende specialisatie voor iemand die geïnteresseerd is in de zorg voor moeders en pasgeborenen. Een OB-GYN verpleegkundige assisteert artsen bij het verlenen van zorg in alle fasen van de zwangerschap.

 • Preoperatieve verpleegkundige: Deze specialisatie omvat het behandelen van patiënten voorafgaand aan hun chirurgische ingrepen. Naast het beheren van preoperatieve zorg om ervoor te zorgen dat een patiënt klaar is voor hun procedure, beoordeelt een preoperatieve verpleegkundige ook de zorg die tijdens de operatie wordt verleend om de algehele gezondheid van patiënten te verbeteren.

 • Psychiatrisch verpleegkundige: Veel soldaten die terugkeren van actieve dienst zoeken hulp bij medische gezondheidswerkers. Als psychiatrisch verpleegkundig specialist werk je samen met andere professionals in de geestelijke gezondheidszorg om counseling en crisisinterventie voor soldaten te bieden.

 • Psychiatrisch/gedragstherapeutisch verpleegkundige: Voor meer gevorderd werk in de psychiatrische zorg voor militairen, kan het pad psychiatrisch/gedragskundig verpleegkundige de juiste specialisatie voor u zijn. Taken omvatten patiënteneducatie en directe zorg, evenals mogelijk deelnemen aan onderzoeksprojecten om nieuwe en effectievere manieren te ontwikkelen om voor soldaten met geestelijke gezondheidsbehoeften te zorgen.

Gerelateerd: 25 medische carrières in het leger

Hoe word je een legerverpleegster?

Werken als legerverpleegster kan een lonende en professioneel bevredigende carrièrekeuze zijn. Als je geïnteresseerd bent om legerverpleegster te worden, volg dan deze stappen:

1. Verkrijg de vereiste opleiding

Om als verpleegster te dienen, vereist het leger dat aanvragers een geregistreerde verpleegster (RN) -certificering hebben. Om RN te worden, moet je een associate of bachelor's degree in verpleegkunde behalen. Een associate-opleiding duurt meestal ongeveer twee jaar, terwijl een bacheloropleiding ongeveer vier jaar duurt. In elk programma ontvang je een mix van klassikale instructie en klinische training.

2. Doe het NCLEX-RN-examen

Om een ​​RN-licentie te behalen, moet u slagen voor het National Council Licensure Examination voor geregistreerde verpleegkundigen. Het examen omvat vier belangrijke studiegebieden voor een geregistreerde verpleegkundige:

 • Een veilige en effectieve zorgomgeving bieden
 • Gezondheidsbevordering en onderhoud
 • psychosociale integriteit
 • Fysiologische integriteit

De NCLEX-RN is een digitale test met adaptieve vragen, die het aantal en de stijl van de vragen aan de aanvrager verandert op basis van hun prestaties op de test. De meeste vragen op een NCLEX-RX-examen zijn meerkeuzevragen.

3. Overweeg om privé-ervaring op te doen

Hoewel het geen privéverpleegervaring vereist om een ​​​​legerverpleegster te worden, kiezen sommige legerverpleegsters ervoor om als verpleegster in ziekenhuizen, klinieken of andere medische voorzieningen te werken voordat ze bij het leger gaan. Werken bij een particuliere instelling kan u helpen uw vaardigheden te ontwikkelen door ervaring uit de eerste hand. Dit maakt je beter gekwalificeerd wanneer je in dienst treedt, zodat je misschien beter presteert en je kansen op een promotie vergroot als je eenmaal als legerverpleegster hebt gewerkt.

Gerelateerd: Hoe word je een verpleegassistent

4. Meld je aan bij het leger

Als u eenmaal klaar bent om dienst te nemen, kunt u er baat bij hebben om met een legerrecruiter te praten. Een recruiter is gespecialiseerd in het werven van nieuwe kandidaten voor het leger en zij kunnen u helpen bij het rekruteringsproces. De recruiter kan u adviseren en uitleggen wat uw verwachtingen in het leger zullen zijn en wat u moet doen als u klaar bent om dienst te nemen.

5. Volg een basiscursus leiderschap voor leidinggevenden

Alle legerverpleegsters zijn onderofficieren, wat betekent dat een nieuwe dienstplichtige een officiersopleiding moet volgen voordat hij aan zijn functie begint. De Basic Officer Leadership Course, of BOLC, bestaat uit twee fasen. Eerst leer je de basisvaardigheden die een officier in het Amerikaanse leger nodig heeft. In de tweede krijg je een gespecialiseerde opleiding voor je specialisatie verpleegkunde. De BOLC geeft je belangrijke informatie om te slagen, en het leger stelt je aan als een actieve verpleegster na voltooiing.

Gerelateerd: 10 banen voor legerofficier

6. Verkrijg een specialisatie indien gewenst

Het leger vereist niet dat je je specialiseert, maar het kan je carrière op verschillende manieren ten goede komen. Het behalen van een specialisatie kan uw promotiekansen verbeteren terwijl u in dienst bent. De vaardigheden die je tijdens je specialisatie leert, kun je ook toepassen als je terugkeert naar de particuliere zorg.


About author

Gust Asveld

Verpleegkundigen die geïnteresseerd zijn in het werken in een militaire omgeving, kunnen overwegen om legerverpleegsterbanen te volgen om gezondheidszorg en militaire dienst te combineren. Werken als verpleegster in het leger biedt ook veel unieke kansen om na je dienst in de openbare of particuliere gezondheidszorg te werken. Als legerverpleegster kunt u een van de verschillende specialisaties overwegen op basis van uw interesses. In dit artikel bespreken we wat een legerverpleegster doet, hoe een en meerdere banen te worden die een legerverpleegster kan nastreven.


Scroll to Top