Blog

een baan zoeken

11 Top Professionele Verpleegorganisaties: Netwerken, Certificeringen En Meer

Het lidmaatschap van een verpleegorganisatie kan verschillende voordelen met zich meebrengen, waaronder toegang tot mentorschap, vervolgonderwijs en verpleegkundige certificeringen. Deze voordelen stellen een verpleegkundige in staat om te groeien in hun carrière en kunnen ook het levenslange leerpotentieel in het veld vergroten.

In dit artikel sommen we enkele van de beste professionele verpleegorganisaties op die u zou moeten overwegen als u momenteel verpleegkundige bent of een verpleegkundige carrière nastreeft.

Waarom professionele zorgorganisaties belangrijk zijn

Als u een praktiserende verpleegkundige bent, zijn hier enkele van de beste redenen om te overwegen lid te worden van een of meer nationale verpleegorganisaties:

Hervat boost

Een indrukwekkend cv is de meest effectieve manier om je kansen om aangenomen te worden te vergroten, omdat het je de kans geeft om op gesprek te komen om je talenten te laten zien. Bij het solliciteren naar een zeer omstreden verpleegkundige functie telt elk onderscheidend cijfer en lidmaatschap van een of meer landelijke verpleegorganisaties kan dat onderscheid maken. Lidmaatschap toont een toewijding om te blijven leren en verbeteren, wat een kwaliteit is die werkgevers willen.

Professionele groei

Wanneer je lid wordt van een professionele verpleegkundige organisatie, krijg je toegang tot nieuwe mogelijkheden om te groeien als verpleegkundige. Veel organisaties hebben educatie beschikbaar voor leden, variërend van congressen tot cursussen. U kunt via uw organisatie ook meer ervaren professionals in uw specialisatie leren kennen om van te leren als professionele rolmodellen en mentoren. Jezelf professioneel blijven verbeteren is goed voor je patiënten en je persoonlijke loopbaanperspectieven.

Netwerkmogelijkheden

Als je lid wordt van een landelijke verpleegorganisatie, word je lid van een gemeenschap, ideaal voor het maken van professionele verbindingen. Of het nu rechtstreeks is in de vorm van een contact dat via de organisatie is gelegd om u een aanbeveling te geven of u een betere baan aan te bieden, of indirect wanneer een persoon die aan de macht is in een instelling waar u solliciteert ook lid is, verpleegorganisaties bieden een gemakkelijke manier om uw netwerk van professionele medewerkers uit te breiden.

Certificering

Veel organisaties bieden certificeringsprogramma's aan waaraan leden kunnen deelnemen. Deze certificeringen vereisen doorgaans het behalen van een examen dat vervolgens wordt gebruikt om uw bekwaamheid in het veld aan te tonen, wat als een opsteker dient bij het vermelden van uw professionele prestaties.

Carrière versnelling

De voordelen van het versterken van uw kwalificaties blijven bestaan ​​nadat u bent aangenomen. Professionele lidmaatschappen kunnen uw argument versterken bij het onderhandelen over salaris, het vragen om loonsverhoging of het krijgen van een promotie.

Professionele verpleegorganisaties in de VS

Of je nu nieuw bent in de verpleging of een gevestigde carrière hebt, een landelijke verpleegorganisatie kan je carrière ten goede komen. Hier zijn 11 professionele verpleegorganisaties die u kunt overwegen om u aan te sluiten om uw verpleegkundige carrière te versterken:

 1. American Association of Critical-Care Nurses (AACN)
 2. Amerikaanse Vereniging van Neurowetenschappelijke Verpleegkundigen (AANN)
 3. Amerikaanse Vereniging van Verpleegkundigen (ANA)
 4. Vereniging van Spoedverpleegkundigen (ENA)
 5. Nationale Vereniging van Licentie Praktische Verpleegkundigen (NALPN)
 6. Nationale Vereniging van Pediatrische Verpleegkundigen (NAPNAP)
 7. Nationale Liga voor Verpleegkunde (NLN)
 8. Preventieve Cardiovasculaire Verpleegkundigen Vereniging (PCNA)
 9. Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing
 10. Vereniging van pediatrische cardiovasculaire verpleegkundigen (SPCN)
 11. Vereniging van Kinderverpleegkundigen (SPN)

1. American Association of Critical-Care Nurses (AACN)

Met meer dan 200 hoofdstukken is AACN, dat in 2019 zijn 50-jarig jubileum vierde, een vooraanstaande verpleegorganisatie voor intensive care-verpleegkundigen. Leden hebben toegang tot meer dan 300 gratis online cursussen als onderdeel van het permanente educatieprogramma van AACN, evenals een online verzameling bronnen zoals tijdschriften, conferentieschema's en afdrukbare referentiekaarten op zakformaat. Leden kunnen profiteren van het verstrekte studiemateriaal om zich voor te bereiden op het AACN-certificeringsexamen om een ​​waardevolle professionele certificering te behalen en te behouden.

2. Amerikaanse Vereniging van Neurowetenschappelijke Verpleegkundigen (AANN)

Deelnemen aan AANN biedt een neurowetenschappelijke verpleegkundige een schat aan carrièremogelijkheden. Voor verpleegkundigen die hun professionele groei willen voortzetten, biedt AANN zowel educatieve cursussen tegen speciale lidmaatschapsprijzen als toegang tot The Journal of Neuroscience Nursing , een peer-reviewed tijdschrift om leden te helpen op de hoogte te blijven. AANN omvat de American Board of Neuroscience Nursing (ABNN), die twee certificeringsmogelijkheden biedt. Leden krijgen speciale kortingstarieven bij het proberen van de certificeringsexamens.

3. Amerikaanse Vereniging van Verpleegkundigen (ANA)

De ANA is een vooraanstaande verpleegkundige organisatie en is het overwegen waard voor alle verpleegkundigen. Naast een groot aantal bronnen, waaronder educatieve mogelijkheden, samengesteld nieuws en een gestructureerd mentorschapsprogramma, is ANA ook een hoog aangeschreven certificeringsprovider. ANA biedt certificeringen voor verschillende soorten verpleegkundigen die als indrukwekkende kwalificaties dienen de volgende keer dat u solliciteert naar een baan of probeert te promoveren.

4. Vereniging voor Spoedeisende Hulp (ENA)

Als toonaangevende spoedeisende hulporganisatie laat ENA zich leiden door een geloof in samenwerking, compassie en inclusiviteit in de spoedeisende zorg. Naast het bieden van mogelijkheden aan leden voor permanente educatie, werkt ENA als belangengroep voor beleid op het gebied van spoedeisende zorg en regelgeving. ENA geeft ook jaarlijkse onderscheidingen, die de mogelijkheid bieden voor aanzienlijke loopbaanontwikkeling wanneer ze worden vermeld op het cv van een verpleegkundige.

5. Nationale Vereniging van Gelicentieerde Praktische Verpleegkundigen (NALPN)

NALPN biedt LPN's een gemeenschap met vergelijkbare verpleegkundigen. NALPN werkt samen met verschillende professionele partners om leden te voorzien van gereduceerde prijzen op professionele goederen en diensten. Leden hebben ook het potentieel om erkenning te krijgen in de vorm van prijzen op de jaarlijkse conventie van de NALPN, waar leden ook kunnen netwerken en anderen in de vereniging kunnen leren kennen. Lidmaatschap van NALPN biedt ook de mogelijkheid voor certificeringen en vervolgopleidingen om de carrièremogelijkheden van een lid uit te breiden.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een gediplomeerde praktische verpleegkundige (LPN)

6. De National Association of Pediatric Nurse Practitioners (NAPNAP)

NAPNAP, opgericht in 1973, heeft nu 50 afdelingen op nationaal niveau met in totaal meer dan 9.000 leden. De organisatie zet zich in om de gezondheidszorg voor zuigelingen, kinderen en adolescenten te verbeteren door leden de tools te bieden die ze nodig hebben om te verbeteren en uit te blinken als kinderverpleegkundigen. Naast de 49 lokale afdelingen van NAPNAP, betekent de mogelijkheid om lid te worden van een e-chapter dat geografie geen belemmering is voor verpleegkundigen die zich willen aansluiten.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een verpleegkundig specialist

7. Nationale Liga voor Verpleegkunde (NLN)

De NLN heeft meer dan 40.000 individuele en 1.200 institutionele leden, waardoor het een uitstekende gelegenheid is voor een verpleegster die lid wil worden van een grote en gerespecteerde organisatie met netwerkmogelijkheden. De organisatie werd opgericht in de 19e eeuw, waardoor elk lid deel uitmaakt van een lange, trotse traditie. Leden krijgen toegang tot onderwijs en toetsing en kunnen professionele onderzoeksbeurzen aanvragen.

8. Preventieve Cardiovascular Nurses Association (PCNA)

Als een van de toonaangevende verpleegkundige organisaties die gespecialiseerd zijn in het voorkomen en behandelen van hart- en vaatziekten, is PCNA een uitstekende optie voor elke verpleegkundige die gespecialiseerd is in cardiovasculaire zorg. De vereniging is actief sinds 1992, toen het werd opgericht als de Lipid Nurse Task Force (LNTF), voordat het zich uitbreidde om zich breder te richten op hart- en vaatziekten. PCNA werkt samen met andere verpleegkundige organisaties om leden een breed scala aan opleidings- en carrièremogelijkheden te bieden.

9. Sigma Theta Tau International Honor Society of Nursing

Door lid te worden van een erevereniging terwijl je bent ingeschreven voor het hoger onderwijs, kun je je cv verbeteren voordat je de professionele wereld betreedt en krijg je ook uitstekende middelen om je te helpen bij je studie. Sigma is een organisatie met afdelingen in meer dan 700 instellingen over de hele wereld, met een totaal lidmaatschap van meer dan 135.000. Sigma biedt ook mogelijkheden voor beurzen en beurzen, die actieve studenten kunnen helpen hun verpleegopleiding te financieren.

10. De Vereniging van pediatrische cardiovasculaire verpleegkundigen (SPCN)

De SPCN is een internationale organisatie die zich toelegt op het verspreiden van kennis over kindergezondheidszorg en het verstrekken van pediatrische verpleegkundigen met de tools die ze nodig hebben om te groeien in het veld. Naast een jaarlijkse bijeenkomst krijgen SPCN-leden eenvoudig toegang tot informatie over belangrijke tools zoals conferentieschema's, links naar vergelijkbare organisaties, online publicaties en vacatures.

11. Vereniging van kinderverpleegkundigen (SPN)

De SPN heeft meer dan 3.500 pediatrische verpleegkundigen als leden en stelt zich ten doel de praktijk van pediatrische verpleegkunde te bevorderen door middel van onderzoek en onderwijs. Het werd gelanceerd in 1990 en is uitgebreid met hoofdstukken in 15 staten. Met een focus op pediatrische verpleging, is het een uitstekende optie voor alle verpleegkundigen in het veld.


About author

Huib Samson

Het lidmaatschap van een verpleegorganisatie kan verschillende voordelen met zich meebrengen, waaronder toegang tot mentorschap, vervolgonderwijs en verpleegkundige certificeringen. Deze voordelen stellen een verpleegkundige in staat om te groeien in hun carrière en kunnen ook het levenslange leerpotentieel in het veld vergroten.


Scroll to Top