Blog

Afhankelijk van je branche heb je misschien de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Als u geïnteresseerd bent in werken op afstand, ook wel bekend als telewerken of telewerken, is het belangrijk om de voordelen te begrijpen die externe functies bieden en de soorten mogelijkheden die beschikbaar zijn. In dit artikel leggen we de voordelen uit van uw werk vanuit huis doen met een lijst van thuiswerkmogelijkheden en tips om u te helpen bij het zoeken naar een baan en tegelijkertijd online oplichting te voorkomen.

Gerelateerd: Hoe een externe taak te vinden

Wat zijn de voordelen van uw werk vanuit huis doen?

Hoewel thuiswerken over het algemeen meer flexibiliteit en het gemak en comfort van werken in uw eigen ruimte betekent, kunnen sommige externe banen ook minder voordelen of een lager gemiddeld salaris met zich meebrengen. Als u zowel de voor- als nadelen van thuiswerken begrijpt, kunt u beslissen hoe u de juiste mogelijkheid kunt vinden.

Hier zijn enkele extra voordelen van thuiswerken:

Kantoorruimte op maat

Wanneer u op afstand werkt, kunt u uw werkomgeving naar wens aanpassen. In tegenstelling tot een traditionele kantooromgeving waar je in een hokje zit, kun je thuis je eigen kantoorruimte creëren en deze inrichten zoals je wilt en op een manier die creativiteit en productiviteit stimuleert. Uw bedrijf of klant kan apparatuur leveren, zoals een computer, telefoon, software, kantoorbenodigdheden, enz., maar wees bereid om uw eigen apparatuur te leveren.

Flexibel rooster

Door thuis te werken kun je je werkdag vaak op de door jou gewenste tijden beginnen en eindigen. Dit geeft u de mogelijkheid om tijd te maken voor zowel uw werk als persoonlijke verantwoordelijkheden of inspanningen. Het hebben van een flexibel schema kan zelfs leiden tot meer werkplezier. In sommige banen wordt van je verwacht dat je standaard kantooruren werkt, maar je krijgt meestal meer flexibiliteit zolang je deadlines en productiviteitsdoelen haalt.

Minimale afleiding

Als u uw werk vanuit huis doet, kunt u mogelijk ook in een stillere omgeving werken, vrij van lawaai en andere afleiding. Door met minder afleiding te werken, kunt u uw productiviteit verhogen en de kwaliteit van uw werk verbeteren. Als je afleiding van familie, huisdieren of externe bronnen niet kunt vermijden, is thuiswerken misschien niet voor jou. Houd er ook rekening mee dat weinig afleiding zich vertaalt in minder waterkoelerchats of celbezoeken. Als u het beste uitgaat van persoonlijke interactie, kunt u een hybride kantoor-thuiswerksituatie overwegen.

Minder tijd voor woon-werkverkeer

Thuiswerken betekent dat u niet met de auto naar uw werk hoeft te rijden. Dit kan u helpen geld te besparen op gas en openbaar vervoer, terwijl u meer tijd heeft om uit te slapen of eerder aan uw dienst te beginnen. U kunt mogelijk ook tijd en geld besparen op lunch en snacks, aangezien uw thuiskantoor gemakkelijker toegang tot uw keuken biedt.

Taken om vanuit huis te doen

Nu u de voordelen kent van werken op afstand, kunt u overwegen of u uzelf uw werk thuis kunt zien doen. Als uw huidige baan het niet mogelijk maakt om op afstand of vanuit huis te werken, wilt u misschien een nieuwe kans zoeken. Als je dat doet, is het misschien een goed moment om iets nieuws te proberen of dat is gebaseerd op andere vaardigheden.

Gerelateerd: Thuiswerken: tips en voorbeelden

Overweeg deze 12 thuiswerkfuncties met hun primaire taken en gemiddelde salarissen om u te helpen uw zoektocht naar een baan te verfijnen. Klik voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree Salaries op de salarislink bij elke functietitel hieronder.

1. Callcentervertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.800 per jaar

Primaire taken: Callcentervertegenwoordigers zijn het eerste aanspreekpunt voor de klanten van een bedrijf. Ze beantwoorden telefoontjes en helpen de beller door vragen te beantwoorden, informatie te verstrekken of door te verwijzen naar de juiste persoon of afdeling

Gerelateerd: 10 klantenservice-taken die u vanuit huis kunt doen

2. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $26.916 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren gegevens in of werken deze bij in de database van een computer. Ze bereiden brongegevens voor op invoer door de benodigde informatie te sorteren en te verzamelen. Gegevensinvoermedewerkers controleren ook gegevens op onnauwkeurigheden. Het bedrijf of de klant kan computerapparatuur leveren, maar u moet bereid zijn om uw eigen apparatuur te kopen.

Gerelateerd: 10 taken voor gegevensinvoer die u vanuit huis kunt doen

3. Kopieer editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.970 per jaar

Primaire taken: Kopieerredacteuren herzien geschreven inhoud en verbeteren deze voor een grotere leesbaarheid en nauwkeurigheid. Ze bewerken het ook voor grammatica-, spelling- en interpunctiefouten. Meestal is dit een zeer flexibele functie, zolang je maar voldoet aan de eisen en deadlines van de klant.

Gerelateerd: Hoe word je een Copy Editor: kwalificaties en best practices

4. Telemarketeer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.184 per jaar

Primaire taken: een telemarketeer vraagt ​​potentiële klanten om een ​​bepaalde dienst of product te kopen. Dit doen ze via de telefoon, webconferencing of in een face-to-face gesprek. Betalen is meestal gebaseerd op het aantal gemaakte oproepen of het verkochte bedrag.

Gerelateerd: Wat is telesales? Definities en vaardigheden die u nodig hebt om te excelleren als telesalesagent

5. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.773 per jaar

Primaire taken: Een virtuele assistent voert administratieve, administratieve en technische taken uit om hun klant te ondersteunen. Ze maken reisarrangementen, beantwoorden e-mails en telefoontjes en plannen de vergaderingen van hun klanten indien nodig. Taken zijn vergelijkbaar met taken die in een kantooromgeving zouden worden gedaan, behalve dat ze nu vanuit uw thuiskantoor worden gedaan.

Verwant; Vaardigheden die virtuele assistenten nodig hebben

6. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.544 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten met hun huiswerk, examenvoorbereiding en toegewezen projecten. Ze helpen hen onderwerpen te begrijpen die hen moeilijk maken en sleutelconcepten.

Gerelateerd: 10 onmisbare bijlesvaardigheden

7. Senior medische codeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 52.770 per jaar

Primaire taken: Senior medische codeurs zetten patiëntinformatie om in gestandaardiseerde code binnen een zorginstelling. De code die ze maken wordt gebruikt in databases en op verzekeringsclaims. Senior medische codeurs voeren ook audits en coderingsbeoordelingen uit. Ze zorgen er ook voor dat alle code voldoet aan de wettelijke vereisten en dat beoefenaars een juiste vergoeding krijgen van verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Gerelateerd: Wat is medische codering?

8. Recruiter

Nationaal gemiddeld salaris: $56.937 per jaar

Primaire taken: Recruiters gebruiken verschillende online platforms om potentiële kandidaten voor een bedrijf of organisatie te zoeken. Ze creëren vacatures voor beschikbare functies en interviewen de meest gekwalificeerde kandidaten.

Gerelateerd: Hoe een goede recruiter te zijn?

9. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.364 per jaar

Primaire taken: Redacteuren herschrijven geschreven tekst of inhoud door deze te controleren op grammaticale en feitelijke juistheid. Ze kunnen ook een inhoudskalender beheren, toezicht houden op de productie van inhoud en artikelen of projecten toewijzen aan een team van schrijvers. Editors zorgen er ook voor dat alle schrijvers de publicatiedeadlines halen. Als een deadline-gedreven baan, kan uw dag soms traag zijn en dan weer erg druk. Het is het beste om een ​​afleidingsvrije thuiswerkomgeving te hebben.

Gerelateerd: Hoe word je een digitale editor

10. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $61,837 per jaar

Primaire taken: Copywriters creëren promotionele inhoud voor een bedrijf of organisatie om zijn producten en diensten te verkopen of zijn consumenten voor te lichten over een bepaald onderwerp. Ze schrijven vaak voor websites, sociale media of de nieuwsbrieven of e-mails van een bedrijf. U kunt meestal overdag werken wanneer bedrijven normaal gesproken open zijn. Soms zijn de uren vrij flexibel, zolang je maar aan de eisen en deadlines van de klant voldoet.

Gerelateerd: Vaardigheden in het schrijven van teksten: definities en voorbeelden

11. Bedrijfsadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $71.517 per jaar

Primaire taken: Bedrijfsadviseurs beheren zakelijke projecten voor hun klanten en ontmoeten hen om hun specifieke projectvereisten te bepalen. Bedrijfsadviseurs helpen hen ook hun activiteiten te verbeteren door de sterke en zwakke punten van de organisatie te beoordelen en mogelijke bedrijfsoplossingen aan te bevelen.

Gerelateerd: 14 soorten carrières voor bedrijfsadviseurs

12. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $78,223 per jaar

Primaire taken: ook bekend als programmeur, nemen webontwikkelaars een webontwerp en maken er een website van. Ze beslissen over de lay-out van een website, voegen waar nodig visuele elementen toe en zorgen voor een positieve gebruikerservaring. Met hun kennis van programmeertalen helpen ze ook bij het oplossen van codeerfouten.

Gerelateerd: Vaardigheden van webontwikkelaars: definities en voorbeelden

Tips voor het vinden van thuiswerkbanen

Als u op zoek bent naar uw eerste externe kans, zijn er veel manieren om u te helpen de beste kansen te vinden of te verdienen. Gebruik deze tips om kansen op afstand in uw vakgebied te vinden.

Gerelateerd: 15 legitieme banen die u vanuit huis kunt doen

Denk aan uw branche

Houd er bij het zoeken naar een baan op afstand rekening mee dat niet alle bedrijfstakken kansen op afstand bieden. Een marketingprofessional heeft bijvoorbeeld meer mogelijkheden om thuis te werken dan iemand die in de bouw werkt vanwege de aard van zijn werk. Onderzoek potentiële kansen voordat u de volgende stap zet.

Externe vacaturesites gebruiken

Gebruik bij het zoeken naar externe banen online vacaturesites die zich richten op thuiswerkmogelijkheden. Met deze vacaturesites kunt u zoeken naar uw gewenste functietitel en krijgt u een lijst met relevante en openstaande vacatures in het externe personeelsbestand.

Herzie je cv

Voordat je naar een functie solliciteert, moet je je cv bekijken en ervoor zorgen dat het je vermogen om op afstand te werken benadrukt. U kunt bijvoorbeeld uw flexibiliteit, organisatorische en communicatieve vaardigheden benadrukken, die allemaal van pas komen in verschillende externe functies. U kunt ook eerdere functies opnemen waarin u met succes als externe medewerker hebt gewerkt.

Gerelateerd: 25 taken om vanuit huis te doen

Tips om oplichting te voorkomen

Wanneer u op zoek bent naar mogelijkheden voor werken op afstand, kunt u oplichting tegenkomen die tot doel heeft uw online veiligheid in gevaar te brengen. Vraag uzelf af hoe de recruiter of het bedrijf aan uw naam is gekomen? Is je naam correct gespeld of een van je vaardigheden? Hier zijn enkele tips om oplichting tijdens het zoeken naar werk te voorkomen:

Onderzoek het bedrijf

Voordat u solliciteert naar een functie op afstand, moet u de legitimiteit van het bedrijf en zijn website verifiëren. Bekijk de website met een kritische blik en zoek naar vreemde opmaak of vaak verkeerd gespelde woorden die op oplichting kunnen duiden.

Zoeken naar bedrijfsrecensies

Naast hun website gebruiken bedrijven ook online reviews om hun legitimiteit te bewijzen. Houd er rekening mee dat beoordelingen kunnen worden gekocht, dus doe je huiswerk. Zoek naar bedrijfsrecensies die niet alleen het bedrijf legitimeren, maar ook hun goederen en diensten.

Lees de functie-eisen goed door

Veel scams hebben functiebeschrijvingen met informatie die te mooi lijkt om waar te zijn. Zoek naar vacatures met gedetailleerde dagelijkse verantwoordelijkheden, bedrijfsinformatie en een uitleg over hoe de functie past in het bedrijf als geheel. De vacature moet ook eventuele opleidings-, vaardigheden- of ervaringsvereisten toelichten.

Gerelateerd: Hoe te weten of een baan oplichterij is?


About author

Marysa van Noordkamp

Afhankelijk van je branche heb je misschien de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Als u geïnteresseerd bent in werken op afstand, ook wel bekend als telewerken of telewerken, is het belangrijk om de voordelen te begrijpen die externe functies bieden en de soorten mogelijkheden die beschikbaar zijn. In dit artikel leggen we de voordelen uit van uw werk vanuit huis doen met een lijst van thuiswerkmogelijkheden en tips om u te helpen bij het zoeken naar een baan en tegelijkertijd online oplichting te voorkomen.


Scroll to Top