Blog

een baan zoeken

12 Engelstalige Banen In Het Buitenland Om Te Verkennen

Werken in een ander land kan een lonende ervaring zijn die je in staat stelt om over verschillende culturen en perspectieven te leren. Je kunt in andere landen veel Engelstalige banen vinden, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden. Als u meer te weten komt over de beschikbare functies, kunt u beslissen of u de overstap kunt maken. In dit artikel onderzoeken we 12 verschillende Engelstalige banen in het buitenland, zodat je erachter kunt komen dat werken in het buitenland iets voor jou is.

Gerelateerd: Hoe krijg je een baan in een ander land

Voordelen van werken in het buitenland

Of je nu besluit om voor een multinational te werken of vrijwilliger te worden bij het Peace Corps, werken in het buitenland heeft veel voordelen, vooral als je Engels spreekt. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Verbetert uw aanpassingsvermogen en flexibiliteitsvaardigheden voor het omgaan met onvoorspelbare situaties
  • Verhoogt je gevoel van onafhankelijkheid
  • Bouwt taal, cultureel bewustzijn en waardering op voor diverse culturen
  • Helpt u een verscheidenheid aan gewilde vaardigheden te verwerven om toe te voegen aan uw cv of cv
  • Breidt uw persoonlijke en zakelijke connecties uit
  • Biedt een levensveranderende ervaring door te leren over nieuwe plaatsen, mensen en gebruiken

Gerelateerd: 10 manieren om in het buitenland geld te verdienen (met tips)

12 Engelstalige banen in het buitenland

Om u te helpen bij uw zoektocht naar een baan in het buitenland, vindt u hier een lijst van 12 banen die u normaal gesproken overal ter wereld kunt doen, met salarisgemiddelden in de Verenigde Staten:

1. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,61 per uur

Primaire taken: Barmannen mengen en serveren doorgaans alcoholische dranken aan personen van wettelijke leeftijd, nemen drank- en voedselbestellingen aan, maken de bar schoon en onderhouden en vertrouwen op hun klantenservicevaardigheden om extra fooien te verdienen met hun loon. Een van de voordelen van bartending is dat bartenders over de hele wereld vacatures kunnen vinden.
Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een barman

2. Stewardess

Nationaal gemiddeld salaris: $2.546 per maand

Primaire taken: De belangrijkste verantwoordelijkheden van stewardessen zijn ervoor te zorgen dat passagiers die aan boord gaan en met het vliegtuig reizen tijdens elke vlucht veilig, comfortabel en tevreden zijn. Begeleiders serveren drankjes, snacks en maaltijden op lange vluchten, demonstreren veiligheidsprotocollen en -procedures en helpen passagiers met vragen, informatie en al het andere dat ze nodig hebben voor een comfortabele reis. Stewardessen werken voor luchtvaartmaatschappijen en reizen over de hele wereld, waardoor deze carrière een van de meest opwindende en avontuurlijke manieren is om als Engelssprekende in het buitenland te werken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een stewardess

3. Chef-kok

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,79 per uur

Primaire taken: Chef-koks beheren en leiden over het algemeen de keuken en het personeel, bereiden voedsel, maken menu's en behandelen klantrelaties. Ze kunnen dezelfde taken in het buitenland uitvoeren als Engelstaligen in een aantal omgevingen, waaronder hotels, resorts en cruiseschepen en voor privé-evenementen.
Gerelateerd: Leer meer over chef-kok zijn

4. Fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,80 per uur

Primaire taken: Fotografen combineren creativiteit met technische vaardigheden door foto's te maken en te ontwikkelen van verschillende onderwerpen voor evenementen en artistieke toepassingen. Ze kunnen voor zichzelf werken als freelancer of voor een publicatie of organisatie, waar ze mogelijk naar het buitenland kunnen reizen of in het buitenland kunnen wonen om werkmogelijkheden te vinden.

Gerelateerd: Hoe word je een fotograaf

5. Nanny

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,82 per uur

Primaire taken: Babysitters of kindermeisjes zorgen voor baby's en kleine kinderen, helpen schoolgaande kinderen met huiswerk en koken, doen lichte schoonmaak en doen boodschappen. Babysitters, nannies en au pairs zijn allemaal veel voorkomende banen in andere landen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

6. Gids

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,23 per uur

Primaire taken: Gidsen bieden bezoekers ongebruikelijk bekende verhalen, inzicht en historische informatie over een gebied. Veel voorkomende taken van een gids zijn om bezoekers door een specifieke attractie te leiden, zoals een museum, of toeristen te begeleiden op een excursie door grotere gebieden, zoals steden, gemeenschappen en historische gebieden in steden.

7. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $20,28 per uur

Primaire taken: Freelance schrijvers creëren content voor bedrijven of voor hun eigen websites. Ze schrijven een verscheidenheid aan inhoud voor hun klanten, waaronder tijdschriftartikelen, blogartikelen, langwerpige inhoud zoals whitepapers, subsidies, cv's, productcatalogi, advertenties en nog veel meer soorten geschreven inhoud. Omdat freelanceschrijvers vaak op afstand en online werken, kiezen velen ervoor om de wereld rond te reizen.

Gerelateerd: Hoe word je een freelance schrijver in negen eenvoudige stappen

8. ESL-leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $23,03 per uur

Primaire taken: De belangrijkste taak van een ESL-leraar is om anderstaligen te helpen de Engelse taal te leren. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het ontwikkelen van lesplannen, het maken van opdrachten, het meten van de voortgang van studenten en het begeleiden van studenten om studenten te helpen hun Engelse taalvaardigheid te ontwikkelen.

Gerelateerd: Leer meer over leraar zijn

9. Freelance redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $24,28 per uur

Primaire taken: Freelance-editors zijn verantwoordelijk voor het herzien, bewerken en verbeteren van inhoud die schrijvers voor publicatie indienen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het nemen van beslissingen over het uiteindelijke uiterlijk en de opname van inhoud. Ze werken in een breed scala van omgevingen, van interne en online publicaties tot hun eigen freelance bedrijven. De flexibiliteit van deze baan is vergelijkbaar met freelance schrijven en werken op afstand, waardoor freelanceredacteuren de mogelijkheid hebben om in het buitenland te werken.

10. Yoga-instructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $30,43 per uur

Primaire taken: Yoga-instructeurs leren anderen hoe ze fit en gezond kunnen zijn door middel van yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Ze kunnen kleine lessen geven aan spa's, fitnesscentra en andere gezondheids- en welzijnsorganisaties, of ze kunnen in hun eigen privéyogastudio's werken. In het buitenland vinden yoga-instructeurs vaak vacatures in hotels en resorts, spa's, fitnesscentra en zelfs privéwoningen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een yogaleraar

11. Verpleegkundige

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31,32 per uur

Primaire taken: Verpleegkundigen zorgen voor patiënten door artsen bij te staan ​​in klinieken, ziekenhuizen, privépraktijken, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Deze beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zorgen voor patiënten door vitale functies te meten, de medische geschiedenis van de patiënt vast te leggen, diagnoses en behandelplannen te documenteren, medicijnen toe te dienen en patiënten en hun families voor te lichten over verschillende aspecten van gezondheid en welzijn. Veel verpleegkundigen kunnen kansen vinden om in het buitenland te werken, waar ze kunnen zorgen voor patiënten in ziekenhuizen, triagecentra, operatiecentra en andere buitenlandse zorginstellingen.

12. Contactpersoon

Nationaal gemiddeld salaris: $ 76.426 per jaar

Primaire taken: Liaisons zijn professionals die twee bedrijven of organisaties ondersteunen en assisteren bij communicatie en coördinatie van zakelijke activiteiten. Doorgaans helpt een liaison hun respectievelijke organisaties om het beste gebruik van middelen of services tussen elke organisatie te bereiken. Ze bieden ook inhoudelijke en technische expertise, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor het opleiden van nieuwe organisaties over hun moederbedrijf en het bieden van persoonlijke coördinatie. Liaisons kunnen werken voor grote bedrijven die internationaal opereren, waardoor ze vaak naar het buitenland moeten reizen om hun werk uit te voeren.


About author

Florentijn Zeijnen

Werken in een ander land kan een lonende ervaring zijn die je in staat stelt om over verschillende culturen en perspectieven te leren. Je kunt in andere landen veel Engelstalige banen vinden, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden. Als u meer te weten komt over de beschikbare functies, kunt u beslissen of u de overstap kunt maken. In dit artikel onderzoeken we 12 verschillende Engelstalige banen in het buitenland, zodat je erachter kunt komen dat werken in het buitenland iets voor jou is.


Scroll to Top