Blog

Als moeder is het handig om een ​​baan te hebben waarbij je thuis kunt werken terwijl je een oogje houdt op je kinderen. Gelukkig kun je online vacatures vinden in verschillende branches. Als u weet welke opties beschikbaar zijn voor thuiswerkende moeders, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over uw toekomstige carrière. In dit artikel bieden we tips om u te helpen efficiënter thuis te werken als moeder en geven we een lijst van 12 top online banen voor moeders om te overwegen.

Gerelateerd: 15 parttime banen voor moeders die vanuit huis willen werken

Wat zijn enkele tips voor het hebben van een online baan als moeder?

Hoewel thuiswerken verschillende voordelen met zich meebrengt, vergt het ook enige aanpassing. Als moeder is het belangrijk om een ​​plan te hebben om u te helpen efficiënter vanuit huis te werken. Als u overdag kinderen thuis heeft, is het vooral belangrijk om uw tijd gedurende de dag optimaal te benutten om ervoor te zorgen dat u productief blijft en uw werk zo goed mogelijk doet. Gebruik deze tips om je als moeder efficiënter thuis te laten werken:

  • Vraag om hulp. Vraag een vertrouwde buur, een vriend of familielid om met je kinderen te helpen op dagen dat je echt moet werken of een deadline moet halen. Zelfs als ze maar een uur op je kinderen passen, houdt het je kinderen bezig terwijl jij wat broodnodige tijd krijgt om je op je werk te concentreren.
  • Flexibel zijn. Als je een thuiswerkbaan hebt, is het normaal dat het dagelijks leven je werk in de weg staat. Als je tijdens je werkdag kinderen bij je hebt, wees dan zo flexibel mogelijk. In plaats van te stressen, kunt u uw planning zo nodig aanpassen aan onverwachte situaties. Om de verloren tijd tijdens uw werkdag in te halen, kunt u van plan zijn tot laat in de avond te werken of vroeg op te staan ​​voordat uw normale dienst begint.
  • Stel verwachtingen. Als je kinderen thuis hebt, help hen dan te begrijpen dat je overdag werk te doen hebt. Moedig ze aan om de oppas of hun vader te vragen wanneer ze iets nodig hebben, op voorwaarde dat ze thuis zijn. Door je kinderen te laten weten dat je een baan hebt die helpt bij het betalen van voedsel en andere uitgaven, kunnen ze meer waardering voor je krijgen en hard werken in het algemeen.

Gerelateerd: Een handleiding voor ouders voor thuiswerken met kinderen

Online banen vanuit huis voor moeders

Bij het zoeken naar online vacatures is het belangrijk om een ​​functie te vinden die het beste past bij jouw interesses, ervaringsniveau en planning. Het vinden van een baan waar u niet alleen voor in aanmerking komt, maar ook een die u graag doet, kan uw werkplezier vergroten. Hier zijn de top 12 online banen vanuit huis voor moeders die meer dan $ 25.000 per jaar betalen:

1. Callcentervertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.728 per jaar

Primaire taken: Callcentermedewerkers beantwoorden telefoontjes van klanten en helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Ze beantwoorden hun vragen, luisteren naar hun zorgen en helpen hen met product- of serviceproblemen. Callcentervertegenwoordigers begroeten klanten met een vriendelijke houding en helpen klanten interesse te wekken voor het bedrijf en de selectie van producten en diensten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een callcentervertegenwoordiger

2. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 26,880 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren informatie in een computerdatabase in. Ze zorgen voor de nauwkeurigheid van de gegevens die ze invoeren en werken de informatie in de database bij als dat nodig is. Gegevensinvoermedewerkers bereiden en compileren ook brongegevens voordat ze worden ingevoerd.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

3. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27,976 per jaar

Primaire taken: Bloggers creëren ideeën voor blogposts en schrijven teksten op basis van hun meningen en onderzoek. Ze lezen hun inhoud voor publicatie en corrigeren eventuele spel-, grammatica- en interpunctiefouten. Zodra ze hun inhoud online publiceren, promoten ze deze op sociale media. Meestal schrijven bloggers over een product, dienst, probleem of hun specifieke interesses.

4. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30,701 per jaar

Primaire taken: Transcriptionisten luisteren naar opnames en vertalen deze naar lange tekst. Ze breiden hun stenonotities uit en herzien hun transcripties om hun nauwkeurigheid te garanderen. Transcriptionisten zorgen er ook voor dat hun klanten tevreden zijn met de definitieve transcripties.

5. Oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.400 per jaar

Primaire taken: Babysitters zorgen voor kinderen wanneer hun ouders weg zijn. Ze spelen met ze, maken hun eten klaar, voeren ze, zorgen dat ze op tijd naar bed gaan en verschonen babyluiers. In sommige gevallen kunnen babysitters helpen met huishoudelijke taken.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

6. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.918 per jaar

Primaire taken: Boekhouders houden de financiële transacties van een bedrijf of organisatie bij. Ze stemmen boekingen in een boekhoudsysteem op elkaar af, houden de af- en bijschrijvingen van het bedrijf bij en werken het grootboek bij als dat nodig is.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhouder

7. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 38.834 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten helpen hun klanten met verschillende administratieve taken. Ze plannen hun vergaderingen, beheren hun agenda en plannen en maken reisarrangementen. Virtuele assistenten gebruiken e-mail, telefoon en andere technologie en technologische hulpmiddelen om contact te houden met hun klanten.

8. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.592 per jaar

Primaire taken: Grafisch ontwerpers creëren visuele concepten zoals logo's en merkverpakkingen voor verschillende vormen van media en platforms. Ze ontmoeten hun klanten om hun behoeften te bepalen en hun merkidentiteit te begrijpen. Grafisch ontwerpers schetsen vervolgens een ontwerp en gebruiken ontwerpsoftware om hun ontwerp digitaal te maken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

9. Reisbureau

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.292 per jaar

Primaire taken: Reisbureaus maken reisplannen voor hun verschillende klanten. Ze coördineren hun hotelaccommodatie, vervoer en zorgen ervoor dat ze activiteiten te doen hebben wanneer ze op hun locatie aankomen. Veel reisbureaus bieden aanbevelingen over waar te verblijven tijdens hun reizen en wat te zien en te doen tijdens hun verblijf. Ze geven hen ook nuttige informatie over de cultuur, het weer en de omgeving voor een bepaalde bestemming.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een reisagent

10. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.002 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten met hun schoolwerk. Ze helpen hen hun huiswerk te begrijpen en helpen hen zich voor te bereiden op toetsen en examens in verschillende vakgebieden. Docenten stimuleren en motiveren studenten om uit te blinken op school. Deze ondersteuning zorgt ervoor dat studenten meer vertrouwen krijgen in hun academische vaardigheden.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

11. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51,388 per jaar

Primaire taken: Schrijvers creëren inhoud voor online of gedrukte publicaties. Ze bewerken hun werk voordat ze het indienen bij een editor of contentmanagementsysteem. Je exacte taken en de inhoud die je als schrijver produceert, hangen vaak af van het type schrijver dat je bent. Auteurs schrijven bijvoorbeeld verhalen die in boeken veranderen, terwijl verslaggevers nieuwsverhalen schrijven voor nieuwspublicaties.

12. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.085 per jaar

Primaire taken: Redacteuren beoordelen geschreven inhoud en corrigeren grammaticale of spelfouten. Ze zorgen er ook voor dat de inhoud de stijlgids van het bedrijf volgt. Redacteuren werken samen met schrijvers om hun schrijfvaardigheid te verbeteren en ervoor te zorgen dat de publicatie waarvoor ze werken hoogwaardige inhoud voor zijn lezers publiceert.


About author

Laurien Stroo

Als moeder is het handig om een baan te hebben waarbij je thuis kunt werken terwijl je een oogje houdt op je kinderen. Gelukkig kun je online vacatures vinden in verschillende branches. Als u weet welke opties beschikbaar zijn voor thuiswerkende moeders, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over uw toekomstige carrière. In dit artikel bieden we tips om u te helpen efficiënter thuis te werken als moeder en geven we een lijst van 12 top online banen voor moeders om te overwegen.


Scroll to Top