Blog

Als je op zoek bent naar een tweede baan of naast een academische opleiding wilt werken, overweeg dan om een ​​parttime baan op afstand te nemen. Je kunt een parttime baan op afstand vinden in verschillende bedrijfstakken, zodat je er zeker een kunt vinden die bij je interesses en kwalificaties past. Als u uw opties kent, kunt u de juiste positie vinden voor uw unieke omstandigheden. In dit artikel zetten we de voordelen van op afstand werken op een rij en geven we je een lijst met 12 parttime banen op afstand die je kunt overwegen.

Gerelateerd: 15 geweldige externe banen die goed betalen

Wat zijn de voordelen van parttime werken op afstand?

Ongeacht de branche, parttime banen op afstand bieden verschillende voordelen voor werkende professionals. Als u de specifieke voordelen kent die ze bieden, kunt u bepalen of u een parttime baan op afstand moet nastreven. Hier zijn enkele voordelen van werken op afstand:

  • Flexibel schema: bij veel thuiswerkposities kun je je eigen uren bepalen. Het hebben van deze flexibiliteit maakt het gemakkelijker om een ​​betere balans tussen werk en privé te bereiken, wat kan leiden tot meer werkplezier.
  • Geen woon-werkverkeer: voor externe functies hoeft u niet naar een fysiek gebouw te reizen om uw dienst te beginnen. Omdat u uw werk vanuit huis kunt doen, bespaart u niet alleen geld op transport, maar vermijdt u ook het verkeer en de stress die het veroorzaakt.
  • Meer ervaring: parttime banen op afstand helpen u meer kennis en vaardigheden op te doen terwijl u een bijverdienste verdient. Als je naar school gaat terwijl je een deeltijdbaan hebt, kun je met dit soort baan waardevolle ervaring opdoen en krijg je de kans om je portfolio op te bouwen met professionele voorbeelden en stukken. Dit kan u een meer verkoopbare sollicitant maken en u ook helpen op te vallen tussen andere sollicitanten.
  • Minder afleiding: door thuis te werken, creëer je je kantoor op een plek die vrij is van afleiding. Dit betekent dat uw collega's niet bij uw bureau blijven staan ​​om u van uw werk te houden.

Gerelateerd: Voordelen van op afstand werken

12 parttime banen op afstand

Houd bij het zoeken naar een parttime baan op afstand rekening met uw kwalificaties en interesses. Hoewel het belangrijk is om een ​​baan te vinden die het aankan, is het ook belangrijk om een ​​baan te zoeken waar je plezier in kunt vinden. Hier zijn 12 parttime banen op afstand, hun nationale gemiddelde salarissen en primaire taken:

1. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $26.964 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren gegevens in en werken deze bij in een computerdatabase die bestaat uit klant- en accountinformatie. Ze bereiden ook brongegevens voor, sorteren informatie en zorgen voor de juistheid van alle gegevens.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

2. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28,766 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers spreken met klanten via telefoon, chat, e-mail, post en sociale media. Ze helpen bij het oplossen van problemen, beantwoorden van vragen, luisteren naar klachten en verstrekken klanten informatie over de producten en diensten van een bedrijf. Klantenservicemedewerkers annuleren of upgraden ook accounts en helpen klanten bij het plaatsen van bestellingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

3. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.283 per jaar

Primaire taken: transcriptionisten luisteren naar audio-opnames en maken steno-aantekeningen van wat ze horen. Ze bewerken hun transcripties voordat ze ze archiveren en houden ze georganiseerd om ze op een later tijdstip snel te kunnen openen.

4. Gezondheidscoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.571 per jaar

Primaire taken: Gezondheidscoaches bieden wellness- en fitnessmentorschap aan personen die hun algehele welzijn willen verbeteren. Ze creëren programma's om hun klanten te helpen hun voedings- en levensstijlgewoonten te veranderen en ervoor te zorgen dat het programma hen helpt hun specifieke behoeften en gezondheidsdoelen te bereiken.

5. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $39.250 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten voeren verschillende administratieve taken uit voor hun klanten. Enkele van hun taken zijn het beantwoorden van telefoongesprekken, het plannen van vergaderingen, het boeken van reisaccommodaties en het organiseren van de agenda's van hun klanten.

6. Ondersteuningsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $39.894 per jaar

Primaire taken: Ondersteuningsspecialisten lossen informatietechnologieproblemen op en werken samen met bedrijfsmedewerkers om technische problemen op te lossen. Ze stellen ook een diagnose van deze problemen en installeren zowel hardware als software.

7. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.520 per jaar

Primaire taken: Grafisch ontwerpers creëren visuele concepten voor een verscheidenheid aan materialen zoals brochures of menu's. Ze communiceren met hun klanten om hun merk beter te begrijpen en om een ​​beter beeld van het project te krijgen. Grafisch ontwerpers gebruiken ook ontwerpsoftware om deze visuele concepten te creëren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

8. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.522 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten op verschillende vakken. Ze helpen leerlingen van verschillende leerjaren met hun huiswerk en helpen ze zich voor te bereiden op hun komende examens. Docenten bieden ook aanmoediging en helpen studenten hun studiemethoden te verbeteren.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

9. Marktonderzoeker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 56,316 per jaar

Primaire taken: Marktonderzoekers verzamelen en analyseren gegevens over consumenten, concurrenten en de markt en gebruiken deze gegevens om rapporten en presentaties te maken. Hun bevindingen stellen hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hoe de producten en diensten van een bedrijf vorm te geven, te adverteren en op de markt te brengen.

10. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 59.993 per jaar

Primaire taken: Schrijvers maken geschreven inhoud voor verschillende media. Uw specifieke taken als schrijver zijn afhankelijk van uw werk. U kunt bijvoorbeeld schrijven voor een nieuwspublicatie, auteur worden of merkinhoud maken voor bedrijven in verschillende sectoren.

11. Factureringsmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 60.091 per jaar

Primaire taken: Factureringsmanagers houden toezicht op de debiteuren van een bedrijf. Ze helpen de facturerings- en incassoprocessen van een bedrijf te stroomlijnen. Factureringsmanagers implementeren ook kwaliteitsborging voor deze processen en werken samen met de toezichthoudende rollen van een bedrijf om een ​​ordelijke cashflow te garanderen.

12. Freelance fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.472 per jaar

Primaire taken: Freelance fotografen maken beelden als zelfstandige. Ze gebruiken camera- en lichtapparatuur om de juiste foto te maken en werken voor verschillende klanten.

Tips voor het vinden van een parttime baan op afstand

Als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar een parttime baan op afstand, overweeg dan de volgende tips:

  • Bepaal je wensen en behoeften. Bedenk wat je wilt van een parttime baan op afstand en wat je zoekt. Bepaal bijvoorbeeld hoeveel uur je wilt werken, het soort rooster dat je nodig hebt, de branche waarin je wilt werken en het type bedrijf waarvoor je wilt werken. Als u deze informatie kent, is het gemakkelijker om uw werkkeuzes te verfijnen.
  • Gebruik externe vacaturesites. Hoewel u reguliere vacaturesites kunt gebruiken om te zoeken naar parttime vacatures op afstand, kan het gebruik van een vacaturesite die specifiek is voor externe vacatures u kostbare tijd besparen, omdat u niet hoeft te filteren op vacatures op kantoor.
  • Pas op voor oplichting. Als u online op zoek bent naar parttime banen op afstand, zoek dan naar functies bij gerenommeerde bedrijven. Meestal vragen oplichting om te veel persoonlijke informatie en maken de banen te mooi om waar te zijn. Bezoek de website van het bedrijf en lees recensies om de geloofwaardigheid ervan te verzekeren.

About author

Doortje Mulder

Als je op zoek bent naar een tweede baan of naast een academische opleiding wilt werken, overweeg dan om een parttime baan op afstand te nemen. Je kunt een parttime baan op afstand vinden in verschillende bedrijfstakken, zodat je er zeker een kunt vinden die bij je interesses en kwalificaties past. Als u uw opties kent, kunt u de juiste positie vinden voor uw unieke omstandigheden. In dit artikel zetten we de voordelen van op afstand werken op een rij en geven we je een lijst met 12 parttime banen op afstand die je kunt overwegen.


Scroll to Top