Blog

Hoewel sommige goedbetaalde banen een lange lijst van vereisten met zich mee kunnen brengen, zoals opleiding of professionele ervaring, vereisen andere banen die goed betalen geen eerdere ervaring op dat gebied. Als u van loopbaan wilt veranderen of in een nieuw vakgebied wilt werken, kan een baan waarvoor geen eerdere ervaring vereist is, u helpen een weg te vinden naar een carrière die u interesseert. In dit artikel onderzoeken we 13 banen die minstens $ 60.000 per jaar betalen zonder dat eerdere ervaring vereist is.

Voordelen van het krijgen van een baan die $ 60k betaalt zonder ervaring

Wanneer u voor het eerst het personeelsbestand betreedt of op zoek bent naar een baan die u snel kunt veiligstellen, kan een baan die goed betaalt maar geen eerdere ervaring in het veld vereist, ideaal zijn. Banen waarvoor geen ervaring vereist is om te solliciteren, bieden doorgaans hun eigen training aan of kunnen ervoor zorgen dat u een certificering ontvangt zodra u bent aangenomen. Het vinden van een baan waarbij kandidaten zonder ervaring worden aangenomen, is ook een geweldige manier om ervaring op te doen in een vakgebied en basisvaardigheden van dat bedrijf te leren waar u later in uw carrière profijt van kunt hebben.

13 banen die $ 60k betalen zonder ervaring

Als u op zoek bent naar een goedbetaalde baan waarvoor geen eerdere ervaring vereist is, overweeg dan de opties in deze lijst. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder:

1. Vrachtwagenchauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 61.000 per jaar

Primaire taken: een vrachtwagenchauffeur gebruikt grote voertuigen om items over lange afstanden te vervoeren. Omdat de vrachtwagens die de chauffeurs gebruiken doorgaans erg zwaar en ingewikkeld zijn om te besturen, hebben chauffeurs mogelijk een certificering nodig om bepaalde voertuigen te besturen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over vrachtwagenchauffeur zijn

2. Officemanager

Nationaal gemiddeld salaris: $61,378 per jaar

Primaire taken: Een officemanager houdt toezicht op de werking van een kantoor en biedt ondersteuning waar nodig. Hun verantwoordelijkheden kunnen zijn het maken en indienen van papierwerk, het beheren van het kantoorbudget en het opleiden van nieuwe medewerkers.

Lees meer: ​​Meer informatie over Office Manager zijn

3. Verkoopvertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $64,886 per jaar

Primaire taken: een verkoopvertegenwoordiger verkoopt producten of diensten voor een bedrijf door rechtstreeks contact op te nemen met en te communiceren met klanten. Verkoopvertegenwoordigers hebben geen praktijkervaring nodig om aan de slag te gaan, omdat ze vaak een script ontvangen met volledige informatie over het product dat ze verkopen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een verkoopvertegenwoordiger

4. Externe vertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $68.567 per jaar

Primaire taken: een externe verkoopvertegenwoordiger voert veel van dezelfde taken uit als een verkoopvertegenwoordiger, maar een externe verkoopvertegenwoordiger reist om zijn verkoop te doen door potentiële klanten en klanten op hun eigen bedrijfslocatie te ontmoeten in plaats van te bellen of te e-mailen vanuit een externe positie . Omdat ze tijdens het werk alles kunnen leren wat ze moeten weten over wat ze verkopen en aan wie ze verkopen, hoeven externe verkopers geen ervaring te hebben met dat specifieke product of die specifieke dienst.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een externe verkoopvertegenwoordiger

5. Landschapsarchitect

Nationaal gemiddeld salaris: $68,703 per jaar

Primaire taken: Een landschapsarchitect werkt voor klanten aan het ontwerpen en bouwen van buitenruimten, zoals tuinen, erven of parken. De baan vereist geen eerdere ervaring, maar het kan nuttig zijn voor landschapsarchitecten om een ​​basiskennis van planten en dieren in het wild en een creatieve visie te hebben.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een landschapsarchitect

6. Bedrijfschauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.388 per jaar

Primaire taken: Een bedrijfschauffeur is verantwoordelijk voor het besturen van een of meerdere voertuigen, waaronder auto's, bussen, vrachtwagens of trolleys voor een specifiek bedrijf. Afhankelijk van het voertuig is voor sommige bedrijfsfuncties voor chauffeurs mogelijk een specifiek rijbewijs vereist, maar bedrijven kunnen chauffeurs inhuren zonder professionele rijervaring om auto's of kleine vrachtwagens te besturen. De belangrijkste kwalificatie voor deze baan is echter het hebben van een geldig rijbewijs.

7. Vertegenwoordiger voor bedrijfsontwikkeling

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.572 per jaar

Primaire taken: Een vertegenwoordiger voor bedrijfsontwikkeling werkt met een verkoopteam en hun primaire taak is om nieuwe klanten binnen te halen. Dit proces kan ongevraagd bellen, e-mailen of netwerken met potentiële nieuwe klanten inhouden. De functie vereist geen eerdere ervaring, maar met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden kan een vertegenwoordiger van bedrijfsontwikkeling helpen meer klanten aan te trekken en succesvolle zakelijke relaties op te bouwen.

8. Senior uitvoerend assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 75.078 per jaar

Primaire taken: Een senior executive assistant beheert administratieve taken voor senior leden van een bedrijf of organisatie. Dit werk kan het organiseren van kalenders, het voorbereiden van bestanden voor beoordeling en het faciliteren van communicatie tussen senior executives en klanten inhouden. Aangezien de meeste kantoren een paar unieke werkwijzen hebben, kan een kandidaat voor een senior executive assistant-functie het bedrijfsprotocol tijdens het werk leren en heeft hij geen ervaring nodig om te solliciteren.

9. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 77.017 per jaar

Primaire taken: Een webontwikkelaar ontwerpt en bouwt websites of applicaties. Omdat veel van hun werk codering omvat, wat iemand thuis kan leren, leren veel webontwikkelaars zichzelf coderen en gaan ze meteen aan de slag.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een webontwikkelaar

10. Stralingstherapeut

Nationaal gemiddeld salaris: $78,314 per jaar

Primaire taken: Een radiotherapeut beheert bestralingsbehandelingen aan patiënten en werkt meestal met kankerpatiënten. Je hebt geen eerdere ervaring in het veld nodig om te solliciteren, maar kandidaten volgen een training en behalen een certificaat voordat ze beginnen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een stralingstherapeut

11. Bouwmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $82.255 per jaar

Primaire taken: Een bouwmanager houdt toezicht op een bouwplaats voor de duur van een project en stuurt medewerkers aan in een team. Voordat bouwmanagers op de locatie aan het werk gaan, plannen ze de activiteiten, plannen ze activiteiten en maken ze budgetten voor de projecten die ze beheren. De meeste bouwmanagers beginnen als assistent van een gevestigde bouwmanager, maar hebben daarvoor geen bouwervaring nodig.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over hoe u een bouwmanager bent

12. Makelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 85.051 per jaar

Primaire taken: Een makelaar helpt klanten bij het kopen en verkopen van onroerend goed, inclusief huizen. Na de opleiding kun je beginnen met werken in onroerend goed zodra je afstudeert van de middelbare school, en je hebt geen eerdere ervaring in onroerend goed nodig om een ​​succesvol onroerendgoedbedrijf op te bouwen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een makelaar

13. Vermeldingsagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 83.317 per jaar

Primaire taken: Een listingagent werkt in de onroerendgoedsector en is verantwoordelijk voor het aanbieden van onroerend goed voor verkopers. Veel makelaars werken nauw samen met makelaars om de best mogelijke deal voor beide klanten mogelijk te maken. Listingagents leren de regels van het vak tijdens een training, dus kandidaten hoeven geen eerdere ervaring als listingagent te hebben.


About author

Wijnanda Strobos

Hoewel sommige goedbetaalde banen een lange lijst van vereisten met zich mee kunnen brengen, zoals opleiding of professionele ervaring, vereisen andere banen die goed betalen geen eerdere ervaring op dat gebied. Als u van loopbaan wilt veranderen of in een nieuw vakgebied wilt werken, kan een baan waarvoor geen eerdere ervaring vereist is, u helpen een weg te vinden naar een carrière die u interesseert. In dit artikel onderzoeken we 13 banen die minstens $ 60.000 per jaar betalen zonder dat eerdere ervaring vereist is.


Scroll to Top