Blog

een baan zoeken

14 Banen Bij De Overheid Die Je Zonder Diploma Kunt Krijgen

Overheidsbanen hebben vaak tal van voordelen en voordelen. Gelukkig zijn er verschillende banen bij de staat en de federale overheid waarop u kunt solliciteren, ongeacht of u een hbo-opleiding hebt genoten of niet. Voor sommige functies kan werkervaring of training vereist zijn, en de vereisten kunnen van staat tot staat verschillen. In dit artikel bespreken we 14 overheidsbanen die je kunt krijgen zonder een hbo-opleiding, en hun primaire taken en gemiddelde salarissen.

Overheidsbanen waarvoor geen diploma vereist is

Hier zijn 14 banen bij de overheid die je kunt krijgen met een middelbare schooldiploma:

 1. Badmeester
 2. Bibliotheek assistent
 3. Datatypiste
 4. postbode
 5. Administratief Medewerker
 6. Volkstelling (teller)
 7. Griffier
 8. correctionele officier
 9. Metro- of tramexploitant
 10. Postbode
 11. Boekhoudkundig technicus
 12. Levering technicus
 13. Medewerker sociale dienst
 14. Hulp sheriff

1. Badmeester

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,96 per uur

Primaire taken: Overheidswachten werken in staatsparken, recreatieafdelingen of openbare stranden. Een badmeester houdt toezicht op zwemmers in en bij het water. Badmeesters houden toezicht op letselpreventie en veiligheidspraktijken om gevaren of gevaarlijk gedrag te elimineren. Een badmeester informeert klanten over regels en voorschriften en handhaaft richtlijnen om de veiligheid te waarborgen. Vereisten kunnen variëren en sommige strandwachten moeten mogelijk slagen voor een geschiktheidstest of certificeringen voltooien.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een badmeester

2. Bibliotheekassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,71 per uur

Primaire taken: Een bibliotheekassistent helpt en leidt klanten bij het lokaliseren van bibliotheekmaterialen. Ze beantwoorden telefoons, veldoproepen en nemen berichten aan. Assistenten sorteren en plaatsen boeken terwijl ze oude of verouderde materialen identificeren. Bibliotheekmedewerkers checken en verlengen geleende items en geven en ontvangen materialen zoals dia's, microfilms, kaarten of foto's. Bibliotheekassistenten leren doorgaans on-the-job, en veel overheidsinstanties onderhouden bibliotheken.

3. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 2.200 per maand

Primaire taken: Data entry griffiers werken in departementen van de overheid, zoals de afdeling motorvoertuigen of het kantoor van de belastingontvanger. Gegevensmedewerkers onderhouden databases door klantgegevens in te voeren en bij te werken. Een gegevensinvoermedewerker verzamelt en sorteert informatie om gegevens voor te bereiden voor invoer en volgt of bepaalt invoerprioriteiten.

Griffiers houden zich aan het beleid en de protocollen voor gegevensinvoer en kunnen accounts periodiek controleren op gegevenstekortkomingen of fouten. Terwijl gegevensinvoermedewerkers tijdens het werk leren, is computerkennis nuttig.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

4. Postbeambte

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,39 per uur

Primaire taken: Postbeambten ontvangen brieven en pakketten, verkopen postzegels en postzegels en verkopen gefrankeerde enveloppen. Bedienden vullen en verkopen postwissels, sorteren post voor vervoerders en onderzoeken pakketten en brieven op correcte frankering. Postbeambten helpen klanten bij het invullen van formulieren voor adreswijziging, paspoortverwerking of speciale bezorgomstandigheden.

5. Administratief medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,57 per uur

Primaire taken: Administratieve assistenten zijn werkzaam in provinciale, staats- of federale overheidsfuncties, zoals het werken voor politici, gerechtsgebouwen of de strijdkrachten. Ze beantwoorden meestal telefoons, nemen memo's op en onderhouden bestanden. Ze begroeten ook klanten en klanten en kunnen verantwoordelijk zijn voor het verzenden en ontvangen van correspondentie en documenten. Administratieve assistenten maken spreadsheets en presentaties en bieden ondersteuning aan het senior management.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een administratief medewerker

6. Teller (teller)

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,46 per uur

Primaire taken: Tellingnemers doorzoeken buurten om demografische, economische en huisvestingsgegevens te verzamelen. Ze bestrijken doorgaans een aangewezen gebied en dienen zorgvuldig geregistreerde informatie in bij de bevoegde autoriteit.

7. griffier

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35,451 per jaar

Primaire taken: Een griffier biedt ondersteuning aan rechters, advocaten en andere functionarissen van de rechtbank. Ze beheren en onderhouden rechtbankdossiers, verspreiden bevelen van de rechtbank en bereiden agenda's voor. Griffiers houden de rechtbankkalenders bij en behandelen documenten zoals dagvaardingen, bevelen en vonnissen. Griffiers kunnen juridische stukken, moties of rechtszaken beoordelen op juistheid. Vereisten kunnen variëren en voor sommige functies is mogelijk een Associate Degree in Criminal Justice of een vergelijkbaar onderwerp vereist.

8. Correctionele ambtenaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.483 per jaar

Primaire taken: Een correctionele officier handhaaft regels en handhaaft de orde in gevangenissen en gevangenissen. Officieren zoeken naar smokkelwaar, houden toezicht op gevangenen en dienen rapporten in over het gedrag van gevangenen. Ze helpen bij de rehabilitatie van gedetineerden en geven advies aan delinquenten. Officieren voeren faciliteitsinspecties uit om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen.

9. Metro- en tramexploitant

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.792 per jaar

Primaire taken: Operators rijden treinen of trams langs aangewezen routes, boven of onder de grond. Metro- en tramexploitanten observeren signalen om te bepalen wanneer ze moeten stoppen, vertragen of doorgaan. Ze doen mededelingen over tussenstops, eindbestemmingen of vertragingen. Operators letten op en melden puin of mensen op de sporen en houden toezicht op de veiligheid van passagiers.

10. Postbode

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,32 per uur

Primaire taken: Postvervoerders sorteren en bereiden post voor levering langs een aangewezen route. Ze zamelen geld in voor gefrankeerde post, rembours of frankering. Ze bezorgen brieven en pakketten aan woningen en bedrijven en houden zich aan eventuele aangepaste bezorgvereisten, zoals pakketplaatsing, van klanten.

11. Boekhoudkundig technicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.005 per jaar

Primaire taken: er zijn boekhoudkundige technicusfuncties bij een breed spectrum van overheidsinstanties, zoals het ministerie van defensie, transportafdelingen of openbare leerinstellingen. Boekhoudkundig technici werken samen met leidinggevend personeel en collega's om rekeningen, rapporten, budgetten en financiële overzichten op te stellen. Zij kunnen de salarisadministratie administreren of betalingen voor facturen regelen. Technici bewaken financiële transacties en voltooien de vereiste boekhouding.

12. Bevoorradingstechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 45.066 per jaar

Primaire taken: Bevoorradingstechnici houden nauwkeurige voorraadgegevens bij om een ​​soepele overgang van artikelen van de ene naar de andere locatie te garanderen. Toeleveringstechnici scannen en documenteren de aankomst en vertrek van voorraden en volgen gedurende het hele proces de overheidsprotocollen. Ze beoordelen aanbodlijsten en volgen voorraadtrends om aanvullingen aan te bevelen.

13. Medewerker sociale diensten

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.418 per jaar

Primaire taken: Een maatschappelijk werker houdt gegevens bij over klantbezoeken en voortgang. Ze werken samen met patiënten en families om vragen te beantwoorden of medische informatie te verkrijgen. Assistenten werken samen met supervisors om strategieën te ontwikkelen om klanten te helpen toegang te krijgen tot programma's voor sociale diensten, zoals voedselbonnen of huisvestingshulp.

Hulpverleners van sociale diensten kunnen deelnemen aan educatieve programma's die de gemeenschap leren over drugs en geweld en hoe ze betere keuzes kunnen maken. Posities kunnen variëren en voor sommige is een associate degree vereist.

14. Hulpsheriff

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.230 per jaar

Primaire taken: Een hulpsheriff patrouilleert toegewezen gebieden en let op illegale of verdachte activiteiten. Deputaten voeren vooronderzoeken uit, voeren soberheidstests uit en arresteren criminele verdachten. Ze stellen ook rapporten op, dienen bevelschriften en dagvaardingen uit en kunnen huiszoekingen uitvoeren met betrekking tot arrestaties, verdenkingen of gedragingen. Afhankelijk van het gebied, moeten sommige kandidaten mogelijk een ambtenarenexamen afleggen voordat ze een opleiding volgen om plaatsvervangend sheriff te worden.


About author

Andries de Jongh

Overheidsbanen hebben vaak tal van voordelen en voordelen. Gelukkig zijn er verschillende banen bij de staat en de federale overheid waarop u kunt solliciteren, ongeacht of u een hbo-opleiding hebt genoten of niet. Voor sommige functies kan werkervaring of training vereist zijn, en de vereisten kunnen van staat tot staat verschillen. In dit artikel bespreken we 14 overheidsbanen die je kunt krijgen zonder een hbo-opleiding, en hun primaire taken en gemiddelde salarissen.


Scroll to Top