Blog

een baan zoeken

14 Geweldige Online Banen Zonder Ervaring Met Goede Salarissen

Er zijn veel soorten banen online beschikbaar, waarvan sommige geen eerdere ervaring vereisen. Als je op zoek bent om in een veld aan de slag te gaan, maar nog geen ervaring hebt, kan het uitvoeren van een van deze banen een geweldige plek zijn om te beginnen. Sterker nog, er zijn online, geen ervaringsbanen. Het is zelfs mogelijk om een ​​online baan te vinden die geen ervaring vereist maar toch een goed salaris biedt. In deze gids behandelen we enkele online topbanen zonder ervaring die ook een goed salaris betalen.

14 online, geen ervaringsbanen

Kwalificeren voor veel soorten online banen houdt in dat u de baan voornamelijk via een internetverbinding kunt uitvoeren en de baan kunt krijgen zonder voorafgaande professionele werkervaring. Sommige van de onderstaande banen vereisen echter mogelijk extra hulpmiddelen, zoals een telefoon of kennis op een specifiek gebied, om te slagen. Om u te helpen uw zoektocht te starten, vindt u hieronder 14 online, geen ervaringsbanen om te overwegen:

1. Gegevensinvoerspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.911 per jaar

Primaire taken: Een data entry specialist verzamelt informatie en voert deze in een elektronische database. Ze moeten in staat zijn om snel en nauwkeurig informatie uit meerdere bronnen vast te leggen, waaronder bestaande spreadsheets, papieren documenten of klantorders. Gegevensinvoerspecialisten kunnen ook de huidige databases beoordelen en controleren of de informatie up-to-date en nauwkeurig is.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

2. Gezondheids- en welzijnscoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.368 per jaar

Primaire taken: Een gezondheids- en welzijnscoach helpt cliënten bij het nastreven van een gezondere levensstijl. Dit omvat meestal het creëren van een positief dieet en trainingsplan terwijl ze werken aan een gezondheidsdoel. Gezondheids- en welzijnscoaches checken ook regelmatig in bij hun klanten om ervoor te zorgen dat ze vooruitgang boeken en om indien nodig aanpassingen aan te brengen.

3. Transcribent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.302 per jaar

Primaire taken: Een transcribent luistert naar audio- en video-opnames en maakt een schriftelijk document van de audio. Typische audio- en videobestanden zijn onder meer doktersaantekeningen, toespraken en vergaderingen. Transcribenten moeten de inhoud van de audio-opname snel typen en nauwkeurig opnemen. Soms voegt de transcriber ook ontbrekende informatie toe voor extra context, zoals dingen die in video worden gezien maar niet worden gehoord.

4. Onderzoeksassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.718 per jaar

Primaire taken: Een onderzoeksassistent helpt bij het verzamelen van informatie, het beoordelen van bronnen en het verzamelen van gegevens. Onderzoeksassistenten helpen ook bij het voorbereiden van documenten voor presentatie of indiening. Afhankelijk van hun specifieke project kunnen onderzoeksassistenten ook interviewvragen voorbereiden, e-mails beantwoorden, updates geven via een website en voortgangsrapporten genereren.

Gerelateerd: Een baan vinden als onderzoeksassistent

5. Telemarketeer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.655 per jaar

Primaire taken: een telemarketeer belt mensen uit een bepaalde directory voor marketing- en verkoopdoeleinden. Het is de verantwoordelijkheid van de telemarketeer om ofwel leads te genereren en deze door te geven aan de verkoopafdeling, ofwel de producten zelf te verkopen. Telemarketeers gebruiken meestal een geleverd script om verkopen te doen of de interesse van een contactpersoon te meten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een telemarketeer

6. Live chat-agent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.428 per jaar

Primaire taken: een livechat-agent communiceert met klanten via een online tekstchatsysteem. Ze bieden klantenondersteuning door vragen te beantwoorden of hun problemen op te lossen. Sommige bedrijven trainen live chat-agenten in verkoop en moedigen hen aan om klanten te verkopen wanneer de gelegenheid zich voordoet.

7. Reisadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.553 per jaar

Primaire taken: Een reisadviseur helpt klanten bij het vinden en plannen van hun reisarrangementen. Ze moeten verschillende opties voor reisbestemmingen onderzoeken, waaronder vervoer, accommodatie en activiteiten. Reisadviseurs werken nauw samen met een klant om hen te helpen zich voor te stellen hoe ze willen dat hun reis verloopt. Ze geven vervolgens aanbevelingen en maken reisarrangementen voor de klant. Reisadviseurs behandelen ook eventuele problemen die zich tijdens het proces kunnen voordoen, zoals geannuleerde vluchten of hotelsluitingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een reisagent

8. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.393 per jaar

Primaire taken: Een vertaler herformuleert audio, video en tekst van de ene taal in de andere. Bronnen kunnen toespraken, documenten, televisieprogramma's, boeken en meer zijn. Ze zorgen ervoor dat de vertaling de bedoeling en oorspronkelijke betekenis van de bron nauwkeurig weergeeft.

Gerelateerd: Gids voor het verkrijgen van online vertaalopdrachten

9. Medewerker klantenservice

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.375 per jaar

Primaire taken: Een medewerker van de klantenservice beantwoordt vragen van klanten en biedt oplossingen voor problemen. Ze zijn zeer vertrouwd met de producten die hun bedrijf produceert en kunnen taken uitvoeren zoals het aannemen van bestellingen en het verwerken van retouraanvragen. Klantenservicemedewerkers communiceren doorgaans met klanten via de telefoon, via e-mail of via een webinterface.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

10. Inhoudsschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 49.782 per jaar

Primaire taken: een inhoudschrijver produceert schriftelijke documenten voor hun klanten. Ze maken materialen zoals blogposts, artikelen, persberichten, websitekopieën, e-mailkopieën en boeken. Contentschrijvers moeten een gepolijst eindproduct produceren dat past bij de behoeften van hun klanten.

11. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54,527 per jaar

Primaire taken: Een tutor werkt met studenten en helpt hen met specifieke schoolvakken. Een bijlesdocent kan lesplannen opstellen, oefenmateriaal voor zijn leerlingen maken of leerlingen helpen bij het bestuderen van opgedragen werk van school. Ook helpen ze studenten bij de voorbereiding op examens en presentaties.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

12. ESL-leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.927 per jaar

Primaire taken: Een docent Engels als tweede taal (ESL) werkt met studenten die Engels willen leren. Ze bedenken lesplannen op basis van de moedertaal van de student en geven feedback over hoe ze hun Engelse vaardigheden kunnen verbeteren. ESL-leraren werken met zowel kinderen als volwassenen die vloeiend Engels willen spreken.

Gerelateerd: Hoe word je een ESL-leraar ?

13. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 55.069 per jaar

Primaire taken: Een corrector beoordeelt geschreven tekst, op zoek naar grammaticale en spelfouten. Bedrijven en particulieren huren proeflezers in om e-mails, documenten, presentaties en meer te analyseren om ervoor te zorgen dat hun kopie vrij is van fouten.

14. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.659 per jaar

Primaire taken: een virtuele assistent voert taken uit zoals gegevensinvoer, reageren op e-mails, het boeken van reisarrangementen, het plannen van vergaderingen en het voorbereiden van documenten voor hun werkgevers. Individuen huren virtuele assistenten in om hen te helpen hun werklast te beheren door taken op zich te nemen die ze zelf niet kunnen afhandelen.

Gerelateerd: Hoe word je een virtuele assistent


About author

Heleen Niewmeijer

Er zijn veel soorten banen online beschikbaar, waarvan sommige geen eerdere ervaring vereisen. Als je op zoek bent om in een veld aan de slag te gaan, maar nog geen ervaring hebt, kan het uitvoeren van een van deze banen een geweldige plek zijn om te beginnen. Sterker nog, er zijn online, geen ervaringsbanen. Het is zelfs mogelijk om een online baan te vinden die geen ervaring vereist maar toch een goed salaris biedt. In deze gids behandelen we enkele online topbanen zonder ervaring die ook een goed salaris betalen.


Scroll to Top