Blog

een baan zoeken

14 Online Bijbanen Voor Leraren: Met Taken En Salarissen

Veel leraren kiezen ervoor om een ​​tweede baan online te werken om hun primaire inkomen aan te vullen. Als u mogelijkheden voor deeltijdbanen onderzoekt, kunt u een functie kiezen die past bij uw carrièredoelen. Inzicht in de lonen en plichten die voor elke functie vereist zijn, kan u ook helpen bij het selecteren van een bijbaan die uw inkomen effectief verhoogt. In dit artikel zetten we 14 online bijbanen voor docenten op een rij, inclusief hun gemiddelde uurloon en primaire taken.

14 online bijbanen voor docenten

Hier zijn 14 online bijbanen voor docenten die je 's avonds, in het weekend en in de zomer kunt doen:

1. Verkoper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,73 per uur

Primaire taken: een verkoper is een persoon die producten verkoopt die hij maakt of koopt. Ze verkopen hun goederen vaak via online platforms zoals veilingsites, e-commerce retailers en marktplaatsen. Verkopers maken foto's van hun items, vermelden ze samen met een beschrijving en een prijs, accepteren online betalingen en verzenden de items die ze verkopen naar hun klanten. Ze kunnen ook producten of diensten op afstand verkopen voor bedrijven.

2. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,65 per uur

Primaire taken: een medewerker van de klantenservice helpt mensen die producten en diensten van een bedrijf kopen door hun vragen te beantwoorden, betalingen te verwerken en factureringsproblemen op te lossen. Veel klantenservicemedewerkers werken op afstand. Sommigen beantwoorden telefoontjes, terwijl anderen reageren op e-mails of vragen van klanten beantwoorden in een livechat.

Lees meer: ​​Meer informatie over hoe u een klantenservicemedewerker bent

3. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,51 per uur

Primaire taken: een blogger is een schrijver die online artikelen maakt. Ze schrijven vanuit hun eigen perspectief over onderwerpen die hen interesseren, zoals koken, ouderschap of sport, en moedigen hun lezers aan om met hen te communiceren en hun inhoud te delen op sociale-mediaplatforms. Bloggers verdienen doorgaans een inkomen via gesponsorde advertenties, affiliate marketing en aantekeningen.

4. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,48 per uur

Primaire taken: Een transcriptionist luistert naar audio-opnames en maakt transcripties, of schriftelijke documenten, van de informatie uit de opnames. Professionals in veel branches huren online transcriptionisten in om audio om te zetten in documenten, zoals medische rapporten en juridische procedures. Transcriptionists kunnen ook werken voor bedrijven die ondertiteling schrijven voor televisieprogramma's.

5. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,37 per uur

Primaire taken: Een social media manager is verantwoordelijk voor het onderhouden van de social media profielen van een bedrijf. Ze creëren inhoud, plannen en delen berichten, reageren op opmerkingen en berichten en ontwikkelen strategieën om klantbetrokkenheid te stimuleren. Managers van sociale media kunnen ook analyses volgen en marketingteams op de hoogte houden van de voortgang van hun campagnes.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over hoe je een socialemediamanager bent

6. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,39 per uur

Primaire taken: Een vertaler zet mondelinge of schriftelijke bronnen om van de ene taal naar de andere. Online vertalers vertalen doorgaans geschreven documenten, zoals website-inhoud en whitepapers. Online vertalers kunnen voor zichzelf werken als freelancers, voor vertaalbureaus of internationale bedrijven die klanten over de hele wereld hebben.

7. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19.52 per uur

Primaire taken: Een virtuele assistent biedt administratieve diensten aan externe klanten. Hun klanten vragen doorgaans om werk op basis van hun behoeften, dus virtuele assistenten kunnen voor sommige klanten meer werk doen dan voor anderen. Hun taken kunnen het plannen van afspraken, het beheren van e-mails en het maken van reisarrangementen zijn.

8. Influencer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 20,61 per uur

Primaire taken: Een influencer is een persoon die zijn aanwezigheid op sociale media gebruikt om anderen aan te moedigen een product of dienst te kopen. Ze bouwen vaak een reputatie op vanwege hun kennis of passie over een bepaald onderwerp, zoals auto's of mode, en gebruiken die reputatie om volgers op sociale media te krijgen. Vervolgens huren bedrijven hen in om hun producten en diensten te promoten bij hun volgers, wat de winst voor zowel het bedrijf als de influencer kan vergroten.

9. Persoonlijke trainer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,92 per uur

Primaire taken: Een personal trainer is een fitnessprofessional die mensen helpt hun gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken door middel van lichaamsbeweging en voeding. Ze werken soms online en bieden klanten gepersonaliseerde trainings- en dieetplannen via apps en websites. Personal trainers volgen ook de voortgang van hun klanten, beantwoorden vragen over gezondheid en fitheid en passen fitnessplannen aan hun behoeften aan.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een personal trainer

10. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,28 per uur

Primaire taken: Een freelanceschrijver is een schrijver die contracten en opdrachten van veel klanten accepteert in plaats van voor één bedrijf te werken. Ze zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald type schrijven, zoals webteksten of sociale media-inhoud. Ze kunnen hun klanten per woord, per uur of per project factureren. Freelance-schrijvers stellen doorgaans hun eigen uren in en accepteren werk op basis van hun schema's.

11. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,16 per uur

Primaire taken: Een tutor is een educatieve professional die studenten helpt technieken te ontwikkelen die het leren gemakkelijker maken. Veel docenten werken online, helpen studenten met huiswerk, geven lessen en hulpmiddelen voor examenvoorbereiding en geven zomercursussen. Bijlesbedrijven huren vaak leraren in omdat hun educatieve ervaring hen geschikte kandidaten voor de rol maakt.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

12. Freelance redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $24,80 per uur

Primaire taken: Een freelance redacteur is een onafhankelijke professional die geschreven documenten voor publicatie leest, bewerkt en reviseert. Ze hebben vaak veel klanten en stellen hun eigen tarieven vast op basis van hun ervaring, waaronder het bewerken van inhoud die is geschreven door journalisten, auteurs of marketingprofessionals. Sommige editors beoordelen ook audio- en video-opnamen en doen aanbevelingen voor verbeteringen.

13. Leerplanontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36,41 per uur

Primaire taken: een curriculumontwikkelaar of curriculumleider helpt onderwijsinstellingen bij het maken van een academisch plan voor specifieke leeftijdsgroepen en vakken. Deze professionals werken vaak op afstand. Soms gebruiken ze feedback over eerdere versies van een curriculum om het effectiever te maken. In andere gevallen kunnen ze een nieuw curriculum opstellen op basis van federale en staatsnormen, testresultaten van studenten en hun eigen observaties.

14. Adjunct-hoogleraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50,77 per uur

Primaire taken: Een adjunct-professor is een parttime instructeur aan een hogeschool of universiteit. Ze maken vaak een syllabus, instrueren en doceren studenten, reageren op de zorgen van hun studenten en houden de cijfers van studenten bij. Adjunct-hoogleraren kunnen online cursussen geven die studenten op afstand volgen.


About author

Toos Ziegerink

Veel leraren kiezen ervoor om een tweede baan online te werken om hun primaire inkomen aan te vullen. Als u mogelijkheden voor deeltijdbanen onderzoekt, kunt u een functie kiezen die past bij uw carrièredoelen. Inzicht in de lonen en plichten die voor elke functie vereist zijn, kan u ook helpen bij het selecteren van een bijbaan die uw inkomen effectief verhoogt. In dit artikel zetten we 14 online bijbanen voor docenten op een rij, inclusief hun gemiddelde uurloon en primaire taken.


Scroll to Top