Blog

Werken als ingenieur in het Amerikaanse leger kan een opwindende en lonende carrière zijn voor individuen die hun land willen dienen door problemen op te lossen en innovatieve ontwerpen te maken. Als u meer te weten komt over de verschillende technische banen die beschikbaar zijn in het Amerikaanse leger, kunt u beslissen welke carrière de juiste keuze voor u is. In dit artikel bespreken we een lijst van 14 technische banen in het Amerikaanse leger, inclusief hun primaire taken en gemiddelde salarissen.

14 technische banen in het Amerikaanse leger

Hier is een lijst van 14 technische banen die je in het Amerikaanse leger kunt doen:

1. Timmerman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 26.630 per jaar

Primaire taken: Timmerlieden in het Amerikaanse leger gebruiken technische vaardigheden om constructies te bouwen met behulp van elektrisch gereedschap, beton, bakstenen, stenen en timmerhout. Typisch, timmerlieden onderzoeken een Amerikaanse legerbasis en ontwikkelen een plan om te bouwen op basis van hun behoeften, waarna ze samenwerken met militair personeel om te bepalen welke materialen voor de bouw moeten worden gebruikt. Ze helpen vaak gevechtsingenieurs bij het bouwen van verdedigingsstructuren en het omgaan met gevaarlijk terrein tijdens de bouw.

Gerelateerd: Leer meer over timmerman zijn

2. Technisch ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.475 per jaar

Primaire taken: Technische ingenieurs in het Amerikaanse leger onderhouden de ontwikkeling van bouwplaatsen van het Amerikaanse leger met behulp van technische ontwerpen, blauwdrukken en inspecties. Ze gebruiken ook digitale software om kaarten, grafieken en diagrammen te maken die de lay-out van de bouwplaats weergeven en grondige plannen bieden om de deadlines van het bouwproject te behouden.

3. Horizontale bouwingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.417 per jaar

Primaire taken: Horizontale bouwingenieurs op een basis van het Amerikaanse leger bedienen zware machines om materialen te verplaatsen, zodat het Amerikaanse leger bouwprojecten kan voltooien. Deze machines omvatten kranen, nivelleermachines en bulldozers, en ze verplaatsen doorgaans vuil, zand en grind om een ​​ruimte vrij te maken voor de bouw.

4. Gevechtsingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.151 per jaar

Primaire taken: Gevechtsingenieurs op een Amerikaanse legerbasis bouwen verdedigingsposities tijdens gevechten om zichzelf en andere soldaten te helpen beschermen. Dit omvat het bouwen van bruggen voor soldaten om over te steken, het opruimen van obstakels zoals water en bergen, het voorbereiden van explosieven om te ontploffen en het creëren van barrières om dekking en bescherming te bieden.

5. Geospatiale ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.635 per jaar

Primaire taken: Geospatiale ingenieurs in het Amerikaanse leger gebruiken kaarttechnieken om geografische gegevens te verzamelen en analyseren die militairen kunnen helpen bij het in kaart brengen van cursussen, het lokaliseren van nabijgelegen gebieden en het begrijpen van onbekende regio's. Ze gebruiken vaak software en tools die hen helpen bij het maken van gedetailleerde kaarten die unieke elementen van een locatie kunnen weergeven, zoals het weer, de bevolking en het terrein.

6. Ingenieur watervoorraden

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.192 per jaar

Primaire taken: Waterbeheerders ontwikkelen wateronderhoudssystemen en onderhouden apparatuur voor watervoorzieningsfaciliteiten. Hun taken omvatten het toezicht op de afvoer van afvalwater, het voorkomen van overstromingen en het toezicht op de afvoer van afvalwater. Op een Amerikaanse legerbasis kunnen wateringenieurs de hoeveelheid water controleren die dagelijks wordt gebruikt om te bepalen hoeveel water moet worden bespaard, of ze kunnen toezicht houden op de schoonwatertroepen waartoe ze toegang hebben tijdens hun actieve dienst.

7. Veldingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 72.703 per jaar

Primaire taken: Veldingenieurs in het Amerikaanse leger zorgen voor de tijdige voltooiing van projecten met inachtneming van de juiste veiligheidswetten en -voorschriften, en zij zien erop toe dat technische ontwerpen nauwkeurig zijn. Ze kunnen inspecties uitvoeren terwijl militairen aan het werk zijn, onderzoek doen naar veiligheidscodes en rapporten schrijven voor officieren over de voortgang van een project.

8. Milieu-ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 84.098 per jaar

Primaire taken: Milieu-ingenieurs in het Amerikaanse leger identificeren en beoordelen mogelijke gezondheidsrisico's voor militair personeel en ontwikkelen oplossingen om gevaren die ziekte en letsel kunnen veroorzaken, te voorkomen en te behouden. Ze houden ook toezicht op het onderzoek dat wordt gedaan om defensieplannen te ontwikkelen om militaire leden gezond te houden. Milieu-ingenieurs ontwikkelen ook veiligheidsprotocollen met betrekking tot uitrusting, kleding en wapens binnen het leger.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een milieu-ingenieur

9. Burgerlijk ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 87.269 per jaar

Primaire taken: Civiel-ingenieurs die op een basis van het Amerikaanse leger werken, bouwen en repareren gebouwen die door het Amerikaanse leger worden gebruikt. Ze gebruiken computersoftware om hen te helpen bij het plannen van de ontwerpen en het uitvoeren van reparaties en inspecteren gebouwen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de juiste veiligheidsvoorschriften. Civiel ingenieurs leiden ook de bouw van nieuwe bases of toevoegingen aan bestaande bases.

10. Nucleair ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $92.865 per jaar

Primaire taken: Kerningenieurs doen onderzoek naar nucleaire reacties die het Amerikaanse leger kan toepassen op wapens en kerncentrales. Ze houden toezicht op projecten waarbij nucleaire technologie betrokken is, zorgen ervoor dat deadlines worden gehaald en creëren documenten waarin de bevindingen van het project worden gerapporteerd. Ze zorgen ook voor de beveiliging van kernwapens en de veiligheid van militair personeel dat met gevaarlijke nucleaire materialen werkt.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een nucleair ingenieur

11. Mechanisch ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 93.379 per jaar

Primaire taken: Werktuigbouwkundigen op een Amerikaanse legerbasis bouwen en onderhouden grote machines zoals generatoren, koelkasten en airconditioningseenheden. Ze bouwen deze machines meestal op een Amerikaanse legerbasis voor militair personeel en hun families. Ze ontwerpen, plannen en bouwen de machines van begin tot eind, zodat de machines voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en niet gemakkelijk kapot gaan. Werktuigbouwkundigen voeren ook reparaties uit aan machines die problemen ondervinden.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een werktuigbouwkundig ingenieur

12. Aandrijflijn ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 94.295 per jaar

Primaire taken: Ingenieurs van de aandrijflijn ontwerpen voertuigen die het leger in gevechten kan gebruiken. Hun taken omvatten het ontwikkelen van budgetten voor elk project, het handhaven van deadlines, het doen van onderzoek naar militaire automobielvoertuigen en het repareren van militaire voertuigen. Ze hebben meestal een achtergrond in mechanisch werk die ze kunnen gebruiken om voertuigen te repareren en transport te ontwikkelen.

13. Elektrotechnisch ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 94.717 per jaar

Primaire taken: Elektrotechnici ontwikkelen, testen, installeren en repareren elektrische apparatuur op een Amerikaanse legerbasis. Ze gebruiken gespecialiseerde apparatuur waarmee ze gevaarlijke elektrische apparatuur kunnen bedienen voor installatie en reparaties, zoals spanningsindicatoren en geïsoleerde schroevendraaiers. Ze helpen doorgaans ook bij het ontwikkelen van technologie voor het leger, zoals radar, elektronische oorlogsapparatuur en de elektrische componenten van informatiesystemen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een elektrotechnisch ingenieur

14. Special operations engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $97.116 per jaar

Primaire taken: Ingenieurs voor speciale operaties zijn bouwprofessionals die belangrijke infrastructuur bouwen om soldaten te beschermen en verdedigingsmissies tegen militaire doelen uit te voeren. Ze bestuderen kaarten en grafieken die hen kunnen helpen om troepen succesvol te leiden tijdens een overval. Hun doel is om de veiligheid van soldaten te behouden tijdens het uitvoeren van missies.


About author

Marlieke Diepen

Werken als ingenieur in het Amerikaanse leger kan een opwindende en lonende carrière zijn voor individuen die hun land willen dienen door problemen op te lossen en innovatieve ontwerpen te maken. Als u meer te weten komt over de verschillende technische banen die beschikbaar zijn in het Amerikaanse leger, kunt u beslissen welke carrière de juiste keuze voor u is. In dit artikel bespreken we een lijst van 14 technische banen in het Amerikaanse leger, inclusief hun primaire taken en gemiddelde salarissen.


Scroll to Top