Blog

een baan zoeken

15 Banen Die Weinig Tot Geen Interactie Met De Klant Vereisen

Het vinden van de juiste carrière voor jou vereist een niveau van zelfbewustzijn. Het vinden van een baan waarin je je gelukkig en tevreden voelt, betekent vaak dat je tijd moet besteden om na te denken over je sterke en zwakke punten en je zoektocht naar een baan dienovereenkomstig aan te passen. Dit kan u helpen een baan te vinden die zowel op uw sterke punten is afgestemd als een baan die u leuk vindt. Of je nu een introverte persoon bent die het liefst alleen werkt, of gewoon de voorkeur geeft aan banen die niet klantgericht zijn, we hebben hieronder een lijst samengesteld van 15 banen die weinig tot geen interactie met klanten of klanten met zich meebrengen.

Gerelateerd: 15 beste banen voor introverte mensen

15 banen zonder interactie met de klant

In de volgende lijst worden functietitels, hun salarisverwachtingen en algemene functieverantwoordelijkheden besproken.

1. Transcriptiemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,43 per uur

Primaire taken: een transcriptionist werkt voor een bedrijf in een externe of interne functie. Ze luisteren naar opnames en typen ze uit om een ​​visueel transcript van de audio-opname te maken. De enige interactie die een transcriptionist zou kunnen hebben, is met zijn directe leidinggevende en collega's. Om deze reden is een transcriptionistpositie vrij van klantenservicetaken.

2. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,14 per uur

Primaire taken: een gegevensinvoerklerk is verantwoordelijk voor het opnemen van bedrijfsgegevens en het invoegen ervan in georganiseerde spreadsheetindelingen. Deze functie vereist organisatie, communicatie met een manager en computersoftwarevaardigheden, maar klantenservice maakt geen deel uit van de vereisten van deze baan.

3. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,36 per uur

Primaire taken: een blogger maakt geschreven inhoud voor een website of zijn eigen blog. Bloggers kunnen schrijven over onderwerpen die zich uitstrekken over alle sectoren en interessegebieden. Ze moeten kennis hebben van SEO-tactieken en vaardig zijn in het gebruik van schrijftechnieken. De afstandelijke aard van dit soort werk betekent dat er zeer weinig persoonlijke interactie met anderen is.

4. Laboratoriumtechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,93 per uur

Primaire taken: De positie van een laboratoriumtechnicus is een perfecte baan voor iemand die geen interactie met klanten wil. Een associate's degree is het minimale opleidingsniveau voor deze baan. Laboratoriumtechnici werken samen met artsen in privépraktijken of ziekenhuizen. Ze helpen bij het uitvoeren van tests op lichaamsvloeistoffen en andere menselijke materie zodat een arts een diagnose kan stellen over de toestand van een patiënt.

5. Technisch schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $20,03 per uur

Primaire taken: een technisch schrijver schrijft handleidingen en ander industrieel materiaal voor wetenschap en techniek. Ze schrijven ook materiaal voor handleidingen van apparaten. Dit is een taak die zowel op afstand als in een kantooromgeving kan worden gedaan, waardoor het een taak is zonder interactie met de klant.

6. Vrachtwagenchauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $1.106 per week

Primaire taken: Vrachtwagenchauffeurs vervoeren goederen van een productiefaciliteit naar specifieke locaties. Dit soort werk brengt veel tijd alleen met zich mee en is een unieke baan voor iemand die van autorijden houdt en niet met mensen wil werken.

7. Archivaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.032 per jaar

Primaire taken: Een archivaris kent waarde toe aan informatieve artefacten zoals brieven, documentatie, foto's, audio- en video-inhoud. Vervolgens catalogiseren ze deze informatie voor toekomstig behoud. Ze kunnen items fysiek opslaan of scannen en uploaden naar online archieven. Deze taak behandelt artefacten in plaats van klachten van klanten.

8. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.735 per jaar

Primaire taken: Een copywriter kan op afstand of op kantoor werken en inhoud schrijven namens hun bedrijf. Ze moeten efficiënt kunnen communiceren tussen projectmanagers en redacteuren om hoogwaardige inhoud te produceren. Deze baan is geweldig voor een introverte persoon die liever solo werkt.

9. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54,588 per jaar

Primaire taken: Een accountant werkt op de financiële afdeling van een bedrijf en voert analytische taken uit. Van iemand die in deze functie werkt, kan worden verwacht dat hij salarisgegevens voorbereidt, numerieke gegevens in spreadsheets invoert of de financiële positie van zijn bedrijf beoordeelt en eventuele verbeteringen identificeert. Het werk van een accountant vereist interactie met andere bedrijfsfunctionarissen, maar zal niet gericht zijn op klantenservicekwesties.

10. Accountant

Nationaal gemiddeld salaris: $ 63.668 per jaar

Primaire taken: Een auditor is verantwoordelijk voor het beoordelen van de financiële gegevens van een bedrijf. Ze identificeren gebieden waar een bedrijf kosten kan besparen en helpen hen bij hun belastingvoorbereiding. Deze rol is vergelijkbaar met de rol van een accountant in zijn financiële focus, maar ook in zijn gebrek aan verantwoordelijkheden op het gebied van klantenservice.

11. Onderzoeker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 77.661 per jaar

Primaire taken: Een onderzoeker is nodig in verschillende industrieën om wetenschappelijk werk en historische documentatie te beoordelen. Ze kunnen werken als onderdeel van een universiteit of een eigen praktijk als onderdeel van een studie. Van hen mag worden verwacht dat ze een rapport schrijven over hun bevindingen dat zal bijdragen aan het bredere onderwerp. Dit is een goede functie voor iemand met kennis van een bepaalde branche en de wens om meer over een onderwerp te weten te komen.

12. Onderzoekswetenschapper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 83.967 per jaar

Primaire taken: Een wetenschappelijk onderzoeker richt zich specifiek op gebieden van wetenschappelijke expertise. Ze kunnen werken als onderdeel van overheidsinstanties, privélaboratoria of universiteiten. Er zijn weinig beperkingen aan de wetenschapsgebieden waar onderzoekers nodig zijn. Deze functie vereist experimenten, gegevensregistratie en het schrijven van rapporten. Een onderzoekswetenschapper moet zijn bevindingen ook aan zijn collega's kunnen presenteren, hoogstwaarschijnlijk in een openbare spreeksituatie.

13. R&D-ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $92,781 per jaar

Primaire taken: Een onderzoeks- en ontwikkelingsingenieur is verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen en vernieuwen van producten in de productie-, wetenschappelijke en medische industrie. Deze functie vereist communicatie met collega's en projectmanagers, maar heeft geen interactie met de klanten van het product.

14. Software-engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 106.496 per jaar

Primaire taken: Een software-engineer maakt en voert onderhoud uit aan computersoftwareprogramma's. Degenen in dit beroep moeten geavanceerde kennis hebben in programmeertalen en aanverwante gebieden. Van software-ingenieurs mag worden verwacht dat ze samenwerken met collega's aan projecten, maar dat blijft de mate van hun communicatie met anderen.

15. Actuaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 107.692 per jaar

Primaire taken: Een actuaris werkt voor de financiële afdeling van een bedrijf. Ze houden toezicht op de beoordeling van potentiële risico's voor de financiële zekerheid van een bedrijf en ze gebruiken statistieken om de impact van die risicofactoren op de toekomst van het bedrijf te testen. Ze adviseren bedrijfsfunctionarissen over de hoeveelheid inkomsten die nodig zijn om inkrimping te voorkomen en/of te beschermen tegen slechte investeringen.


About author

Karst-Jan Schokker

Het vinden van de juiste carrière voor jou vereist een niveau van zelfbewustzijn. Het vinden van een baan waarin je je gelukkig en tevreden voelt, betekent vaak dat je tijd moet besteden om na te denken over je sterke en zwakke punten en je zoektocht naar een baan dienovereenkomstig aan te passen. Dit kan u helpen een baan te vinden die zowel op uw sterke punten is afgestemd als een baan die u leuk vindt. Of je nu een introverte persoon bent die het liefst alleen werkt, of gewoon de voorkeur geeft aan banen die niet klantgericht zijn, we hebben hieronder een lijst samengesteld van 15 banen die weinig tot geen interactie met klanten of klanten met zich meebrengen.


Scroll to Top