Blog

Als grote werkgever kan de federale overheid een aantal carrièremogelijkheden aanbieden waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, meestal in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM), hoewel er ook andere zijn. Een baan bij de overheid kan flexibiliteit en een reeks andere voordelen bieden, waardoor de aantrekkingskracht voor veel werkzoekenden groot is. Afhankelijk van uw ervaring, opleiding en vaardigheden kunt u mogelijk ook een goedbetaalde functie krijgen.

In dit artikel definiëren we een baan bij de overheid, leggen we de voordelen van banen bij de overheid uit en geven we een lijst met goedbetaalde banen bij de overheid waarin je mogelijk geïnteresseerd bent.

Wat zijn banen bij de overheid?

Een overheidsfunctie is elke rol die rapporteert aan of een versterking is van een federale, staats- of lokale overheid. Afhankelijk van je carrière-interesses, is het waarschijnlijk dat je een overeenkomstige baan voor de overheid kunt vinden, waarbij je diensten verleent aan een groep of entiteit die niet hetzelfde voor zichzelf kan doen.

Voordelen van banen bij de overheid

Enkele van de vele voordelen die gepaard gaan met een baan bij de overheid, ongeacht in welke branche, zijn onder meer:

  • Voordelen: De overheid biedt federale voordelen, waaronder ziektekostenverzekeringen en pensioenregelingen, aan werknemers die vaak beter zijn dan veel andere industrieën en bedrijven.
  • Competitief loon: Werknemers die een baan bij de overheid hebben, kunnen een competitief salaris verwachten, vooral met promoties en promoties.
  • Balans tussen werk en privéleven: er zijn veel banen bij de overheid die een flexibel schema bieden, waaronder parttime mogelijkheden, opties voor werken op afstand of een niet-traditioneel schema. In de meeste gevallen kunt u ook verwachten dat u op federale feestdagen vrij bent van het werk. Deze flexibiliteit kan u helpen een werk-privébalans te bereiken die uw persoonlijke leven ondersteunt.
  • Gevarieerde loopbaantrajecten: er is waarschijnlijk een baan bij de overheid voor u, ongeacht uw interesses. Federale, staats- en zelfs lokale overheden huren verschillende functies in die aan uw carrièreambities kunnen voldoen.
  • Werkplezier: Wie uitdagend werk op prijs stelt, vindt werkplezier bij een loopbaan bij de overheid. Veel dingen die overheidsmedewerkers doen, zijn grensverleggend, waardoor u de kans krijgt om een ​​verschil te maken in de wereld.
  • Locatie: Er zijn carrièremogelijkheden bij de overheid over het hele land en de wereld. Het is waarschijnlijk dat u, waar u ook woont, banen kunt vinden die beschikbaar zijn voor de federale, staats- of lokale overheid.
  • Doorgroeimogelijkheden: De overheid biedt uitgebreide opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan werknemers die uitblinken in hun rol. Met een functie bij de overheid kun je je carrièredoelen bereiken en blijven slagen in je functie.

15 bestbetaalde banen bij de overheid

Bekijk deze lijst met de bestbetaalde overheidsbanen, gerangschikt op nationaal gemiddeld salaris geregistreerd op Carrieree Salary, waar links naar de meest actuele cijfers voor elke functietitel kunnen worden gevolgd:

1. Luchtverkeersleider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.331 per jaar

Primaire taken: Een luchtverkeersleider leidt het vliegtuigverkeer en begeleidt piloten naar veilige landingen. Ze bewaken vliegtuigen tijdens de vlucht, maken vliegtuigen klaar voor opstijgen en landen en voeren hun werk uit met de veiligheid van alle piloten, bemanningsleden en passagiers als hun primaire doel.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een luchtverkeersleider

2. Personeelsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.417 per jaar

Primaire taken: Human resources specialist werft en helpt bij het inhuren van medewerkers. Ze kunnen cv's beoordelen, sollicitaties uitvoeren, sollicitatiegesprekken plannen en samenwerken met de personeelsmanager voor de openstaande vacatures van hun afdeling. Human resources-specialisten geven ook training aan werknemers, behandelen conflicten op de werkplek en geven werknemers informatie over vergoedingen en voordelen.

3. Geregistreerde verpleegster

Nationaal gemiddeld salaris: $61.730 per jaar

Primaire taken: Een geregistreerde verpleegster is verantwoordelijk voor het verzorgen van patiënten door middel van het toedienen van medicijnen, het nemen van vitale functies, het beoordelen van de gezondheid van een patiënt en het helpen van artsen bij het ontwikkelen van behandelplannen. Ze communiceren ook updates over een patiënt naar hun collega-verpleegkundigen, artsen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een geregistreerde verpleegkundige (RN)

4. Federale onderzoeker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 62.662 per jaar

Primaire taken: Een federale onderzoeker onderzoekt misdaden en andere incidenten die onder federale jurisdictie vallen. Ze verzamelen bewijsmateriaal, interviewen getuigen, doen arrestaties en werken samen met staats- en lokale wetshandhavers om de zaak op te lossen. Enkele voorbeelden van zaken waarvoor een federale rechercheur verantwoordelijk is, zijn onder meer belastingontduiking en -fraude, drugshandel en georganiseerde misdaad.

5. Douanebeambte

Nationaal gemiddeld salaris: $ 70.428 per jaar

Primaire taken: Een douanebeambte is verantwoordelijk voor het toezicht op de havens van binnenkomst in de Verenigde Staten. Ze inspecteren vracht en passagiersbagage, innen belastingen en heffingen en zorgen ervoor dat alle materialen en goederen die het land binnenkomen legaal en veilig zijn.

6. Grenspatrouille agent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 70,752 per jaar

Primaire taken: Een grenspatrouille-agent bewaakt de landsgrenzen. Ze arresteren verdachten die zich bezighouden met illegale activiteiten, observeren controleposten en andere verkeersstops en schrijven rapporten voor superieuren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een grenspolitieagent

7. Budgetanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 80.945 per jaar

Primaire taken: Een budgetanalist is verantwoordelijk voor het helpen van organisaties bij het opstellen van hun budgetten en het organiseren van hun financiën. Ze maken begrotingsrapporten, bewaken de overheidsuitgaven, maken begrotingsvoorstellen en completeren een kosten-batenanalyse. Budgetanalisten filteren ook door financieringsverzoeken en schatten de financiële behoeften van toekomstige projecten.

8. Compliance officer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82.425 per jaar

Primaire taken: Een compliance officer zorgt ervoor dat hun bedrijf voldoet aan de federale, staats- en lokale regelgeving. Ze leiden hun personeel op over nieuwe compliance-informatie, stellen compliance-documenten op en dienen deze in, identificeren risico's en voltooien onderzoeken.

9. Burgerlijk ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 87.362 per jaar

Hoofdtaken: Een civiel ingenieur is verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden van infrastructuren en systemen. Ze analyseren onderzoeksrapporten, vragen vergunningen aan, beoordelen de gevaren en risico's van een nieuw project en maken kostenramingen. Civiel-ingenieurs volgen ook de overheidsnormen en testen bouwmaterialen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een civiel ingenieur

10. Accountant

Nationaal gemiddeld salaris: $ 89.354 per jaar

Primaire taken: Een auditor beoordeelt financiële overzichten om er zeker van te zijn dat ze nauwkeurig zijn en voldoen aan de regelgeving. Ze organiseren ook financiële gegevens, identificeren en suggereren kostenbesparende methoden en produceren rapporten voor belanghebbenden van het bedrijf, zodat ze meer inzicht krijgen in de financiële activiteiten van het bedrijf. Accountants bereiden ook belastingaangiften voor en doen belastingbetalingen namens de organisatie.

Lees meer: ​​Leer hoe u een auditor bent

11. Mechanisch ingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 95.223 per jaar

Primaire taken: Een werktuigbouwkundig ingenieur is verantwoordelijk voor het ontwerpen van mechanische systemen met als doel een bepaald probleem aan te pakken en te verbeteren. Ze analyseren problemen, onderzoeken problemen met apparatuur, voeren tests uit op apparatuur en beheren het bouwproces.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een werktuigbouwkundig ingenieur

12. Wiskundige

Nationaal gemiddeld salaris: $ 95.463 per jaar

Primaire taken: Een wiskundige gebruikt gegevens en wiskundige theorieën om problemen op te lossen. Ze onderzoeken gegevens, ontwerpen tools voor het verzamelen van gegevens, maken rapporten op basis van hun conclusies en bieden suggesties aan belanghebbenden om hen te helpen bij het nemen van strategische zakelijke beslissingen. Wiskundigen identificeren ook trends en voeren tests uit op een groep gegevens.

13. Officier politieke zaken

Nationaal gemiddeld salaris: $ 117.294 per jaar

Primaire taken: Een ambtenaar politieke zaken is verantwoordelijk voor het analyseren van politieke trends en het ontwikkelen van oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Ze houden contact met liaisons uit andere landen, volgen de acties van regeringsgroepen, bereiden briefings en andere documenten voor en onderhouden databases met beveiligde informatie.

14. Gecertificeerd geregistreerd anesthesiemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $156.521 per jaar

Primaire taken: Een gecertificeerde geregistreerde anesthesiemedewerker dient anesthesie toe aan patiënten die een operatie of andere medische procedures ondergaan. Zij zijn verantwoordelijk voor het beoordelen van de gezondheidsgeschiedenis van patiënten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle kwalificaties voor het ontvangen van anesthesie. Ze bewaken ook de gezondheid van de patiënt en nemen na de procedure contact op met patiënten om eventuele zorgen weg te nemen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een anesthesiemedewerker

15. Arts

Nationaal gemiddeld salaris: $242.615 per jaar

Primaire taken: Een arts is verantwoordelijk voor het beoordelen van patiënten, het diagnosticeren van ziekten en het ontwikkelen van behandelplannen. Ze bestellen diagnostische tests en procedures, beoordelen testresultaten met patiënten, werken medische dossiers van patiënten bij en geven zorginstructies aan verplegend personeel. Artsen werken ook rechtstreeks met patiënten samen om eventuele problemen aan te pakken en hen de middelen te bieden die ze nodig hebben om een ​​optimale gezondheid na te streven of te behouden.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een arts


About author

Marnix Clumpers

Als grote werkgever kan de federale overheid een aantal carrièremogelijkheden aanbieden waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, meestal in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM), hoewel er ook andere zijn. Een baan bij de overheid kan flexibiliteit en een reeks andere voordelen bieden, waardoor de aantrekkingskracht voor veel werkzoekenden groot is. Afhankelijk van uw ervaring, opleiding en vaardigheden kunt u mogelijk ook een goedbetaalde functie krijgen.


Scroll to Top