Blog

Zomertijd opent een verscheidenheid aan seizoensbanen die volwassenen en jonge volwassenen kansen bieden op meer inkomen. Als je op zoek bent naar een vakantiebaan, kan het handig zijn om te weten welke mogelijkheden een meer competitief loon bieden. In dit artikel bespreken we 15 goedbetaalde zomerbanen om te overwegen.

Gerelateerd: Hoe u de beste banen voor u kunt vinden

Voordelen van zomerbanen

Zomerbanen hebben veel voordelen voor volwassenen, studenten en jongvolwassenen vanwege hun flexibele en kortetermijnkarakter. Volwassenen die nieuwe ondernemingen willen ontdekken of daarnaast geld willen verdienen, kunnen een tijdelijke, parttime baan vinden die gunstig is voor hun creativiteit en inkomen.

Voor universiteitsstudenten kunnen zomerbanen een werkervaring bieden die specifieker is voor hun vakgebied, na hun afstuderen een voltijdbaan worden of extra inkomen opleveren om te sparen voor een auto of om school te helpen betalen. Zomerbanen bieden jonge volwassenen werkervaring om hen te helpen zich voor te bereiden op het volwassen leven door les te geven over verantwoordelijkheid en geldbeheer. Het kan ook hun interesse in een specifieke carrière wekken.

Gerelateerd: 20 bijbanen om extra inkomsten te genereren

Goedbetaalde zomerbanen

Heb je interesse in seizoenswerk deze zomer, dan zou je deze 15 zomerjobs kunnen overwegen. Klik voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree op de salarislink voor elke functietitel hieronder:

1. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,77 per uur

Primaire taken: Een barman is verantwoordelijk voor het nauwkeurig en efficiënt maken van een breed scala aan alcoholische en niet-alcoholische dranken. Ze hebben ook contact met klanten om ervoor te zorgen dat ze een positieve ervaring hebben en moeten mogelijk maaltijdbestellingen aan de bar opnemen, afhankelijk van het etablissement.

2. Badmeester

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,85 per uur

Primaire taken: Een badmeester houdt toezicht op en houdt toezicht op activiteiten in binnen- en buitenzwembaden om de veiligheid van alle kinderen en volwassenen te waarborgen. Ze zijn verantwoordelijk voor het handhaven van beveiligings- en veiligheidsnormen om ongevallen of verwondingen te voorkomen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het snel reageren op noodsituaties.

3. Kampadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,67 per uur

Primaire taken: Een kampbegeleider houdt toezicht op kampeerders om een ​​leuke, gezonde en veilige zomerkampomgeving te bieden. Counselors zijn meestal verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van activiteiten en kampprogramma's, en bieden ook leiderschaps- en ontwikkelingsmogelijkheden voor kampeerders.

4. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,22 per uur

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers werken voor bedrijven, behandelen klachten, beantwoorden vragen en verstrekken telefonisch informatie over diensten en producten. Het kan zijn dat ze betalingen moeten accepteren en retouren moeten verwerken.

5. Tuinarchitect

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,68 per uur

Primaire taken: Een tuinarchitect is verantwoordelijk voor het behoud van het uiterlijk van het bedrijf of huis van een klant. Ze zijn over het algemeen verantwoordelijk voor het maaien van gazons, het snoeien van struiken en bomen en het bewateren van planten. Afhankelijk van de klus kunnen ze ook helpen bij het installeren van terrassen, dekken en looppaden, of het opzetten van verlichtingssystemen.

6. Gids

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,19 per uur

Primaire taken: Een gids geeft informatie over de geschiedenis van religieuze en historische plaatsen, musea en andere belangrijke locaties aan individuen of groepen reizigers. Gidsen zijn verantwoordelijk voor het onthouden van informatie, het zelfverzekerd spreken met kleine en grote groepen en hebben geweldige interpersoonlijke vaardigheden.

7. Hondenuitlater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,28 per uur

Primaire taken: Een hondenuitlater biedt de honden van klanten lichaamsbeweging, normaal gesproken dagelijks. Ze zijn over het algemeen verantwoordelijk voor het opruimen en verwijderen van afval, het controleren van de voedsel- en watervoorziening van de hond op basis van de instructies van de klant, het veilig houden van de honden tijdens wandelingen en het uitvoeren van andere diensten die de klant kan vragen.

8. Bouwvakker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,32 per uur

Primaire taken: Bouwvakkers voeren taken uit die fysieke arbeid vereisen om gebouwen, wegen en andere constructies te helpen bouwen of repareren, met behulp van blauwdrukken die door de klant zijn verstrekt. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van puin, het laden en lossen van bouwmaterialen en het bedienen van zwaar materieel.

9. Evenementenplanner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,07 per uur

Primaire taken: Een evenementenplanner coördineert evenementendiensten zoals het beveiligen van een locatie, catering, entertainment, decoratie, accommodatie en vervoer op basis van de behoeften van de klant. Tijdens het evenement zorgen ze over het algemeen voor de gastenregistratie en organiseren ze de faciliteit om ervoor te zorgen dat alle audio- en visuele apparatuur klaar is, de decoraties op zijn en de cateringservice aanwezig is.

10. Zweminstructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,12 per uur

Primaire taken: Zweminstructeurs leren zowel kinderen als volwassenen de juiste zwemtechnieken. Instructeurs zijn verantwoordelijk voor het maken en leveren van lesplannen die geschikt zijn voor de leeftijd en het niveau van elke klas of persoon. Ze kunnen ook individuele lessen geven, zwemteams coachen of meer gevorderde zwemmers helpen hun techniek te verfijnen.

11. Oppas/oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,20 per uur

Primaire taken: Een oppas of oppas biedt competente kinderopvang voor gezinnen. Verantwoordelijkheden omvatten het creëren van veilige, stimulerende omgevingen voor kinderen, het bieden van educatieve activiteiten, en kunnen baden, aankleden, luiers verschonen en het plannen/bereiden van maaltijden omvatten. Nannies wonen soms in huis en bieden 24/7 zorg, terwijl babysitters normaal gesproken alleen diensten verlenen op vaste dagen en tijden.

12. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,24 per uur

Primaire taken: Een virtuele assistent verleent diensten aan bedrijven of ondernemers vanaf een externe locatie. Een virtuele assistent kan verantwoordelijk zijn voor het beheer van sociale media, het beheren van agenda's, afspraken en e-mails en andere administratieve taken die de klant nodig heeft. Ze kunnen ook persoonlijke taken uitvoeren, zoals boodschappen doen of hotels boeken.

13. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,34 per uur

Primaire taken: een bijlesdocent wordt meestal ingehuurd via een bureau en helpt kinderen en jongvolwassenen om schoolvakken te leren die ze moeilijk begrijpen. Ze zijn normaal gesproken verantwoordelijk voor het beoordelen van schoolopdrachten, het bespreken van de inhoud en het helpen bij huiswerk. Ze kunnen studenten ook helpen zich voor te bereiden op de SAT's of ACT's.

14. Fitness instructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,75 per uur

Primaire taken: Een fitnessinstructeur is verantwoordelijk voor het leiden, instrueren en motiveren van bewegingsactiviteiten voor individuele cliënten of groepen. Ze demonstreren oefeningen voor klanten en passen ze aan voor verschillende fitnessniveaus. Ze monitoren cliënten tijdens het sporten om hun veiligheid te behouden en geven algemene informatie over fitness en gezondheid.

15. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $23,40 per uur

Primaire taken: een freelanceschrijver werkt meestal via een bureau of rechtstreeks voor een klant, waar ze een verscheidenheid aan inhoud schrijven op basis van instructies van de klant. Ze passen geavanceerde schrijfvaardigheden, stijlgidsen van de klant en hun expertise over onderwerpen toe om inhoud te produceren in de stijl van blogs, artikelen, whitepapers of andere formaten.


About author

Bartje Laros

Zomertijd opent een verscheidenheid aan seizoensbanen die volwassenen en jonge volwassenen kansen bieden op meer inkomen. Als je op zoek bent naar een vakantiebaan, kan het handig zijn om te weten welke mogelijkheden een meer competitief loon bieden. In dit artikel bespreken we 15 goedbetaalde zomerbanen om te overwegen.


Scroll to Top