Blog

een baan zoeken

15 Parttime Banen Voor Moeders Die Vanuit Huis Willen Werken

Veel moeders zijn op zoek naar een baan die ze vanuit huis kunnen doen terwijl ze meer tijd met hun kinderen doorbrengen. Door deeltijdbanen vanuit huis kunnen moeders extra inkomen verdienen voor hun gezin zonder hun kinderen achter te hoeven laten. Sommige van deze baanopties zijn beschikbaar voor diegenen die misschien niet zoveel werkervaring hebben, terwijl andere meer opleiding en ervaring vereisen. In dit artikel bespreken we enkele van de beste parttime banen vanuit huis voor moeders.

Wat zijn deeltijdbanen vanuit huis?

Parttime banen die vanuit huis kunnen worden gedaan, zijn ideaal voor moeders die hun kinderen willen opvoeden zonder een groot gat in het arbeidsverleden. Door deeltijds thuis te werken, kunnen moeders ook meer flexibiliteit genieten, in plaats van een 40-urige werkweek te moeten maken tijdens normale kantooruren, waardoor er mogelijk geen externe kinderopvang meer nodig is. Veel parttime baanopties werken ook rond het gezinsschema, wat betekent dat je dansrecitals en voetbalwedstrijden niet hoeft te missen of zelfs een dutje hoeft op te offeren.

Een ander voordeel van een deeltijdbaan is dat je extra uren kunt opnemen als dat nodig is, bijvoorbeeld in bepaalde periodes van het jaar dat je gezin extra inkomen nodig heeft. Door deeltijds te werken, kunt u een vakgebied volgen waarin u geïnteresseerd bent en beslissen of u op elk moment in uw carrière voltijds aan het werk wilt gaan.

Als u banen overweegt die passen bij uw gezinsgerelateerde doelen, is het belangrijk om na te denken over de planning en de dagen van de week waarop u moet werken. Sommige deeltijdbanen vereisen dat je in het weekend werkt, terwijl andere misschien strenge vereisten voor doordeweekse dagen hebben, zoals beschikbaar zijn tijdens kantooruren.

Top parttime banen vanuit huis voor moeders

Wanneer u een deeltijdbaan kunt vinden die bij uw behoeften past, wordt het gemakkelijker om voor uw gezin te zorgen en uw inkomen aan te vullen. Hier zijn 15 van de beste parttime banen vanuit huis voor moeders.

1. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $13,10 per uur

Primaire taken: Een medewerker van de klantenservice biedt ondersteuning aan klanten van een specifiek bedrijf om klachten en zorgen op te lossen, naar hun behoeften te luisteren, informatie te verstrekken over diensten en producten, bestellingen aan te nemen en te verwerken, retouren te verwerken en eventuele vragen te beantwoorden. Ze moeten een professionele en positieve houding behouden bij het werken met klanten, evenals communiceren via verschillende kanalen, zoals telefoon, e-mail en sociale media.

Gerelateerd: 9 manieren om uitstekende klantenservice te bieden

2. Belastingvoorbereider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,44 per uur

Primaire taken: Er is elk jaar veel vraag naar belastingvoorbereiders net voor het belastingseizoen. Hun verantwoordelijkheden omvatten het berekenen van verschuldigde belastingen op basis van inkomen en inhoudingen, het bepalen van mogelijke belastingverminderingen en -inhoudingen, het herzien van federale, staats- en lokale belastingcodes voor klanten om ervoor te zorgen dat ze het maximale voordeel ontvangen, ervoor zorgen dat klanten niet meer belastingen betalen dan ze verschuldigd zijn, het verifiëren van totalen op eerdere belastingformulieren, het berekenen en innen van voorbereidingskosten en het indienen van belastingaangiften zowel elektronisch als op papier.

3. Medisch transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,31 per uur

Hoofdtaken: Medisch secretaresses luisteren naar opnames gemaakt door zorgprofessionals en zetten de opnames om in schriftelijke rapportages. Dit kunnen operatieverslagen, klinische notities, behandelverslagen, ontslagsamenvattingen en andere procedures en behandelplannen zijn. De taken in deze rol kunnen ook het interpreteren van medische afkortingen en terminologie omvatten, het beoordelen en bewerken van medische documenten en dossiers, het uitvoeren van kwaliteitscontrole en verbeteringsaudits, het opvolgen van zorgaanbieders om de nauwkeurigheid te waarborgen en het indienen van documenten ter goedkeuring.

4. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,79 per uur

Primaire taken: Een virtuele assistent ondersteunt een persoon of een team van mensen met dagelijkse administratieve taken, waaronder planning, het ordenen van bestanden, reageren op e-mails, het regelen van reizen en vergaderingen en het afhandelen van onkostendeclaraties en bestellingen. Deze professionals moeten mogelijk ook regelmatig met hun werkgevers communiceren via verschillende middelen, zoals videoberichten, conferentiegesprekken, instant messaging, e-mail of telefoongesprekken.

5. Nanny

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,04 per uur

Primaire taken: Een oppas biedt verzorgende zorg aan ten minste één kind. Ze bereiden vaak maaltijden, leren omgangsvormen, disciplineren de kinderen als ze zich misdragen, gaan op een positieve en liefdevolle manier om met degenen onder hun hoede en helpen met klusjes en huiswerk.

6. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,71 per uur

Primaire taken: Een grafisch ontwerper is verantwoordelijk voor het creëren van visuele concepten, vaak door het gebruik van computersoftware, om ideeën te visualiseren die consumenten informeren, inspireren en boeien. In deze rol ontwerpt een persoon vaak advertenties, tijdschriften, brochures, afbeeldingen en rapporten.

7. Gegevensinvoerspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,94 per uur

Primaire taken: Een data-entry specialist voert gegevens in een database in, waarbij hij veel aandacht besteedt aan details om ervoor te zorgen dat alle ingevoerde informatie juist en volledig is. Hun primaire taken omvatten het invoeren en bijwerken van records, het verwerken van documenten, het controleren van gegevens op juistheid, het volgen van processen en procedures voor gegevensinvoer, het testen van nieuwe en herziene systemen en het handhaven van de vertrouwelijkheid van de ingevoerde informatie.

8. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,41 per uur

Primaire taken: Docenten bieden educatieve ondersteuning en hulp aan studenten in verschillende vakken. Veel thuiswerkende docenten bieden hun diensten aan via videoconferentiesoftware, hoewel sommige studenten persoonlijk bij hen thuis laten komen. De belangrijkste taken zijn het ontwikkelen van de vaardigheden van een student in een specifiek onderwerp, het detecteren van de behoeften van elke individuele student, het geven van lessen die hun kennis zullen verbeteren en het maken van rapporten om te delen met de ouders van de studenten.

9. Reisbureau

Nationaal gemiddeld salaris: $21,77 per uur

Primaire taken: Een reisagent helpt klanten bij het maken van reisplannen. De meest voorkomende taken zijn het helpen van klanten bij het kiezen van vakantiebestemmingen, het maken van vlucht- en hotelreserveringen, het informeren van internationale reizigers over visum- en paspoortvereisten en het verstrekken van gedetailleerde reisroutes om een ​​meer naadloze reiservaring te creëren.

10. Fitness instructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,58 per uur

Primaire taken: Werken als fitnessinstructeur houdt in dat je demonstreert hoe je bepaalde oefeningsroutines en -technieken uitvoert. Om dit vanuit huis te doen, moet u waarschijnlijk video's opnemen van uzelf die de routines uitvoert en deze delen met abonnees van uw service. Aanvullende taken zijn onder meer het bewaken van de voortgang van deelnemers, het verstrekken van informatie en middelen over gewichtsbeheersing, voeding en fysieke fitheid, het uitleggen van de veiligheidsvoorschriften en zorgen van de routines en het aanbieden van alternatieve oefeningen voor deelnemers op een lager vaardigheidsniveau.

11. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,84 per uur

Primaire taken: Editors lezen inhoud en herzien spelling-, grammatica- en interpunctiefouten, herschrijven de kopie voor meer duidelijkheid, evalueren inzendingen van schrijvers, ontwikkelen inhoud en verhaalideeën en pitches, keuren concepten van inhoud goed en verifiëren feiten om nauwkeurigheid te garanderen.

12. Werver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 24,63 per uur

Primaire taken: Recruiters helpen organisaties bij het vinden en aantrekken van getalenteerde teamleden. Hun taken omvatten het onderzoeken van bronnen om sollicitanten te vinden, het verstrekken van informatie over sollicitanten aan wervingsmanagers, het werken met uitzendbureaus, hogescholen en leveranciers van gemeenschapsbronnen en het onderhouden van een verstandhouding met hun rekruten.

13. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 24,63 per uur

Primaire taken: Een copywriter is verantwoordelijk voor het schrijven van inhoud die aansluit bij de merkstem van een organisatie. In deze rol moet een persoon kopieën van hoge kwaliteit produceren die de richtlijnen van de klant volgen, samenwerken met redacteuren en andere creatieve professionals om verschillende soorten materiaal te ontwikkelen, projecten beheren zonder deadlines te missen en ideeën voor kopiëren pitchen.

14. Massagetherapeut

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28,41 per uur

Primaire taken: Massagetherapeuten voeren therapeutische massages van gewrichten en zachte weefsels uit om verschillende medische verwondingen en aandoeningen te behandelen en om het algehele welzijn te bevorderen. Ze kunnen ook met cliënten overleggen over medische zorgen en geschiedenis, helpen bij spierkracht en bewegingsoefeningen, behandelplannen voor cliënten ontwikkelen en voorstellen en overleggen met andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

15. Muziek instructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $30,46 per uur

Primaire taken: Werken als muziekleraar houdt in dat je studenten lesgeeft die willen leren spelen, zowel op een instrument als met hun stem. Taken zijn onder meer het plannen en voorbereiden van lessen, het onderwijzen van muziektheorie en praktische technieken, het motiveren en aanmoedigen van studenten, het beoordelen van de vaardigheden van studenten, het bijhouden van gegevens en het verstrekken van verschillende leermiddelen en materialen.

Gerelateerd: Beste ideeën voor thuiskantoororganisatie


About author

Govert Oude Everink

Veel moeders zijn op zoek naar een baan die ze vanuit huis kunnen doen terwijl ze meer tijd met hun kinderen doorbrengen. Door deeltijdbanen vanuit huis kunnen moeders extra inkomen verdienen voor hun gezin zonder hun kinderen achter te hoeven laten. Sommige van deze baanopties zijn beschikbaar voor diegenen die misschien niet zoveel werkervaring hebben, terwijl andere meer opleiding en ervaring vereisen. In dit artikel bespreken we enkele van de beste parttime banen vanuit huis voor moeders.


Scroll to Top