Blog

een baan zoeken

15 Soorten Banen Die U Zullen Helpen Betalen Voor De Universiteit

Werken tijdens de universiteit is een geweldige manier om je kosten van levensonderhoud te dekken of zelfs studieleningen te vermijden. Bovendien kan het hebben van een eerdere werkgeschiedenis je helpen bij het ontwikkelen van baanklare vaardigheden en het veiligstellen van banen in je carrièreveld na de universiteit. Als u weet wat de beste banen zijn om te betalen voor de universiteit, kunt u uw zoektocht naar een baan verfijnen, zodat u de beste carrièrekeuzes maakt. In dit artikel noemen we 15 banen die geweldige keuzes zijn om te helpen bij het betalen voor de universiteit.

Wat zijn de beste banen om te betalen voor de universiteit?

Als student die op het punt staat naar de universiteit te gaan of een huidige universiteitsstudent is, is het belangrijk om een ​​gezonde balans tussen werk en privé te creëren en te behouden om ervoor te zorgen dat je tijd vrijmaakt voor academische, professionele en persoonlijke verplichtingen. Er zijn veel soorten banen die je kunnen helpen dit evenwicht te bereiken terwijl je geld bespaart voor de universiteit of werkt om je studie te betalen terwijl je op school zit. De meest voorkomende zijn de volgende kenmerken:

  • Deeltijd werk
  • Rollen op instapniveau met eenvoudigere taken
  • Flexibele schema's, vooral bij fulltime functies
  • Beheersbaar aantal uren met een schoolwerkdruk
  • Freelance werk met de mogelijkheid om je eigen schema in te stellen

Wat is collegegeldvergoeding?

Collegegeldvergoeding is een arbeidsvoorwaarde waarbij een werkgever ermee instemt een vast bedrag te besteden aan collegecursussen of permanente educatiekredieten voor in aanmerking komende werknemers. Sommige bedrijven bieden hun werknemers collegegeldvergoedingen om hun opleiding geheel of gedeeltelijk te betalen. Deze programma's kunnen u helpen uw huidige carrière vooruit te helpen door extra referenties te behalen of een geheel nieuwe carrière op te bouwen. Alleen specifieke bedrijven bieden deze voordelen, dus onderzoek verschillende bedrijven om banen met deze voordelen te vinden.

Banen die vaak collegegeldvergoeding bieden

Hier zijn enkele functies die vaak worden uitgevoerd door personen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor collegegeldvergoeding. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder:

1. Verkoopmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,32 per uur

Primaire taken: Verkoopmedewerkers werken in de detailhandel en verkopen verschillende artikelen, zoals kleding, apparaten en apparatuur. Ze helpen klanten vinden wat ze zoeken en zorgen ervoor dat de verkooptransactie soepel verloopt. Veel grote bedrijven in de detailhandel bieden royale programma's voor het vergoeden van collegegeld en beurzen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verkoopmedewerker

2. Medewerker tankstation

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,46 per uur

Primaire taken: Benzinestationmedewerkers bedienen een kassa, beheren de pompservice en bieden extra service aan klanten wanneer ze hulp nodig hebben. Het is een instapfunctie en meestal is alleen een middelbare schooldiploma vereist. Sommige grote oliemaatschappijen bieden programma's voor de terugbetaling van collegegeld aan voor voltijdwerkers.

3. Foodservice medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,78 per uur

Hoofdtaken: Foodservicemedewerkers nemen bestellingen op, bereiden eten en bieden goede klantenservice. Ze zorgen er ook voor dat de voedselbereiding, de kassa en de eetruimtes schoon en gastvrij zijn. Veel grote bedrijven in de foodservicesector bieden hun werknemers collegegeldvergoedingen en beurzen aan. Vaak zijn deze voordelen beschikbaar voor zowel voltijdse als deeltijdse werknemers.

4. Bankmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,01 per uur

Primaire taken: Bankmedewerkers zijn professionals in de financiële dienstverlening die rechtstreeks met klanten communiceren om hen te helpen met verschillende geldtransacties. Naast het helpen van klanten bij het beheren van rekeningen, het storten en opnemen van geld en het aanvragen van bankproducten, worden ze ook getraind om vals geld te identificeren en fraude te voorkomen. Dit is een instapfunctie en vereist meestal alleen een middelbare schooldiploma en enige ervaring in het omgaan met geld. Veel grote banken bieden collegegeldvergoedingsprogramma's voor voltijdse werknemers.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bankverteller

5. Stewardess

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29.220 per jaar

Primaire taken: Stewardessen bieden zorg en diensten aan reizigers in vliegtuigen. Ze leiden mensen op over veiligheidspraktijken en zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak en kalm voelt. Veel grote luchtvaartmaatschappijen vergoeden collegegeld voor verschillende werknemers. Bovendien komen stewardessenposities vaak met andere voordelen, zoals gezondheidszorg en betaald verlof.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een stewardess

De beste banen om te betalen voor de universiteit

Hier zijn banen die u kunnen helpen om te betalen voor de universiteit. Over het algemeen zijn ze flexibel, instapniveau en beheersbaar met uw werklast. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder:

1. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,64 per uur

Primaire taken: Barmannen maken cocktails en andere dranken voor klanten in bars, clubs en restaurants. Deze professionals verdienen naast fooien van klanten een basisuurtarief. Populaire en duurdere bars, clubs en restaurants hebben meer mogelijkheden om grotere fooien te verdienen. Sommige diensten, zoals 'happy hour' of andere nachtdiensten, kunnen ook hogere fooien bieden. In veel staten vereist deze baan speciale licenties en training.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een barman

2. Voedselserver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,72 per uur

Primaire taken: Opdienpersoneelsposities omvatten het bieden van een gastvrije en comfortabele eetervaring aan restaurantbezoekers. Zij zijn verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen voor eten en drinken, het bezorgen van maaltijden en ervoor zorgen dat gasten tevreden zijn met hun bezoek. Deze rol verdient naast fooien een basisuurtarief. Bepaalde soorten eetgelegenheden, zoals high-end restaurants, en ploegendiensten, zoals de dinerrush, bieden hogere verdienmogelijkheden. Sommige functies vereisen mogelijk geen eerdere relevante ervaring en leiden nieuwe medewerkers op tijdens het werk, terwijl rollen bij high-end etablissementen mogelijk eerdere restaurant- of klantenservice-ervaring vereisen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een voedselserver

3. Callcentervertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $25.524 per jaar

Primaire taken: Een callcentermedewerker beantwoordt inkomende oproepen van klanten en biedt ondersteuning of schakelt de oproep indien nodig door naar een andere gespecialiseerde afdeling. Ze zijn verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende klantenservice door vragen van klanten te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden of een verkoop af te ronden. Call center vertegenwoordiger posities zijn instapniveau. Bovendien bieden veel grote bedrijven vergoedingen voor collegegeld voor callcentervertegenwoordigers. Sommige rollen bieden mogelijk avond- of nachtdiensten, wat geschikt kan zijn voor degenen die overdag naar school gaan.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een callcentervertegenwoordiger

4. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,92 per uur

Primaire taken: transcriptionisten luisteren naar audiobestanden en typen wat ze horen, en maken tekstdocumenten van audio. Hun transcripties gebruiken tools zoals een voetpedaal om de audio terug te spoelen of te pauzeren om leesbaar materiaal te creëren op basis van audio, zoals interviews, vergaderingen en toespraken. Deze professionals moeten uitstekende luister- en typevaardigheden hebben. Deze functie is instapniveau en biedt een flexibel uurrooster. Bovendien kunnen transcriptionists bedrijven vinden die opties voor werken op afstand aanbieden.

5. Bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,25 per uur

Hoofdtaken: Bezorgers brengen spullen van mensen naar klanten met de auto of fiets. Deze klantenserviceprofessionals leveren een verscheidenheid aan producten, waaronder restaurantmaaltijden, boodschappen en alcohol en vele andere goederen. Gewoonlijk is het werkschema van een bezorger flexibel, zodat studenten rond hun lessen kunnen werken. Sommige werkgevers bieden aan om de brandstof van hun bezorgers te betalen. Bezorgbanen zijn zelfs te vinden in universiteitssteden met studenten die vaak bezorgdiensten gebruiken voor eten en andere goederen.

6. Oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,70 per uur

Primaire taken: Babysitters bieden hulp bij het zorgen voor kinderen of baby's wanneer ouders niet thuis zijn. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het bereiden van maaltijden, helpen met huiswerk en spelen met kinderen. Deze verzorgende professionals kunnen kiezen wanneer ze werken en hoeveel ze vragen voor hun diensten. Babysitters kunnen vaak werk vinden in het weekend of 's nachts, wat ideaal kan zijn voor mensen die in de buurt van lessen werken. Sommigen in deze rol hebben misschien de vrijheid om hun huiswerk af te maken terwijl ze nog steeds voor de kinderen zorgen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een oppas

7. Hondenuitlater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.058 per jaar

Primaire taken: Hondenuitlaters bieden zorg, gezelschap en lichaamsbeweging door afspraken te plannen om honden en andere beloopbare huisdieren uit te laten voor hun klanten. Sommige dierenzorgprofessionals bieden langdurige zorg door oppasdiensten aan te bieden waarbij ze onderdak en zorg bieden aan honden of andere huisdieren wanneer hun baasjes het druk hebben. Veel hondenuitlaters en oppassers maken reclame voor hun diensten, terwijl anderen via bedrijven gaan waar ze een profiel kunnen opzetten en contact kunnen leggen met potentiële klanten. Hondenuitlaters kunnen ook de dagen en tijden instellen waarop ze beschikbaar zijn om te werken.

Gerelateerd: Hoe word je een hondenuitlater?

8. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,75 per uur

Primaire taken: Docenten ontwikkelen lesplannen om volwassenen of kinderen les te geven in verschillende vakken. Ze helpen studenten om informatie vast te houden, studiegewoonten te verbeteren en deel te nemen aan hun schoolwerk. Docenten kunnen werken met een bijlescentrum, school, universiteit of als freelance bijlesdocent. Docenten werken meestal parttime en 's nachts en in het weekend als de studenten niet op school zijn. Dit schema kan ideaal zijn voor studenten die overdag lessen volgen. Meestal krijgen ze een uurloon dat varieert afhankelijk van opleiding en ervaring.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

9. Ride-share chauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 45.869 per jaar

Primaire taken: Chauffeurs voor het delen van ritten bieden ritten aan klanten met behulp van apps voor het delen van ritten. Deze apps gebruiken ze om in contact te komen met klanten in de buurt, ze op te halen en naar hun bestemming te brengen. Afhankelijk van de voorschriften van het ride-share-bedrijf, moeten chauffeurs 21 jaar of ouder zijn, een bepaald aantal jaren een geldig rijbewijs hebben en een schoon rijrecord hebben. Ook zijn er eisen aan de leeftijd van de auto en moet de auto door de werkgever gekeurd worden. Ride-share chauffeurs kunnen hun eigen schema kiezen en tips verdienen voor het leveren van uitstekende service. Chauffeurs kunnen werk vinden in universiteitssteden waar studenten vaak autodelen gebruiken om zich op de campus te verplaatsen.

10. Freelance schrijver/redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,37 per uur

Primaire taken: Freelance schrijvers en redacteuren bieden hun schrijf- en proefleesdiensten aan een verscheidenheid aan klanten. Soms creëren ze hun eigen bedrijf, merk of blog om hun reputatie op te bouwen. Deze freelance professionals kunnen voor verschillende organisaties werken, waaronder bedrijven, blogs, tijdschriften en non-profitorganisaties. Studenten kunnen schrijf- en redactieklanten vinden door op de campus en online te adverteren.


About author

Catootje Willemzen

Werken tijdens de universiteit is een geweldige manier om je kosten van levensonderhoud te dekken of zelfs studieleningen te vermijden. Bovendien kan het hebben van een eerdere werkgeschiedenis je helpen bij het ontwikkelen van baanklare vaardigheden en het veiligstellen van banen in je carrièreveld na de universiteit. Als u weet wat de beste banen zijn om te betalen voor de universiteit, kunt u uw zoektocht naar een baan verfijnen, zodat u de beste carrièrekeuzes maakt. In dit artikel noemen we 15 banen die geweldige keuzes zijn om te helpen bij het betalen voor de universiteit.


Scroll to Top