Blog

Omdat thuiswerkbanen u een flexibel schema bieden, wordt het gemakkelijker om dit soort werk als alleenstaande ouder aan te nemen. Als je weet wat je opties zijn, kun je bepalen voor welke functie je het beste in aanmerking komt en waarin je meer geïnteresseerd bent. In dit artikel geven we je tips voor thuiswerken als alleenstaande moeder en geven we je een lijst met alleenstaande moeders -thuis banen om te overwegen.

Gerelateerd: 14 geweldige banen voor alleenstaande moeders

Tips voor alleenstaande ouders die thuiswerken

Hoewel thuiswerken verschillende voordelen biedt, bieden ze net als elke andere baan uitdagingen. Het effectief plannen en beheren van uw dag kan u echter helpen om het meeste uit uw externe baan als alleenstaande ouder te halen. Overweeg als alleenstaande ouder die thuis werkt deze tips om u te helpen uw werkdruk beter te beheren:

  • Een plan maken. Of u nu overdag kinderen thuis of op school heeft, door uw werkdag van tevoren te plannen, kunt u uw tijd optimaal benutten. Houd een planner bij om uw taken, vergaderingen en het schoolrooster van uw kind en verschillende activiteiten bij te houden. Plan uw belangrijkste taken op de rustigste momenten van de dag.
  • Vraag om hulp. Als je als alleenstaande ouder thuis werkt, zorg er dan voor dat je om hulp vraagt ​​wanneer je die nodig hebt. Overweeg om je ouders, buren of vrienden te vragen om op je kinderen te passen als je wat werk moet verzetten. Zelfs als u maar een uur hulp krijgt, kunt u uw productiviteit verhogen.
  • Creëer een rustige omgeving. Of je nu een alleenstaande ouder bent of niet, het is belangrijk om een ​​aangewezen plek in huis te hebben waar je kunt werken. Overweeg om een ​​thuiskantoor in te richten en te investeren in een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking om afleiding en harde geluiden gedurende de werkdag tot een minimum te beperken. Als je kleinere kinderen hebt die je in de gaten moet houden, overweeg dan om je kantoor in de buurt van hun speelkamer in te richten.
  • Stel grenzen. Zorg ervoor dat al uw kinderen uw werkschema kennen. Maak ze duidelijk dat je tijd nodig hebt om je werk te doen om voor je gezin te zorgen. Door ze te laten weten dat je een baan en werk te doen hebt, kunnen ze de waarde van hard werken begrijpen en worden ze misschien aangemoedigd om je de ruimte te geven die je nodig hebt om te werken.

Gerelateerd: Een handleiding voor ouders voor thuiswerken met kinderen

Thuiswerk voor alleenstaande ouders

Als het gaat om thuiswerken, heb je veel opties in verschillende sectoren. Als u uw opties kent, kunt u bepalen welke carrière op afstand u wilt nastreven. Denk bij het begin van uw zoektocht naar een baan aan deze thuiswerkbanen voor alleenstaande ouders, hun nationale gemiddelde salarissen en hun primaire taken. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op de link voor het nationale gemiddelde salaris voor elke functie hieronder.

1. Kinderopvang

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23.899 per jaar

Hoofdtaken: Kinderopvangaanbieders begeleiden en verzorgen van kinderen in een kinderdagverblijf. Ze helpen bij hun sociale ontwikkeling, houden hen actief en helpen hen met hun huiswerk.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een kinderopvangaanbieder

2. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 26.868 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren gegevens in en werken deze bij in een computersysteem. Ze verzamelen verschillende informatie en controleren de juistheid van alle gegevens.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

3. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27.976 per jaar

Primaire taken: Bloggers schrijven online content voor een blogwebsite. Ze bedenken ideeën voor blogposts en schrijven, bewerken en promoten hun inhoud online. Door hun schrijven delen ze hun mening over verschillende onderwerpen of problemen.

4. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.558 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers beantwoorden telefoontjes van klanten en luisteren naar hun zorgen of klachten. Ze beantwoorden vragen van klanten, nemen bestellingen aan, verwerken retouren en zorgen ervoor dat klanten een goede ervaring hebben met het bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

5. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30.680 per jaar

Primaire taken: transcriptionisten luisteren naar audio- of video-opnames en schrijven wat ze horen uit in lange tekst. Ze kunnen audio transcriberen voor een bedrijfsvergadering of een gesprek. Transcriptionisten beoordelen en bewerken transcripties voordat ze ze archiveren, breiden hun stenonotities uit en zorgen voor de tevredenheid van hun klant.

6. Gezondheidscoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.032 per jaar

Primaire taken: Gezondheidscoaches begeleiden hun klanten op het gebied van goede voeding, fitness en algemeen welzijn. Ze creëren veranderingen in levensstijl voor hun klant in de hoop dat ze zich hierdoor op hun best voelen. Gezondheidscoaches zorgen ervoor dat het welzijnsplan dat ze voor elke klant hebben, past bij hun individuele behoeften en gezondheidsdoelen.

7. Boekhoudkundig klerk

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.320 per jaar

Primaire taken: Een boekhouder houdt de financiële administratie van een bedrijf of klant up-to-date. Ze stellen rapporten op, gebruiken verschillende boekhoudsoftwareprogramma's om transacties te verwerken en bankrekeningen op elkaar af te stemmen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhoudkundige klerk

8. Wervingscoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.699 per jaar

Primaire taken: Wervingscoördinatoren helpen met de wervingsbehoeften van een bedrijf. Ze managen alle kandidaten in wervingsprocessen, plannen interviews en aannemen van nieuwe medewerkers. Ze werken samen met de rest van de personeelsafdeling en met externe recruiters.

9. Social media specialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.141 per jaar

Primaire taken: Socialmediaspecialisten creëren en publiceren inhoud op de socialemediaplatforms van een bedrijf. Ze bouwen een publiek op, vergroten de naamsbekendheid, gaan in contact met klanten, reageren op opmerkingen, bewaken de statistieken van het platform en helpen de klantbetrokkenheid te vergroten.

10. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.877 per jaar

Primaire taken: Een boekhouder bereidt de financiële rekeningen van een bedrijf voor en documenteert alle gerelateerde transacties. Ze werken ook het grootboek van het bedrijf bij en stemmen de boekingen van het boekhoudsysteem op elkaar af.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhouder

11. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 38.626 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten bieden administratieve hulp aan hun klanten. Ze reageren op telefoontjes en e-mails, maken reisarrangementen, plannen vergaderingen, werken de contactenlijst van hun klant bij, organiseren hun agenda en houden online gegevens bij.

12. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.568 per jaar

Hoofdtaken: Grafisch ontwerpers creëren visuele concepten voor hun klanten. Ze schetsen hun ideeën, overleggen met hun klanten om hun visie beter te begrijpen en gebruiken ontwerpsoftware om hun creatie te digitaliseren. Ze kunnen uitnodigingen, logo's, bewegwijzering en advertenties ontwerpen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

13. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 45.906 per jaar

Primaire taken: Proeflezers beoordelen inhoud op grammatica, spelling, interpunctie, syntaxis en opmaakfouten. Ze zorgen voor de leesbaarheid van de inhoud en brengen waar nodig wijzigingen aan.

14. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.935 per jaar

Primaire taken: Schrijvers gebruiken geschreven woorden om hun ideeën of meningen over te brengen. Ze bewerken hun inhoud, verspreiden hun werk, onderzoeken ideeën en zoeken naar publicatiemogelijkheden. Sommige soorten schrijvers zijn dichters, auteurs, verslaggevers, scenarioschrijvers en toneelschrijvers.

15. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.939 per jaar

Primaire taken: Docenten bieden hulp aan studenten in verschillende leerjaren. Ze helpen hen met hun huiswerk, helpen hen zich voor te bereiden op aanstaande examens en bieden zowel ondersteuning als aanmoediging.


About author

Katrijn Kleinjan

Omdat thuiswerkbanen u een flexibel schema bieden, wordt het gemakkelijker om dit soort werk als alleenstaande ouder aan te nemen. Als je weet wat je opties zijn, kun je bepalen voor welke functie je het beste in aanmerking komt en waarin je meer geïnteresseerd bent. In dit artikel geven we je tips voor thuiswerken als alleenstaande moeder en geven we je een lijst met alleenstaande moeders -thuis banen om te overwegen.


Scroll to Top