Blog

Afhankelijk van je branche heb je misschien de mogelijkheid om vanuit je luie stoel te werken. Met een externe baan krijg je een flexibel schema, een betere balans tussen werk en privé en heb je het potentieel om een ​​hoge vergoeding te verdienen. Het begin van COVID-19 zorgde ervoor dat naar verluidt 62% van de Amerikaanse werknemers overging op volledig werken op afstand en het kan een trend zijn die hier zal blijven.

Als u weet wat de beste thuiswerkbanen zijn die beschikbaar zijn, kunt u beslissen of op afstand gaan uiteindelijk de moeite waard is voor uw carrière. In dit artikel geven we je tips voor het vinden van de beste thuiswerkmogelijkheden en geven we een overzicht van de beste thuiswerkbanen, hun nationale gemiddelde salarissen en primaire taken.

Gerelateerd: 20 veelgevraagde thuiswerkbanen nu beschikbaar

Beste thuiswerk banen

Gebruik deze lijst met de beste thuiswerkbanen, hun nationale gemiddelde salarissen en primaire taken om uw zoekopdracht te verfijnen:

1. Callcentervertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.812 per jaar

Primaire taken: Callcentermedewerkers beantwoorden telefoontjes van klanten en lossen eventuele problemen of zorgen op. Ze bieden ook ondersteuning, luisteren naar klachten en beantwoorden vragen van klanten. Callcentervertegenwoordigers streven ernaar klanten tevreden te stellen met hun aankoop of ervaring met het bedrijf en zijn product- of dienstenlijn.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een callcentervertegenwoordiger

2. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 26,856 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers voeren nieuwe informatie in het databasesysteem van een computer in. Ze werken ook oude informatie bij en zoeken naar gegevenstekorten. Voorafgaand aan het invoeren van gegevens, compileren ze informatie waar nodig en bereiden ze brongegevens voor.

Lees meer Meer informatie over het zijn van een Data Entry Clerk

3. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28,246 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers helpen klanten met hun zorgen of vragen via telefoon, e-mail of via de socialemediakanalen van een bedrijf. Ze upgraden of annuleren klantaccounts, helpen klanten bij het plaatsen van bestellingen of het indienen van terugbetalingen of uitwisselingen en bouwen vertrouwen op om een ​​loyaal klantenbestand te behouden.

Lees meer: ​​Meer informatie over hoe u een klantenservicemedewerker bent

4. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29,474 per jaar

Primaire taken: Transcriptionisten luisteren naar opgenomen dictaat, interpreteren het en vertalen het naar een geschreven formaat. Ze kunnen de opname ook zelf maken tijdens vergaderingen of gesprekken. Vervolgens beoordelen ze hun transcripties en werken ze samen met hun klanten om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met de documenten.

Gerelateerd: 18 bedrijven waar u vanuit huis kunt werken

5. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.315 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten voeren verschillende administratieve taken uit voor hun klanten. Ze beantwoorden telefoontjes, beantwoorden e-mails, plannen vergaderingen en maken de reisplannen van hun klanten. Virtuele assistenten gebruiken de hele dag verschillende communicatiemiddelen om in contact te blijven met hun klanten.

Lees meer: ​​Hoe word je een virtuele assistent

6. Webdesigner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.848 per jaar

Primaire taken: Webdesigners maken en coderen internetwebpagina's. Ze beslissen ook over de lay-out van een website en werken met de verschillende elementen van een webpagina, zoals tekst, afbeeldingen, video's en grafische afbeeldingen. Webontwerpers maken ofwel nieuwe websites of werken bestaande websites bij om aan de voorkeuren van hun klanten te voldoen.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een webdesigner

7. Senior medische codeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41,175 per jaar

Primaire taken: Medische codeurs voeren audits en codeerbeoordelingen uit. Ze wijzen ook codes toe aan procedures en diagnoses en zorgen ervoor dat ze de wettelijke vereisten volgen met betrekking tot coderingsprocedures en -praktijken.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een medische codeur

8. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.931 per jaar

Primaire taken: Freelance schrijvers creëren inhoud voor verschillende bedrijven op niet-contractbasis. Ze verzamelen informatie over een onderwerp, schrijven artikelconcepten en bewerken hun inhoud voor grammatica, spelling en naleving van huisstijlgidsen. Freelance schrijvers maken indien nodig ook door de klant gevraagde bewerkingen.

Lees meer: ​​Freelance schrijven: een gids om aan de slag te gaan als freelance schrijver

9. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44,365 per jaar

Primaire taken: Socialmediamanagers houden toezicht op de socialemediakanalen van een bedrijf. Ze reageren op opmerkingen, plaatsen inhoud en zorgen ervoor dat de kanalen aansluiten bij het algehele merk. Managers van sociale media creëren ook marketingstrategieën voor sociale media om de betrokkenheid te vergroten en het online bereik van het bedrijf te vergroten.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over hoe je een socialemediamanager bent

10. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.710 per jaar

Primaire taken: docenten helpen studenten verschillende vakgebieden te begrijpen. Ze helpen hen met hun huiswerk en helpen hen zich voor te bereiden op de komende examens. Docenten leggen onderwerpen uit aan studenten en beantwoorden al hun vragen. Ze bieden ook aanmoediging en vinden nieuwe manieren voor studenten om nieuwe of buitenlandse concepten te begrijpen.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

11. Freelance redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.126 per jaar

Primaire taken: Freelance redacteuren beoordelen de inhoud van een klant op grammatica, spelling, leesbaarheid en naleving van stijlgidsen. Ze verifiëren feiten en werken samen met andere personeelsleden, zoals schrijvers en managers.

Gerelateerd: Werk vanuit huis Banen die goed betalen

12. Verkoopvertegenwoordiger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 65.161

Primaire taken: vertegenwoordigers verkopen goederen en diensten namens een bedrijf. Verantwoordelijkheden omvatten kennis van het product of de dienst, het begrijpen van de behoeften van de klant, het sluiten van contracten en het naleven van door het bedrijf vastgestelde metrische gegevens.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een verkoopvertegenwoordiger

13. Softwareontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 107.164 per jaar

Primaire taken: Softwareontwikkelaars maken software of applicaties op computers of mobiele apparaten. Verantwoordelijkheden omvatten doorgaans het verbeteren van bestaande computersystemen, het maken van code, het werken met projectmanagers en/of klanten aan de voortgang van het ontwikkelen van software en het debuggen van software.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een softwareontwikkelaar

14. Leningfunctionaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 170.784

Primaire taken: Leningfunctionarissen werken om financiën voor mensen en bedrijven veilig te stellen voor aankopen zoals huizen, universiteit, auto's, gebouwen of opstartkosten voor bedrijven. Verantwoordelijkheden omvatten het bepalen van het bedrag dat de persoon of het bedrijf zou moeten ontvangen, het beoordelen van documentatie voor leningaanvragen en het aanbevelen van leningen die passen bij de behoeften van hun klant.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een leningfunctionaris

15. Telegeneeskunde arts

Nationaal gemiddeld salaris: $ 235.040 per jaar

Primaire taken: Telemedicine-artsen communiceren met patiënten via de telefoon, online chat of via een videogesprek. Ze pakken hun zorgen aan, behandelen ze voor niet-spoedeisende aandoeningen en schrijven zo nodig medicijnen voor. Artsen op het gebied van telegeneeskunde verwijzen patiënten ook door naar andere artsen en verlengen hun voorschriften.

Hoe u thuiswerk oplichting kunt vermijden

Met de opkomst van meer thuiswerkmogelijkheden na COVID-19, kwam er ook een golf van nep-vacatures op afstand. Hier zijn 4 stappen om oplichting vanuit huis te voorkomen:

1. Begrijp veelvoorkomende oplichting.
Wees voorzichtig met vacatures die te mooi lijken om waar te zijn, zoals veel hogere dan gemiddelde salarissen of te mooi om waar te zijn flexibiliteit. Enkele veelvoorkomende vormen van oplichting om op te letten, zijn onder meer vacatures voor assemblagetaken, het verwerken van claims en het vullen van enveloppen. Ook moeten alle banen die een salaris beloven nadat u hebt betaald om aan de slag te gaan, ook grondig worden doorgelicht. Gebruik de functie Een vacature rapporteren om berichten te markeren die frauduleus, nep, spam of misleidend lijken op Carrieree.com.

Lees meer: ​​Veelvoorkomende COVID-19-zwendel en tips om ze te vermijden

2. Deel nooit gevoelige persoonlijke informatie.
Het is gebruikelijk dat een werkgever om uw contactgegevens vraagt, zoals telefoonnummer en e-mailadres. U mag een werkgever echter nooit vooraf uw burgerservicenummer of bankgegevens geven.

5 veelvoorkomende oplichting vanuit huis (en hoe u ze kunt herkennen)

3. Onderzoek het bedrijf.
Onderzoek zorgvuldig elk bedrijf waarmee u in contact bent. Als het bedrijf geen professionele website of social media-account heeft, is de kans groot dat het om oplichting gaat.

4. Stuur geen geld.
Een gerenommeerd bedrijf mag u nooit om geld vragen. Een veel voorkomende zwendel is dat een werkgever u om geld vraagt ​​voor apparatuur om voor hen te gaan werken. Het mag nooit geld kosten om te solliciteren naar een baan of om uw eigen apparatuur te betalen bij het accepteren van een baanaanbieding.

5. Vraag naar referenties.
Vraag om referenties om u te helpen de legitimiteit van een bedrijf te verifiëren. U kunt bijvoorbeeld een werkgever vragen naar de namen en contactgegevens van klanten waarmee ze hebben gewerkt. Als ze je er geen kunnen geven, is de vacature mogelijk oplichterij.

Lees meer: ​​Hoe u echte thuiswerkbanen kunt vinden


About author

Linneke Asveld

Afhankelijk van je branche heb je misschien de mogelijkheid om vanuit je luie stoel te werken. Met een externe baan krijg je een flexibel schema, een betere balans tussen werk en privé en heb je het potentieel om een hoge vergoeding te verdienen. Het begin van COVID-19 zorgde ervoor dat naar verluidt 62% van de Amerikaanse werknemers overging op volledig werken op afstand en het kan een trend zijn die hier zal blijven.


Scroll to Top