Blog

een baan zoeken

16 Banen Die U Kunt Doen Met Een Liberal Arts Associate Degree

Veel industrieën zoeken getalenteerde medewerkers met een brede kennisbasis. Kandidaten met relevante ervaring en een stevige educatieve basis kunnen vaak administratieve, verkoop- en servicefuncties vinden. Het behalen van je associate degree kan je voorzien van de training en algemene vaardigheden die nodig zijn om deze rollen veilig te stellen. In dit artikel bespreken we wat associate degree-banen in de vrije kunsten zijn en geven we een lijst van banen die je kunt vinden met een associate degree in vrije kunsten.

Wat zijn associate degree-banen in de vrije kunsten?

Liberal arts associate degree-banen zijn functies die een Associate of Arts in Liberal Arts and Sciences vereisen of verkiezen, die je kunt verdienen op veel community colleges en technische scholen. Voor deze programma's is meestal een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig vereist.

Een associate degree in de vrije kunsten biedt vaak een basisbasis voor algemene onderwijscursussen die gericht zijn op:

  • Wiskunde
  • Natuurwetenschappen
  • Sociale wetenschappen
  • Geesteswetenschappen

Het hebben van een breed scala aan kennis kan voor veel werkzoekenden een voordeel zijn, omdat hun ervaring niet in één enkele concentratie zit. Je associate degree helpt je ook vaardigheden te ontwikkelen die veel werkgevers aanspreken, waaronder:

  • Schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden
  • Tijdmanagementvaardigheden
  • Onderzoeksvaardigheden
  • Kritische denkvaardigheden

16 vrije kunsten associate degree-banen

Hier zijn 16 banen die je kunt verkennen met een associate degree in vrije kunsten:

1. Leerkracht kinderopvang

Nationaal gemiddeld salaris: $ 10,86 per uur

Primaire taken: Kinderdagverblijven begeleiden kinderen van vijf jaar en jonger. Zij zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van hun lessen, het aanleren van leeftijdsgeschikte ontwikkelings- en sociale vaardigheden en het volgen van een lesrooster voor maaltijden en activiteiten.

2. Verkoopmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,44 per uur

Primaire taken: Verkoopmedewerkers verkopen producten of diensten en kunnen een commissie verdienen naast hun normale loon. Ze kunnen werken op gebieden zoals detailhandel, autoverkoop, ziektekostenverzekeringen en IT. Verkoopmedewerkers moeten persoonlijk en gemotiveerd zijn en graag werken in een competitieve, prestatiegerichte omgeving.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een verkoopmedewerker

3. Receptioniste

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,50 per uur

Primaire taken: Receptionisten beheren administratieve taken in een kantooromgeving. Ze kunnen documenten typen, telefoontjes plegen en beantwoorden, kantoorreparaties plannen en afspraken plannen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een receptioniste

4. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,63 per uur

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers reageren op vragen en zorgen van klanten. Ze kunnen werken op een fysieke locatie, een callcenter of vanuit huis. Klantenservicemedewerkers moeten sterke communicatieve vaardigheden, geduld en het vermogen hebben om kalm te blijven met uitdagende klanten.

Lees meer: ​​Meer informatie over hoe u een klantenservicemedewerker bent

5. Vuilnisophaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,29 per uur

Primaire taken: Vuilnisophalers zijn verantwoordelijk voor het lossen van openbare en commerciële afvalcontainers en het afleveren ervan bij afvalfaciliteiten. Ze moeten fysiek fit zijn, sterke mechanische vaardigheden hebben en comfortabel kunnen werken in uitdagende omstandigheden. Vrachtwagenchauffeurs moeten hun commercieel rijbewijs halen.

6. Administratief medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,72 per uur

Primaire taken: Administratieve assistenten helpen hun werkgevers bij het beheren van dagelijkse administratieve handelingen, zoals plannen, telefoons beantwoorden en berichten aannemen, gegevens invoeren, reageren op e-mails en archiveren. Ze moeten sterke organisatorische vaardigheden, communicatieve vaardigheden en computervaardigheden hebben.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een administratief medewerker

7. Installatietechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,11 per uur

Primaire taken: Installatietechnici werken samen met kabelaanbieders, IT-bedrijven en winkels om hardware en apparatuur, zoals kabels, schakelkasten, computers en routers, te installeren en te onderhouden. Ze moeten sterke probleemoplossende vaardigheden, mechanische vaardigheden en uithoudingsvermogen hebben om onder zware omstandigheden te werken.

8. Personeelsassistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,81 per uur

Primaire taken: Human resources-assistenten werken op personeelsafdelingen en helpen bij administratieve en administratieve functies. Ze kunnen helpen bij het plannen van interviews, het bestellen van benodigdheden voor evenementen, het invoeren van werknemersgegevens en het maken van aantekeningen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een HR-assistent

9. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,46 per uur

Primaire taken: freelanceschrijvers werken als onafhankelijke contractanten die inhoud schrijven voor verschillende media. Ze kunnen artikelen, webinhoud, advertenties en brochures schrijven.

10. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.662 per jaar

Primaire taken: Vertalers kunnen in verschillende industrieën werken en individuen of bedrijven helpen bij het vertalen van materialen. Ze kunnen ook samenwerken met overheidsinstanties of particuliere bedrijven om persoonlijk tussen partijen te vertalen. Vertalers moeten zeer goed geïnformeerd zijn over spelling, grammatica en correcte spraak in elke taal die ze vertalen.

11. Kantoormanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51,385 per jaar

Primaire taken: Officemanagers organiseren en begeleiden de administratieve taken in een kantoor. Hun verantwoordelijkheden kunnen zijn: het bestellen van benodigdheden, het plannen van afspraken, het onderhouden van klantendatabases, het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het communiceren met klanten of klanten en het opleiden van andere administratieve medewerkers.

Lees meer: ​​Meer informatie over Office Manager zijn

12. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,07 per uur

Primaire taken: Docenten werken met alle verschillende soorten leerlingen om specifieke vakken te onderwijzen, het basisonderwijs van leerlingen aan te vullen of hen voor te bereiden op gestandaardiseerde tests. Docenten kunnen zelfstandig werken of als onderdeel van een bijlesbedrijf. Ze moeten goed geïnformeerd zijn over hun vakgebied, uitstekende communicators hebben en het leuk vinden om met een diverse groep leerlingen te werken.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

13. Politieagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54,097 per jaar

Primaire taken: Politieagenten zijn verantwoordelijk voor het beschermen en dienen van hun gemeenschappen. Dit omvat het doen van arrestaties en het beschuldigen van misdaden, getuigen in rechtszaken, het schrijven van rapporten en het reageren op noodsituaties.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een politieagent

14. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.375 per jaar

Primaire taken: Redacteuren beoordelen geschreven stukken om te controleren op spelling, grammatica, stijl en toonstandaarden en dienen deze feedback in bij schrijvers. Ze kunnen werken voor marketingbureaus, uitgevers en communicatieafdelingen in grote organisaties om boeken, artikelen, webteksten en marketinginhoud te bewerken. Redacteuren kunnen ook op freelance basis werken.

15. Begrafenisondernemer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.984 per jaar

Primaire taken: Begrafenisondernemers werken samen met families en geliefden om de diensten aan het einde van hun leven te plannen. Ze helpen bij het regelen van vervoer, het uitvoeren van de laatste wensen en het inplannen van diensten. Vereisten verschillen per staat, maar veel vereisen een associate degree en een vergunning voor een begrafenisondernemer.

16. Verkoopmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 79.972 per jaar

Primaire taken: Verkoopmanagers houden toezicht op een verkoopteam. Ze kunnen in veel sectoren werken en producten, auto's, diensten of software verkopen. Verkoopmanagers hebben over het algemeen meerdere jaren ervaring in verkoop voordat ze doorstromen naar management.


About author

Marit Voorthuis

Veel industrieën zoeken getalenteerde medewerkers met een brede kennisbasis. Kandidaten met relevante ervaring en een stevige educatieve basis kunnen vaak administratieve, verkoop- en servicefuncties vinden. Het behalen van je associate degree kan je voorzien van de training en algemene vaardigheden die nodig zijn om deze rollen veilig te stellen. In dit artikel bespreken we wat associate degree-banen in de vrije kunsten zijn en geven we een lijst van banen die je kunt vinden met een associate degree in vrije kunsten.


Scroll to Top