Blog

Als millennial heb je verschillende carrièremogelijkheden tot je beschikking. De vaardigheden en interesses van uw unieke generatie zorgen ervoor dat bepaalde functies binnen het personeelsbestand beter passen. Hoe meer je de beste banen voor millennials begrijpt, hoe gemakkelijker het is om je zoekopdracht te verfijnen tot functies waarin je kunt gedijen. In dit artikel schetsen we de beste vaardigheden die je moet hebben voor een millennial-baan en geven we een lijst van de 16 van de beste banen voor uw generatie, hun nationale gemiddelde salarissen en hun primaire taken.

Gerelateerd: Hoe millennials op de werkplek te ondersteunen

Wat zijn de beste vaardigheden voor een millennial-baan?

Hoewel de vaardigheden die je nodig hebt afhankelijk zijn van het beroep dat je hebt gekozen, zijn er veel waarmee je je kunt onderscheiden van andere sollicitanten. Als het gaat om millennials, onderscheiden de volgende vaardigheden en kenmerken hen van anderen in hun vakgebied:

  • Technologische vaardigheden: aangezien de millenniumgeneratie is opgegroeid in een digitaal vaardige tijd, is het belangrijk om deze vaardigheden te laten zien, ongeacht de branche. Zelfs als u in uw toekomstige functie niet elke dag een computer hoeft te gebruiken, kunt u met deze vaardigheid anderen op uw werk helpen die dat wel doen.

  • Communicatieve vaardigheden: Of u nu wel of niet afhankelijk bent van technologie voor communicatie, het is belangrijk om uw toekomstige werkgever te laten zien dat u zich op uw gemak voelt om face-to-face te praten. Hierdoor kunnen zij u beter opleiden en u effectief aansturen op de werkvloer.

  • Teamwerkvaardigheden: Vooral voor collaboratieve werkomgevingen is het belangrijk om goed te werken als onderdeel van een team. Het hebben van vaardigheden zoals het vermogen om naar uw collega's te luisteren en hun mening te respecteren, toont uw professionaliteit op de werkplek.

  • Geduld: hoewel het belangrijk is om gretigheid te tonen op de werkplek, heeft geduld ook invloed op hoe u wordt gezien. Met deze vaardigheid kun je gefocust blijven en de nodige training voltooien voordat je aan een nieuwe taak begint.
    -
  • Probleemoplossend vermogen: Als je ruimdenkend bent, kom je gemakkelijker met oplossingen voor problemen. Of je nu met een complex probleem wordt geconfronteerd of iets minder belangrijks, het hebben van probleemoplossende vaardigheden helpt je om dingen op een nieuwe manier te bekijken.

  • Empathie: Nu de digitale wereld blijft groeien, is het belangrijk dat werknemers empathisch blijven op de werkplek. Sterke mensenkennis laat zien dat je om je collega's en anderen om je heen geeft.

Gerelateerd: 10 gemeenschappelijke kenmerken van werknemers van de millenial generatie

De beste banen voor millennials

Na het bekijken van de beste vaardigheden voor een millennial-baan, overweeg dan de grote verscheidenheid aan banen die het meest geschikt zijn voor de millennial-generatie. Gebruik deze lijst met banen om uw zoektocht naar een baan te begeleiden en denk na over uw relevante vaardigheden en werkgeschiedenis. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder:

1. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $24.086 per jaar

Primaire taken: Barmannen mixen en serveren drankjes aan klanten in een bar of een erkend etablissement. Ze houden ook de inventaris en voorraden van het etablissement bij, hebben contact met klanten, nemen hun bestellingen op en beoordelen de behoeften van een klant.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een barman

2. Administratief medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.427 per jaar

Primaire taken: Administratieve assistenten voeren verschillende taken uit die ondersteuning bieden aan de uitvoerende leiders van een bedrijf. Ze hebben veel administratieve taken, waaronder het beantwoorden van telefoongesprekken, het maken van aantekeningen en het afhandelen van bedrijfscorrespondentie.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een administratief medewerker

3. Spoedeisende medische technicus (EMT)

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.797 per jaar

Primaire taken: Medische noodhulptechnici (EMT's) reageren op 911-oproepen en bieden patiënten medische noodhulp. Op basis van de toestand van een patiënt bepalen zij een behandeltraject. Afhankelijk van de situatie kunnen zij ook eerste hulp verlenen of levensreddende maatregelen nemen. EMT's vervoeren patiënten ook met een ambulance naar een ziekenhuis.

4. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.916 per jaar

Primaire taken: Grafisch ontwerpers gebruiken hun artistieke vaardigheden om logo's en andere ontwerpelementen te maken voor verschillende klanten. Met behulp van computersoftware ontwikkelen ze de algehele lay-out voor een verscheidenheid aan producten, zoals een bedrijfswebsite, menu, advertentie of brochure. Grafisch ontwerpers werken ook samen met de rest van het ontwerpteam en maken de nodige herzieningen van een ontwerp op basis van feedback van klanten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

5. Brandweerman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.654 per jaar

Primaire taken: Brandweerlieden blussen gevaarlijke branden die gevaar opleveren voor burgers, eigendommen en de algehele omgeving. Ze voeren reddingen uit, beperken het morsen van chemicaliën en helpen verdere brandschade te voorkomen door onderzoeken en inspecties uit te voeren om veiligheidscodes te handhaven.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een brandweerman

6. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $44,872 per jaar

Primaire taken: Socialmediamanagers houden toezicht op de socialemediaplatforms van een klant of organisatie. Als de stem van een merk houden ze toezicht op de creatie van content voor meerdere kanalen. Socialmediamanagers vergroten ook de klantbetrokkenheid door te reageren op opmerkingen en campagnes te maken. Over het algemeen werken ze om hun klant of het merk van hun bedrijf te promoten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

7. Advertentiemanager

Nationaal gemiddeld salaris: $66,083 per jaar

Primaire taken: advertentiemanagers creëren merkspecifieke advertentiecampagnes en houden toezicht op andere leden binnen de advertentieafdeling van een bedrijf. Ze stellen projectdoelen vast en bewaken de voortgang van het project en de algehele impact.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een advertentiemanager

8. Financieel analist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 74.446 per jaar

Primaire taken: Financiële analisten werken voor externe of interne klanten en begeleiden hen bij de beste investeringsbeslissingen. Om dit te doen, evalueren ze de prestaties van hun aandelen of andere effecten zoals obligaties.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een financieel analist

9. Data-analist

Nationaal gemiddeld salaris: $74.998 per jaar

Primaire taken: Data-analisten interpreteren gegevens om een ​​bedrijf of organisatie te helpen verbeteren. Ze verzamelen informatie uit verschillende bronnen en letten op bepaalde patronen en trends.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensanalist

10. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 78.079 per jaar

Primaire taken: Webontwikkelaars zorgen voor de programmeerontwikkeling van het World Wide Web. Met behulp van hun kennis van softwareontwikkeling creëren ze gebruikersinterfaces met efficiënte code. Webontwikkelaars integreren ook gegevens uit andere databases en back-endservices.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webontwikkelaar

11. Bedrijfsanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $79,996 per jaar

Primaire taken: Bedrijfsanalisten bekijken de processen en bedrijfsmodellen van een organisatie om eventuele problemen beter te begrijpen. Op basis van hun bevindingen komen ze met passende oplossingen om het bedrijf als geheel te verbeteren. Bedrijfsanalisten gebruiken dagelijks data-analyse om verbeteringen aan te bevelen aan de leiders en belanghebbenden van een bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een bedrijfsanalist

12. Projectmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 86.502 per jaar

Primaire taken: Een projectmanager plant en voert een specifiek project uit en bewaakt de voortgang ervan. Ze zorgen ervoor dat het project voldoet aan het vereiste budget en gebruiken eerdere projectprestaties om verbeteringen aan te brengen voor zowel huidige als toekomstige projecten. Projectmanagers werken in verschillende sectoren en gebruiken hun leiderschaps- en planningsvaardigheden elke dag.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een projectmanager

13. Statisticus

Nationaal gemiddeld salaris: $98.805 per jaar

Primaire taken: Statistici gebruiken hun kennis van wiskunde om gegevens te analyseren en conclusies te trekken. Ook interpreteren zij deze data, bepalen datatrends en communiceren relevant nieuws naar stakeholders.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een statisticus

14. Arts-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 105.488 per jaar

Hoofdtaken: Arts-assistenten gebruiken hun algemene medische kennis binnen de gezondheidszorg. Ze hebben verschillende taken binnen medische kantooromgevingen, waaronder het uitvoeren van patiëntonderzoeken, assisteren bij operaties, het voorschrijven van medicijnen en het bestellen van tests.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een arts-assistent

15. Productmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 107.589 per jaar

Primaire taken: Productmanagers hebben verschillende taken die te maken hebben met de ontwikkeling van een product voor een bedrijf of organisatie. Ze ontwikkelen een strategie en helpen bij de lancering van het product. Productmanagers verzamelen ook product- en klantvereisten en werken samen met andere afdelingen om de klanttevredenheid en de kans op een gunstige winst te waarborgen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een productmanager

16. Software-engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 109.821 per jaar

Primaire taken: Software-engineers houden toezicht op de ontwikkeling van softwaresystemen. Ze willen oplossingen creëren voor desktop- en webapplicaties. Met hun communicatieve vaardigheden werken ze samen met verschillende klanten en andere afdelingen voor de duur van een project.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-ingenieur


About author

Marlieke Janmennekes

Als millennial heb je verschillende carrièremogelijkheden tot je beschikking. De vaardigheden en interesses van uw unieke generatie zorgen ervoor dat bepaalde functies binnen het personeelsbestand beter passen. Hoe meer je de beste banen voor millennials begrijpt, hoe gemakkelijker het is om je zoekopdracht te verfijnen tot functies waarin je kunt gedijen. In dit artikel schetsen we de beste vaardigheden die je moet hebben voor een millennial-baan en geven we een lijst van de 16 van de beste banen voor uw generatie, hun nationale gemiddelde salarissen en hun primaire taken.


Scroll to Top