Blog

een baan zoeken

16 Carrières In Honkbal: Met Tips Voor Het Starten Van Je Carrière

Door een carrière in honkbal te vinden, kun je je passie voor de sport toepassen in je carrière om een ​​baan te vinden waar je van houdt en die bij je vaardigheden past. Hoewel er weinig kansen zijn als professionele atleet, zijn er veel carrièremogelijkheden voor honkballiefhebbers die in de sport willen werken. Honkbalorganisaties hebben professionals nodig met een breed scala aan vaardigheden en eerdere ervaring, zodat u een kans kunt vinden die past bij uw capaciteiten om uw carrière in honkbal te beginnen.

In dit artikel bespreken we wat een carrière in honkbal is en geven we voorbeelden van de beschikbare carrièremogelijkheden als je in honkbal wilt werken.

Wat is een carrière in honkbal?

Een carrière in honkbal omvat elke baan die voor een honkbalteam of organisatie werkt. Honkbalcarrières kunnen werk omvatten dat rechtstreeks verband houdt met het spel, of werken voor een honkbalorganisatie op meer traditionele gebieden zoals marketing of financiën. Er zijn veel niveaus van honkbal, variërend van Major League Baseball tot deelname aan lokale honkbalorganisaties.

16 carrières in honkbal

Als je geïnteresseerd bent in een carrière in honkbal, overweeg dan deze beroepen waarmee je met een honkbalteam of competitie kunt werken:

1. Concessie standwerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,60 per uur

Primaire taken: Een concessiehouder verkoopt eten en drinken aan gasten op een evenement. Een concessiehouder voor een honkbalteam of honkbalveld kan ook rechtstreeks aan klanten in hun stoel verkopen, met een dienblad of een doos met snacks of drankjes door de gangpaden van het stadion. De concessiemedewerker ontvangt contant geld en brengt wisselgeld, en kan ook een creditcardlezer bij zich hebben zodat gasten met een kaart kunnen betalen.

2. Honkbalcoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,27 per uur

Primaire taken: Een honkbalcoach geeft instructies aan honkbalspelers om hen te helpen hun vaardigheden te verbeteren. Een coach kan optreden als teamcoach, het team leiden tijdens wedstrijden en beslissingen nemen over de opstelling, of kan werken als een privécoach die individueel met spelers werkt om hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen. Naast fulltime kansen bij professionele teams, kan een honkbalcoach parttime werkcoaching zoeken bij jeugdorganisaties of schoolsystemen.

3. Scheidsrechter

Nationaal gemiddeld salaris: $ 24,54 per uur

Primaire taken: Een scheidsrechter is verantwoordelijk voor het leiden van een honkbalwedstrijd, inclusief het afroepen van ballen en stakingen, of ballen goed of fout zijn en of lopers veilig of uit zijn. En scheidsrechter kan werken als onderdeel van een dienstdoende bemanning, waardoor ze verantwoordelijk zijn voor een specifieke basis, of kan alleen werken als scheidsrechter voor een kleinere organisatie. Mogelijkheden voor scheidsrechters variëren van fulltime werken op professioneel niveau tot werken per wedstrijd voor lokale sportorganisaties.

4. Camera-operator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.477 per jaar

Primaire taken: Een cameraman is verantwoordelijk voor het gebruik van een televisiecamera om een ​​gebeurtenis vast te leggen. Camera-operators werken samen met omroepen om beelden van honkbalwedstrijden live of op tape-delay uit te zenden. Omroepen huren vaak teams in die uit meerdere cameramensen bestaan ​​om een ​​honkbalwedstrijd te dekken om opnamen vanuit verschillende hoeken te maken, waardoor er meerdere mogelijkheden zijn om met elk team of elke omroeporganisatie samen te werken.

5. Journalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.316 per jaar

Primaire taken: Een journalist is een verslaggever die verslag doet van een verhaal of evenement voor een krant, tijdschrift, website of andere publicatie. Een journalist kan werken in gedrukte media, of voor een audio- of videomedium. Vaak werkt een sportverslaggever die verslag doet van honkbal op een specifieke beat, die de focus van hun verslaggeving vertegenwoordigt, meestal als een competitieverslaggever of voor een specifiek team.

Gerelateerd: Leer meer over journalist zijn

6. Fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.547 per jaar

Primaire taken: Een fotograaf maakt foto's en bewerkt deze om aantrekkelijke of indrukwekkende foto's te maken. Sportfotografen dekken games om foto's te leveren aan persbureaus en de deelnemende teams of organisaties. Door als honkbalfotograaf te werken, kun je honkbalwedstrijden bijwonen en bekijken terwijl je belangrijke momenten op foto's vastlegt.

7. Evenementencoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41,002 per jaar

Primaire taken: Een evenementencoördinator plant evenementen voor speciale gelegenheden. Honkbalteams organiseren het hele jaar door vaak verschillende speciale evenementen, zowel als speciale dagen in het stadion als evenementen buiten spelsituaties. Een honkbalorganisatie kan samenwerken met een onafhankelijke evenementenplanner om een ​​evenement te organiseren en te hosten, of een grotere organisatie kan haar eigen evenementenpersoneel inhuren om de planning en uitvoering van evenementen het hele jaar door te beheren.

8. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46,169 per jaar

Primaire taken: Een social media manager is een professional die verantwoordelijk is voor het beheren van de social media accounts van een of meer bedrijven. Aanwezigheid op sociale media is een belangrijk onderdeel van de branding en het bereik van fans van een moderne sportorganisatie. Door als social media manager te werken, kun je werk zoeken bij een honkbalteam waar je helpt om de publieke stem van het team te versterken wanneer je online met fans omgaat.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

9. Marketing medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.127 per jaar

Primaire taken: Een marketingmedewerker werkt binnen de marketingafdeling van een organisatie om te helpen adverteren en het merk van het bedrijf te vestigen. Een marketingmedewerker die binnen honkbal werkt, werkt waarschijnlijk voor een team of voor een competitie. De marketingmedewerker kan deelnemen aan zowel de planning als de uitvoering van marketingstrategieën voor hun werkgever. Kleinere honkbalorganisaties kunnen ook samenwerken met onafhankelijke contractanten of externe marketingbureaus.

10. PR-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.211 per jaar

Primaire taken: Een pr-assistent helpt bij het opstellen van publieke reacties en berichten voor een organisatie om een ​​positief imago te geven aan het publiek en om noodsituaties te beheersen. Een public relations-professional die geïnteresseerd is in honkbal, kan proberen als onafhankelijke contractant te werken of een fulltime functie bij een club of competitie te verwerven. Werken als public relations-professional in honkbal kan ook inhouden dat je optreedt als contactpersoon tussen spelers of coaches en de media, contact helpt leggen voor interviews of vragen beantwoordt tijdens een persconferentie.

11. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 55.981 per jaar

Primaire taken: Een accountant is een financiële professional die individuen of organisaties helpt bij het bijhouden van hun financiële administratie. Honkbalcompetities en clubs huren accountants in om ervoor te zorgen dat hun financiën professionele zorg krijgen. Door als accountant voor een honkbalteam te werken, kun je helpen de financiële verantwoordelijkheid te behouden om het team winstgevend te houden en in een positie te houden om te concurreren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een accountant

12. Uitzender

Nationaal gemiddeld salaris: $ 58.480 per jaar

Primaire taken: Een omroep is een on-air persoonlijkheid die op televisie of radio werkt. Een omroep kan in honkbal werken door te dienen als de play-by-play of kleurcommentator voor een radio- of televisie-uitzending. Andere mogelijkheden voor een omroep om in honkbal te werken, zijn onder meer werken als sportverslaggever voor een lokaal station of het hosten van een algemeen sport- of honkbalspecifiek discussieprogramma.

13. Gegevensanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $67.869 per jaar

Primaire taken: Een data-analist verzamelt en beoordeelt gegevens om trends te identificeren. Hierdoor kan de data-analist potentiële kansen voor een werkgever identificeren. Gegevensanalyse is een belangrijk element in alle honkbalorganisaties, zowel voor het verbeteren van de prestaties op niet-spelende afdelingen als voor het identificeren van spelers die moeten worden nagestreefd of strategieën die de prestaties op het veld kunnen verbeteren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensanalist

14. Advocaat

Nationaal gemiddeld salaris: $ 72.841 per jaar

Primaire taken: Een advocaat behartigt de rechtsbelangen van een cliënt of werkgever. Honkbalorganisaties kunnen van geval tot geval met advocaten samenwerken, een advocaat inhuren om fulltime voor hen te werken of een provisie bij een advocatenkantoor behouden. Juridische mogelijkheden binnen honkbal zijn onder meer het beschermen van de handelsmerken en zakelijke belangen van het team en het onderhandelen en goedkeuren van juridische contracten met spelers, managers en ander personeel.

Gerelateerd: Leer meer over advocaat zijn

15. Fysiotherapeut

Nationaal gemiddeld salaris: $81.880 per jaar

Primaire taken: Een fysiotherapeut is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die met patiënten werkt om te revalideren na een blessure en om preventieve maatregelen te nemen om blessures te voorkomen. Een fysiotherapeut is een van de belangrijkste niet-spelersleden van een honkbalorganisatie. Het werk dat een fysiotherapeut voor het team uitvoert, helpt om spelers gezond te houden en op hun best te laten presteren om de resultaten op het veld te verbeteren.

Verwant: Leer meer over het zijn van een fysiotherapeut

16. Software-engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 102.370 per jaar

Primaire taken: Een software-engineer past zijn vaardigheden op het gebied van engineering, wiskunde en informatica toe om computersoftware te ontwikkelen. Het creëren van propriëtaire software en technologieën die een voordeel bieden ten opzichte van de concurrentie is een belangrijk onderdeel geworden van het moderne honkbal op het hoogste niveau. Een honkbalteam kan een software-ingenieur in dienst nemen om nieuwe methoden te ontwikkelen voor het analyseren van gegevens en het uitvoeren van scouting en andere professionele analyses.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-ingenieur

Tips voor het vinden van een carrière in honkbal

Houd bij het nastreven van een carrière in honkbal deze tips in gedachten om uw kansen op het verdienen van een kans te vergroten:

Begin vroeg

De honkbalindustrie is vaak een competitief veld, met enthousiastelingen in de verschillende sectoren die verband houden met de sport, die de mogelijkheid zoeken om te werken in een functie die ze graag zouden willen. Om uw kansen te vergroten om de meest aantrekkelijke kandidaat te zijn wanneer u op zoek gaat naar een baan, is het nuttig om zo vroeg mogelijk te beginnen met het ontwikkelen van de vaardigheden die u nodig heeft. Door je gekozen carrièrepad binnen honkbal te identificeren terwijl je nog op de middelbare school of universiteit zit, krijg je de mogelijkheid om tijdens je opleiding in te spelen op je opleidings- en werkmogelijkheden om hun toepasbaarheid op de door jou gekozen rol in honkbal te maximaliseren.

Werk aan je sterke punten

Omdat honkbalorganisaties op het hoogste niveau van de sport miljarden dollars zijn, biedt het veel opties voor velden die je kunt betreden als je hoopt in honkbal te werken. Hierdoor kunt u uw carrièrekeuze afstemmen op een vakgebied dat past bij uw sterke punten en professionele voorkeuren. Identificeer een vakgebied waarvoor je goed geschikt bent en waar je graag in zou willen werken, en onderzoek vervolgens de specifieke behoeften van individuen binnen dat vakgebied wanneer je in het honkbal werkt om je opleiding en ontwikkeling verder af te stemmen.

Zoek een stage

Werken als stagiair is een uitstekende manier om aan de slag te gaan in een competitief veld zoals honkbal. Bij het werken als stagiair profiteer je van het opdoen van ervaring in het door jou gekozen vakgebied binnen een honkbalcontext en maak je ook connecties met anderen binnen de honkbalindustrie. Dit kan je helpen om aan het einde van je stage een voltijdbaan bij je werkgever te zoeken, of referenties geven bij het solliciteren naar een andere functie in het honkbal.

Kijk naar de kleine en onafhankelijke competities

Net zoals het gebruikelijk is dat minder ervaren werknemers solliciteren op posities lager in een organisatie, kunt u uw kansen om aangenomen te worden vergroten door te solliciteren bij honkbalteams of competities lager in de honkbalhiërarchie. Werken voor een minor league- of onafhankelijk league-team biedt een minder competitieve kans waardoor je ervaring kunt opdoen en je capaciteiten kunt laten zien. Door de connecties die je maakt met het team en de werkervaring en vaardigheidsontwikkeling op het werk te combineren, vergroot je je kansen om in de toekomst een functie te vinden bij een groter team.

Waag een kans

Hoewel het competitief kan zijn om een ​​baan te krijgen bij een Major League Baseball-team, is de kans groter dat je naarmate je meer kansen grijpt, een baan in het honkbal vindt. Door bereid te zijn om te solliciteren op banen in het honkbal, zelfs als u ze als een potentieel professioneel bereik beschouwt, vergroot u uw kansen en maakt u organisaties mogelijk ook bewuster van u. Naast het mogelijk krijgen van de baan, als u geen positie verdient waarop u solliciteert, kan het uw kansen op een latere sollicitatie vergroten door uw naam in het bestand te krijgen en indruk te maken.


About author

Henkie van de Welle

Door een carrière in honkbal te vinden, kun je je passie voor de sport toepassen in je carrière om een baan te vinden waar je van houdt en die bij je vaardigheden past. Hoewel er weinig kansen zijn als professionele atleet, zijn er veel carrièremogelijkheden voor honkballiefhebbers die in de sport willen werken. Honkbalorganisaties hebben professionals nodig met een breed scala aan vaardigheden en eerdere ervaring, zodat u een kans kunt vinden die past bij uw capaciteiten om uw carrière in honkbal te beginnen.


Scroll to Top