Blog

Als je je gemeenschap wilt dienen en met of voor een politie-afdeling wilt werken, hoef je niet per se politieagent te worden. In feite heb je verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten bij de wetshandhaving. Door de verschillende beschikbare politiegerelateerde functies te leren kennen, kunt u bepalen welke functie het beste bij uw interesses en vaardigheden past. In dit artikel leggen we de voordelen uit van werken bij de politie, noemen we 19 politiegerelateerde banen en geven we je tips om je te helpen slagen op dit gebied.

Gerelateerd: 5 populaire banen voor wetshandhaving

Wat zijn de voordelen van samenwerken met de politie?

Werken voor een politie-afdeling biedt u vele lonende en genereuze voordelen. Als u weet welke voordelen u kunt verwachten, wordt het gemakkelijker om te bepalen of u een carrière op dit gebied wilt nastreven. Hier zijn enkele voordelen van het werken met de politie:

  • Diverse carrièremogelijkheden: wanneer u bij wetshandhaving ingaat, heeft u veel carrièrepaden om uit te kiezen. Of u nu geïnteresseerd bent om op lokaal, staats- of federaal niveau te werken, de wetshandhaving biedt u vele opties om ervoor te zorgen dat u het juiste pad vindt dat aansluit bij uw interesses.
  • Werkzekerheid: omdat het belangrijk is om misdaad tot een minimum te beperken en het publiek veilig te houden, is er een oneindige vraag naar rechtshandhavingsprofessionals. Zelfs als je ontslagen bent, kun je solliciteren op een van de andere wetshandhavingsfuncties of werken voor een andere wetshandhavingsinstantie.
  • Royale voordelen: Naast werkzekerheid biedt het werken bij een politiebureau u ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Sommige van deze voordelen kunnen overuren, salarisverhogingen en vergoedingen voor werkgerelateerde reizen omvatten.

Gerelateerd: Een gids voor banen in de overheidsdienst

Banen die bij de politie werken

Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de wetshandhaving, heb je veel banen te overwegen, of het nu op lokaal, staats- of federaal niveau is. Hoewel elk van deze functies helpt bij het waarborgen van de openbare veiligheid, hebben ze verschillende salarissen en taken. Hier zijn enkele banen die voor de politie werken:

1. Maarschalk

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.854 per jaar

Primaire taken: Marshals arresteren gezochte voortvluchtigen, beschermen de federale rechterlijke macht en bedreigde federale getuigen, boeken gearresteerde personen in een provinciegevangenis, besturen patrouillewagens en vervoeren gevangenen. Ze kunnen ook dagvaardingen en aanhoudingsbevelen uitvaardigen en veiligheid bieden aan een rechtbank en zijn personeel.

2. Archiefmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.283 per jaar

Primaire taken: Archiefmedewerkers behandelen elektronische en papieren dossiers met betrekking tot de activiteiten van een politiebureau. Ze verkrijgen recente informatie over ongevallen en misdrijven en reageren op openbare onderzoeken met feitelijke informatie. Archiefmedewerkers kunnen ook telefoontjes beantwoorden en indien nodig vingerafdrukken of foto's nemen.

3. Verzender

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.637 per jaar

Primaire taken: Dispatchers beantwoorden zowel nood- als niet-noodoproepen voor hulp of informatie. Ze bewaken routes, registreren oproepinformatie en werken de oproeplogboeken van hun station bij. Ze werken in een callcenter of op een politieafdeling, maar behandelen ook problemen en bieden oplossingen. Daarnaast geven ze prioriteit aan telefoontjes en beoordelen ze de situatie aan de andere kant van de lijn.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verzender

4. Cadet

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.232 per jaar

Primaire taken: Cadetten, met name politiecadetten, helpen politieagenten met niet-spoedeisende taken. Opgeleid onder leiding van een beëdigd politieagent, voeren politiecadetten ongevaarlijke onderzoeken uit, regelen ze het verkeer en voeren ze administratieve taken uit op een politiebureau.

5. Bewijstechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.186 per jaar

Primaire taken: Bewijstechnici bewaren en interpreteren bewijsmateriaal van rechercheurs en onderzoekers. Ze verzamelen, bewaren en analyseren bewijsmateriaal op de plaats delict, gebruiken foto's of schetsen om hun waarnemingen op de plaats delict vast te leggen, voeren laboratoriumtests en analyses uit op bewijsmateriaal van de plaats delict, bepalen het verband tussen verdachten en criminele activiteiten en stellen gedetailleerde rapporten op op basis van hun bevindingen en methoden van onderzoek. Bewijstechnici kunnen ook voor de rechtbank getuigen over hun bevindingen en onderzoeksmethoden.

6. Slachtofferadvocaat

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.315 per jaar

Primaire taken: Slachtofferadvocaten treden op als liaison tussen slachtoffers van misdrijven en de strafrechter. Ze helpen hen om te gaan met trauma, helpen hen het strafrechtsysteem te begrijpen en helpen hen met papierwerk. Ze gaan ook naar de rechtbank met slachtoffers en houden hen op de hoogte van gebeurtenissen met betrekking tot de veroordeelde crimineel.

7. Hulpsheriff

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.909 per jaar

Primaire taken: plaatsvervangende sheriffs patrouilleren in hun toegewezen gebied op verdachte activiteiten, arresteren criminele verdachten, voeren zowel voorbereidende als vervolgonderzoeken uit en verzamelen bewijsmateriaal op de plaats delict. Ze staan ​​bekend om het handhaven van de wet op provinciaal niveau en voor het bewaken van het gebied buiten het gebied dat een lokale politieafdeling bestrijkt.

8. Inlichtingenanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.012 per jaar

Primaire taken: inlichtingenanalisten voorzien een politie- of sheriffkantoor van relevante informatie over een veiligheidsdreiging of misdaad. Ze verzamelen en analyseren informatie voor verschillende bronnen en bepalen de betrouwbaarheid ervan. Intelligence-analisten stellen ook rapporten op, presenteren bevindingen en verzamelen intelligence-records en -bestanden.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een inlichtingenanalist

9. Onderzoeker van de plaats delict

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.517 per jaar

Primaire taken: Onderzoekers van de plaats delict zoeken op plaatsen delict naar bewijs, verzamelen en documenteren alle bewijzen en aanwijzingen die ze vinden en voeren een laboratoriumanalyse uit van dit bewijsmateriaal. Ze kunnen ook getuigen in een strafproces, plaatsen delict fotograferen, strafrechtelijke onderzoeksrapporten opstellen en zowel huiszoekings- als arrestatiebevelen verkrijgen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een onderzoeker op de plaats delict

10. Patrouille officier

Nationaal gemiddeld salaris: $ 43.261 per jaar

Primaire taken: Patrouilleofficieren handhaven de wet om hun gemeenschap te beschermen. Ze bewaken hun toegewezen gebied om illegale activiteiten te voorkomen en burgers te beschermen tegen gevaar. Patrouilleofficieren kunnen ook het verkeer regelen, misdaden of ongevallen onderzoeken, op oproepen reageren en kaartjes schrijven.

11. Technicus op plaats delict

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.641 per jaar

Primaire taken: Technici op de plaats van de misdaad werken samen met professionals op het gebied van wetshandhaving om misdaden op te lossen. Ze kunnen ook samenwerken met andere politiegerelateerde entiteiten, zoals de staats- en lokale politiediensten of een detectivebureau. Onder toezicht van hogere functies verzamelen technici op de plaats delict bewijsmateriaal en bewaren, inspecteren en verwerken wat ze vinden. Technici van de plaats delict maken ook schetsen van de plaats delict, maken diagrammen met computersoftware, voeren laboratoriumanalyses uit van bewijsmateriaal van de plaats delict, stellen rapporten op en kunnen voor de rechtbank getuigen.

12. Detective

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.670 per jaar

Primaire taken: Detectives onderzoeken plaats delict om te bepalen wat er is gebeurd. Ze onderzoeken dossiers, observeren verdachten, horen getuigen en verdachten, verzamelen bewijs, schrijven op basis van hun bevindingen processen-verbaal en gebruiken het gevonden bewijs om een ​​waarschijnlijke versie te creëren van gebeurtenissen die mogelijk hebben geleid tot een misdrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een detective

13. Trooper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.533 per jaar

Primaire taken: Troopers reageren op oproepen voor zowel noodsituaties als niet-noodsituaties. Ze regelen ook het verkeer dat vaak wordt aangetroffen op snelwegen of federale snelwegen, helpen bij onderzoeken op plaats delict en verzamelen bewijsmateriaal.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een staatstrooper

14. Politieagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.715 per jaar

Primaire taken: Politieagenten helpen de veiligheid van het publiek te handhaven. Ze handhaven lokale, staats- en federale wetten, patrouilleren in hun toegewezen gebieden, arresteren verdachten, interviewen slachtoffers, getuigen en verdachten, verzamelen bewijsmateriaal en schrijven citaten. Ze leveren ook bevelschriften aan de relevante partijen en getuigen in de rechtbank.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een politieagent

15. Misdaadanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 63.829 per jaar

Primaire taken: Misdaadanalisten helpen onderzoekers met strafzaken en verstrekken in wezen misdaadinformatie aan hun lokale politie-afdeling. Ze onderzoeken en analyseren gegevens, maken mondelinge en schriftelijke rapporten, stellen informatie op voor verdachten- en slachtofferprofielen en actieplannen voor agenten.

16. Grenspatrouille-agent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 68.371 per jaar

Primaire taken: Grenspolitieagenten bewaken de grens, volgen en arresteren vermoedelijke smokkelaars of illegale grensoverschrijdingen en gebruiken bewakingsapparatuur om te reageren op sensoralarmen. Ze zijn er uiteindelijk op gericht te voorkomen dat mensen de VS binnenkomen of verlaten met toestemming van de overheid.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grenspolitieagent

17. Speciale agent

Nationaal gemiddeld salaris: $69.857 per jaar

Primaire taken: Speciale agenten onderzoeken verschillende vormen van criminele activiteiten, waaronder cybercriminaliteit en drugshandel. Ze doen onderzoek naar vermeende criminele overtredingen om te bepalen of er reden genoeg is voor vervolging. Speciale agenten verzamelen en bereiden ook bewijsmateriaal voor, arresteren proefpersonen, bewaken lopende situaties en helpen met nationale veiligheidskwesties.

18. Politiechef

Nationaal gemiddeld salaris: $93.027 per jaar

Primaire taken: Een politiechef beheert de operaties en het budget van een politie-afdeling. Ze leiden de dagelijkse operaties, stellen rapporten op, voeren onderzoeken uit, interpreteren en handhaven de wet, codes en verordeningen en helpen hun stad de vrede te bewaren.

19. School resource officer

Nationaal gemiddeld salaris: $99.817 per jaar

Primaire taken: School resource officers zorgen voor veiligheid en voorkomen misdaden op hun lokale openbare scholen. Ze onderzoeken meldingen van criminele activiteiten op of in de buurt van hun toegewezen schoolterrein en trainen en onderwijzen schoolpersoneel en studenten. Schoolmedewerkers creëren en implementeren ook misdaadbeperkende strategieën samen met beheerders van openbare scholen.

Tips om bij de politie te werken

Als u aan uw rechtshandhavingscarrière begint, is het belangrijk om een ​​paar dingen in gedachten te houden om u te helpen slagen. Gebruik deze tips om u te helpen uw politiegerelateerde taak zo goed mogelijk uit te voeren:

  • Zorg voor een goede fysieke conditie. Om gelijke tred te houden met het arresteren van verdachten en de andere fysieke aspecten van je carrière, is het belangrijk om fysiek fit te blijven. Het behouden van een goede fysieke conditie helpt ook wanneer u uw fysieke tests aflegt wanneer u het veld van wetshandhaving betreedt.
  • Verbeter uw communicatieve vaardigheden. Ongeacht uw politiegerelateerde beroep, blijf werken aan uw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Deze vaardigheden helpen u effectief om te gaan met uw collega's, getuigen en verdachten, helpen u het publiek te voorzien van duidelijke en nauwkeurige feiten en helpen u bij het verstrekken van feitelijke incidentrapporten.
  • Houd een schoon dossier bij. Als je eenmaal een wetshandhavingsfunctie hebt aanvaard, is het belangrijk om een ​​leven te blijven leiden dat sterke morele en ethische kenmerken vertoont. Vermijd bijvoorbeeld het gebruik van drugs of het misbruiken van alcohol. Gedraag u in wezen zoals u denkt dat een politieagent zou moeten handelen.

About author

Leentje Bitter

Als je je gemeenschap wilt dienen en met of voor een politie-afdeling wilt werken, hoef je niet per se politieagent te worden. In feite heb je verschillende mogelijkheden om je aan te sluiten bij de wetshandhaving. Door de verschillende beschikbare politiegerelateerde functies te leren kennen, kunt u bepalen welke functie het beste bij uw interesses en vaardigheden past. In dit artikel leggen we de voordelen uit van werken bij de politie, noemen we 19 politiegerelateerde banen en geven we je tips om je te helpen slagen op dit gebied.


Scroll to Top