Blog

Studenten hebben vaak extra geld nodig. Dit kan zijn om sommige uitgaven te compenseren en de behoefte aan studieleningen te verminderen, of om gewoon extra geld te krijgen voor kleding, voedsel en gas. Veel studenten vermijden een baan vanwege tijdgebrek en strikte schema's. Maar online banen bieden flexibele uren en een groot verdienpotentieel, terwijl u overal kunt werken. Met deze banen kun je meer vaardigheden en ervaring opdoen. In dit artikel vind je een selectie voor elke student die een online baan overweegt.

Top online banen voor studenten

Hier zijn 20 online banen voor studenten om uit te checken:

1. Enquêtenemer

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Een online-enquêtenemer zal zich aanmelden om enquêtes in te vullen via een of meerdere bedrijven. Enquêtes invullen is eenvoudig. Het werk zal variëren op basis van uw demografie. Wanneer u zich aanmeldt om enquêtes in te vullen, krijgt u een vragenlijst over uzelf. De enquêtes worden voor veel doeleinden en onderzoeken gebruikt. Enquêtesites betalen contant, cadeaubonnen of andere prijzen. Uitbetalingsniveaus kunnen per site verschillen.

2. Stemacteur

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Sommige bedrijven zoeken online stemacteurs op. U kunt deze taken vanaf uw computer uitvoeren met uw stem en een microfoon. Meestal meld je je aan voor deze mogelijkheden op een website en dien je een voorbeeld van je stem in. Op basis van uw steekproef worden banen aan u aangeboden op basis van wat het bedrijf zoekt in een stemacteur.

3. zanger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,25 per uur

Primaire taken: als je een geweldige of unieke zangstem hebt, kan het lucratief zijn om je liedjes op online platforms te plaatsen. Er wordt geld verdiend op basis van likes, abonnementen en luistertijden. Met voldoende luisteraars heb je het potentieel om een ​​inkomen te verdienen met de status van beroemdheden.

4. Transcribent:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,48 per uur

Primaire taken: Transcribenten luisteren naar de opnames van anderen en typen deze in een document. Deze opnames zijn meestal van artsen of advocaten. Efficiënt typend vermogen en een goed luisterend oor zijn vereist. Sommige bedrijven bieden u apparatuur, terwijl andere sneltoetsen op uw computer gebruiken om opdrachten uit te voeren. Als je een goede luisteraar bent en snel en nauwkeurig kunt typen, is transcriptie misschien perfect voor jou.

5. Crowdsourcing

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Degenen die voor crowdsourcing-bedrijven werken, voeren kleine taken uit. Op sommige sites kun je vaardigheidstests afleggen om het bedrag dat je per taak ontvangt te verhogen. Sommige taken zijn snel en betalen heel weinig.

Anderen vergen veel stappen maar betalen veel geld. De mogelijkheden omvatten gegevensinvoer, het vinden van verschillen in een afbeelding, enquêtes, websitetesten, app-testen, dicteren en nog veel meer. Als je snel en accuraat werkt, kan het werken voor een crowdsourcing website veel geld opleveren. Crowdsourcing vereist geen diploma en kan worden gedaan door mensen zonder eerdere werkervaring.

6. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.084 per jaar

Primaire taken: Een social media manager beheert de social media accounts van een bedrijf. Socialmediamanagers leren merken kennen waar ze van houden, helpen nieuwe klanten het merk te leren kennen en worden de online stem van het bedrijf.

Het is jouw taak om online bedrijfscampagnes te beheren, om te gaan met de dagelijkse behoeften op het gebied van sociale media van een organisatie en om de reputatie van het bedrijf te vergroten. Het is jouw taak om zoveel mogelijk nieuwe mensen naar de website te halen en fans van je merk om te zetten in klanten van het merk.

7. Moderator

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Sommige bedrijven huren mensen in om moderators te zijn in chatrooms en op sociale-mediasites. Moderators zijn er om ervoor te zorgen dat mensen de regels en het beleid volgen waarmee ze zijn ingestemd toen ze zich aanmeldden voor de chat of website.

8. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,07 per uur

Primaire taken: een online gegevensinvoerklerk doet precies wat de naam doet vermoeden. De in te vullen gegevens kunnen per bedrijf verschillen. Deze taken vereisen weinig inzet en kunnen volgens uw eigen planning worden gedaan. Als u een efficiënte typist bent, biedt gegevensinvoer een groot potentieel voor extra inkomsten.

Houd er rekening mee dat wanneer u naar deze mogelijkheid zoekt, er veel oplichting is die beweren legitieme kansen te zijn. Legitieme thuiswerktaken vereisen nooit een vooruitbetaling of vragen u om een ​​cheque te verzilveren om benodigdheden te kopen en vervolgens geld terug te sturen naar de afzender.

9. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,48 per uur

Primaire taken: Een blogger schrijft artikelen voor hun eigen websites of voor anderen. Wanneer een blogger voor een ander bedrijf werkt, wijst het bedrijf meestal een onderwerp toe waar de blogger over kan schrijven. Op je eigen website genereer je inkomsten door het aantal bezoekers van je site. Als je veel te vertellen hebt of interessante verhalen te vertellen hebt, is bloggen misschien wel de perfecte online baan voor jou. Als je vertrouwd bent met de camera, kan videobloggen ook een geweldige manier zijn om extra geld te verdienen.

10. Technische ondersteuningsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,60 per uur

Primaire taken: Sommige populaire softwarebedrijven huren mensen in om klanten vanuit huis technische ondersteuning te bieden. Deze banen zijn normaal gesproken niet zo flexibel als andere en vereisen dat je een bepaald aantal uren werkt. Deze banen bieden een vast loon en meestal arbeidsvoorwaarden.

11. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,79 per uur

Primaire taken: de taak van een virtuele assistent kan variëren van gegevensinvoer tot klantenservice. Degenen wiens specialiteit copywriting of e-mailmarketing is, verdienen meer geld. Je zou ook telefoons kunnen beantwoorden of e-mails kunnen verzenden. Mogelijk moet u vergaderingen bijwonen via videochat. Virtuele assistenten zijn bedreven in het gebruik van computertoepassingen, toetsenborden, e-mail en soms financiën.

12. Mystery-shopper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,28 per uur

Primaire taken: Mystery shopping is niet helemaal online, maar je rapporteert meestal aan een app of website. Ook ontvang je je opdrachten via een app of e-mail. Het is ook erg flexibel en je kunt het doen terwijl je al aan het winkelen bent voor items die je toch moest kopen.

Het loon is afhankelijk van de baan die je kiest. Sommige bedrijven betalen je zelfs reiskosten. Deze mogelijkheid heeft veel oplichters die beweren legitieme banen te zijn. Geen enkele legitieme mogelijkheid zal u om vooruitbetaling vragen of u verplichten een cheque te innen en geld naar hen terug te sturen.

13. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,67 per uur

Primaire taken: Een grafisch ontwerper maakt alles, van visitekaartjes tot logo's. Grafisch ontwerpers moeten oog hebben voor detail. U kunt online naar deze functies zoeken of u kunt ervoor kiezen om freelance grafisch ontwerper te worden. Freelance grafische ontwerpers moeten contact opnemen met lokale bedrijven en de diensten die ze aanbieden delen, samen met een prijslijst voor elk.

14. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 18,56 per uur

Primaire taken: Een corrector controleert documenten en andere geschreven inhoud om er zeker van te zijn dat deze vrij is van grammaticale, typografische en syntaxisfouten. Deze functie vereist iemand die vaardig is in grammatica en redactie.

15. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,41 per uur

Primaire taken: Een online tutor helpt degenen die hulp nodig hebben bij hun opleiding. Dit kan bijles zijn voor basisschoolleerlingen of middelbare scholieren met onderwerpen als wiskunde of taalkunsten, of kinderen leren Engels als tweede taal te leren. Bijlesdocenten die flexibel zijn met hun schema's hebben doorgaans het meeste potentieel om geld te verdienen.

Hoewel veel online docenten via videochat werken, e-mailen veel docenten hun studenten gewoon. Sommige docenten zijn gespecialiseerd in het corrigeren van Engelse papieren of in het helpen van nieuwe studenten met de juiste schrijftechnieken. Als je uitblinkt in een academisch gebied, kan online bijles je perfecte baan zijn.

16. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $24,67 per uur

Primaire taken: Een freelance schrijver schrijft artikelen voor tijdschriften of websites. Afhankelijk van het bedrijf waar je solliciteert, kun je worden betaald voor je originele inhoud of schrijven voor een bedrijf dat je een onderwerp toewijst. De beschikbaarheid van werk verschilt per bedrijf. Freelance schrijven kan een geweldige online baan blijken te zijn met veel winstpotentieel voor toegewijde schrijvers.

17. Online verkoop

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Online verkopers kunnen artikelen verkopen voor een ander bedrijf, of hun eigen verkopers worden die hun eigen artikelen of producten verkopen. Dit wordt ook wel direct sales of direct marketing genoemd. Als u van een product houdt, kunt u zich aanmelden als verkoopvertegenwoordiger voor dat bedrijf. Als je een talent hebt om iets unieks te maken, kun je ook je eigen product verkopen.

18. Website-tester

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Websitetesters navigeren door een website en controleren deze op functionaliteit. Sommige testers testen ook apps voor smartphones. De werkdruk verschilt per bedrijf. De meeste testers worden gevraagd om door een bepaalde website te navigeren. U wordt gevraagd om een ​​webcam en een headset of microfoon te gebruiken. U wordt vervolgens gevraagd om een ​​bepaalde hoeveelheid tijd op de website door te brengen om over uw ervaring te praten terwijl u door elke pagina klikt.

19. Verpleegkundige op afstand

Nationaal gemiddeld salaris: Geen salarisgegevens op dit moment

Primaire taken: Studenten die al een verpleegvergunning hebben, kunnen op afstand werken voor dokterspraktijken, verzekeringsmaatschappijen of verpleegafdelingen op de eerste hulp om medisch advies te geven of medische dossiers te bekijken. Deze banen zijn beschikbaar voor erkende praktische verpleegkundigen (LPN's) en geregistreerde verpleegkundigen (RN's). De functies zijn parttime tot fulltime. Degenen met een verpleegvergunning kunnen ook een online medische schrijfpositie bemachtigen. Deze zijn flexibel en worden meestal gedaan op uitnodiging.


About author

Ellemijn van Trecht

Studenten hebben vaak extra geld nodig. Dit kan zijn om sommige uitgaven te compenseren en de behoefte aan studieleningen te verminderen, of om gewoon extra geld te krijgen voor kleding, voedsel en gas. Veel studenten vermijden een baan vanwege tijdgebrek en strikte schema's. Maar online banen bieden flexibele uren en een groot verdienpotentieel, terwijl u overal kunt werken. Met deze banen kun je meer vaardigheden en ervaring opdoen. In dit artikel vind je een selectie voor elke student die een online baan overweegt.


Scroll to Top