Blog

Veteranen van de Strijdkrachten keren soms naar huis terug met fysieke en mentale kwalen die het Department of Veterans Affairs invaliderend acht. Voor veel veteranen kan terugkeer naar het werk echter een belangrijk onderdeel zijn van het zich aanpassen aan het burgerleven en het verder ontwikkelen van de professionele vaardigheden die ze in het leger hebben geleerd. Als u op zoek bent naar werk als gehandicapte veteraan, zult u merken dat veel werkgevers veel waarde hechten aan uw unieke perspectief en capaciteiten. In dit artikel bieden we een lijst met 20 banen die geschikt zijn voor gehandicapte veteranen die op zoek zijn naar werk.

Banen voor gehandicapte veteranen

Afhankelijk van de aard van uw handicap, heeft u mogelijk bepaalde aanpassingen nodig of heeft u specifieke vereisten voor een mogelijke baan. Hier zijn 20 banen die mogelijk bij je passen:

1. Ademhalingsbehandelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,76 per uur

Primaire taken: Ademhalingsbehandelaars overleggen met patiënten die moeite hebben met ademhalen. Ze werken samen met artsen om tests uit te voeren, diagnoses te stellen en behandelplannen te ontwikkelen. Ademhalingsspecialisten helpen patiënten ook om te leren hoe ze ademhalingshulpmiddelen moeten gebruiken, zoals zuurstofconcentrators of ventilatoren.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een ademhalingstherapeut

2. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,45 per uur

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers ontvangen telefoontjes of andere communicatie van klanten die hulp zoeken bij een product of dienst. Veel bedrijven hebben nu klantenservicemedewerkers die vanuit huis werken, wat gunstig kan zijn voor veteranen met beperkte mobiliteit.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

3. Technicus medische dossiers

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,19 per uur

Primaire taken: Technici voor medische dossiers werken in zorginstellingen zoals medische praktijken, ziekenhuizen en verzekeringskantoren en nemen patiëntinformatie op in medische databases. Ze krijgen training in de coderingssystemen die verzekeraars gebruiken om zorgverleners te vergoeden en patiënten te factureren. Als administratieve functie werken medisch dossiertechnici vaak in stille kantoren met beperkte collega's en rapporteren ze alleen aan de praktiserende arts.

4. Verzender

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,40 per uur

Primaire taken: Dispatchers zorgen voor communicatie tussen klanten en bezorgers of tussen mensen die hulp nodig hebben en hulpdiensten. In een dringende situatie verzamelen coördinatoren informatie terwijl de hulp onderweg is, zodat hulpverleners bij aankomst snel en veilig kunnen handelen. Veteranen hebben mogelijk al een relevante opleiding in logistiek en communicatie gevolgd om hen voor te bereiden op deze rol.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verzender

5. Administratief medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 15,74 per uur

Primaire taken: Administratieve assistenten helpen bedrijven efficiënter te functioneren door communicatie te vergemakkelijken, gegevens bij te houden, planningen te beheren en voorraden en middelen bij te houden. Een functie als administratief medewerker in een kleiner bedrijf kan een positieve werkplek zijn voor diegenen die de voorkeur geven aan rustige, minder bevolkte omgevingen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een administratief medewerker

6. Online leraar Engels

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,06 per uur

Primaire taken: Online docenten Engels instrueren studenten, soms uit het buitenland, in grammatica, woordenschat en spreken. Ze kunnen een-op-een bijles geven of een virtuele klas leiden. Deze onderwijsposities hebben minder eisen dan scholen en bieden meer flexibiliteit bij het plannen van lessen.

7. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.044 per jaar

Primaire taken: Vertalers vergemakkelijken de communicatie tussen sprekers van verschillende talen. Zij werken samen met bedrijven, overheden en andere organisaties om afspraken te maken of relaties te ontwikkelen. Veteranen met een opleiding in tweede talen zouden goed gepositioneerd zijn om het veld te betreden.

8. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $23,01 per uur

Primaire taken: Correctoren beoordelen schriftelijke communicatie op de juiste spelling, grammatica en opmaak. Ze kunnen ook samenwerken met auteurs om manuscripten te bewijzen. Veel proeflezers werken voor zichzelf en vanuit huis, waarbij ze de mogelijkheid behouden om te kiezen hoeveel en wanneer ze werken.

9. Personeelsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 49.162 per jaar

Primaire taken: Human resources-specialisten helpen organisaties bij alle aangelegenheden die verband houden met personeel, zoals het aannemen en beëindigen van werknemers, het bijwerken van gegevens en het verspreiden van informatie met betrekking tot voordelen en de werkplek. Ze screenen vaak sollicitanten om getalenteerde medewerkers te werven. De functie vereist sterke interpersoonlijke vaardigheden en een goed begrip van de toepasselijke arbeidswetgeving.

10. Informatietechnologiespecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.051 per jaar

Primaire taken: Informatietechnologiespecialisten ondersteunen bedrijven door ervoor te zorgen dat hun computernetwerken veilig en betrouwbaar werken. Ze helpen vaak bij het oplossen van technische problemen en bieden de benodigde upgrades voor software en hardware. Veteranen met een opleiding in informatietechnologie kunnen met succes overstappen naar de rol.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een IT-specialist

11. Vastgoedbeheerder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51.945 per jaar

Primaire taken: Vastgoedbeheerders houden toezicht op commercieel en residentieel vastgoed door onderhoud te plannen, onderhoud uit te voeren en te communiceren met huurders. Ze kunnen namens eigenaren helpen met het tonen en leasen van eenheden of het innen van huur. Afhankelijk van het onroerend goed kan de rol zeer onafhankelijk zijn met relatief weinig interacties met de huurder.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Property Manager

12. Röntgentechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,42 per uur

Primaire taken: Röntgentechnici voeren röntgenfoto's uit in ziekenhuizen en dokterspraktijken om de skeletconditie van patiënten te beoordelen na verwondingen of vanwege aanhoudende symptomen. Ze werken samen met artsen om röntgenfoto's te interpreteren en eventuele problemen te identificeren die mogelijk moeten worden behandeld. Kantoorwerk en het bijhouden van gegevens kunnen ook centrale onderdelen zijn van de rol van een technicus.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een röntgentechnicus

13. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54,147 per jaar

Primaire taken: Accountants volgen en registreren de financiën van bedrijven of individuele klanten. Ze dienen jaarlijks belastingen in, interpreteren financiële documenten, helpen bij het beheren van de loonlijst en evalueren de naleving van de regelgeving. Deze carrière kan geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar een baan met minimale mobiliteitsvereisten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een accountant

14. Beroepsrevalidatieadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $61,107 per jaar

Primaire taken: Beroepsrevalidatieadviseurs begeleiden personen met een handicap of andere obstakels bij het vinden van werk. Ze organiseren middelen om kandidaten te informeren over kansen en helpen hen voor te bereiden met sollicitatiegesprekken en cv-begeleiding. Counselors werken om individuen te ondersteunen om zoveel mogelijk onafhankelijkheid en financiële zekerheid te behouden.

15. Farmaceutische verkoper

Nationaal gemiddeld salaris: $64,989 per jaar

Primaire taken: Farmaceutische verkopers promoten het medicijn van hun bedrijf bij het voorschrijven van zorgverleners. De functie vereist bekendheid met de voordelen van een geneesmiddel in vergelijking met concurrenten. De rol kan een goede optie zijn voor veteranen zonder universitaire diploma's die graag mobiel en sociaal zijn.

16. Verpleegkundige

Nationaal gemiddeld salaris: $65.291 per jaar

Hoofdtaken: Verpleegkundigen zorgen voor patiënten door het uitvoeren van tests, het vastleggen van patiëntgegevens en het toedienen van medicijnen. Ze interpreteren diagnostische resultaten en communiceren eventuele dringende informatie aan artsen. Artsenpraktijken, ziekenhuizen, bejaardentehuizen en thuispatiënten hebben allemaal verpleegkundigen nodig. Veteranen met een beperkte handicap die actief en interpersoonlijk werk zoeken, kunnen verpleging als een veelbelovende carrière beschouwen.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een verpleegster

17. Onderzoeksanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $75.244 per jaar

Primaire taken: Onderzoeksanalisten werken voor bedrijven of wetshandhavers om meldingen van crimineel wangedrag, diefstal of fraude te beoordelen. Ze kunnen materiaal over een specifieke zaak organiseren voor verdere beoordeling door andere onderzoekers of patronen van crimineel gedrag identificeren om de opsporing in de toekomst te verbeteren.

18. Fysiotherapeut

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82.419 per jaar

Hoofdtaken: Fysiotherapeuten helpen mensen met mobiliteitsproblemen door blessures of chronische aandoeningen. Hun doel is om het bewegingsvermogen van een patiënt te herstellen en hun pijn te beheersen. Dit is een actief beroep dat de hele dag patiëntinteractie vereist.

Verwant: Leer meer over het zijn van een fysiotherapeut

19. Statisticus

Nationaal gemiddeld salaris: $98,665 per jaar

Primaire taken: Statistici analyseren datasets die van belang zijn voor organisaties, overheidsinstanties en bedrijven en produceren bevindingen die verduidelijken wat de gegevens suggereren. Ze kunnen peilingen houden om het consumenten- of publieke sentiment te beoordelen of om een ​​bedrijf inzicht te geven in risico's. Statistici zijn bedreven in wiskunde, analyse en onderzoek. Werkgevers geven doorgaans de voorkeur aan kandidaten met een masterdiploma.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een statisticus

20. Arts-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 105.096 per jaar

Primaire taken: Arts-assistenten werken samen met artsen en chirurgen om te helpen bij diagnoses, patiëntonderzoeken en behandelingen. Dit beroep vereist een masterdiploma, maar is mogelijk geschikt voor veteranen met een medische opleiding.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een arts-assistent


About author

Jan-Douwe van der Snee

Veteranen van de Strijdkrachten keren soms naar huis terug met fysieke en mentale kwalen die het Department of Veterans Affairs invaliderend acht. Voor veel veteranen kan terugkeer naar het werk echter een belangrijk onderdeel zijn van het zich aanpassen aan het burgerleven en het verder ontwikkelen van de professionele vaardigheden die ze in het leger hebben geleerd. Als u op zoek bent naar werk als gehandicapte veteraan, zult u merken dat veel werkgevers veel waarde hechten aan uw unieke perspectief en capaciteiten. In dit artikel bieden we een lijst met 20 banen die geschikt zijn voor gehandicapte veteranen die op zoek zijn naar werk.


Scroll to Top