Blog

Het personeelsbestand betreden als je een nieuw kind hebt, kan een opwindende ervaring zijn, maar het vergt meestal enige voorbereiding. Omdat nieuwe ouders nog steeds beschikbaar moeten zijn om voor hun kinderen te zorgen, kan het voor hen voordelig zijn om banen te zoeken met flexibele werkuren of mogelijkheden om thuis te werken. In dit artikel onderzoeken we 20 banen die ideaal kunnen zijn voor nieuwe ouders.

Gerelateerd: Tips om weer aan het werk te gaan nadat je een thuisblijfmoeder bent geweest

Waarom een ​​baan zoeken als nieuwe ouder?

Een nieuwe ouder kan om verschillende redenen een baan zoeken. Een reden kan zijn om inkomen te verdienen dat ze kunnen gebruiken om voor hun nieuwe baby te zorgen, omdat het duur kan zijn om kinderen te voorzien van voedsel, kleding, een plek om te wonen en medische zorg. Nieuwe ouders kunnen ook op zoek gaan naar een baan om andere manieren te vinden om hun tijd dan kinderopvang te besteden, om zo afwisseling in hun dagelijks leven te brengen. Een andere reden om een ​​baan als kersverse ouder te vinden, kan zijn om een ​​nieuwe vaardigheid te leren of ervaring op te doen in een vakgebied waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in de loop van de tijd.

20 banen voor nieuwe ouders

Hier zijn 20 banen die interessant kunnen zijn voor nieuwe ouders op basis van hun potentieel voor flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privéleven:

1. Kinderopvang

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.077 per jaar

Primaire taken: Een kinderopvangaanbieder is verantwoordelijk voor de zorg voor kinderen en ervoor te zorgen dat ze veilig blijven. Kinderopvangaanbieders kunnen kinderen in de gaten houden terwijl ze spelen en voeden, kinderen voorbereiden op hun dagelijkse activiteiten en de veiligheid van elk van hun cliënten waarborgen. Veel nieuwe ouders die in de kinderopvang werken, doen dit op afstand vanuit hun eigen huis, zodat ze zowel voor hun cliënten als voor hun eigen kinderen kunnen zorgen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een kinderopvangaanbieder

2. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.298 per jaar

Primaire taken: Een gegevensinvoerklerk is een administratieve professional die gegevens verzamelt en organiseert, meestal in een computersysteem. Gegevensinvoermedewerkers kunnen informatie opnemen in databases, eerder opgenomen gegevens controleren op nauwkeurigheid en de opslag van een database onderhouden door back-ups en updates uit te voeren voor de software die ze gebruiken. Aangezien een groot deel van het werk van een gegevensinvoermedewerker op de computer plaatsvindt, vinden veel gegevensinvoermedewerkers mogelijkheden om vanuit huis te werken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

3. Dierenoppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.050 per jaar

Primaire taken: Een dierenoppas is iemand die voor de dieren van klanten zorgt terwijl ze niet thuis zijn. Veel huisdieroppassers bezoeken de huizen van hun klanten om voor hun huisdieren te zorgen, maar sommige huisdieroppassers geven er de voorkeur aan om de huisdieren van hun klanten in hun eigen huis te huisvesten voor de duur van hun verblijf. Dierenoppas kan inhouden dat u dieren voert, loopt, badt en speelt en met dieren speelt en hun veiligheid verzekert terwijl hun baasjes weg zijn.

4. Gezondheidscoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.258 per jaar

Primaire taken: Een gezondheidscoach biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten door hen te helpen prioriteiten te stellen en hun gezondheid te behouden. Gezondheidscoaches kunnen voedingsplannen organiseren, trainingsroutines en -schema's maken en klanten aanmoedigen en motiveren tijdens hun gezondheidsreizen. Veel gezondheidscoaches werken op afstand met flexibele uren, omdat hun werk doorgaans vanuit huis kan worden voltooid.

5. Reisbureau

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.309 per jaar

Hoofdtaken: Een reisagent organiseert en verkoopt reizen aan klanten. Om dit te doen, bouwen reisbureaus pakketten voor klanten die doorgaans vervoer, accommodatie en toeristische attracties omvatten en kunnen ze ook pakketten voor klanten aanpassen, afhankelijk van hun specifieke behoeften of interesses. Veel reisbureaus werken op afstand vanuit een thuiskantoor, wat een flexibel werkschema mogelijk maakt.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een reisagent

6. Wervingscoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.677 per jaar

Primaire taken: Een wervingscoördinator helpt bij het vinden van werknemers om vacatures in te vullen door contact op te nemen met potentiële kandidaten waarvan zij denken dat ze de baan goed kunnen uitvoeren. Wervingscoördinatoren kunnen kandidaten vinden via netwerk- en vacaturesites, informatie over vacatures aanbieden aan potentiële kandidaten en kandidaten interviewen om te bepalen of ze geschikt zijn voor de baan die ze proberen te vervullen. Veel wervingscoördinatoren werken op afstand, aangezien het grootste deel van hun werk bestaat uit het verzenden van e-mails en het voeren van telefoongesprekken.

7. Social media specialist

Nationaal gemiddeld salaris: $38.879 per jaar

Primaire taken: Een social media specialist is verantwoordelijk voor het beheren van de social media accounts van een klant. Dit kan het maken van inhoud voor het profiel van een klant inhouden, het schrijven van berichten om te publiceren en het bijhouden van sociale-mediatrends om te bepalen welke nuttig kunnen zijn om aan deel te nemen. Aangezien de meeste verantwoordelijkheden van een sociale-mediaspecialist thuis op een computer of mobiel apparaat kunnen worden vervuld , veel van deze functies werken op afstand.

8. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.095 per jaar

Primaire taken: Een transcriptionist luistert naar audiobestanden en vertaalt deze naar geschreven tekst door precies op te schrijven wat ze horen. Dit kan inhouden dat u meerdere keren naar audio- of videobestanden moet luisteren, informatie precies moet typen zoals het is gezegd en geschreven documenten op juistheid moet controleren. De meeste transcriptionists kunnen posities vinden die op afstand werken, waardoor kandidaten vanuit hun eigen huis kunnen werken.

9. Boekhoudkundig klerk

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.653 per jaar

Primaire taken: Een boekhoudkundig klerk is een professional in de boekhouding die helpt bij het organiseren van de financiële documenten van klanten. Dit kan het opstellen van balansen, het maken en analyseren van financiële rapporten en het bijhouden van transacties waarbij een klant betrokken is, inhouden. Sommige boekhoudkundigen vinden mogelijkheden om vanuit huis te werken, aangezien veel van hun taken op afstand vanaf een computer kunnen worden uitgevoerd.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhoudkundige klerk

10. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $45.779 per jaar

Primaire taken: Een freelance schrijver is een onafhankelijke werker die schrijfprojecten voor klanten voltooit. Freelance schrijvers kunnen artikelen schrijven voor nieuwswebsites, blogs of andere soorten websites. Ze kunnen ook werken voor literaire publicaties, zoals tijdschriften of tijdschriften. De meeste freelanceschrijvers werken op afstand, omdat ze meestal als hun eigen bazen optreden en hun taken vanuit huis kunnen uitvoeren.

11. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.059 per jaar

Primaire taken: Een vertaler is een taalkundige die informatie van de ene taal naar de andere vertaalt. Vertalers kunnen geschreven documenten, audiobestanden van opgenomen gesprekken of video's van opgenomen gebeurtenissen nakijken en vertalen naar de gewenste taal. Dit kan in een kantooromgeving, maar veel vertalers vinden ook mogelijkheden om thuis te werken.

12. Webdesigner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.000 per jaar

Primaire taken: Een webdesigner is een ontwerpprofessional die de visuele aspecten van websites creëert. Webontwerpers kunnen websites coderen met computerprogrammeertalen, visuele elementen zoals afbeeldingen en video's invoeren en samenwerken met andere ontwerpers en programmeurs. Veel webdesigners leren zichzelf hoe ze de taken moeten uitvoeren die ze tijdens het werk moeten uitvoeren, en velen werken ook vanuit huis, aangezien veel van hun werk op een computer plaatsvindt.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webdesigner

13. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.235 per jaar

Primaire taken: Een medewerker van de klantenservice is een retailprofessional die ondersteuning biedt aan klanten die vragen of opmerkingen hebben. Klantenservicemedewerkers kunnen vragen over producten of diensten beantwoorden, reageren op zorgen die klanten onder hun aandacht brengen en persoonlijk, telefonisch en/of per e-mail met klanten communiceren. Aangezien veel interacties met de klantenservice telefonisch of online plaatsvinden, werken veel medewerkers van de klantenservice vanuit hun eigen huis.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

14. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.668 per jaar

Primaire taken: een grafisch ontwerper maakt inhoud die visuele afbeeldingen en esthetiek voor een specifiek doel gebruikt. Grafisch ontwerpers kunnen bedrijfslogo's ontwerpen, advertenties maken voor marketingcampagnes of

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

15. Winkelshopper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 52,179 per jaar

Primaire taken: Een winkelshopper is een onafhankelijke medewerker die bestellingen afhandelt voor klanten die niet alleen in een winkel kunnen komen. Winkelklanten kunnen bestellingen van klanten aannemen en verwerken, lijsten van bestellingen gebruiken om producten in winkels te kopen en bestellingen bij hun klanten thuis af te leveren. Veel vacatures voor winkelklanten bieden flexibele werkuren, waardoor ze hun eigen werkschema kunnen creëren.

16. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.530 per jaar

Primaire taken: Een proeflezer is een professional die schriftelijke documenten beoordeelt om de nauwkeurigheid te waarborgen. Correctoren lezen documenten doorgaans zeer zorgvuldig en zoeken naar fouten die mogelijk moeten worden gecorrigeerd, zoals verkeerd gespelde woorden, verkeerd geplaatste leestekens of grammatica die moet worden verbeterd. Veel proeflezers werken vanuit hun eigen huis en beoordelen documenten op een computer.

17. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54,660 per jaar

Primaire taken: Een tutor is een onderwijsprofessional die studenten helpt bij hun schoolwerk. Docenten kunnen hun klanten begeleiden bij specifieke huiswerkopdrachten, algemene hulp bieden bij een bepaald onderwerp of studiegebied en klanten helpen complexe concepten en ideeën te begrijpen door ze in detail uit te leggen. Sommige docenten kunnen naar het huis van hun klanten reizen voor bijles, maar docenten kunnen ook bij hen thuis sessies geven.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

18. Engels als tweede taalleraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 55.375 per jaar

Primaire taken: Een leraar Engels als tweede taal (ESL) is een opvoeder die anderstaligen Engels helpt bij het lezen, schrijven en spreken van Engels. Werken als ESL-leraar kan het maken van lesplannen inhouden, het uitleggen van de basiselementen van de Engelse taal en het ondersteunen van studenten bij het leren. Veel ESL-leraren werken vanuit hun eigen huis en geven lessen met studenten in het buitenland via videogesprekken.

19. Marketingspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $56.942 per jaar

Primaire taken: Een marketingspecialist is een professional die helpt bij het ontwikkelen van marketingcampagnes. Marketingspecialisten kunnen ook werken aan de website van een bedrijf of sociale-mediaprofielen, de stem van het merk behouden bij alle marketinginitiatieven en samenwerken met verkoopmedewerkers om campagnes te creëren die de inkomsten van een bedrijf kunnen verhogen. Omdat sommige marketingspecialisten voornamelijk op digitale platforms werken, zijn er mogelijkheden om functies op afstand te vinden.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een marketingspecialist

20. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.473 per jaar

Primaire taken: Een virtuele assistent is een professional die op afstand administratieve taken voor klanten uitvoert. Virtuele assistenten kunnen de sociale media-accounts van klanten beheren, reageren op e-mails, planningen maken en controleren en meer. De meeste virtuele assistenten werken vanuit hun eigen huis, wat mogelijkheden kan bieden voor flexibele werkuren.


About author

Robbert Reiker

Het personeelsbestand betreden als je een nieuw kind hebt, kan een opwindende ervaring zijn, maar het vergt meestal enige voorbereiding. Omdat nieuwe ouders nog steeds beschikbaar moeten zijn om voor hun kinderen te zorgen, kan het voor hen voordelig zijn om banen te zoeken met flexibele werkuren of mogelijkheden om thuis te werken. In dit artikel onderzoeken we 20 banen die ideaal kunnen zijn voor nieuwe ouders.


Scroll to Top