Blog

een baan zoeken

20 Bedrijven Die U Betalen Om Online Enquêtes In Te Vullen

In het tijdperk van technologie kunt u vanuit uw luie stoel geld verdienen door online enquêtes in te vullen. Bedrijven die mensen betalen voor het invullen van enquêtes waarderen marktonderzoek en kunnen uw antwoorden gebruiken om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Misschien vind je het leuk om enquêtes in te vullen als je liever elke dag vanuit huis werkt in plaats van naar kantoor te reizen. In dit artikel onderzoeken we 20 bedrijven die betaling aanbieden voor het online invullen van enquêtes.

Gerelateerd: Hoe u online geld kunt verdienen

Waarom kiezen voor een baan die enquêtes invult?

Banen waarbij online enquêtes worden ingevuld, bieden de mogelijkheid om vanuit huis te werken en uw eigen werkschema te maken. Omdat u vanuit huis werkt in plaats van naar kantoor te gaan, kunt u tijd en geld besparen doordat u niet elke dag hoeft te pendelen. Ook kun je je rooster zo inrichten dat het past bij je gewenste werktijden en beschikbaarheid, omdat je alleen aan jezelf rapporteert. Enquêtes voor een baan kunnen u ook de kans geven om meer te weten te komen over nieuwe producten en bedrijven waar u misschien niet bekend mee bent, wat uw kennis van verschillende markten en industrieën kan vergroten.

Gerelateerd: 95 manieren om thuis geld te verdienen

20 bedrijven die betalen voor het invullen van enquêtes

Hier zijn 20 bedrijven die u betalen voor het invullen van enquêtes:

Swagbucks

Swagbucks betaalt gebruikers om deel te nemen aan online acties, zoals het invullen van enquêtes, het bekijken van media-inhoud, het uitvoeren van zoekopdrachten op internet en het spelen van games. Hun betalingssysteem omvat het verdienen van een bepaald aantal punten voor elke taak die u voltooit, die u kunt inwisselen voor geld en soms cadeaubonnen. Je kunt voor Swagbucks werken zolang je minimaal 13 jaar oud bent en in een van de volgende landen woont:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Canada
 • Verenigd Koninkrijk
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • India
 • Australië
 • Ierland

Opinie Buitenpost

Opinion Outpost betaalt gebruikers om online enquêtes in te vullen. Ze bieden contant geld aan als compensatie en betalen gebruikers via cheques, PayPal of cadeaubonnen. Opinie Buitenpost houdt ook een maandelijkse trekking voor een geldprijs waaraan alle leden kunnen deelnemen. Je kunt voor Opinie Buitenpost werken als je minstens 17 jaar oud bent en in de Verenigde Staten van Amerika of het Verenigd Koninkrijk woont.

Onderzoek naar dennenappel

Pinecone Research biedt gebruikers vergoedingen voor taken zoals het invullen van online enquêtes, het testen van producten en het deelnemen aan focusgroepen. Pinecone betaalt zijn gebruikers contant via cheques, PayPal en prepaid visakaarten, en ze bieden ongeveer $ 3,00 voor elke enquête die u invult. Je kunt voor Pinecone Research werken als je minimaal 18 jaar oud bent en in een van de volgende landen woont:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Canada
 • Verenigd Koninkrijk
 • Duitsland

Gerelateerd: Marktonderzoek: 5 voorbeelden en uitleg

Ipsos i-Say

Ipsos i-Say betaalt gebruikers voor het invullen van enquêtes over merken en populaire bedrijven. Om geld te verdienen, kunt u punten verzamelen die u later inwisselt voor contant geld via cheque of PayPal, cadeaubonnen en prijzen. Je kunt voor Ipsos i-Say werken als je minimaal 18 jaar oud bent en in een van de volgende landen woont:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Canada
 • Zweden

Mijn Onderzoek

MySurvey betaalt leden voor het invullen van online enquêtes. Ze delen punten uit aan gebruikers voor elke enquête die ze invullen, die ze vervolgens kunnen inwisselen voor contant geld via PayPal, cadeaubonnen en winkelcertificaten. Je kunt voor MySurvey werken als je minimaal 16 jaar oud bent en

Amerikaanse consumentenmening

American Consumer Opinion biedt gebruikers een vergoeding voor het invullen van enquêtes over populaire merken en bedrijven. Leden verdienen punten voor de enquêtes die ze invullen en kunnen die punten vervolgens inwisselen voor contant geld dat wordt uitgedeeld via een cheque of PayPal. Je kunt voor American Consumer Opinion werken als je minimaal 14 jaar oud bent.

Toluna

Toluna betaalt gebruikers om online enquêtes in te vullen en producten te testen. Met hun compensatieprogramma kunnen gebruikers punten verzamelen voor elke taak die ze voltooien, en ze bieden tussen 3.000 en 6.000 punten per enquête. Toluna biedt ook benodigdheden zoals contant geld, merchandise en cadeaubonnen voor gebruikers die consequent een groot aantal taken uitvoeren. Je kunt voor Toluna werken als je minimaal 16 jaar oud bent en in een van de volgende landen woont:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Canada
 • Verenigd Koninkrijk
 • Australië

Inbox Dollars

Inbox Dollars betaalt gebruikers om online enquêtes en opiniepeilingen voor marktonderzoek in te vullen. De website betaalt leden contant via PayPal of cadeaubon en biedt verschillende aanmeldingspromoties. U kunt voor Inbox Dollars werken als u ten minste 18 jaar oud bent en in de Verenigde Staten woont.

MindSwarms

MindSwarms vergoedt leden voor deelname aan onderzoeken. Terwijl sommige gebruikers zich richten op het invullen van online enquêtes via hun mobiele app, biedt MindSwarms ook mogelijkheden om deel te nemen aan webcamonderzoeken die elk $ 50 betalen. MindSwarms betaalt contant via PayPal. Je kunt voor MindSwarms werken als je in de Verenigde Staten woont en minimaal 18 jaar oud bent.

Enquêtejunkie

Survey Junkie betaalt gebruikers om hun mening over producten te delen door enquêtes in te vullen. Veel gebruikers kiezen voor Survey Junkie omdat ze contant betalen voor alle taken die u uitvoert. Je kunt voor Survey Junkie werken als je minimaal 13 jaar oud bent en in een van de volgende landen woont:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Canada
 • Australië

Survey Junkie vereist dat kandidaten uit Californië minimaal 16 jaar oud zijn.

Vindale-onderzoek

Vindale Research betaalt gebruikers voor het invullen van enquêtes over producten, bedrijven en algemeen marktonderzoek. Leden van Vindale Research kunnen direct geld verdienen door enquêtes in te vullen en enquêtetegoeden te verzamelen die het bedrijf via PayPal betaalt. Vindale Research biedt ook een aanmeldbonus van $ 1 voor het eenvoudig deelnemen aan hun service en $ 5 bonussen voor het doorverwijzen van nieuwe leden. Je kunt voor Vindale Research werken als je minimaal 18 jaar oud bent en in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Austalië woont.

Betaald gezichtspunt

Paid Viewpoint biedt korte enquêtes die gebruikers kunnen invullen en daarmee geld kunnen verdienen. Het bedrijf gebruikt een systeem dat elke gebruiker een "eigenschapsscore" toewijst op basis van de enquêtes die ze invullen, wat uw inkomsten kan verhogen zodra u een score van 7.000 haalt. Betaald Viewpoint betaalt gebruikers contant via PayPal. U kunt voor Paid Viewpoint werken als u ten minste 13 jaar oud bent en in een land woont dat PayPal-services biedt.

Levenspunten

LifePoints betaalt leden voor het invullen van marktonderzoekenquêtes op gebieden als technologie en huishoudmerken. De site betaalt gebruikers door punten toe te kennen voor elke enquête die ze invullen, die ze vervolgens kunnen inwisselen voor contant geld via PayPal of e-cadeaubonnen. Je kunt voor LifePoints werken als je minimaal 16 jaar oud bent.

Jij Overheid

YouGov betaalt gebruikers voor het invullen van enquêtes waarin om persoonlijke meningen wordt gevraagd over maatschappelijke kwesties en algemene onderwerpen. Ze betalen hun gebruikers door hen punten toe te kennen die ze later kunnen inwisselen voor geld en prijzen. U kunt voor YouGov werken als u in de Verenigde Staten woont en minimaal 14 jaar oud bent of als u in het Verenigd Koninkrijk woont en minimaal 16 jaar oud bent.

Panda onderzoek

Panda Research biedt een vergoeding voor het invullen van online enquêtes en het lezen van betaalde e-mails van adverteerders. De site betaalt tussen de tien cent en $ 50 voor elke enquête of e-mail, en ze gebruiken PayPal om betalingen aan leden te verdelen. Je kunt voor Panda Research werken als je minimaal 18 jaar oud bent en in de Verenigde Staten woont.

Enquête savvy

Survey Savvy betaalt gebruikers voor het invullen van online enquêtes over de mening van consumenten. Ze nodigen gebruikers per e-mail uit om deel te nemen aan enquêtes die specifiek betrekking hebben op elke gebruiker. Survey Savvy betaalt contant voor het invullen van enquêtes en verdeelt betalingen per cheque. Je kunt voor Survey Savvy werken als je minimaal 13 jaar oud bent.

Mijn Punten

MyPoints biedt betaling voor het invullen van online enquêtes en het voltooien van andere online taken, zoals winkelen, coupons inwisselen, video's bekijken en games spelen. De site betaalt leden door punten aan te bieden voor elke enquête of taak die ze voltooien, die later kunnen worden ingewisseld voor prepaid visa-cadeaubonnen. Je kunt voor MyPoints werken als je minimaal 13 jaar oud bent en in de Verenigde Staten of Canada woont.

PrijsRebel

PrizeRebel betaalt leden voor het invullen van marktonderzoekenquêtes. Je kunt geld verdienen op PrizeRebel door punten te verdienen voor elke enquête die je invult en die punten in te wisselen voor geld en beloningen. PrizeRebel gebruikt directe storting, PayPal en visa-cadeaubonnen om contante betalingen uit te delen, maar ze bieden ook cadeaubonnen aan winkels als beloning. Je kunt voor PrizeRebel werken als je minimaal 18 jaar oud bent en in een van de volgende landen woont:

 • Verenigde Staten van Amerika
 • Canada
 • Verenigd Koninkrijk
 • Australië

iPoll

iPoll biedt gebruikers een vergoeding voor hun mening over producten of diensten die ze proberen. Het systeem beveelt gebruikers enquêtes aan op basis van rente en betaalt een bonus van $ 5 voor het aanmelden. iPoll betaalt gebruikers met contant geld via PayPal en via geschenken zoals e-vouchers en cadeaucodes. Je kunt voor iPoll werken als je minimaal 13 jaar oud bent.

Enquêteplek

Survey Spot betaalt leden voor het invullen van enquêtes en het geven van feedback over producten die ze testen. Gebruikers kunnen punten verdienen voor elke taak die ze voltooien, die ze vervolgens kunnen inwisselen voor contant geld via PayPal en cadeaubonnen. Je kunt voor Survey Spot werken als je minimaal 18 jaar oud bent en in de Verenigde Staten woont.


About author

Mathijs Hartgerink

In het tijdperk van technologie kunt u vanuit uw luie stoel geld verdienen door online enquêtes in te vullen. Bedrijven die mensen betalen voor het invullen van enquêtes waarderen marktonderzoek en kunnen uw antwoorden gebruiken om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Misschien vind je het leuk om enquêtes in te vullen als je liever elke dag vanuit huis werkt in plaats van naar kantoor te reizen. In dit artikel onderzoeken we 20 bedrijven die betaling aanbieden voor het online invullen van enquêtes.


Scroll to Top