Blog

Je hebt verschillende opties om te beslissen welke deeltijdbaan bij je past. Veel deeltijdfuncties hebben het potentieel om ruim boven het minimumloon te verdienen. In dit artikel onderzoeken we 20 deeltijdbanen die goed betalen. Hoewel de onderstaande banen bijna altijd per uur, ploegendienst of zelfrooster zijn, zijn er veel andere functies die parttime kunnen worden door met uw manager of toekomstige manager te praten. Er zijn ook veel traditioneel fulltime functies die werkgevers mogelijk parttime willen invullen. Je kunt deze vacatures vinden door te filteren op 'parttime' aan de linkerkant van de zoekresultaten van Carrieree.com.

Goedbetaalde deeltijdbanen

1. Klantenservicemedewerker

Gemiddeld salaris: $ 13,48 per uur

Taken: namens een bedrijf communiceren met klanten. Communicatie kan persoonlijk, telefonisch, via e-mail of websitechat plaatsvinden. Vertegenwoordigers van de klantenservice zorgen ervoor dat de zorgen van de klant worden aangepakt en dat feedback wordt doorgegeven aan de juiste teams.

Vereisten: voor de meeste banen is een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig vereist, maar voor sommige functies is mogelijk een speciale licentie vereist in de financiële of verzekeringssector.

2. Bankmedewerker

Gemiddeld salaris: $ 12,82 per uur

Taken: Klanten begroeten wanneer ze aankomen en hen doorverwijzen naar het juiste station binnen de kredietunie. Verwerk stortingen, opnames en andere banktransacties voor een groot aantal klanten.

Vereisten: Basis rekenvaardigheden, afgeronde opleiding bij de bank.

3. Magazijnmedewerker

Gemiddeld salaris: $ 15,42 per uur

Werkzaamheden: Organiseren, ophalen en onderhouden van voorraden wanneer zendingen in het magazijn aankomen. Vul de voorraad aan wanneer deze bijna op is en houd het magazijn georganiseerd en schoon. In sommige magazijnrollen kan gegevensinvoer of machinebediening vereist zijn.

Vereisten: Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig kan vereist zijn. Mogelijkheid om inventaris op te tillen en te verplaatsen die zwaar kan zijn.

4. Persoonlijke chauffeur

Gemiddeld salaris: $ 14,55 per uur

Werkzaamheden: Passagiers van en naar verschillende locaties vervoeren. Bied uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat passagiers zich op hun gemak voelen. Rij veilig, houd een schoon voertuig en vind de meest efficiënte routes.

Vereisten: Betrouwbare vorm van vervoer, geldig rijbewijs, schone rijhistorie.

5. Flebotomist

Gemiddeld salaris: $ 14,85 per uur

Werkzaamheden: Bloedafnames uitvoeren bij patiënten voor verschillende medische tests. Label flacons met de juiste patiëntinformatie. Bied een positieve ervaring door de beste verzamelmethode te selecteren, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

Vereisten: Geldige aderlatingscertificering (details verschillen per staat).

6. Bezorger

Gemiddeld salaris: $ 15,68 per uur

Taken: bestellingen ophalen en veilig afleveren op de beoogde bestemming. De taken van de bezorger variëren afhankelijk van voor wie ze werken en kunnen het plannen van routes inhouden om een ​​efficiënte bezorgreis te garanderen, evenals documentatie van goederen die zijn afgeleverd.

Vereisten: Bezorgers dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Veel bedrijven willen ook een schoon rijrecord zien of kunnen aanvragers verplichten een rijexamen af ​​te leggen.

7. Nanny

Gemiddeld salaris: $ 15,29 per uur

Werkzaamheden: Binnen een afgesproken tijdsbestek kinderopvang bieden. Verantwoordelijk voor het voeden, wassen en het in bed leggen van kinderen. Ze organiseren ook activiteiten, helpen met huiswerk, houden toezicht op de speeltijd en kunnen de taak krijgen om kinderen van en naar school of buitenschoolse activiteiten te brengen.

Vereisten: Betrouwbare vorm van vervoer, ervaring met het zorgen voor kinderen.

8. Postbode

Gemiddeld salaris: $ 16,70 per uur

Werkzaamheden: Bezorgen van inkomende en uitgaande post en pakketten. Volg specifieke e-mailroutes en geef de juiste melding in het geval van een mislukte bezorgpoging. Zorg ervoor dat op bepaalde leveringen handtekeningen staan.

Vereisten: Middelbare schooldiploma of gelijkwaardig, voldoende score voor toelatingsexamen.

9. Boekhouder

Gemiddeld salaris: $ 17,24 per uur

Taken: Boekhouders kunnen voor een bedrijf werken of hun eigen schema's bepalen door hun eigen klantenbestand te onderhouden. Ze zijn verantwoordelijk voor het balanceren en onderhouden van nauwkeurige grootboeken. Boekhouders coördineren bankdeposito's en rapporteren regelmatig financiële resultaten.

Vereisten: Bachelor's Degree in Accounting of aanverwant vakgebied.

10. Merkambassadeur

Gemiddeld salaris: $ 17,44 per uur

Taken : professionaliteit en merkpersoonlijkheid belichamen als een interactieve, klantgerichte vertegenwoordiger. Verspreid marketingmateriaal zoals voorbeelden, flyers of coupons. Beantwoord vragen over het merk of product en informeer klanten over aankomende specials of evenementen.

Vereisten: Bij voorkeur een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig.

11. Beveiligingsfunctionaris

Gemiddeld salaris: $13,16 per uur

Taken: Beveiligers zijn verantwoordelijk voor het bewaken van een specifieke vestigingsplaats. Taken kunnen bestaan ​​uit het inspecteren van gebouwen, het aanhouden van indringers of onbevoegde personen, het melden van beveiligingsinbreuken of -schendingen en het beoordelen van beveiligingscamera's.

Vereisten: Middelbare schooldiploma of gelijkwaardig is meestal vereist. Sommige bedrijven hebben mogelijk een rijbewijs nodig, evenals een schone achtergrondcontrole.

12. Receptioniste

Gemiddeld salaris: $ 13,57 per uur

Werkzaamheden: Receptionistes werken in verschillende omgevingen. Taken kunnen zijn: het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het helpen van klanten bij het maken van afspraken, het verwelkomen van klanten, het invoeren van gegevens en het aannemen van berichten voor belangrijk personeel.

Vereisten: Een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig heeft de voorkeur voor de meeste receptionisteposities. Communicatieve en organisatorische vaardigheden zijn essentieel voor deze carrière.

13. Persoonlijke shopper

Gemiddeld salaris: $ 21,62 per uur

Taken: Ontwikkel een loyaal klantenbestand en lever consistente, hoogwaardige winkelervaringen. Zorg voor een grondige kennis van verschillende winkels en hun producten. Aanbevelingen doen op basis van de behoeften van de klant.

Vereisten: Middelbare school diploma of GED voorkeur.

14. Freelancer

Gemiddeld salaris: $ 22,50 per uur

Taken: Freelancers zijn personen die een specifiek talent, vaardigheid of product verkopen door hun eigen prijzen en werkuren vast te stellen. Er zijn freelance ontwerpers, fotografen, schrijvers, consultants en meer. Ze zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van hun eigen klantenbestand en het afhandelen van alle betalingen.

Vereisten: Varieert op basis van freelancer.

15. Bouwvakker

Gemiddeld salaris: $ 15,63 per uur

Taken: Bouwvakkers gebruiken gereedschappen en machines om verschillende projecten te bouwen. Ze werken met een team om elk project te voltooien dat de manager heeft geschetst.

Vereisten: Bouwvakkers moeten fysieke mobiliteit hebben om zware voorwerpen op te tillen en te verplaatsen. Er zijn verschillende licenties en certificeringen die bouwvakkers kunnen volgen als ze geavanceerdere machines willen bedienen.

16. Docent

Gemiddeld salaris: $ 24,40 per uur

Taken: Vraag studenten over moeilijke onderwerpen of vakgebieden om verbeterdoelen te stellen. Bekijk recente huiswerkopdrachten en tests om problemen die de student niet correct heeft beantwoord te verwerken. Communiceer met ouders/verzorgers over probleemgebieden of andere problemen die aandacht vereisen.

Vereisten: Betrouwbare vorm van vervoer, het vermogen om een ​​antecedentenonderzoek te doorstaan ​​en drugsscreening.

17. Administratief Medewerker

Gemiddeld salaris: $ 15,56 per uur

Taken: Administratief medewerkers ondersteunen klanten, medewerkers en managementteams. Taken zijn gevarieerd en omvatten doorgaans administratief werk, zoals het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het maken van afspraken, het invoeren van gegevens en het ondersteunen van de behoeften van het bedrijf.

Vereisten: Administratieve assistenten hebben doorgaans een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig nodig, hoewel sommige werkgevers een bachelordiploma wensen.

18. Makelaar

Gemiddeld salaris: $ 82.646 per jaar

Werkzaamheden: Netwerk en prospect om potentiële klanten te vinden. Reis met klanten naar eigendommen om huizen te tonen en hen te helpen eigenschappen te vergelijken op basis van hun behoeften. Begeleiden van klanten door het proces van enscenering en verkoopklaar maken van hun huis. Onderhandel over contracten zodat de voorwaarden zo gunstig mogelijk zijn voor de klant.

Vereisten: Actuele en geldige vastgoedvergunning.

19. Ergotherapeut

Gemiddeld salaris: $44,26 per uur

Taken: Voer patiëntevaluaties uit om de fysieke conditie, beperkingen en persoonlijke doelen te bepalen. Communiceer met zorgverleners om zorgplannen te bevestigen. Bied therapiebegeleiding, ondersteuning en voorlichting tijdens patiëntsessies. Genereer rapporten voor patiënten en hun artsen en families.

Vereisten: Master's Degree in Ergotherapie, huidige staat OT-licentie.

20. Spraakpatholoog

Gemiddeld salaris: $ 44,52 per uur

Werkzaamheden: Beoordelen, diagnosticeren en behandelen van cliënten met stemproblemen. Maak een behandelplan met verschillende activiteiten en oefeningen op basis van de behoeften van de patiënt. Uitvoeren van individuele en groepstherapiesessies. Werk samen met andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om zorgplannen te bevestigen en te verbeteren.

Vereisten: Geldige licentie voor spraakpathologie van de staat.

Het krijgen van een deeltijdbaan biedt flexibiliteit om tijd met familie door te brengen of andere passies of inkomstenbronnen na te streven. Hoewel deze banen goedbetaalde opties zijn voor mensen die op zoek zijn naar een deeltijdbaan, zijn er nog vele andere die goed bij je passen. Voor elke functietitel kan het handig zijn om een ​​salarisvergelijking uit te voeren om het gemiddelde loon op uw locatie te ontdekken.


About author

Wouter Koendering

Je hebt verschillende opties om te beslissen welke deeltijdbaan bij je past. Veel deeltijdfuncties hebben het potentieel om ruim boven het minimumloon te verdienen. In dit artikel onderzoeken we 20 deeltijdbanen die goed betalen. Hoewel de onderstaande banen bijna altijd per uur, ploegendienst of zelfrooster zijn, zijn er veel andere functies die parttime kunnen worden door met uw manager of toekomstige manager te praten. Er zijn ook veel traditioneel fulltime functies die werkgevers mogelijk parttime willen invullen. Je kunt deze vacatures vinden door te filteren op 'parttime' aan de linkerkant van de zoekresultaten van Indeed.com.


Scroll to Top