Blog

Reizen is voor veel mensen aantrekkelijk vanwege de vrijheid en exposure die het biedt. Reizen biedt je ervaringen die uniek zijn voor hun locaties en die je toekomstige levensperspectief voor de komende jaren kunnen bepalen. Voor degenen die op zoek zijn naar de wereldse sensatie van reislust, kan het voor jou zinvol zijn om opzettelijk een carrière na te streven die veel reizen vereist. In dit artikel delen we wat een reisbaan is en geven we een lijst met goedbetaalde banen die je kunt overwegen als je een hoog salaris wilt verdienen en in de reizen wilt werken.

Lees meer: ​​Reisbanen: zijn ze geschikt voor jou?

Goedbetaalde reisbanen om te overwegen

Hoewel reisbanen vaker worden geassocieerd met de horeca, zijn er veel andere carrières die zowel nationaal als internationaal aan reizen worden gegeven. De volgende lijst bevat goedbetaalde mogelijkheden waarmee u de wereld kunt verkennen als onderdeel van het werk dat u doet. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder:

1. Luchtvaartpiloot

Nationaal gemiddeld salaris: $44,761 per jaar

Primaire taken: Een piloot is verantwoordelijk voor het veilig navigeren van een vliegtuig naar zijn bestemming. Ze kunnen verantwoordelijk zijn voor het vliegen met een vliegtuig van een grote luchtvaartmaatschappij of een privéjet voor individuele passagiers. Sommige piloten zijn verantwoordelijk voor vracht. Veel eerste officieren en kapiteins van grote luchtvaartmaatschappijen verdienen vaak een aanzienlijk hoger salaris.

Lees meer: ​​Hoe word je een luchtvaartpiloot ?

2. Hotelmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 51,151 per jaar

Primaire taken: Een hotelmanager is eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het hotel, inclusief medewerkers, marketing, accommodatie en catering. Ze werken nauw samen met anderen in het hotel om ervoor te zorgen dat de activiteiten voor alle gasten soepel verlopen. Een hotelmanager moet mogelijk ook leveranciers binnenhalen, contracten ontwikkelen met restaurants en winkels ter plaatse en uitzoeken welk deel van het hotel moet worden geüpgraded op basis van het budget.

Een hotelmanager moet mogelijk vaak reizen om meer te weten te komen over de horeca, zusterhotels te bezoeken of andere hotels in dezelfde keten te beheren.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een hotelmanager

3. Infectiepreventiemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $70.568 per jaar

Primaire taken: Een infectiepreventiedeskundige is verantwoordelijk voor het onderzoeken en begrijpen van ziekten. Ze identificeren patronen van ziekte binnen groepen en in bepaalde populaties. Zodra ze een ziekte beter begrijpen, zal een infectiepreventiemedewerker manieren ontwikkelen om te voorkomen dat de ziekte zich onder leden van een groep verspreidt. Ze reizen naar verschillende gemeenschappen om interviews af te nemen en te zien hoe de ziekte zich verspreidt in verschillende delen van de wereld.

4. Geoloog

Nationaal gemiddeld salaris: $ 73.816 per jaar

Primaire taken: Een geoloog is verantwoordelijk voor het begrijpen van de manier waarop natuurrampen en gebeurtenissen de aarde kunnen beïnvloeden. Ze kunnen dingen als aardverschuivingen, aardbevingen en vulkanen bestuderen, zodat ze specialisten kunnen adviseren over hoe ze hun gebouwen of andere constructies kunnen bouwen om schade te voorkomen. Een geoloog kan naar verschillende delen van de wereld reizen om architecten te raadplegen.

5. Uitvoerend recruiter

Nationaal gemiddeld salaris: $ 73.870 per jaar

Primaire taken: Een executive recruiter is doorgaans verantwoordelijk voor het aansturen van een team van recruiters die werken aan het plaatsen van medewerkers op vacatures bij een ander bedrijf. Ze kunnen antecedentenonderzoeken uitvoeren, voorbereidende gesprekken voeren namens hun klant en wervingssuggesties doen aan bedrijven voor hun openstaande aanvraag.

Als ze de wervingsinspanningen zelf voltooien, kunnen ze verantwoordelijk zijn voor het invullen van rollen op directieniveau in een organisatie. Een executive recruiter moet mogelijk naar de stad van het thuiskantoor van hun klant reizen om hun werk te voltooien.

6. Mariene bioloog

Nationaal gemiddeld salaris: $74.011 per jaar

Primaire taken: Een marien bioloog is verantwoordelijk voor het werken met het leven in zee, meestal in een zoutwateromgeving. Ze onderzoeken verschillende ecosystemen en de organismen die erin voorkomen om meer te begrijpen over hun interactie en hun impact op de gebieden om hen heen. Een zeebioloog kan soms in een laboratorium werken om hun onderzoek uit te voeren.

7. Senior auditor

Nationaal gemiddeld salaris: $79.813 per jaar

Primaire taken: Een senior auditor is verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat een bedrijf aan financiële compliance voldoet. Ze kunnen naar financiële gegevens kijken om manieren te vinden om verspilling te verminderen, geld te besparen of beter te budgetteren. Een senior auditor werkt met een team om de huidige processen in een organisatie te beoordelen en suggesties te doen over manieren om in de toekomst meer compliant te zijn.

Deze baan vereist veel reizen als je werkt voor een accountantskantoor met veel klanten over de hele wereld. U moet klantensites kunnen bezoeken om uw audit op de juiste manier uit te voeren.

Lees meer: ​​Leer hoe u een auditor bent

8. Scheepswerktuigkundige

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82,117 per jaar

Primaire taken: Een scheepswerktuigkundige is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van zeevaartuigen, waaronder zeilboten, onderzeeërs en andere vaartuigen. Mogelijk moeten ze dezelfde machines ook onderhouden. Een scheepswerktuigkundige moet mogelijk naar de locatie van de vervoerder of tanker reizen om zijn werk uit te voeren.

9. Milieu-ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82.948 per jaar

Primaire taken: Een milieu-ingenieur is verantwoordelijk voor het verbeteren en verbeteren van het milieu door middel van begrip van bodem, biologie en chemie. Ze verbeteren systemen zoals afvalverwerking, luchtvervuiling, recycling en openbaar water om positieve veranderingen in het milieu teweeg te brengen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een milieu-ingenieur

10. Bouwmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 86.391 per jaar

Primaire taken: Een bouwmanager is verantwoordelijk voor het begeleiden van een bouwconstructie, die kan variëren van een nieuwe wijk, bedrijfskantoren, wegen, bruggen en industriële constructies. Ze kunnen leiding geven aan andere personen die een rol spelen op een werkterrein, zoals planners, bouwers, veiligheidsfunctionarissen en meer. Het is gebruikelijk dat een bouwmanager naar verschillende bouwplaatsen moet reizen om ervoor te zorgen dat het project op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over hoe u een bouwmanager bent

11. Reisverpleegster

Nationaal gemiddeld salaris: $ 94.304 per jaar

Primaire taken: een reisverpleegkundige is verantwoordelijk voor het verzorgen van patiënten op dezelfde manier als andere verpleegkundigen, behalve dat ze hun werk voltooien als werknemers van zorgpersoneel dat hen uitbesteedt om te werken in verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen in het hele land voor een specifieke tijdsduur.

12. Jachtmakelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 100,289 per jaar

Primaire taken: Een jachtmakelaar is verantwoordelijk voor het faciliteren van jachtverkoop. Ze kunnen relaties aangaan met kopers en verkopers van jachten en grote boten. Er is veel vraag naar een ervaren jachtmakelaar, omdat kopers en verkopers ze misschien specifiek willen gebruiken om hun deals te bemiddelen. Een jachtmakelaar is goed geïnformeerd over de hoge prijs voor jachten en kan hun klanten een goed idee geven van wat ze kunnen verwachten te verdienen met een deal.

13. Regiodirecteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 105.387 per jaar

Primaire taken: Een regiodirecteur is verantwoordelijk voor het beheer van meerdere winkels in een bepaalde regio van de Verenigde Staten. Ze werken rechtstreeks samen met winkelmanagers om ervoor te zorgen dat ze allemaal voldoen aan de bedrijfsrichtlijnen en de bedrijfswaarden hooghouden. Ze delen bedrijfsstrategieën en zorgen ervoor dat ze werken aan de doelstellingen van het bedrijf. Een regiodirecteur reist regelmatig naar alle winkels in zijn district om persoonlijk langs te komen.

14. Chief executive officer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 110.583 per jaar

Primaire taken: Een chief executive officer is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Als hoogste leidinggevende bij elke organisatie vormen ze een belangrijk onderdeel van zakelijke beslissingen, geven ze leiding aan de andere leidinggevenden, communiceren ze met de raad van bestuur en zorgen ze ervoor dat het bedrijf zich aan het budget houdt, kwaliteitsproducten produceert en blijft groeien als een organisatie.

15. Creatief directeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 110.771 per jaar

Primaire taken: Een creatief directeur is verantwoordelijk voor het aansturen van grafisch ontwerpers of een marketingteam. Een creatief directeur helpt hun team bij het plannen van het ontwerp voor een product dat kan worden weergegeven in advertenties, websites, visitekaartjes, productverpakkingen en meer. Ze kunnen reizen om met klanten te werken, zodat ze hun merk en visie kunnen begrijpen. Zodra de ontwerpen zijn voltooid, kunnen ze de site van de klant opnieuw bezoeken om de ontwerpen te presenteren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een creatief directeur

16. Verkoopdirecteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 112.136 per jaar

Primaire taken: Een verkoopdirecteur is verantwoordelijk voor het aansturen van een verkoopteam en ervoor te zorgen dat de groep vooraf ingestelde verkoopdoelen bereikt. Ze kunnen klantenservicetrainingen geven en hun teamleden helpen met hun onderhandelingstactieken. Het is gebruikelijk dat een verkoopdirecteur moet reizen om klanten en klanten persoonlijk te ontmoeten.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een verkoopdirecteur

17. Architect

Nationaal gemiddeld salaris: $ 114.811 per jaar

Primaire taken: Een architect is verantwoordelijk voor het schetsen en ontwerpen van nieuwe constructies, variërend van een woonwijk tot een kantorencomplex. Ze bouwen blauwdrukken die een bouwteam kan volgen op basis van de gesprekken die ze met klanten hebben gehad om hun behoeften te identificeren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over architect zijn

18. Senior projectmanager

Nationaal gemiddelde salaris: $ 118.367 per jaar

Primaire taken: Een senior projectmanager is verantwoordelijk voor het leiden van hun team bij het plannen en organiseren van een of meerdere projecten. Ze zijn direct betrokken bij het budget en de tijdlijn, en werken samen met hun teamleden en stakeholders die verantwoordelijk zijn voor het resultaat om ervoor te zorgen dat alles goed wordt afgerond.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een senior projectmanager

19. Senior business intelligence-analist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 131.105 per jaar

Primaire taken: Een senior business intelligence-analist is verantwoordelijk voor het analyseren van de financiën en operationele uitgaven van een organisatie en het verstrekken van een rapport aan leidinggevenden. Ze kunnen oplossingen bieden die het bedrijf helpen geld te besparen en de bedrijfsvoering te verbeteren, zodat ze meer omzet kunnen genereren, meer talent kunnen behouden en efficiëntieverbeteringen kunnen doorvoeren.

Een senior business intelligence-analist is vaak nodig bij grotere organisaties en zij zijn verantwoordelijk voor het reizen naar de bedrijfskantoren en andere takken van de organisatie om hun werk uit te voeren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een Business Intelligence-analist

20. Onderzoeker gebruikerservaring

Nationaal gemiddeld salaris: $ 133.277 per jaar

Primaire taken: Een onderzoeker op het gebied van gebruikerservaringen is verantwoordelijk voor het leren van meer over het gedrag en de motivatie van gebruikers om te begrijpen hoe een organisatie een systeem kan bouwen dat voorziet in wat een gebruiker nodig heeft. Ze kunnen inzicht geven in de behoeften en ervaringen van gebruikers aan een productontwerpteam of een groep die verantwoordelijk is voor het maken van een nieuwe website. Een onderzoeker op het gebied van gebruikerservaring moet mogelijk reizen om usability-sessies uit te voeren, zodat ze enquêtes en tests kunnen uitvoeren om de betrokkenheid van gebruikers te optimaliseren.


About author

Neeltje Kaspers

Reizen is voor veel mensen aantrekkelijk vanwege de vrijheid en exposure die het biedt. Reizen biedt je ervaringen die uniek zijn voor hun locaties en die je toekomstige levensperspectief voor de komende jaren kunnen bepalen. Voor degenen die op zoek zijn naar de wereldse sensatie van reislust, kan het voor jou zinvol zijn om opzettelijk een carrière na te streven die veel reizen vereist. In dit artikel delen we wat een reisbaan is en geven we een lijst met goedbetaalde banen die je kunt overwegen als je een hoog salaris wilt verdienen en in de reizen wilt werken.


Scroll to Top