Blog

Als je bij het Korps Mariniers komt, kun je carrière maken in het leger. Het Korps Mariniers heeft meer dan 180 aangenomen banen die passen bij uw vaardigheden en interesses - en ze kunnen u in een positie brengen om uw carrière vooruit te helpen. 

In dit artikel geven we een uitgebreide lijst met banen die u kunt krijgen als u lid wordt van het Korps Mariniers.

Gerelateerd: Doelen stellen om je carrière te verbeteren

Vacatures voor Korps Mariniers

Banen voor degenen die dienst nemen bij het Korps Mariniers staan ​​​​bekend als militaire bezettingsspecialiteiten (MOS). Deze tak van het leger gaat uit van een coderingssysteem dat verschillende banen toewijst die worden aangeboden met vergelijkbare functies die bekend staan ​​​​als beroepsvelden. De vaardigheden die u via uw MOS hebt verworven, kunnen echter worden overgedragen naar andere beroepen op het personeelsbestand en bieden een breed scala aan mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling nadat u in dienst bent geweest.
Hier is een lijst met banen die personeel van het Korps Mariniers kan overwegen:

1. Radio-operator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27.167 per jaar

Primaire taken: Mariniers-radio-operators zenden en ontvangen berichten met hun commandopost. Ze helpen bij het opzetten van audioapparatuur voor gebruik en het afstemmen ervan om voldoende kwaliteit op radiogolven te garanderen. Ook houden ze berichten bij en leggen ze contact met andere operators in het veld.

2. Automonteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27,933 per jaar

Primaire taken: Een automonteur van het Korps Mariniers houdt voertuigen op het slagveld intact en in onberispelijke staat voordat ze hun missie uitvoeren. Monteurs moeten onder verschillende omstandigheden werken, maar ze werken vooral aan motoren en tankwagens wanneer dat nodig is.

3. Operationeel medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $27.800 per jaar

Primaire taken: Een medewerker van het Korps Mariniers helpt bij het prioriteren van administratieve taken voor het Korps Mariniers. Ze geven ook feedback over de programma's die bevorderlijk zijn voor het stroomlijnen van militaire operaties, zoals budgetten en middelen die aan verschillende afdelingen zijn toegewezen.

4. Infanterist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29.490 per jaar

Primaire taken: Een infanterist van het Korps Mariniers identificeert en vernietigt een vijand met dodelijk geweld en vormt een verdedigingslinie tegen vijandelijke aanvallen op een vastgehouden positie. Ze moeten door onzekere omstandigheden navigeren om hun missie te volbrengen, die wordt verzorgd door een bevelvoerend officier.

5. Administratief specialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30.043 per jaar

Primaire taken: Administratieve specialisten van het Korps Mariniers houden toezicht op de database voor het hele filiaal en helpen anderen hun computervaardigheden te verbeteren en procedures uit te voeren zoals geadviseerd door een officier.

6. Squadleider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.219 per jaar

Primaire taken: Een squadronleider van het Korps Mariniers bereidt missies voor en geeft bevelen aan hun mede-infanteriemannen. Ze helpen ook bij het trainen van infanteristen in hun squadron om de toegewezen missie met succes te voltooien en zorgen zo nodig voor aanvullende verzoeken.

7. Luchtverkeersleider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.855 per jaar

Primaire taken: Een luchtverkeersleider van het Korps Mariniers beheert het luchtverkeer binnen het luchtruim van waaruit ze opereren. Taken worden uitgevoerd binnen een verkeerstoren en sluiten aan bij de aanwijzing van landingszones voor vliegtuigen.

8. Intelligentiespecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.688 per jaar

Primaire taken: Inlichtingenspecialisten van het Korps Mariniers verzamelen, onderzoeken en verspreiden informatie naar de juiste communicatiekanalen voor correct gebruik. Ze cultiveren een relatie met officieren en ingehuurd personeel om ervoor te zorgen dat geheime informatie aan de juiste persoon wordt gegeven.

9. Technicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.740 per jaar

Primaire taken: Technici van het Korps Mariniers voeren technologische reparaties uit aan apparatuur en modificaties indien van toepassing. Ze genereren rapporten en bestellen onderdelen om tijdig onderhoud uit te voeren.

10. Vrachtwagenchauffeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.989 per jaar

Primaire taken: Een vrachtwagenchauffeur van het Korps Mariniers vervoert personeel en materieel naar bepaalde gebieden. Ze helpen ook bij het onderhoud van de vrachtwagen en het gebruik van gereedschappen die verband houden met het voertuig waarmee ze werken tijdens gevechten en noodoperaties.

11. Militaire politie

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.593 per jaar

Primaire taken: politieagenten van het Korps Mariniers voeren arrestatieoperaties uit, helpen buitenlands veiligheidspersoneel en verlenen noodhulp. Ze beheren ook onderzoeken naar misdaden door rechercheurs en werken met honden in specifieke missies om bewijsmateriaal te verzamelen.

12. Airco monteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41,315 per jaar

Primaire taken: Een airconditioningtechnicus van het Korps Mariniers beheert reparatieverzoeken voor airconditioning van voertuigen voor grondoperaties en voor verwarmings- en koelapparatuur. Ze demonteren en testen de functionaliteit van de apparatuur om ervoor te zorgen dat deze efficiënt werkt.

13. Communicatiemanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.364 per jaar

Primaire taken: Communicatiemanagers van het Korps Mariniers houden de informatiestroom tussen officieren en personeel in beweging. Ze schrijven branchematerialen, stellen presentaties op en spreken met medewerkers over relevante onderwerpen.

14. Boekhoudkundige toezichthouder

Nationaal gemiddeld salaris: $61,860 per jaar

Primaire taken: Een boekhoudkundige supervisor van het Korps Mariniers beheert de belangrijkste functies van de boekhoudafdeling, inclusief het loggen van financiële gegevens en het uitvoeren van audits als er discrepanties zijn. Ze voeren ook procedures uit in overeenstemming met federale regelgeving en moeten relaties opbouwen met werknemers om oplossingen van afdelingsleden te vragen.

15. Informatietechnologiespecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 70.286 per jaar

Primaire taken: Informatietechnologiespecialisten van het Korps Mariniers lossen problemen op met hardware en software van computersystemen, installeren en bewerken programma's om vertrouwelijke informatie te beschermen en stellen rapporten op over kwaliteitscontrole en de verwerking van belangrijke gegevens.

16. Commandant

Nationaal gemiddeld salaris: $ 72.063 per jaar

Primaire taken: Een commandant van het Korps Mariniers is verantwoordelijk voor de prestaties van officieren en infanteristen onder hen. Ze geven voornamelijk bevelen over gevechtsoperaties en geven parameters aan squadleiders om missies succesvol te voltooien. Ze zijn ook verantwoordelijk voor de leefomstandigheden op een basis en worden gemeld bij eventuele problemen.

17. Raadsman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 72.793 per jaar

Primaire taken: General Counsels van het Korps Mariniers bereiden en geven juridisch advies aan de partij die ze vertegenwoordigen in een militaire rechtbank.

18. Piloot

Nationaal gemiddeld salaris: $ 77.902 per jaar

Primaire taken: Een piloot van het Korps Mariniers bestuurt vliegtuigen zoals vliegtuigen en helikopters om infanteristen op het slagveld te ondersteunen. Sommige missies omvatten het transport van troepen naar een aangewezen locatie, medische evacuaties voor gewonde infanteristen en aanvallende ondersteuning voor gevechtsmissies.

19. Software-engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $87.004 per jaar

Primaire taken: Software-ingenieurs van het Korps Mariniers creëren en ontwikkelen computersoftware voor implementatie op computersystemen. Applicaties kunnen voor verschillende doeleinden worden uitgevoerd, zoals het beveiligen en bijhouden van vertrouwelijke gegevens, toegang tot webbrowsers en spreadsheets om aan administratieve projecten te werken.

20. Programma-analist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 87.464 per jaar

Primaire taken: Een programma-analist van het Korps Mariniers stelt methoden voor om de organisatorische planningsstructuur van het filiaal te verbeteren. Ze zijn gericht op het upgraden van bestaande processen om de efficiëntie te vergroten en op schema te blijven met administratieve projecten.


About author

Siert Beniers

Als je bij het Korps Mariniers komt, kun je carrière maken in het leger. Het Korps Mariniers heeft meer dan 180 aangenomen banen die passen bij uw vaardigheden en interesses - en ze kunnen u in een positie brengen om uw carrière vooruit te helpen.


Scroll to Top