Blog

een baan zoeken

20 Van De Beste Buitenbanen Die Je Zonder Diploma Kunt Doen

Het type carrière dat u kiest, moet aansluiten bij uw voorkeuren voor de werkomgeving. Als u zich op uw gemak voelt in uw werkomgeving, is de kans groter dat u productief en betrokken bent bij uw rol. Als je liever buiten werkt dan de hele dag aan een bureau of op kantoor, zoek dan misschien een beroep waarin je dit kunt doen. Er zijn verschillende vacatures om te overwegen als u op zoek bent naar een carrière waarin u buitenshuis kunt werken. In dit artikel schetsen we 20 van de beste buitenklussen die je kunt doen zonder een diploma te behalen.

Gerelateerd: 50 van de beste buitenbanen

Wat zijn buitenbanen?

Buitenbanen zijn die carrières waarin individuen het grootste deel van hun taken buitenshuis uitvoeren, in plaats van in kantoorgebouwen of andere binnenlocaties. Hoewel deze banen misschien ongebruikelijk lijken, vooral omdat onze samenleving steeds meer afhankelijk wordt van technologie en computers, zijn er in feite een aanzienlijk aantal buitenbanen om te overwegen. Veel kandidaten werken liever buitenshuis dan binnenshuis, omdat ze verschillende belangrijke voordelen kunnen genieten van een dergelijke werkomgeving.

Buiten werken kan je vaak helpen een gezondere en actievere levensstijl te ontwikkelen, aan lichaamsbeweging te doen, je stressniveaus te verminderen, je humeur te verbeteren, positief om te gaan met veranderingen in het milieu en te werken in verschillende omgevingen die van dag tot dag kunnen veranderen. Bovendien hoeven kandidaten voor de meeste banen in de buitenlucht niet met computers te werken, waar sommige kandidaten de voorkeur aan geven. Hoewel sommige banen buitenshuis vereisen dat werknemers fysieke arbeid verrichten of in potentieel vuile omgevingen werken, wegen veel van deze voordelen op tegen dergelijke potentiële uitdagingen.

Gerelateerd: 10 buitenbanen die goed betalen

20 banen buitenshuis waarvoor geen diploma vereist is

Er zijn veel banen in de buitenlucht beschikbaar voor kandidaten die geen diploma behalen. Of je nu een carrière wilt vinden waarin je in de natuur, op zee of in een verscheidenheid aan buitenomgevingen die van dag tot dag veranderen, kunt werken, er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen, zelfs zonder naar de universiteit te gaan. Hoewel sommige van de onderstaande carrières van kandidaten kunnen vereisen dat ze gespecialiseerde professionele certificeringen behalen, een leerlingplaats volgen of hun vaardigheden ontwikkelen door middel van on-the-job training, kun je ze allemaal behalen zonder naar school te gaan. Hier zijn 20 buitenbanen die u kunt doen zonder een diploma te overwegen terwijl u uw zoekopdracht uitvoert:

1. Kampadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25.841 per jaar

Primaire taken: Kampbegeleiders zijn verantwoordelijk voor het beheer van jeugdprogramma's voor kinderen en tieners op zomerkampen. Ze zijn doorgaans belast met het ontwerpen van boeiende educatieve en recreatieve activiteiten voor kampeerders om te ervaren. Bovendien moeten ze toezicht houden op kampeerders om hun gezondheid en veiligheid te waarborgen.

2. Gids

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.614 per jaar

Primaire taken: Gidsen werken op verschillende locaties en omgevingen en bieden educatieve en recreatieve betrokkenheid voor toeristen en andere individuen. In de meeste situaties zijn reisleiders verantwoordelijk voor het tonen van belangrijke bezienswaardigheden of omgevingen aan reisgenoten en om hen te leren over de geschiedenis van dergelijke plaatsen.

3. Boer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.278 per jaar

Primaire taken: Boeren zijn landbouwprofessionals die, afhankelijk van hun specialisatie, een verscheidenheid aan gewassen planten voor consumptie en verkoop. Ze maken het land klaar om te planten, verzorgen hun gewassen zorgvuldig, controleren de gewassen op een gezonde groei en oogsten ze. Boeren kunnen fruit, groenten, granen of andere gewassen verbouwen.

4. Badmeester

Nationaal gemiddeld salaris: $27.844 per jaar

Primaire taken: Badmeesters werken in aquatische omgevingen, zoals bij zwembaden, meren of stranden, en bieden beschermend toezicht aan zowel zwemmers als zonaanbidders. Ze moeten regelmatig zwemgebieden scannen om ervoor te zorgen dat alle recreatieve deelnemers zich veilig vermaken.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een badmeester

5. Houtassociate

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.447 per jaar

Primaire taken: Lumber-medewerkers werken op houtwerven en zijn gespecialiseerd in de verkoop en organisatie van goederen. Ze kunnen werven schoonmaken, vrachtwagens met hout laden of lossen, speciale projecten beheren, ontvangen goederen verwerken en klanten helpen bij het lokaliseren van speciale producten.

6. Skileraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.744 per jaar

Primaire taken: Skileraren werken bij winterrecreatieve voorzieningen. Ze zijn verantwoordelijk voor het effectief leren van personen van alle leeftijden hoe ze goed en veilig kunnen skiën. Ze helpen leerlingen hun vaardigheden te ontwikkelen, hun zelfvertrouwen op de helling te verbeteren en veiligheidsmaatregelen te nemen.

7. Hondenuitlater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 35.512 per jaar

Primaire taken: Hondenuitlaters zijn professionals in de dierenverzorging die gespecialiseerd zijn in het trainen van honden. Terwijl ze honden uitlaten, kunnen ze ook andere soorten betrokkenheid bij huisdieren bieden, ze voeren, water geven en gezelschap geven terwijl hun baasjes weg zijn.

8. Imker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.363 per jaar

Primaire taken: Imkers zijn professionals in de buitenlucht die kolonies honingbijen onderhouden met als doel de honingproductie en hoogwaardige bestuivingsdiensten te bevorderen. Door middel van een verscheidenheid aan gespecialiseerde technieken moeten imkers de kasten gezond en productief houden om deze doelen te bereiken.

9. Sportcoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.647 per jaar

Primaire taken: Sportcoaches leren individuen, vaak jeugd- of student-atleten, hoe ze een sport effectief kunnen spelen met inachtneming van specifieke regels en voorschriften. Ze kunnen trainingsprogramma's voor atleten ontwerpen om hun fysieke prestatievermogen te vergroten en hen begeleiden met strategieën om competities te winnen.

10. Fotograaf

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.819 per jaar

Primaire taken: Fotografen zijn artistieke professionals die gebeurtenissen documenteren door foto's te maken van individuen, plaatsen, landschappen en meer. Ze gebruiken hoogwaardige camera's om dit doel te bereiken en moeten een scherp oog voor compositie hebben. Vaak zijn fotografen gespecialiseerd in een specifiek type fotografie, zoals portret- of landschapsfotografie.

11. Dakdekker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.447 per jaar

Primaire taken: Dakdekkers zijn bouwprofessionals die daken installeren op residentiële en commerciële gebouwen. Zij zijn verantwoordelijk voor het selecteren van materialen, het correct installeren ervan, het verwijderen van eerdere dakbedekkingsmaterialen en het uitvoeren van analyses van daken die lekkage, instortingen of andere fouten vertonen.

12. Windturbine technicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.277 per jaar

Primaire taken: Windturbinetechnici zijn energieprofessionals die windturbines installeren, onderhouden, bedienen en onderhouden. Ze hebben vaak de taak om de fysieke integriteit van torens te waarborgen. Windturbinetechnici moeten mogelijk torens beklimmen, inspecteren, fouten oplossen en apparatuur repareren als dat nodig is.

13. Boomklimmer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.889 per jaar

Primaire taken: Boomklimmers voeren gespecialiseerd onderhoud aan bomen uit. Ze snoeien takken, verzorgen of verwijderen bomen van woningen of bedrijfspanden met behulp van verschillende technieken. Vaak gebruiken boomklimmers apparatuur zoals touwen, harnassen en katrollen om deze taken uit te voeren.

14. Lijnwachter

Nationaal gemiddeld salaris: $ 53.556 per jaar

Primaire taken: Linemen zijn elektrische en bouwprofessionals die zowel bovengrondse als ondergrondse elektrische kabels en draden installeren, repareren en onderhouden. Ze kunnen gespecialiseerd zijn in het werken met krachtige systemen of hoogspanningsleidingen die zijn aangesloten op individuele huizen en commerciële gebouwen.

15. Landschapstechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 55.537 per jaar

Primaire taken: Landschapstechnici zijn professionals op het gebied van terreinbeheer die het buitenontwerp van woningen en commercieel onroerend goed onderhouden. Ze kunnen verschillende taken uitvoeren, zoals planten, snoeien, harken, maaien en meer om een ​​esthetisch aangename en functionele buitenruimte te creëren.

16. Visser

Nationaal gemiddeld salaris: $59.851 per jaar

Primaire taken: Vissers werken in aquatische omgevingen om vis en ander waterleven te winnen voor menselijke consumptie en verkoop. Ze werken aan boord van watervaartuigen, zoals schepen of boten, en creëren specifieke systemen om vissen uit hun leefgebieden te lokken en te vangen.

17. Ranchmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 61.542 per jaar

Primaire taken: Ranchmanagers zijn agrarische professionals die toezicht houden op de verzorging van vee en andere boerderijdieren, zoals koeien, paarden en kippen. Ze kunnen worden belast met het variërende proces, waaronder het baren en fokken van dieren. Ranchmanagers kunnen, afhankelijk van hun locatie, met een specifieke diersoort werken.

  1. Zonne-installateur

Nationaal gemiddeld salaris: $62,721 per jaar

Primaire taken: Zonne-installateurs zijn energieprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het bouwen van de infrastructuur voor elektrische panelen om zonne-energie te winnen. Zij installeren, onderhouden, repareren en onderhouden deze panelen. Bovendien kunnen zonne-installateurs verantwoordelijk zijn voor het aansluiten van zonnepanelen op bestaande elektrische bedradingssystemen.

19. Sloopbegeleider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 74.482 per jaar

Primaire taken: Sloopopzichters zijn bouwprofessionals die veilig en effectief toezicht houden op de sloop van woon- en bedrijfsgebouwen. Zij moeten toezicht houden op de processen om ondeugdelijke structuren te verwijderen zonder de omgeving te beschadigen. Bovendien kunnen sloopopzichters een team van medewerkers aansturen en met andere professionals samenwerken om hun taken uit te voeren.

20. Boomverzorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 77.090 per jaar

Primaire taken: Boomverzorgers werken specifiek met bomen en andere houtachtige planten. Ze planten, onderhouden en verwijderen bomen met behulp van technieken die zijn afgestemd op gespecialiseerde botanische en biologische kennis. Boomverzorgers moeten mogelijk in bomen klimmen, snoeien of andere taken uitvoeren als dat nodig is.


About author

Trees van Zandbergen

Het type carrière dat u kiest, moet aansluiten bij uw voorkeuren voor de werkomgeving. Als u zich op uw gemak voelt in uw werkomgeving, is de kans groter dat u productief en betrokken bent bij uw rol. Als je liever buiten werkt dan de hele dag aan een bureau of op kantoor, zoek dan misschien een beroep waarin je dit kunt doen. Er zijn verschillende vacatures om te overwegen als u op zoek bent naar een carrière waarin u buitenshuis kunt werken. In dit artikel schetsen we 20 van de beste buitenklussen die je kunt doen zonder een diploma te behalen.


Scroll to Top