Blog

Werken in het weekend kan een goede manier zijn om extra inkomen te verdienen en nieuwe vaardigheden te leren. Weekendbanen kunnen je ook helpen om connecties te maken op verschillende gebieden die in de toekomst nuttig kunnen zijn. U kunt waarschijnlijk een weekendbaan vinden die past bij uw huidige vaardigheden, of u kunt er een zoeken waarmee u nieuwe kunt ontwikkelen.

In dit artikel bekijken we 20 banen die je in het weekend kunt doen.

Werkzaamheden die je in het weekend kunt doen

Dit is een lijst van enkele banen die u alleen in het weekend als deeltijdwerk kunt doen.

1. Server

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,51 per uur

Primaire taken: Servers fungeren als het eerste aanspreekpunt voor klanten in een restaurant. Ze nemen bestellingen op en serveren eten en drinken aan de klanten. Andere verantwoordelijkheden zijn onder meer het informeren van klanten over specials, het beantwoorden van menuvragen, het bewaken van tafels tijdens hun maaltijd en het verwerken van transacties.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een server

2. Barista

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,61 per uur

Primaire taken: Barista's maken koffiedranken met behulp van espressomachines voor klanten in coffeeshops, cafés en andere winkels. Ze begroeten klanten, helpen hen bij het selecteren van menu-items, maken vervangingen en werken met een verkooppuntsysteem om transacties te verwerken.

Lees meer : ​​Leer meer over het zijn van een barista

3. Barman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,77 per uur

Primaire taken: Barmannen bereiden en serveren alcoholische en niet-alcoholische dranken aan de klanten in bars en andere locaties. Ze communiceren met klanten, doen dranksuggesties, openen en controleren tabbladen, vullen drankjes bij en voeren voorraadcontroles uit.

Lees meer : ​​Leer meer over barman zijn

4. Bereid de kok voor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,32 per uur

Primaire taken: Een prep-kok helpt het keukenpersoneel zich voor te bereiden op een dienst. Ze kunnen vroeg komen om fruit en groenten te snijden, items uit de vriezer te halen en beginnen met het koken van items die lang duren om te voltooien. Aanvullende taken kunnen zijn: het voorbereiden van goederen voor opslag, het bewaken van de vervaldatums en het uitvoeren van voorraadcontroles.

Lees meer : ​​Meer informatie over het zijn van een Prep Cook

5. Social media-assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,75 per uur

Primaire taken: Social-media-assistenten creëren campagnes voor klanten om hen te helpen hun producten op verschillende sociale-mediaplatforms op de markt te brengen. Ze analyseren ook de prestaties van de campagnes met behulp van relevante tools, maken rapporten en presenteren bevindingen aan marketing- en verkoopteams.

6. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,82 per uur

Primaire taken: Transcriptionisten luisteren naar live en opgenomen audiobestanden en typen deze in geschreven tekst. Ze transcriberen het audiobestand, lezen hun werk na en brengen zo nodig wijzigingen aan. Deze professionals hebben mogelijk branchespecifieke ervaring nodig om ervoor te zorgen dat de teksten die ze transcriberen zinvol zijn.

7. Klantenondersteuningsmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,55 per uur

Primaire taken: vertegenwoordigers van de klantenondersteuning helpen klanten bij het oplossen van problemen, het verstrekken van productinformatie en het verwerken van transacties. Ze documenteren ook de interactie met de klanten via de telefoon of via e-mail. CSR's kunnen alleen via de telefoon of via e-mails of sms'jes werken.

Lees meer : ​​Meer informatie over hoe u een vertegenwoordiger van de klantenservice bent

8. Winkelmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 28.828 per jaar

Primaire taken: Retailmedewerkers werken in winkels en verkopen goederen en diensten aan de klanten. Taken kunnen zijn: klanten begroeten, vragen beantwoorden, producten voorstellen en indien nodig demonstreren hoe producten werken. Ze adviseren ook oplossingen en verwerken de aankopen van de klanten.

Lees meer : ​​Meer informatie over het zijn van een Retail Sales Associate

9. Oppas/oppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,20 per uur

Primaire taken: Babysitters houden toezicht op kinderen, inclusief kijken hoe ze spelen, maaltijden voor hen bereiden en helpen met hun schoolopdrachten. Andere taken zijn onder meer kinderen klaarmaken om naar bed te gaan, uitbarstingen afhandelen en alles invullen dat door ouders wordt gevraagd.

Lees meer : ​​Leer meer over het zijn van een oppas

10. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,24 per uur

Primaire taken: Virtuele assistenten helpen klanten met hun administratieve werk vanaf een externe locatie. Ze doen taken zoals het maken van afspraken, e-mailbeheer en het maken van inhoud. Sommige klanten hebben ze misschien ook nodig om te helpen met technisch en creatief werk.

11. Bezorger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 16,81 per uur

Primaire taken: Bezorgers vervoeren goederen naar klanten binnen een bepaalde periode. Ze controleren of de bestelling correct is voordat ze bij de klant worden afgeleverd. Ze nemen ook contact op met de klanten over eventuele problemen met het product, innen betalingen en vullen het relevante papierwerk in.

Lees meer : ​​Meer informatie over het zijn van een bezorger

12. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 17,82 per uur

Primaire taken: Grafisch ontwerpers creëren visuele content voor advertenties, nieuwsbrieven, publicaties en digitale media. Ze produceren inhoud in zowel gedrukte als digitale formaten. Ze hebben meestal veel ervaring met het gebruik van software om illustraties zoals logo's te maken.

Lees meer : ​​Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

13. Proeflezer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,61 per uur

Primaire taken: Proeflezers lezen geschreven inhoud om grammaticale of spelfouten te identificeren en op te lossen. Ze kunnen op veel verschillende gebieden voor kranten, tijdschriften of online platforms werken. Degenen die in een specifiek vakgebied werken, moeten kennis hebben van de brancheterminologie om ervoor te zorgen dat teksten correct zijn.

14. Online bijlesdocent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21,34 per uur

Primaire taken: Docenten bereiden gepersonaliseerde lesprogramma's voor studenten voor om hen buiten het traditionele klaslokaal te helpen. Ze helpen studenten bij specifieke vakken zoals wiskunde of natuurwetenschappen. Online docenten kunnen lesgeven op elk onderwijsniveau, hoewel ze geavanceerde kennis in het onderwerp moeten hebben.

Lees meer : ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

15. Freelance webdesigner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 22,10 per uur

Primaire taken: Webdesigners maken en onderhouden websites. Ze communiceren met klanten om de specificaties te begrijpen met betrekking tot de soorten websites die ze willen, en gebruiken vervolgens programmeertalen om aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke pagina's te maken. Ze kunnen voor bepaalde projecten samenwerken met andere professionals, zoals grafisch ontwerpers.

Lees meer : ​​Meer informatie over het zijn van een webdesigner

16. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23,40 per uur

Primaire taken: freelanceschrijvers produceren inhoud, zoals artikelen en blogs, voor gedrukte publicaties en websites. Ze maken ook ander tekstmateriaal, zoals marketingkopieën, advertenties op sociale media en e-books. Freelance schrijvers hebben soms specifieke kennis van een branche nodig om over bepaalde onderwerpen te schrijven.

17. SEO-specialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 52,302 per jaar

Primaire taken: SEO-specialisten beoordelen websites om hun prestaties op de zoekmachines te verbeteren. Ze communiceren met bedrijfseigenaren en bevelen tools aan die de zichtbaarheid van hun websites kunnen verbeteren. Taken kunnen zijn het uitvoeren van analyses, het verzamelen van gegevens, het maken van rapporten en het doen van suggesties aan klanten.

18. Geregistreerde verpleegster

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33,95 per uur

Primaire taken: Geregistreerde verpleegkundigen helpen artsen en ander medisch personeel bij hun taken op het gebied van patiëntenzorg. Ze beheren medische dossiers en leiden de patiënten op om hen te helpen hun behandelplannen te begrijpen. Ze dienen ook medicijnen toe en voeren bepaalde medische tests uit. Vanwege een grotere vraag naar beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, is er een grotere behoefte aan RN's die weekenddiensten kunnen draaien.

Lees meer : ​​​​Meer informatie over het zijn van een geregistreerde verpleegster

19. Kwaliteitsborgingstester

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34,18 per uur

Primaire taken: testers voor kwaliteitsborging beoordelen en bewaken websites en applicaties op desktops, laptops en mobiele apparaten om een ​​goede werking te garanderen. Ze genereren rapporten over de problemen met de websites en applicaties en implementeren passende tools om de efficiëntie te verbeteren.

20. Makelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 87.430 per jaar

Primaire taken: Makelaars helpen klanten bij het kopen, verkopen of huren van commercieel en residentieel onroerend goed. Ze konden het onroerend goed inventariseren, bezichtigingen plannen, onderhandelen over contracten en alle vragen beantwoorden gedurende het hele proces.


About author

Trijntje Oosterkamp

Werken in het weekend kan een goede manier zijn om extra inkomen te verdienen en nieuwe vaardigheden te leren. Weekendbanen kunnen je ook helpen om connecties te maken op verschillende gebieden die in de toekomst nuttig kunnen zijn. U kunt waarschijnlijk een weekendbaan vinden die past bij uw huidige vaardigheden, of u kunt er een zoeken waarmee u nieuwe kunt ontwikkelen.


Scroll to Top