Blog

een baan zoeken

21 Banen Die Meer Dan $ 100K Betalen Met Een Bachelordiploma

Banen die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een bachelordiploma zijn te vinden in verschillende industrieën en sectoren. Of het nu gaat om gezondheidszorg of technologie, banen waarvoor een vierjarige opleiding vereist is, zijn overal beschikbaar. We hebben een lijst samengesteld met banen waar je je diploma kunt toepassen en mogelijk meer dan $ 100.000 per jaar kunt verdienen. In dit artikel geven we een overzicht van vacatures in belangrijke branches die zijn gesorteerd op basis van de laatste salarisgegevens van Carrieree.

Beste banen met een bachelordiploma die meer dan $ 100.000 per jaar betalen

Hieronder staan ​​​​goedbetaalde banen in verschillende sectoren waarvoor een vierjarige opleiding vereist is en die meer dan $ 100.000 per jaar oplevert. We hebben in elke sectie een verscheidenheid aan velden opgenomen om u een idee te geven van het scala aan beschikbare vacatures.

Banen in het bedrijfsleven en financiën die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een bachelordiploma

Hier zijn acht banen in de zakelijke en financiële sector die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een vierjarige opleiding:

1. Verkoopmedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $7.123 per maand

Primaire taken: Sales executives, ook wel salesmanagers genoemd, richten zich op het managen van een verkoopteam in plaats van daadwerkelijk iets te kopen of verkopen. Ze houden toezicht op een team van agenten en runnen hun afdelingen, die doorgaans goederen of diensten aanbieden. Sommige verkoopmanagers kunnen specifieke afdelingen behandelen, zoals artikelen die worden verkocht in warenhuizen, autoverkoop of servicegerelateerde industrieën.

Gerelateerd: Meer informatie over het worden van een verkoopmanager

2.Compensatiemanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 108.653 per jaar

Primaire taken: Compensatiemanagers coördineren de voordelen en beloningsstructuur van een bedrijf. Zij monitoren loonontwikkelingen en passen de beloning of uitkeringen daarop aan. Compensatiemanagers werken vaak samen met externe leveranciers zoals verzekeringsmakelaars en investeringsmanagers. Ze houden toezicht op de betaling van uitkeringen en betalen informatie en zijn verplicht om de federale en staatsregelgevingsrichtlijnen te volgen.

3. Econoom

Nationaal gemiddeld salaris: $ 110.073 per jaar

Primaire taken: Economen zijn verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van een bedrijf. Ze bestuderen het verkeer van goederen en diensten en evalueren gegevens om trends te identificeren en economische oplossingen of verbeteringen te ontwikkelen. Economen presenteren hun bevindingen en werken samen met andere financiële professionals om de economische behoeften van een bedrijf te bepalen en toekomstige trends te voorspellen.

4. Actuaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 116.171 per jaar

Primaire taken: Actuarissen werken doorgaans in de verzekeringssector en ontwerpen nieuwe polissen of analyseren bestaande polissen voor aanpassingen, updates of wijzigingen in voorwaarden. Ze werken samen met andere verzekeringsprofessionals om de behoeften van klanten te bepalen en gegevens te analyseren om trends te begrijpen en suggesties te doen voor beleidswijzigingen. Actuarissen bepalen de kosten van verzekeringsproducten en creëren demonstraties om de kosteneffecten uit te leggen.

Gerelateerd: Meer informatie over actuaris worden

5. Risicomanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 118.239 per jaar

Primaire taken: Risicomanagers houden toezicht op de acties van een bedrijf met betrekking tot verlies. Ze analyseren gegevens en bevorderen verliespreventie door middel van suggesties of advies om risico's te minimaliseren. Ze identificeren gebieden waar het bedrijf kan verbeteren en bevelen oplossingen aan of implementeren nieuwe programma's om verliezen te verminderen en de waarde van het bedrijf te verbeteren. Risicomanagers werken samen met makelaars en verzekeraars om analyses op te stellen en bij te dragen aan de budgettering.

6. Strategiemanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 126.957 per jaar

Primaire taken: Strategiemanagers evalueren de positie, doelen en doelstellingen van een bedrijf en vinden vervolgens manieren om die doelen te bereiken met minimaal risico en weinig verliezen. Ze bepalen de realistische obstakels voor het behalen van de doelstellingen van een bedrijf en formuleren actieplannen om deze te bereiken of werken samen met andere managers om teams aan te sturen en actiestappen te verdelen.

7. Financieel directeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 134.463 per jaar

Primaire taken: een financieel directeur is belast met het beheren van de financiën van een bedrijf en het bieden van oplossingen voor het beheren van budgetten en projecten. CFO's rapporteren over de financiële prestaties van een bedrijf en bedenken strategieën voor kostenbesparende maatregelen en bedrijfsgroei. Ze zien toe op fusies en overnames en zorgen voor financiële transparantie gedurende het hele proces.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een CFO (Chief Financial Officer)

8. Leningfunctionaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 156.199 per jaar

Primaire taken: Loan officers werken bij financiële instellingen en helpen mensen bij het aanvragen van hypotheken of commerciële leningen. Ze helpen ook mensen die geld zoeken voor autoleningen of collegegeld. Leningfunctionarissen ontmoeten klanten om de voorwaarden van een lening uit te leggen en hen te helpen bij het invullen van aanvragen of het voldoen aan leningvereisten.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een leningfunctionaris

Banen in de gezondheidszorg die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een vierjarige opleiding

Dit is de bestbetaalde baan in de gezondheidszorg waarvoor een vierjarige opleiding vereist is en die meer dan $ 100.000 per jaar betaalt:

1. Geregistreerde verpleegkundige - ICU

Nationaal gemiddeld salaris: $75,06 per uur

Primaire taken: Geregistreerde verpleegkundigen, die voornamelijk werken op intensive care-afdelingen (IC's), zorg voor patiënten in kritieke toestand. Patiënten op IC's worden vaak geïntubeerd, geventileerd of hebben meerdere IV-infusen, die allemaal moeten worden gecontroleerd en in kaart gebracht. RN's zijn goed thuis in ziekenhuisapparatuur en werken met veel verschillende soorten machines en bewakingsapparatuur. Als IC-verpleegkundige zorg je voor minder patiënten, maar voor elk van die patiënten is uitgebreide documentatie vereist. RN's zijn aanpasbaar en getraind om snel te reageren op noodsituaties.

Banen bij de overheid en openbare diensten waarvoor een bachelordiploma vereist is en meer dan $ 100.000 per jaar betaalt

Hieronder staat een lijst met vijf banen bij de overheid en openbare diensten die meer dan $ 100.000 per jaar verdienen met een bachelordiploma:

1. Luchtvaartingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 102.503 per jaar

Primaire taken: Luchtvaartingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructie van vliegtuigen en raketten. Ze hebben een enorme kennis van aerodynamica en gebruiken hun vaardigheden om vliegtuigen en machines te ontwerpen die veilig en betrouwbaar zijn en voldoen aan de overheidsnormen. Deze ingenieurs werken voor de overheid of voor particuliere bedrijven die meedingen naar overheidscontracten.

Gerelateerd: Meer informatie over hoe je een luchtvaartingenieur wordt

2. Beveiligingssysteemingenieur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 107.166 per jaar

Primaire taken: Beveiligingssysteemingenieurs zijn belast met de beveiliging van overheidswebsites, -systemen en -databases. Ze hebben kennis van cyberbeveiliging en werken aan het identificeren van systeemkwetsbaarheden. Engineers voor beveiligingssystemen ontwikkelen en testen systemen op kwetsbaarheden voordat ze worden geïmplementeerd. Ze onderhouden de huidige systemen en pakken beveiligingsinbreuken aan. Banen op dit gebied zijn zowel bij de federale of deelstaatregering als in de particuliere sector te vinden.

3. Scheepsarchitect

Nationaal gemiddeld salaris: $ 110.482 per jaar

Primaire taken: Naval architecten zijn verantwoordelijk voor het maken van schepen, waaronder vliegdekschepen, onderzeeërs en tankers. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden marineschepen en uitrusting. Scheepsarchitecten gaan soms naar zee om hun ontwerpen te testen, maar werken voornamelijk in kantoren die blauwdrukken en documenten analyseren om oplossingen of innovaties te ontwikkelen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een architect

4. Technisch programmamanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 121.018 per jaar

Primaire taken: Technische programmamanagers analyseren technische aspecten van een project om problemen of zorgen te identificeren die in eerste instantie misschien niet zichtbaar zijn. Ze vertalen de problemen naar gemakkelijk te begrijpen informatie om projectbeslissingen en tijdlijnen beter te sturen. Ze hebben diepgaande technische kennis en projectmanagementvaardigheden die samenwerken om hen te helpen projecten van begin tot eind te voltooien.

5. Octrooigemachtigde

Nationaal gemiddeld salaris: $ 155.710 per jaar

Primaire taken: Octrooigemachtigden zijn goed thuis in wetten die intellectueel eigendom regelen en werken voornamelijk met klanten om hun product of dienst te beschermen. Ze schrijven octrooiaanvragen en vertegenwoordigen individuen tijdens rechtszaken of beroepsprocedures. Ze adviseren aanvragers over het octrooiproces en proberen octrooi-inbreukzaken.

Banen in communicatie en technologie die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een bachelordiploma

Hier is een lijst van zeven communicatie- en technologiebanen die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een bachelordiploma:

1. IT-projectmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 100.612 per jaar

Primaire taken: IT-projectmanagers, ook bekend als IT-managers of computer- en informatiesysteemmanagers, ontwikkelen technologische strategieën die bijdragen aan het succes van een bedrijf. Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van technische strategieën. IT-managers verbeteren de cyberbeveiliging, bewaken de netwerkinfrastructuur en plannen systeemupgrades of updates.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een IT-projectmanager

2. Productmanager

Nationaal gemiddeld salaris : $102.233 per jaar

Primaire taken: Een technologieproductmanager is een administratieve rol die toezicht houdt op technologieafdelingen. Ze vertalen doorgaans de behoeften van de klant naar technologische vereisten. Productmanagers ontmoeten andere leden van ontwikkelingsteams om technische vereisten te ontwerpen en uit te voeren en om projecten te controleren op budgetten, deadlines en rapporten.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een productmanager

3. Hardware-ontwerpingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 103.581 per jaar

Primaire taken: Hardware-ontwerpingenieurs werken voornamelijk met systeemhardware zoals processors, printplaten, geheugenapparaten, netwerken en routers. Ze testen systemen op fouten en voeren de nodige reparaties of correcties uit. Hardware-ontwerpingenieurs ontwerpen en ontwikkelen nieuwe systemen of voeren upgrades of updates uit. Ze werken samen met software-engineers om ervoor te zorgen dat beide systemen compatibel zijn.

4. Elektronica-ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 103.151 per jaar

Primaire taken: Elektronica-ingenieurs zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van elektronische systemen. Deze systemen omvatten elektromotoren, radar- en navigatiesystemen, communicatiesystemen en apparatuur voor stroomopwekking. Ze kunnen ook elektronische systemen voor auto's of vliegtuigen of global positioning systems (GPS) ontwikkelen. Ze ontwerpen en testen apparatuur om aan normen en vereisten te voldoen en identificeren gebreken of kwetsbaarheden.

5. Computerwetenschapper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 106.585 per jaar

Primaire taken: Computerwetenschappers analyseren hoe informatie wordt verwerkt door middel van technologie en brengen verbeteringen aan in de toepassing ervan in programma's of apps. Ze richten zich op ontwikkeling en analyse in plaats van op hardware of software. Computerwetenschappers werken samen met andere ontwikkelaars en technici om bevindingen te presenteren door middel van rapporten of presentaties die een doel, project of idee beter uitleggen.

6. Software-ingenieur:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 107.985 per jaar

Primaire taken: Software-ingenieurs werken samen met klanten om softwarebehoeften te bepalen en systemen te ontwerpen en te ontwikkelen volgens de vereisten van de klant. Ze controleren systemen op problemen en voeren indien nodig updates en upgrades uit. Software-ingenieurs werken samen met teamleden of andere afdelingen om software te ontwikkelen die voldoet aan de gebruikersvriendelijke behoeften van de consument of om het bedrijf te laten groeien.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-ingenieur

7. Front-end ontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 109.479 per jaar

Primaire taken: Front-endontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor website-ervaringen en hoe klanten omgaan met een website. Ze werken met code zoals HTML, CSS en Javascript om de gebruikerservaring te verbeteren. Ze controleren websites op prestaties op verschillende platforms en browsers en corrigeren problemen zodra ze zich voordoen.


About author

Laurens Lozeman

Banen die meer dan $ 100.000 per jaar betalen met een bachelordiploma zijn te vinden in verschillende industrieën en sectoren. Of het nu gaat om gezondheidszorg of technologie, banen waarvoor een vierjarige opleiding vereist is, zijn overal beschikbaar. We hebben een lijst samengesteld met banen waar je je diploma kunt toepassen en mogelijk meer dan $ 100.000 per jaar kunt verdienen. In dit artikel geven we een overzicht van vacatures in belangrijke branches die zijn gesorteerd op basis van de laatste salarisgegevens van Indeed.


Scroll to Top