Blog

Een bachelordiploma kan je helpen je voor te bereiden op veel carrièremogelijkheden. Of je nu afstudeert van de universiteit of op zoek bent naar een nieuwe baan, misschien ben je geïnteresseerd in de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Als je geïnteresseerd bent in werken op afstand, overweeg dan een online baan waarmee je je opleiding kunt gebruiken. In dit artikel vermelden we 21 banen met kansen op afstand die op zoek zijn naar kandidaten met een bachelordiploma.

21 thuiswerkbanen waarvoor een bachelordiploma vereist is

Hier zijn 21 banen, met mogelijkheden op afstand, waarvoor een bachelordiploma vereist is of er de voorkeur aan geeft:

1. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31,794 per jaar

Primaire taken: Een medewerker gegevensinvoer is verantwoordelijk voor het verzamelen, invoeren of bijwerken van gegevens voor het computersysteem van een organisatie. Ze kunnen ook gegevens controleren op fouten, records sorteren en normale rugzakken uitvoeren om gegevensbehoud te garanderen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een gegevensinvoerklerk

2. Salarisspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.532 per jaar

Hoofdtaken: Salarisspecialisten beheren de urenstaten en het salarisproces. Ze zijn verantwoordelijk voor het documenteren en onderhouden van gegevens, zoals bankgegevens van werknemers en belastinggegevens. Ook kunnen zij vragen van medewerkers over het salarisproces beantwoorden.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een salarisspecialist

3. Servicecoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.526 per jaar

Primaire taken: Servicecoördinatoren beheren een team van klantenservicemedewerkers in sectoren zoals detailhandel, marketing of financiën. Hun verantwoordelijkheden kunnen bestaan ​​uit het opleiden van medewerkers van de klantenservice, het plannen van de planning van een team en het beantwoorden van vragen van klanten.

4. HR-coördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.764 per jaar

Primaire taken: HR-coördinatoren faciliteren diensten en communicatie tussen werknemers en hun werkgevers in verschillende sectoren. Ze helpen bij het beantwoorden van vragen, het oplossen van problemen en het verstrekken van bedrijfsinformatie aan werknemers. Ze kunnen ook helpen bij het werven, opleiden en inwerken van nieuwe medewerkers.

5. Inlichtingenanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.047 per jaar

Primaire taken: Een inlichtingenanalist beoordeelt en verfijnt de beveiligingssystemen van een organisatie. Ze kunnen technologie en computersystemen observeren en programma's maken om risico's uit te filteren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een inlichtingenanalist

6. Administratief medewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 42.341 per jaar

Primaire taken: Administratieve assistenten bieden ondersteuning aan een kantoor of organisatie door toezicht te houden op een professionele kalender, de communicatie af te handelen en kantoorinventarissen bij te houden.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een administratief medewerker

7. Accountcoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 45.692 per jaar

Primaire taken: Een accountcoördinator is een administratieve professional die samenwerkt met accountmanagers die projecten onderzoeken en budgetteren. Afhankelijk van de branche kunnen ze ook verkooprapporten indienen of verkoopsjablonen schrijven.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een accountcoördinator

8. Juridisch secretaris

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.083 per jaar

Hoofdtaken: Een juridisch secretaresse, ook wel juridisch specialist of juridisch medewerker genoemd, biedt administratieve ondersteuning aan advocaten en paralegals. Hun verantwoordelijkheden kunnen het transcriberen en proeflezen van juridische documenten omvatten, onderzoek doen voor zaken en communiceren met andere juridische partijen om vergaderingen en hoorzittingen te plannen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een juridisch secretaresse

9. Evenementencoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.457 per jaar

Primaire taken: Evenementcoördinatoren begeleiden een evenement en zorgen ervoor dat alle stappen volgens plan verlopen. Ze kunnen klanten ontmoeten, een evenementlocatie helpen beveiligen en persberichten of communicatie afhandelen. Ze werken samen met evenementenplanners om een ​​evenementenbudget te creëren en te realiseren.

10. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.511 per jaar

Primaire taken: Een vertaler zet tekst of spraak van de ene taal om in een andere. Ze zijn vaak gespecialiseerd in bepaalde talen, zoals het vertalen van Engels naar Spaans. Ze werken eraan om het schrijven netjes en begrijpelijk te maken in een nieuwe taal. Ze kunnen schrijfstructuren redigeren, onderzoeken en herzien om ervoor te zorgen dat een stuk tekst duidelijk is.

11. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.625 per jaar

Primaire taken: vertegenwoordigers van de klantenservice ondersteunen klanten in veel sectoren door vragen te beantwoorden en zorgen weg te nemen. Hun verantwoordelijkheden kunnen het verwerken van retouren of terugbetalingen omvatten, evenals het documenteren van klantcommunicatie.

Lees meer: ​​Meer informatie over hoe u een klantenservicemedewerker bent

12. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.366 per jaar

Primaire taken: Een tutor is een academische professional die buiten een traditionele klasomgeving werkt en geïndividualiseerde ondersteuning biedt aan een student of een kleine groep studenten. Ze zijn meestal gespecialiseerd in één onderwerp, zoals schrijven of wiskunde, maar sommige docenten bestrijken bredere gebieden, zoals voorbereiding op toetsen.

Lees meer: ​​Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

13. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.621 per jaar

Primaire taken: Een account houdt toezicht op de financiële administratie van een organisatie. Ze organiseren en analyseren budgetten, grootboeken en belastinggegevens om ervoor te zorgen dat een bedrijf efficiënt draait. Accountants beheren ook financiële kwartaal- of jaarrapportages.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een accountant

14. Uitvoerend assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 56.320 per jaar

Primaire taken: Uitvoerende assistenten bieden administratieve ondersteuning voor het leiderschap van een organisatie. Ze werken in verschillende sectoren en hun verantwoordelijkheden kunnen het afhandelen van kantoorcommunicatie, het beheren van reizen of het voorbereiden van bedrijfsdocumenten omvatten.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een uitvoerend assistent

15. Operationeel analist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.608 per jaar

Primaire taken: een operationeel analist gebruikt wiskundige modellen en statistieken om problemen binnen een organisatie op te lossen en hen te helpen de bedrijfsstructuur van een bedrijf te verfijnen. Ze kunnen ook oplossingen aanbevelen en samenwerken met een team om bedrijfsbrede doelen te creëren en te bereiken.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een operationeel analist

16. Schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 61.090 per jaar

Primaire taken: Schrijvers produceren nieuwe inhoud voor digitale en gedrukte platforms. Ze kunnen werken als freelanceschrijvers, contentschrijvers of technische schrijvers. Hun verantwoordelijkheden kunnen het onderzoeken, redigeren en herzien van schriftelijke communicatie of materialen omvatten.

17. Leerontwikkelingsspecialist

Nationaal gemiddeld salaris: $62,719 per jaar

Primaire taken: Een specialist op het gebied van leerontwikkeling creëert en beheert educatieve inhoud, inclusief bedrijfstrainingen. Ze kunnen samenwerken met een personeelsafdeling om trainingssessies voor nieuwe werknemers te ontwikkelen en te herzien.

18. Analist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 74.272 per jaar

Primaire taken: Analisten werken samen met bedrijven en overheidsorganisaties om begeleiding te bieden bij belangrijke financiële beslissingen. Ze verzamelen en analyseren gegevens om de efficiëntie van een bedrijf en de effectiviteit van bepaalde zakelijke beslissingen te meten. Ze kunnen ook rapporten opstellen en plannen maken om een ​​bedrijf te helpen verbeteren.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over het zijn van een analist

19. Projectmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82.067 per jaar

Primaire taken: Een projectmanager plant, beheert en houdt toezicht op alle fasen van een project. Ze kunnen op veel gebieden werken, zoals de overheid, de bouw en de gezondheidszorg. Hun verantwoordelijkheden kunnen zijn: het beheren van het budget van een project, het toewijzen van taken aan teamleden en het reageren op de behoeften van de klant.

Lees meer: ​​Meer informatie over het zijn van een projectmanager

20. Hypotheekverstrekker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 89.226 per jaar

Primaire taken: Een hypotheekverzekeraar, ook wel een leningverzekeraar genoemd, analyseert een hypotheekaanvraag en keurt de lening goed of af. Zij lezen en beoordelen een hypotheekaanvraag, controleren op juistheid, oplevering en risico. Ze kunnen ook communiceren met klanten en aanvullende documentatie verzamelen voor het hypotheekproces.

21. Werver

Nationaal gemiddeld salaris: $97.315 per jaar

Primaire taken: Recruiters werken om kandidaten voor een vacature te vinden en te beoordelen. Hun verantwoordelijkheden kunnen bestaan ​​uit het benaderen van sollicitanten, het voeren van sollicitatiegesprekken en het doen van werkaanbiedingen.

meta


About author

Arjan Gregersen

Een bachelordiploma kan je helpen je voor te bereiden op veel carrièremogelijkheden. Of je nu afstudeert van de universiteit of op zoek bent naar een nieuwe baan, misschien ben je geïnteresseerd in de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Als je geïnteresseerd bent in werken op afstand, overweeg dan een online baan waarmee je je opleiding kunt gebruiken. In dit artikel vermelden we 21 banen met kansen op afstand die op zoek zijn naar kandidaten met een bachelordiploma.


Scroll to Top