Blog

Voor rondtrekkende zwervers is de opwinding van het vrij zijn om verschillende delen van de wereld te verkennen een droom die uitkomt. De noodzaak om te betalen voor zaken als voedsel, kleding, onderdak en andere kosten van levensonderhoud vereist echter dat reizigers werk kunnen vinden. In dit artikel onderzoeken we 21 tijdelijke banen voor reizigers.

Hoe te werken als je op reis bent

Of u nu voor een paar weken, maanden of voor onbepaalde tijd reist, plan vooruit voor onderdak, voedsel en reisbehoeften. Deze levensstijl is niet voor iedereen weggelegd, dus voordat je aan een langverwachte reis begint, moet je jezelf afvragen of een tijdelijke reisbaan iets voor jou is.

Als je eenmaal hebt besloten om de volgende stap te zetten om een ​​baan te vinden die past bij je reisambities en je hebt bedacht hoe je kunt reizen voor de kost, ben je klaar om de unieke wereld van beroepen te verkennen die beschikbaar zijn voor tijdelijke reisbanen.

Als u weet welk soort werk u het liefst doet, wordt u door de strijd van kansen en online oplichting geleid.

Tijdelijke banen voor reizigers vinden

U kunt profiteren van kansen op afstand die bij veel bedrijven permanent worden aangeboden of een bedrijf voor uzelf oprichten. Als je echter geïnteresseerd bent om te werken op de locatie die je bezoekt, onderzoek dan enkele van de kansen die we hebben ontdekt voor uitzendkrachten:

Gastvrijheid

Horeca banen zijn gericht op het volledig ontzorgen van de klant. Van het verwelkomen van hen door uw deur tot het wensen van hen op hun bestemming, gastvrijheidsmedewerkers voorzien gasten van alles wat ze nodig hebben, beantwoorden vragen en meer.

Hier zijn een paar beroepen die reizigers mogelijk maken:

1. Huishoudster

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.205 per jaar

Primaire taken: Huishoudsters zorgen voor de netheid en ordelijkheid van huizen, appartementen, flatgebouwen, hotelkamers en andere woonruimtes. Deze functies kunnen seizoenswerk bij lodges, resorts en cruiseschepen omvatten.

2. Stewardess

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.665 per jaar

Primaire taken: Stewardessen helpen passagiers bij het instappen, het vinden van hun stoelen en het opbergen van bagage. Ze informeren passagiers ook over veiligheidsprocedures, verstrekken drankjes en helpen bij noodgevallen.

3. Conciërge

Nationaal gemiddeld salaris: $ 38.557 per jaar

Primaire taken: Conciërgemedewerkers helpen klanten met boodschappen doen, basisklusjes, klanten op de hoogte houden van activiteiten en evenementen, omgaan met reisbehoeften en speciale verzoeken van de klant. Een conciërge wordt meestal in dienst genomen bij hotels, appartementen en andere gebieden waar speciale klantenservice nodig is. Door over te stappen naar een ander hotel of een ander eigendomsbeheergebied, kunnen werknemers reizen.

landbouw

Een baan in de landbouw zal hoogstwaarschijnlijk buiten werken in verschillende omstandigheden. Dit soort werk is meestal seizoensgebonden en kan fysiek zwaar zijn.

Hier zijn enkele landbouwgerelateerde seizoensfuncties waarmee werknemers naar andere gebieden kunnen reizen:

4. Kaswerker

Nationaal gemiddeld salaris: $29.330 per jaar

Primaire taken: Kaswerkers planten, verzorgen en bewaken alle soorten planten. Ze testen de luchtkwaliteit en klimaatverandering, geven planten water en zoeken naar tekenen van nood, zorgen ervoor dat planten in goede delen van de kas staan ​​en de juiste hoeveelheid zon of schaduw krijgen. Ze kunnen ook planten verpakken voor distributie naar andere kwekerijen.

5. Wildland brandweerman

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.699 per jaar

Primaire taken: Een bosbrandweerman wordt ook wel bosbrandweerman genoemd. Ze reizen naar bossen, landerijen, graslanden en andere gebieden waar een natuurbrand kan ontstaan.

6. Oogstmachine

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41,042 per jaar

Primaire taken: Als oogster werk je met boeren om producten en andere materialen te verzamelen van gewassen, wijngaarden, boomgaarden en overal waar er een product is dat van het land moet worden verzameld. Dit is in de eerste plaats een seizoensbaan, maar reizigers kunnen mogelijk op verschillende locaties werk vinden omdat verschillende gebieden op elk moment van het jaar verschillende seizoenen hebben.

Opleiding

De meeste gemeenschappen hebben behoefte aan het invullen van educatieve rollen, zoals leraren en docenten. Als je dit voor een tijdelijke baan tijdens je reizen nastreeft, moet je de lokale regelgeving voor onderwijs- en bijlesvereisten controleren. Voor degenen die geen professionele onderwijzers zijn, onderzoekt u de mogelijkheden om een ​​klas les te geven op locaties zoals gemeenschapscentra.

Hier zijn slechts enkele van de vele beroepen die beschikbaar zijn voor opvoeders die graag reizen:

7. Kampadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 21.190 per jaar

Primaire taken: Kampbegeleiders leiden jonge kampeerders bij activiteiten, spelletjes, coördineren maaltijden, ondersteunen positief teamwerk en volgen kinderen op avonturen zoals varen, wandelen en zwemmen.

8. Reizende leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 23.504 per jaar

Primaire taken: Reizende leraren werken in verschillende omgevingen en verschillende schoolomgevingen. Veel van deze docenten richten zich op een specifieke klantenkring, zoals slechtzienden, mensen die Engels leren of muziek leren.

Gerelateerd: Wat doet een leraar?

9. Levenscoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 31.489 per jaar

Primaire taken: Een life coach is iemand die mensen helpt obstakels te overwinnen en hen inspireert om hun volledige potentieel te bereiken. Ze bieden ondersteuning en begeleiding voor klanten om hun doelen te stellen en te bereiken, positieve gewoonten te ontwikkelen, negatieve gewoonten te overwinnen en klanten te inspireren om een ​​meer bevredigend leven te creëren.

Lees meer: ​​Wat doet een Life Coach?

Amusement

Kunst en entertainment is een breed veld en er zijn veel verschillende facetten aan rollen in de entertainmentindustrie. Zelfs als je niet artistiek aangelegd bent, zijn er mogelijkheden om artiesten en hun personeel over de hele wereld te helpen met verschillende behoeften.

Hier zijn een paar functies in de entertainmentindustrie die reizen mogelijk maken:

10. Filmploeg

Nationaal gemiddeld salaris: $ 24.830 per jaar

Primaire taken: Het personeel van de filmploeg biedt een verscheidenheid aan taken voor elke afdeling op een filmset. Dit omvat het assisteren van collega's, het doen van boodschappen, het organiseren van voorraden, het opzetten en afbreken van apparatuur, het afhandelen van leveringen, het organiseren van maaltijden en zelfs administratieve taken.

11. Evenementenplanner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.826 per jaar

Primaire taken: Evenementplanners behandelen alle aspecten van een evenement van begin tot eind. Ze werken samen met een klant om de behoeften voor een evenement vast te stellen, een budget bij te houden, opties voor eten en drinken te presenteren, naar locaties te reizen en entertainment te boeken, werken met leveranciers voor benodigdheden en het organiseren van personeel voor het evenement.

Gerelateerd: Wat doet een evenementenplanner?

12. Uitvoerder

Nationaal gemiddeld salaris: $68,762 per jaar

Primaire taken: Een artiest werkt meestal op het podium in komedie, acteren, zingen, muziek spelen en andere vermakelijke acts. Artiesten kunnen worden ingehuurd via talentbureaus, clubs, lounges, cruisemaatschappijen, hotels en op locaties voor bedrijven die feesten en conferenties organiseren.

Tijdelijke constructie

Bouwbedrijven contracteren hun dienstverband vaak voor een specifieke klus. Als je in staat bent om zwaar te tillen, veilig materiaal te hanteren of aan het eind van de dag bouwplaatsen op te ruimen, kan dit een goede oplossing zijn voor een korte termijn dienstverband.

Hier zijn een paar reizende posities die bouwvakkers kunnen verkennen:

13. Pijpenlaag

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.383 per jaar

Hoofdtaken: Leidingleggers leggen routes uit volgens plan, uitlijnen en positioneren van leidingen voor lassen en afdichten, sleuven graven, rioolconstructies repareren en leidingen afdekken met hulpstukken.

14. Kabelinstallateur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 45.160 per jaar

Primaire taken: Een kabelinstallatietechnicus werkt op verschillende locaties en ontmoet bouwploegen en nutsbedrijven om apparatuur te installeren en kabels te leggen voor een veilig en betrouwbaar gebruik van technologie. Ze werken met elektrisch gereedschap en computersoftware, beklimmen palen en leggen laagspanningsbedrading aan.

15. Bouwvakker

Nationaal gemiddeld salaris: $72.898 per jaar

Primaire taken: Bouwvakkers reizen naar verschillende locaties en voeren algemene arbeidstaken uit, zoals het voorbereiden van bouwplaatsen, het graven van greppels en gaten, het bedienen van apparatuur, het gebruik van gemeenschappelijk gereedschap, het opstellen van formulieren en het assisteren van andere contractarbeiders met materialen.

Lees meer: ​​​​Meer informatie over hoe u een bouwvakker bent

Gezondheidszorg

De meeste gemeenschappen moeten zorgfuncties vervullen. Sommige werkgevers in de gezondheidszorg huren professionals in voor rollen die reizen met zich meebrengen. Ook zonder ervaring kun je misschien werk vinden in de zorg voor assisterende of administratieve taken.

Hier zijn een paar tijdelijke banen in de gezondheidszorg:

16. Reis flebotomist

Nationaal gemiddeld salaris: $33.753 per jaar

Primaire taken: een flebotomist neemt een patiënt van begin tot eind door het hele bloedafnameproces. Flebotomisten werken samen met artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen, klinieken en laboratoria.

Lees meer: ​​​​Wat doet een flebotomist?

17. Reizende medische assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.420 per jaar

Primaire taken: Medische assistenten ondersteunen artsen en andere zorgprofessionals met intakewerkzaamheden, zoals het documenteren van de geschiedenis van patiënten, het plannen van afspraken, het controleren van de vitale functies van de patiënt en het uitvoeren van administratieve taken.

18. Reisverpleegkundige

Nationaal gemiddeld salaris: $ 104.196 per jaar

Primaire taken: Reisverpleegkundigen observeren vitale functies, dienen medicijnen toe, houden patiëntendossiers bij, helpen patiënten met persoonlijke hygiëne, verstrekken informatie aan de patiënt en familie over de uitgevoerde zorg, assisteren artsen bij procedures en check-ins en geven informatie door aan ander personeel over behandelplannen naar behoefte.

Persoonlijke diensten

Handelswerkers die graag reizen, kunnen hun vaardigheden overal mee naartoe nemen. Mensen hebben basisvoorzieningen nodig en ze proberen graag nieuwe dingen uit. Hang flyers op en bied kortingen aan, verspreid je merk en misschien maak je er zelfs een gewoonte van.

Hier zijn een paar banen waar uw persoonlijke vaardigheden u zullen helpen bij uw werk:

19. Dierenoppas

Nationaal gemiddeld salaris: $ 34.889 per jaar

Primaire taken: Een dierenoppas is verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van alle soorten dieren. Dit omvat het voeren, wandelen, spelen, medicijnen toedienen en omgaan met noodsituaties. Veel oppassers wordt gevraagd om ook voor planten en andere buitendieren te zorgen.

20. Persoonlijke shopper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.287 per jaar

Primaire taken: Personal shoppers nemen bestellingen op van bedrijven en particulieren en winkelen voor boodschappen, kleding, huishoudelijke artikelen en andere koopwaar die de klant of het bedrijf nodig heeft. Ze kunnen de artikelen vooruitbetalen, bestellingen voorbereiden en artikelen aan de klant leveren.

21 . Au pair

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.912 per jaar

Hoofdtaken: Een au pair is vaak een medewerker van een bureau. Ze werken rechtstreeks met families in de buurt of in het buitenland door te zorgen voor de behoeften van de kinderen en andere huishoudelijke taken en boodschappen, en ze geven bijles, maaltijden en soms onderwijs.


About author

Floris-Jan La Paine

Voor rondtrekkende zwervers is de opwinding van het vrij zijn om verschillende delen van de wereld te verkennen een droom die uitkomt. De noodzaak om te betalen voor zaken als voedsel, kleding, onderdak en andere kosten van levensonderhoud vereist echter dat reizigers werk kunnen vinden. In dit artikel onderzoeken we 21 tijdelijke banen voor reizigers.


Scroll to Top