Blog

Of het nu gaat om levensstijlredenen, verhuizing, reizen of familieverplichtingen, veel mensen zijn op zoek naar banen waarvoor geen kantoor nodig is. Volgens het Bureau of Labor and Statistics is werken op afstand de laatste tijd met 31% gestegen. Als u op zoek bent naar een baan die u overal kunt doen, kunt u profiteren van het leren over de verschillende carrières die zeer geschikt zijn voor externe opties. In dit artikel geven we een lijst van 23 externe banen die u overal kunt doen en bieden we voor elke functie salarisinformatie en functiedetails.

Gerelateerd: Hoe u uw taak op afstand kunt hervatten

23 banen die je overal kunt doen

Hier zijn 23 banen die je overal ter wereld kunt doen:

1. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $26.988 per jaar

Primaire taken: Gegevensinvoermedewerkers verzamelen gegevens en rapporteren informatie aan computerdatabases. Hun dagelijkse activiteiten kunnen bestaan ​​uit het vastleggen van gegevens, het interpreteren van documenten en contact opnemen met mensen om informatie te verifiëren. Voor een carrière als klerk voor gegevensinvoer hebben mensen doorgaans een middelbare schooldiploma nodig.

2. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $27.260 per jaar

Primaire taken: vertegenwoordigers van de klantenservice helpen mensen door de details van bedrijfsproducten en plannen uit te leggen. Ze corresponderen met klanten aan de telefoon, via online berichtenservices of via e-mail, en leggen vaak factuurgegevens uit. Om medewerker van de klantenservice te worden, heb je waarschijnlijk een middelbare schooldiploma nodig.

Lees meer: ​​​​7 Thuiswerk-klantenservice-banen

3. Verificatiespecialist verzekeringen

Nationaal gemiddeld salaris: $29.700 per jaar

Primaire taken: Verzekeringsverificatiespecialisten werken in de gezondheidszorg. Ze nemen contact op met verzekeringsmaatschappijen om de voordelen van de gezondheidsdekking van de patiënt te garanderen. Deze mensen corresponderen regelmatig met huisartsenpraktijken, patiënten, belangenbehartigers van de patiëntenzorg en verzekeringsmaatschappijen. Om specialist in verzekeringsverificatie te worden, is regelmatig een middelbare schooldiploma of GED vereist.

4. Specialist medische facturering

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.060 per jaar

Primaire taken: Medische factureringsspecialisten werken samen met verzekeringsmaatschappijen, artsenpraktijken, behandelcentra en patiënten om betalingen voor medische procedures te berekenen en te innen. Ze voeren gegevens in, maken facturen op en gebruiken medische factuurcodes. Banen in medische facturering vereisen doorgaans een middelbare schooldiploma of een associate's degree.

5. Wervingscoördinator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.570 per jaar

Primaire taken: Wervingscoördinatoren zijn specialisten op het gebied van human resources. Zij treden op als bemiddelaar tussen recruiters, bedrijven en potentiële werknemers. Zij beoordelen sollicitaties en cv's en voeren voorbereidende gesprekken. Mensen in deze functie doen ook wervingssuggesties en bereiden recruiters voor op interviews. Om rekruteringscoördinator te worden, is vaak een bachelordiploma in human resources of bedrijfskunde vereist.

6. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 38.220 per jaar

Primaire taken: Een virtuele assistent voert administratieve taken uit namens een ander persoon. Assistenten beheren regelmatig bestanden en e-mails. Ze coördineren planningen, screenen telefoongesprekken en regelen vergaderingen. Soms krijgt een virtuele assistent taken toegewezen met betrekking tot sociale media en het bijhouden van professionele profielen. Voor banen voor persoonlijk of uitvoerend assistent is meestal een middelbare schooldiploma of een associate's degree vereist.

Lees meer: ​​Hoe word je een virtuele assistent

7. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 38.440 per jaar

Primaire taken: Freelance schrijvers creëren content en kopiëren voor meerdere bedrijven. Ze hebben geen schrijffunctie voor het personeel - ze werken in plaats daarvan per woord, per item, per dag of in contractrollen. Ze hebben sterke creatieve of analytische schrijfvaardigheden en sterke grammatica- en bewerkingsvaardigheden. Freelance schrijvers schrijven vaak blogs, artikelen en fictieve verhalen. Om freelanceschrijver te worden, is meestal een bachelordiploma in Engels, communicatie of een gerelateerd vakgebied vereist.

8. Desktop-ondersteuningstechnicus

Nationaal gemiddeld salaris: $ 39.920 per jaar

Primaire taken: Desktop support technici installeren, repareren en onderhouden computersystemen. Ze lossen regelmatig problemen op en upgraden systemen op computers en andere apparatuur. Desktopondersteuningstechnici werken op afstand met klanten en klanten om IT-gerelateerde problemen op te lossen. Banen in dit beroep vereisen doorgaans dat kandidaten een associate's degree hebben.

9. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $40.104 per jaar

Primaire taken: Een grafisch ontwerper is een creatieve en technische carrière waarin mensen beeldmateriaal maken voor bedrijven. Grafisch ontwerpers kunnen in verschillende sectoren werken en zijn soms verantwoordelijk voor het ontwerpen van advertenties, logo's, boekomslagen, tijdschriftlay-outs, communicatiemateriaal of productontwerpen. Ze zijn bedreven in bewerken, coderen, kunst en printontwerp. Om in aanmerking te komen voor een functie, moeten grafisch ontwerpers meestal een bachelordiploma in webdesign, computerprogrammering, kunst of grafisch ontwerp hebben.

Lees meer: ​​Een gids voor het vinden van een baan in grafisch ontwerp

10. Casemanager geestelijke gezondheid

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.565 per jaar

Primaire taken: Casemanagers in de geestelijke gezondheidszorg werken als liaisons tussen therapeuten en patiënten die geestelijke gezondheidszorg ontvangen. Ze controleren de status van de patiënt en werken als onderdeel van een samenwerkend team voor geestelijke gezondheidszorg. Banen op dit gebied vereisen meestal een bachelor- of masterdiploma in sociaal werk, psychologie of een gerelateerd veld.

11. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $44,786 per jaar

Primaire taken: Een social media manager is een marketingprofessional die social media marketingcampagnes ontwikkelt en implementeert en de merkaanwezigheid beheert. Mensen in deze functie beheren en distribueren vaak materiaal voor verschillende sociale-mediaplatforms. Ze beheren en leiden ook specialisten en stagiaires op het gebied van sociale media. Voor banen voor sociale media-managers moet doorgaans een persoon een bachelordiploma in journalistiek, public relations of marketing hebben.

12. Internationale ESL-leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $46.800 per jaar

Primaire taken: ESL staat voor Engels als tweede taal. Internationale ESL-leraren werken online om Engels te leren aan anderstalige studenten in andere landen. Hun taken omvatten het ontwikkelen, plannen en geven van lessen. Ze maken en beoordelen ook opdrachten, bieden een-op-een instructie en geven gepersonaliseerde feedback. Om als internationale ESL-leraar te werken, hebben kandidaten regelmatig een bachelordiploma en een of meer onderwijscertificeringen nodig.

13. Kopieer-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.040 per jaar

Primaire taken: Een copy-editor werkt aan het bewerken, proeflezen en corrigeren van inhoud en kopiëren. Ze werken namens bedrijven om de nauwkeurigheid van de inhoud te verifiëren, bronnen te controleren en stukken voor publicatie voor te bereiden. Voor banen in kopieerbewerking is vaak een associate's degree of bachelor's degree in journalistiek, Engels of communicatie vereist.

Gerelateerd: 14 goedbetaalde banen voor journalistieke majors

14. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.679 per jaar

Primaire taken: Vertalers zijn mensen die gesproken of geschreven taal interpreteren en omzetten naar een andere taal. Soms werken ze een-op-een met mensen om gesprekken tussen mensen die verschillende talen spreken te vergemakkelijken, en soms werken ze onafhankelijk om geschreven tekst te vertalen. Vertalers moeten vloeiend zijn in twee of meer talen, en hun vaardigheden zijn regelmatig nodig voor boekprojecten, academische bezigheden, juridische zaken en persoonlijke zaken. Om op dit gebied te werken, hebben mensen doorgaans een bachelordiploma nodig.

15. Computerprogrammering

Nationaal gemiddeld salaris: $ 48.306 per jaar

Primaire taken: Een computerprogrammeur is een persoon die computercode schrijft met de primaire bedoeling om software, hardware of systemen te verbeteren. Ze ontwerpen, updaten, testen, repareren en implementeren computerprogramma's en software met behulp van verschillende codeertalen. Ze werken aan het oplossen van problemen tijdens het coderen en ze lossen programma's op om de interfacefunctionaliteit te optimaliseren. Een carrière in computerprogrammeur vereist regelmatig een bachelor in computerwetenschappen, programmeren of softwareontwikkeling.

16. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 54.728 per jaar

Primaire taken: Een accountant is een professional die helpt bij het beheren van financiële gegevens. Accountants kunnen werken voor individuele klanten of ze kunnen financiële taken uitvoeren voor een bedrijf of instelling. Ze beheren boeken, analyseren gegevens en leveren winstdocumenten en bestedingsrapporten. Om accountant te worden, hebben kandidaten vaak een bachelordiploma in wiskunde, boekhouding of een gerelateerd vakgebied nodig.

17. Hypotheekverwerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.883 per jaar

Primaire taken: Hypotheekverwerkers, of leningverwerkers, werken voor kredietverstrekkers, banken en andere financiële instellingen. Ze stellen hypotheekdocumenten op en beoordelen de geschiktheid van aanvragers. Ze doen ook aanbevelingen over geleende bedragen, goedkeuringen en rentetarieven. Om hypotheekverwerker te worden, heb je waarschijnlijk een bachelordiploma nodig.

18. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $61,657 per jaar

Primaire taken: Een copywriter is een stafschrijver die informatie en advertentiemateriaal van verschillende klanten omzet in opvallende taal. Ze zijn regelmatig verantwoordelijk voor het schrijven van blogs, artikelen, redactionele stukken en fictieve verhalen. Copywriters hebben sterke creatieve en analytische schrijfvaardigheden en een aanzienlijk begrip van schriftelijke communicatie en grammatica. Voor banen in copywriting is regelmatig een bachelor in journalistiek of Engels vereist.

19. Contentmarketeer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 67.278 per jaar

Primaire taken: Contentmarketeers zijn verantwoordelijk voor het maken van inhoud, advertentiemateriaal en advertentiecampagnes. Hun werk is ontworpen om nieuwe klanten te genereren, verbinding te maken met een bestaand klantenbestand en het merkimago te ontwikkelen en te behouden. Ze strategiseren de promotie en implementatie van marketingmateriaal en verzamelen en analyseren consumentengegevens om best practices te informeren. Om contentmarketeer te worden, hebben mensen meestal een bachelordiploma of hoger in marketing of bedrijfskunde nodig.

Lees meer: ​​Wat is contentmarketing?

20. Projectmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 82.340 per jaar

Primaire taken: Projectmanagers werken in bedrijven - ze houden toezicht op projecten om ervoor te zorgen dat de missie en het budget worden nageleefd. Ze organiseren, plannen en sturen meerdere elementen binnen een project en treden op als aanspreekpunt of leidend persoon voor mensen die betrokken zijn bij de uitvoering van het plan. Voor banen in projectmanagement is vaak een bachelordiploma in bedrijfskunde of aanverwant vakgebied vereist.

21. Werver

Nationaal gemiddeld salaris: $97.315 per jaar

Primaire taken: Een recruiter is een HR-professional die gekwalificeerde kandidaten vindt om posities voor klantbedrijven in te vullen. Ze doorzoeken beroepsprofielen, screenen sollicitaties en nemen contact op met potentiële medewerkers. Recruiters pitchen posities, doen suggesties voor het aannemen van personeel en fungeren als liaison tussen bedrijven en hun potentiële werknemers. Ze voeren regelmatig sollicitatiegesprekken, onderhandelen over aanstellingsvoorwaarden en faciliteren werkaanbiedingen. Om recruiter te worden, heb je waarschijnlijk een bachelordiploma in human resources of een gerelateerd vakgebied nodig.

22. Softwareontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 110.650 per jaar

Primaire taken: Softwareontwikkelaars ontwerpen code en softwareprogramma's. Ze maken apps voor computers, mobiele apparaten en tablets. Hun dagelijkse routines omvatten het oplossen van problemen met systemen, het testen van computercodes en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Voor banen in softwareontwikkeling is regelmatig een bachelor- of masterdiploma in informatica, computerprogrammering of software-engineering vereist.

Lees meer: ​​10 goede redenen om softwareontwikkelaar te zijn

23. Psychiater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 221.564 per jaar

Primaire taken: Psychiaters zijn artsen die gespecialiseerd zijn in de behandeling van mensen met een psychische aandoening en emotionele of gedragsstoornissen. Ze kunnen patiënten identificeren, diagnosticeren en behandelen met een combinatie van medicatie en therapeutische begeleiding. Om psychiater te worden, moet je een medische opleiding en een medische residentie van vier jaar voltooien.


About author

Joeri Nijkamp

Of het nu gaat om levensstijlredenen, verhuizing, reizen of familieverplichtingen, veel mensen zijn op zoek naar banen waarvoor geen kantoor nodig is. Volgens het Bureau of Labor and Statistics is werken op afstand de laatste tijd met 31% gestegen. Als u op zoek bent naar een baan die u overal kunt doen, kunt u profiteren van het leren over de verschillende carrières die zeer geschikt zijn voor externe opties. In dit artikel geven we een lijst van 23 externe banen die u overal kunt doen en bieden we voor elke functie salarisinformatie en functiedetails.


Scroll to Top