Blog

Dankzij de opkomst van technologie zijn er verschillende manieren om de kost te verdienen buiten een traditionele kantooromgeving. Als u vooral geïnteresseerd bent in goedbetaalde banen, zijn er veel mogelijkheden om thuis te werken. Als u uw opties begrijpt, kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen over uw toekomstige carrière. In dit artikel schetsen we de voordelen die een thuiswerkbaan met zich meebrengt en noemen we 23 van de bestbetaalde externe banen om te overwegen.

Gerelateerd: Q & A: Wat is werken op afstand?

Waarom zou je een baan op afstand nemen?

Taken op afstand hebben verschillende voordelen voor zowel het persoonlijke als het professionele leven van werkende professionals. Hier zijn enkele van de voordelen die gepaard gaan met dit soort werk:

  • Minder tijd voor woon-werkverkeer: aangezien u vanuit huis werkt, kunt u direct aan uw werkdag beginnen in plaats van naar een kantoor of een andere werkomgeving te moeten rijden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het bespaart u ook geld op gas en andere transportkosten. Niet hoeven pendelen heeft ook een positieve invloed op het milieu, aangezien u niet bijdraagt ​​aan de luchtvervuiling die wordt veroorzaakt door voertuigemissies.
  • Betere balans tussen werk en privé: Door thuis te werken, kun je je eigen werktijden bepalen. Dit is vooral handig wanneer u zowel uw werk als uw privéleven in evenwicht houdt. Als u bijvoorbeeld kinderen heeft die van school moeten worden opgehaald, is het gemakkelijker om uw werkdag te onderbreken en weer verder te gaan als u eenmaal terug bent in plaats van een kantooromgeving te verlaten. Over het algemeen biedt een baan op afstand u meer flexibiliteit die een betere balans tussen werk en privé bevordert.
  • Aanpasbaar kantoor: Door vanuit huis te werken, kunt u thuis een kantoor inrichten in de stijl van uw keuze. In plaats van het bureau, de stoelen en de ruimte te gebruiken die uw werkgever u ter beschikking heeft gesteld, heeft u de mogelijkheid om uw keuze in meubilair te gebruiken en een kantoor te creëren dat past bij uw behoeften en stijl.
  • Locatie-onafhankelijkheid: Wanneer je een externe baan hebt, kun je werken in de setting van jouw keuze. Of je nu thuis bent, in je plaatselijke coffeeshop of in de bibliotheek, je hebt genoeg locatie-opties om je kantoor in te richten.

Gerelateerd: Zoeken naar werk op afstand op Carrieree

Bestbetaalde banen op afstand

Ongeacht de branche waarin u zich bevindt, er zijn verschillende goedbetaalde externe banen om op te solliciteren. Overweeg uw vaardigheden, werkervaring en passies om de meest waardevolle kans te vinden. Als u lucratieve functies wilt, overweeg dan deze goedbetaalde externe functies, hun nationale gemiddelde salarissen en hun primaire taken.

1. Recruiter

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.367 per jaar

Primaire taken: Recruiters zoeken naar gekwalificeerde kandidaten voor specifieke vacatures. Om dit te doen, ontmoeten ze personeelsmanagers om de personeelsbehoeften van hun bedrijf te bepalen. Recruiters beoordelen cv's en houden interviews met potentiële kandidaten. Op basis van hun bevindingen bevelen zij geschikte kandidaten aan bij wervingsmanagers.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een recruiter

2. Marketinganalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 66.212 per jaar

Primaire taken: Marketinganalisten werken samen met bedrijven om te bepalen welke van hun producten of diensten ze willen verkopen. Voordat ze hun aanbevelingen doen, verzamelen ze gegevens, observeren ze het consumentengedrag en houden ze rekening met zowel huidige als toekomstige markttrends.

3. Adviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 73.022 per jaar

Primaire taken: Consultants geven gekwalificeerde meningen en aanbevelingen aan bedrijven of individuen. Consultants gebruiken interviews, enquêtes en gegevens om problemen te voorkomen en de algehele prestaties van een organisatie te verbeteren. Consultants kunnen op verschillende gebieden werken, waaronder business, finance, human resources, operations en risk en compliance.

Gerelateerd: Leer hoe u een adviseur bent

4. Gebruiksmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 76.272 per jaar

Primaire taken: Gebruiksmanagers creëren en beheren beleid en procedures in een gezondheidszorgomgeving, aangezien deze betrekking hebben op best practices voor gebruiksbeheer. Ze controleren vaak programma's voor serviceverbetering en analyseren een verscheidenheid aan gegevens en rapporten die verband houden met toelatingen en weigeringen van betalingen. Ook analyseren zij de kwaliteit en noodzaak van zorg.

5. Bedrijfsanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 79.470 per jaar

Primaire taken: Bedrijfsanalisten bestuderen de processen, systemen en bedrijfsmodellen van een organisatie om hun problemen en oplossingen te schetsen. Ze gebruiken data-analyse en bevelen verbeteringen aan aan de leidinggevenden en belanghebbenden van een bedrijf.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een bedrijfsanalist

6. Spraak-taal patholoog

Nationaal gemiddeld salaris: $ 85.114 per jaar

Primaire taken: Logopedisten helpen mensen van alle leeftijden met hun communicatie- en slikproblemen. Ze helpen bij het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van deze aandoeningen bij iedereen, van baby's tot volwassenen.

7. District salesmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 86.303 per jaar

Primaire taken: een districtsverkoopmanager leidt nieuwe verkoopvertegenwoordigers op, creëert nieuwe verkoopstrategieën en -doelen en maakt verkooprapporten. Ze helpen het verkoopteam ook om de verkoop- en winstdoelen van het district tijdig te bereiken.

8. Projectmanager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 86.308 per jaar

Primaire taken: Projectmanagers plannen en voeren een project uit, bewaken de voortgang en zorgen ervoor dat het aan het vereiste budget voldoet. Projectmanagers gebruiken ook eerdere projectprestaties om te helpen bij lopende of geplande projecten. Ze werken in verschillende industrieën, waaronder engineering, farmacie en media. Projectmanagers gebruiken hun leiderschapsvaardigheden, kritisch denkvermogen en planningsvaardigheden dagelijks.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een projectmanager

9. Beveiligingsanalist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 90.401 per jaar

Primaire taken: Beveiligingsanalisten controleren de computernetwerken van een bedrijf op beveiligingsproblemen en -inbreuken. Ze installeren ook software en implementeren beveiligingsmaatregelen om de computersystemen en informatie te beschermen. Beveiligingsanalisten voeren ook risicoanalyses uit om toekomstige beveiligingsproblemen te helpen voorkomen.

10. Informatietechnologie (IT) manager

Nationaal gemiddeld salaris: $ 94.970 per jaar

Primaire taken: IT-managers werken aan de technologische infrastructuur van een bedrijf of organisatie. Ze beheren ook het IT-personeel, onderzoeken technologische strategische oplossingen en plannen de computergerelateerde activiteiten van een bedrijf. IT-managers gebruiken hun probleemoplossende vaardigheden, technische vaardigheden en aandacht voor detail gedurende hun werkdag.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een IT-manager

11. psycholoog

Nationaal gemiddeld salaris: $ 105.695 per jaar

Primaire taken: Psychologen doen onderzoek naar mentale processen en menselijk gedrag. Ze observeren en interviewen een verscheidenheid aan patiënten om eventuele psychologische, emotionele of gedragsstoornissen te diagnosticeren. Psychologen gebruiken hun onderzoek en bevindingen om emotionele of gedragspatronen te identificeren.

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een psycholoog

12. Front-end ontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 108.113 per jaar

Primaire taken: Front-end ontwikkelaars implementeren webdesigns op de front-end van een website door het gebruik van verschillende codeertalen zoals CSS en HTML. Terwijl back-end-ontwikkelaars aan de serverzijde van een applicatie werken, werken front-end-ontwikkelaars aan de front-end van een website die gebruikers zien en gebruiken.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een front-endontwikkelaar

13. Software-engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 109.342 per jaar

Primaire taken: Software-ingenieurs gebruiken hun kennis van informatica om een ​​verscheidenheid aan softwareproducten te ontwerpen, waaronder computerspellen. Ze volgen ook problemen op, bedienen netwerkbesturingssystemen en identificeren gebieden voor verbetering.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-ingenieur

14. Medische schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 109.988 per jaar

Primaire taken: Mensen die in dit beroep werken, schrijven en redigeren medisch schrijven met betrekking tot klinisch onderzoek. Medische schrijvers zorgen ervoor dat alle inhoud voldoet aan de nodige richtlijnen en een goede structuur. Ze verifiëren ook de kwaliteit van de inhoud door alle materialen te beoordelen en te proeflezen als dat nodig is.

15. Productontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 112.183 per jaar

Primaire taken: Productontwerpers creëren en ontwikkelen nieuwe consumentenproducten met behulp van tekeningen, 3D-modellen en computerontwerpen. Ze werken ook aan het verbeteren van bestaande productontwerpen en onderzoeken van concurrenten om hun eigen creaties te verbeteren. Productontwerpers zetten hun commerciële bewustzijn en communicatieve vaardigheden dagelijks in.

16. Gebruikerservaring (UX) onderzoeker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 122.897 per jaar

Primaire taken: UX-onderzoekers beoordelen het gedrag, de motivatie en de behoeften van klanten om een ​​idee te krijgen van de beoogde gebruiker van een bedrijf. Op basis van hun onderzoek richten ze zich op het creëren van gebruiksvriendelijke producten waar hun klanten van kunnen genieten. Met hun kennis van analytics en het ontwerpproces zorgen ze voor kwaliteitsonderzoek voor het bedrijf waarvoor ze werken.

17. Mobiele ontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 126.656 per jaar

Primaire taken: Mobiele ontwikkelaars maken applicaties voor verschillende platforms voor mobiele apparaten. Om dit te doen, creëren en implementeren ze een mobiele applicatie en programmabroncode. Voor elk project bepalen ze de juiste programmeertalen om te gebruiken en leren ze de specifieke softwareontwikkelingsomgeving waarin ze zullen werken. Mobiele ontwikkelaars zorgen er ook voor dat elk programma of elke applicatie voldoet aan de eisen van hun klant.

18. iOS-ontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 127.020 per jaar

Primaire taken: iOS-ontwikkelaars maken applicaties voor mobiele applicaties die gebruikmaken van het iOS-besturingssysteem van Apple. Ze gebruiken vaak de programmeertalen Objective-C of Swift. iOS-ontwikkelaars onderhouden ook bestaande applicaties en zorgen ervoor dat ze aan alle zakelijke behoeften van hun klanten voldoen.

19. Development Operations (DevOps) Engineer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 127.273 per jaar

Primaire taken: DevOps-ingenieurs werken als onderdeel van een team om infrastructuurprojecten te implementeren. Ze beschermen de cloud ook tegen verschillende bedreigingen zoals virussen. Hiervoor gebruiken ze code en implementeren ze veilige automatiseringsoplossingen. Om in deze rol te slagen, moeten DevOps-technici de belangrijkste DevOps-tools begrijpen en sterke vaardigheden op het gebied van softwarebeveiliging hebben.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een DevOps-ingenieur

20. Software-architect

Nationaal gemiddeld salaris: $ 139.170 per jaar

Primaire taken: Software-architecten creëren softwareoplossingen en -applicaties. Terwijl softwareontwikkelaars een plan uitvoeren, maken softwarearchitecten het. Software-architecten werken samen met belanghebbenden om de specifieke softwarevereisten te bepalen en geven het ontwikkelteam blauwdrukken om te volgen. Ook assisteren zij het ontwikkelteam waar nodig.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een software-architect

21. Psychiater

Nationaal gemiddeld salaris: $ 218.973 per jaar

Primaire taken: psychiaters, gespecialiseerd in geestelijke gezondheid, helpen patiënten met psychische problemen die verband houden met mentale en fysieke problemen. Ze diagnosticeren patiënten, maken behandelplannen, schrijven medicijnen voor en bewaken de resultaten van de behandeling. Psychiaters tonen empathie en gebruiken zowel inductief als deductief redeneren tijdens hun dagelijkse verantwoordelijkheden.

Verwant: Leer meer over het zijn van een psychiater


About author

Lineke van Pallandt

Dankzij de opkomst van technologie zijn er verschillende manieren om de kost te verdienen buiten een traditionele kantooromgeving. Als u vooral geïnteresseerd bent in goedbetaalde banen, zijn er veel mogelijkheden om thuis te werken. Als u uw opties begrijpt, kunt u een beter geïnformeerde beslissing nemen over uw toekomstige carrière. In dit artikel schetsen we de voordelen die een thuiswerkbaan met zich meebrengt en noemen we 23 van de bestbetaalde externe banen om te overwegen.


Scroll to Top