Blog

een baan zoeken

24 Bedrijven Die Inhuren Voor Externe Verkoopposities

Thuiswerken in een verkoopfunctie is ideaal voor mensen die gepassioneerd, charismatisch en doelgericht zijn. Als je de soft skills hebt om producten aan klanten te verkopen en de discipline om je eigen schema te beheren vanuit een thuiskantoor, kun je beginnen met het opbouwen van een bevredigende carrière door te zoeken naar bedrijven die externe verkopers in dienst hebben. Als je eenmaal een functie hebt gevonden bij een bedrijf waarin je gelooft, kun je genieten van de positieve balans tussen werk en privé van een externe baan, terwijl je je ambitie om je verdienvermogen te vergroten kanaliseren via een competitief salaris of verkoopcommissie.

In dit artikel delen we enkele van de beste bedrijven die verkoopfuncties aan huis aanbieden die u kunt verkennen tijdens uw zoektocht naar een baan.

Hoe kun je werk vinden vanuit thuisverkoop banen?

Veel bedrijven die telefonisch verkopen of online verkopen vertegenwoordigers inhuren om vanuit huis onderzoek te doen naar leads en ze te bellen. U kunt bedrijven vinden die externe verkoopvertegenwoordigers en gerelateerde functies inhuren door te zoeken op vacaturesites of door te bladeren door het gedeelte Carrières op webpagina's van bedrijven die u interesseren. Zelfs functies die niet actief als extern worden geadverteerd, hebben mogelijk de mogelijkheid om vanuit huis te werken als je een sterke kandidaat bent. Door trefwoorden als 'thuis', 'op afstand', 'telewerken' en 'telewerken' te gebruiken bij het online zoeken naar vacatures, kunt u bedrijven vinden die actief werknemers werven die vanuit huis werken.

Lees meer: ​​​​Hoe werk te vinden vanuit huis Verkoopbanen

24 bedrijven met verkoop op afstand banen

Hier zijn enkele van de bedrijven die externe medewerkers inhuren voor verkoopfuncties:

1. Concentrix

Concentrix biedt digitale zakelijke en technologische diensten die bedrijven helpen hun activiteiten te verbeteren, en ze huren regelmatig verkoop- en servicevertegenwoordigers op afstand in om hun diensten te promoten. In plaats van callcenters te gebruiken, routeert Concentrix gesprekken van klanten naar externe verkopers op hun thuiskantoor. Verkoop- en servicevertegenwoordigers voor Concentrix gebruiken klantenondersteuning om klanten aan te moedigen hun contract te verlengen of nieuwe services uit te proberen. Ze nemen externe werknemers aan in 35 staten en vereisen een middelbare schooldiploma of GED en ten minste een jaar verkoop- en klantenservice-ervaring.

2. Cali Bamboe

Verkoopvertegenwoordigers bij Cali Bamboo informeren klanten over hun milieuvriendelijke bamboeproducten en bouwmaterialen. Cali Bamboo biedt hun thuisverkopers contactgegevens voor gekwalificeerde leads die ze kunnen gebruiken om een ​​verkoop te starten. Ze vereisen wel een bachelordiploma om in aanmerking te komen, maar ze bieden on-the-job training voor mensen zonder verkoopervaring. Cali Bamboo-verkopers hebben de mogelijkheid om onbeperkte commissies te verdienen op hun verkopen en verlengingen.

3. Salesforce

Salesforce biedt bedrijven softwaretools voor klantrelatiebeheer om hen te helpen hun eigen verkoop te beheren, maar ze huren ook externe medewerkers in voor interne verkoopfuncties om B2B-accounts te beheren. Salesforce neemt verkoopprofessionals aan huis aan voor verschillende functies, van accountmanagers die hoogwaardige contracten beheren tot beheerders en verkoopadviseurs. Als je geïnteresseerd bent in een verkoopfunctie bij Salesforce, moet je enige basiservaring hebben met software, zodat je klanten kunt informeren, vragen kunt beantwoorden en services kunt upsellen.

Gerelateerd: Wat is een Customer Relationship Management (CRM)-systeem?

4. FlashBanc

FlashBanc is een financiële dienstverlener die klanten functies biedt zoals kassasystemen en interfaces voor creditcardverwerking. Verkooppartners zijn verantwoordelijk voor het onderzoeken van potentiële klanten en het contact met hen opnemen over de voordelen van het updaten van hun technologie via FlashBanc. Deze externe rollen zijn volledig flexibel, dus u kunt uw eigen planning maken en beslissen wanneer u wilt werken. FlashBanc geeft prioriteit aan sollicitanten met ervaring in verkoop en klantenservice en een verlangen om meer te weten te komen over B2B-verkoop. Ze huren ook meer ervaren kandidaten in als verkoopadviseurs en verkoopmanagers.

5. Werkende oplossingen

Working Solutions is een platform dat onafhankelijke thuiswerkers verbindt met bedrijven die verkoop- en klantenservicemedewerkers nodig hebben. Wanneer u zich aanmeldt voor het Working Solutions-platform, voert u meerdere vaardigheidsbeoordelingen uit om uw kwalificaties te bepalen. Na goedkeuring verbindt Working Solutions je met programma's die aansluiten bij jouw ervaring en interesse. Agenten kunnen voor meerdere programma's werken, afhankelijk van de uren die ze willen werken. Om in aanmerking te komen, moet u een werkstation hebben dat voldoet aan de vereisten van Working Solutions voor een thuiskantoor.

6. The Hartford

The Hartford is een verzekeringsmaatschappij die externe callcentermedewerkers inhuurt om klanten te informeren over hun verzekeringsopties. Mensen met een achtergrond in verkoop en een middelbare schooldiploma kunnen in aanmerking komen voor hun verkooppositie, waarmee u begint met 12 weken betaalde training om uw Property and Casualty Personal Lines-certificering te behalen. Deze functies omvatten het aannemen van inkomende oproepen van geïnteresseerde klanten en het bereiken van verkoopleads. Ze huren in 19 staten en eisen dat alle externe werknemers snel breedbandinternet hebben.

7. HSN.com

Het Home Shopping Network begeleidt zijn klanten door het bestelproces door thuiswerkende verkoopagenten in te huren. Ze huren zowel parttime als fulltime posities in voor externe kandidaten die in Florida wonen. Als klantorderspecialist bij HSN.com help je klanten door hun bestelling te bevestigen, met hen te praten over hun winkelbehoeften, gerelateerde producten voor te stellen die ze leuk kunnen vinden en hun betalings- en leveringsinformatie te accepteren.

8. NICE inContact

NICE inContact is een B2B-technologiebedrijf met een robuust thuiswerkend verkoopteam. Ze huren regelmatig verkoopprofessionals in op alle ervaringsniveaus, van beginnende verkopers tot senior accountmanagers en districtsverkoopmanagers. Als je een verkoopbaan op afstand wilt met doorgroei- en doorgroeimogelijkheden, dan is NICE inContact een geweldig bedrijf om te overwegen. Het verkoopteam van NICE inContact werkt nauw samen met medewerkers van de technische ondersteuning om contracten te vernieuwen en te identificeren welke aanvullende producten klanten kunnen helpen.

9. Dell

Computergigant Dell staat bekend om het hebben van een groot thuisteam om hun bedrijfsactiviteiten te beheren, inclusief verkoopvertegenwoordigers en managers. Bewezen verkoopervaring kan u kwalificeren voor veel externe functies bij Dell die draaien om technologieverkoop voor zowel bedrijven als particulieren.

10. GrubHub

Het voedselbezorgbedrijf GrubHub huurt regelmatig verkopers in die geïnteresseerd zijn in thuiswerken om restaurants te bellen en ze aan te melden voor het GrubHub-platform. Als externe verkoopmedewerker op afstand bespreek je hoe GrubHub meer bedrijven naar aangesloten restaurants kan brengen en andere bedrijfseigenaren kan helpen zich aan te melden voor een account.

11. QVC

QVC is een online winkelcentrum waar klanten een scala aan benodigdheden en vrijetijdsartikelen kunnen kopen. Ze integreren verkoop en klantenservice in de rol van klantenservicespecialist, waar u klanten op afstand kunt helpen met hun accounts, hen kunt informeren over productfuncties en artikelen kunt verkopen voor een reeks populaire merken. QVC neemt voornamelijk fulltime medewerkers in dienst om 40 uur per week te werken, maar er zijn enkele parttime verkoopfuncties beschikbaar.

12. American Express

De creditcardmaatschappij American Express neemt regelmatig werknemers in dienst die vanuit huis willen werken om klantenondersteuning te bieden en verkoopleads voor nieuwe kaarten, rekeningen en financiële diensten aan te nemen. Als thuissupport- en verkoopmedewerker help je klanten met hun accounts, documenteer je interacties en gebruik je technieken voor het opbouwen van relaties om financiële producten aan klanten te verkopen. Ze huren externe klantenservicemedewerkers in in de Verenigde Staten en hebben ook een aantal verkoopfuncties op management- en directieniveau waar u vanuit huis kunt werken.

13. Cruise.com

Thuiswerken voor Cruise.com omvat het verkopen van reisverzekeringen, cruises en vakantiepakketten aan mensen die geïnteresseerd zijn in reizen. Cruiseverkopers moeten ten minste twee jaar ervaring hebben met het verkopen van producten voor cruisemaatschappijen, met speciale aandacht voor klanten die in een callcenter hebben gewerkt. U zult verkopen via de telefoon en e-mails om een ​​basissalaris, commissie en andere gedifferentieerde beloningen te verdienen op basis van prestaties.

14. Onderneming

Enterprise Holdings, algemeen bekend als Enterprise Rent-a-Car, huurt verkoopagenten in om vanuit huis te werken en reserveringen voor autoverhuur te boeken. Ze kunnen dagelijks 80 tot 100 inkomende oproepen afhandelen om vragen over autoverhuur te beantwoorden en de juiste huurovereenkomst en add-ons voor te stellen om aan de behoeften van een klant te voldoen. Bij deze banen is geen cold-calling nodig, dus u zult voornamelijk communiceren met klanten die al een aankoop willen doen.

15. Uitgebreide aanwezigheid

Extended Presence is een bedrijf dat bestaat uit verkoopprofessionals die uitbestede technische verkoopdiensten leveren aan andere bedrijven. Inside sales-medewerkers bij Extended Presence onderzoeken prospects, maken afspraken voor andere verkopers en communiceren met klanten op parttime of fulltime basis. Ze huren landelijk in voor gekwalificeerde kandidaten met een jaar of meer directe verkoopervaring en bieden uurloon plus bonussen en commissie voor het genereren van leads en het behalen van verkoopdoelen.

16. Sykes

Sykes is een grote klantenservice die bedrijven helpt met digitale marketing, directe verkoop, AI-chatservice en andere technische hulpmiddelen. Ze huren een verkoopvertegenwoordiger in om on-demand verkoopondersteuning te bieden aan een reeks klanten die hulp nodig hebben bij het bereiken van klanten. De functies waren volledig afgelegen, maar geïnteresseerde kandidaten zouden op rijafstand van een van hun fysieke kantoorlocaties moeten wonen om hun apparatuur op te halen om virtueel te werken.

17. Nestlé

Nestle is een groot flessenwaterbedrijf in Noord-Amerika en ze huren online verkoopvertegenwoordigers in om op afstand te communiceren met verkoopleads over het doen van aankopen. Verkopers bij Nestle accepteren inkomende oproepen van geïnteresseerde klanten, communiceren met hen over hun bestellingen en zorgen voor levering aan huis of op kantoor. De meeste van deze functies zijn fulltime met een competitief basissalaris en royale bonusmogelijkheden voor vertegenwoordigers die hun maandelijkse verkoopdoelen halen.

18. Vrijheid wederzijds

Als je geïnteresseerd bent in de verkoop van verzekeringen als een carrière, biedt Liberty Mutual een competitief loon, onbeperkte commissie en een royale tekenbonus voor veel van hun thuisverkoopopdrachten. Ze hebben banen op afstand in 16 staten waar gekwalificeerde kandidaten met ten minste een jaar ervaring in klantenservice en verkoop aan de slag kunnen met 12 weken betaalde onboarding, verkooptraining en verzekeringslicenties.

19. Betaalverbinding

PayJunction is een groeiend bedrijf dat contactloze betalingsverwerking en andere transactieondersteuning biedt voor handelaren en detailhandelaren. Ze huren zowel interne als externe verkopers in om vanuit huis te werken om hun diensten te adverteren en om basisklantenondersteuning te bieden. Als u in Californië, Illinois, Texas, Minnesota of Colorado woont en eerdere verkoopervaring hebt, komt u mogelijk in aanmerking.

20. Aon

Vertegenwoordigers op afstand bij Aon verkopen hun reeks professionele diensten, waaronder aanbiedingen voor pensioen, gezondheidszorg en verzekeringen. Ze communiceren met makelaars om klantaccounts te beheren en klanten in contact te brengen met de producten die ze nodig hebben. U kunt solliciteren naar functies op instapniveau of verkoopmanagers waarvoor meerdere jaren verkoopervaring en een bachelordiploma vereist zijn.

21. LaunchBoom

Als je geïnteresseerd bent in crowdfunding, is een carrière als verkoopmedewerker op afstand bij LaunchBoom misschien iets voor jou. Je zoekt naar leads, signaleert kansen voor deals en helpt LaunchBoom met de introductie van nieuwe digitale producten. Ze nemen kandidaten aan met twee jaar in een klantgerichte rol met extra aandacht voor mensen met B2B-verkoopervaring.

22. Orakel

Oracle huurt verkoopadviseurs in op verschillende afdelingen om te helpen met softwareverkoop, klantenondersteuning en meer. Ze hebben meerdere niveaus van verkoopondersteuning om klantaccounts van verschillende grootte te beheren, variërend van eenvoudige inkomende verkoopgesprekken tot complexe ontwikkeling van verkoopstrategieën.

23. Zocdoc

Zocdoc is een technologiebedrijf voor de gezondheidszorg en een online marktplaats die patiënten helpt bij het vinden van betaalbare zorgverleners in hun regio. Zocdoc neemt vertegenwoordigers voor verkoopontwikkeling in dienst om op afstand verkoopgesprekken af ​​te handelen. Ze accepteren inkomende oproepen van zorgverleners die geïnteresseerd zijn in registratie bij Zocdoc en leggen de voordelen van aanmelding uit. Vertegenwoordigers van verkoopontwikkeling sturen ook uitgaande oproepen naar gekwalificeerde leads die geïnteresseerd zijn in het maken van een afspraak met een verkoopmedewerker.

24. LiveOps

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het inhuren van onafhankelijke verkoopcontractanten, kunnen contact opnemen met LiveOps om in contact te komen met gekwalificeerde professionals zoals u. Als je minimaal een jaar ervaring hebt met klantenservice en de mogelijkheid hebt om inkomende en uitgaande oproepen te beheren, kun je in aanmerking komen voor functies bij LiveOps. De vergoeding varieert op basis van het project, waarbij sommige oproepen per minuut worden betaald en andere een commissie bieden voor het sluiten van verkopen.


About author

Huib Oude Heksel

Thuiswerken in een verkoopfunctie is ideaal voor mensen die gepassioneerd, charismatisch en doelgericht zijn. Als je de soft skills hebt om producten aan klanten te verkopen en de discipline om je eigen schema te beheren vanuit een thuiskantoor, kun je beginnen met het opbouwen van een bevredigende carrière door te zoeken naar bedrijven die externe verkopers in dienst hebben. Als je eenmaal een functie hebt gevonden bij een bedrijf waarin je gelooft, kun je genieten van de positieve balans tussen werk en privé van een externe baan, terwijl je je ambitie om je verdienvermogen te vergroten kanaliseren via een competitief salaris of verkoopcommissie.


Scroll to Top