Blog

een baan zoeken

24 Zomerbanen En Bijbaantjes Die Het Meest Geschikt Zijn Voor Leraren

De zomer biedt leraren de mogelijkheid om een ​​tijdelijk of aanvullend inkomen toe te voegen aan deze anders vrije tijd. In dit artikel sommen we 25 banen op waar docenten hun vaardigheden tijdens de zomervakantie kunnen overdragen of anderszins het rooster van een docent kunnen aanvullen.

Zomerbanen die het meest geschikt zijn voor leraren

Hier is een lijst met banen waar leraren hun expertise kunnen gebruiken tijdens seizoenspauzes in het academische schooljaar. Voor de meest actuele salarisinformatie van Carrieree, klikt u op elke salarislink hieronder.

1. Kampadviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,53 per uur

Primaire taken: Zomerkamp is een uitstekende plek voor docenten om te werken tijdens hun pauze van de academische kalender. Kampbegeleiders gaan met kinderen van alle leeftijden om en leiden hen door leuke activiteiten en evenementen. Veel kampen hopen ook personeel te behouden, zodat je de mogelijkheid hebt om meerdere seizoenen in de functie te blijven.

Verantwoordelijkheden: Om als kampbegeleider te slagen, heb je geduld, organisatorische vaardigheden en ervaring met het zorgen voor kinderen nodig.

Verwant: Vaardigheden die u kunnen helpen slagen als kampadviseur

2. Kinderopvang

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,76 per uur

Primaire taken: Met school uit voor de zomer, zal de opkomst van de kinderopvang toenemen, dus er kunnen meer openingen zijn bij kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Enkele andere gerelateerde titels kunnen assistent-leraar, dagopvangmedewerker en voorschoolse leraar voor jongere kinderen zijn. Hier krijg je de kans om je onderwijsvaardigheden toe te passen om de geest en sociale vaardigheden van jongere kinderen gedurende de dag te stimuleren.

Vereisten: Sommige bedrijven geven er de voorkeur aan of vereisen voltooide cursussen in het voorschools onderwijs, hoewel ervaring in de klas nuttig zal zijn. Achtergrondcontroles kunnen nodig zijn.

3. Jeugdsportcoach

Nationaal gemiddeld salaris: $ 12,64 per uur

Primaire taken: Lokale jeugdteams zijn in de zomermaanden behoorlijk actief en zijn vaak op zoek naar coaches. Als jeugdcoach stimuleer je teamwerk, vriendschappelijke competitie en begeleid je jongeren om hun vaardigheden in een bepaalde activiteit te verbeteren. Het is een lonende manier om zomerinkomen te verdienen en tegelijkertijd nieuwe onderwijsvaardigheden te ontwikkelen.

Vereisten: Er is geen ervaring vereist voor deze functie, behalve dat je goed met kinderen kunt werken en kennis van de sport of activiteiten die je gaat coachen. Een antecedentenonderzoek kan nodig zijn.

Gerelateerd: Hoe word je een coach

4. Testscorer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 14,73 per uur

Primaire taken: Studenten op alle onderwijsniveaus worden het hele jaar door getoetst. Veel particuliere bedrijven of overheidsinstanties zullen tijdelijke testscorers inhuren om te helpen bij het scoren van testbatches.

Vereisten: Bedrijven hebben doorgaans een bachelordiploma nodig met vakkennis en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

5. Nanny

Nationaal gemiddeld salaris: $15,29 per uur

Primaire taken: Met school uit voor de zomer, kunnen werkende ouders overdag een oppas nodig hebben. Nannies bieden consistente kinderopvang door kinderen te voeden, in bad te doen en een dutje te doen. Ze organiseren en houden toezicht op activiteiten zowel binnen als buiten het huis.

Vereisten: Ouders vertrouwen vaak op kindermeisjes voor een betrouwbare vorm van vervoer en ervaring met de zorg voor kinderen. Veel ouders zullen onder de indruk zijn van een oppaskandidaat met een onderwijsachtergrond.

Gerelateerd: Hoe word je een oppas in 7 stappen

6. Leraar Engels

Nationaal gemiddeld salaris: $ 19,75 per uur

Primaire taken: deze lonende baan in het zomeronderwijs kan verschillende vormen aannemen: persoonlijk of online, in groepen of één op één.

Vereisten: Sommige bedrijven hebben mogelijk een eenmalige certificering voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal (TEFL) nodig, die ongeveer drie maanden in beslag neemt.

Gerelateerd: Hoe word je een ESL-leraar?

7. Online instructeur

Nationaal gemiddeld salaris: $20,21 per uur

Primaire taken: Er zijn veel scholen, bedrijven en educatieve platforms waar je in de zomer door kunt gaan met lesgeven, of het nu gaat om academici, zakelijke vaardigheden of een aantal hobby's waar mensen tijdens de zomermaanden tijd voor hebben.

Vereisten: het verschilt per instelling, maar instructeurs moeten expertise hebben in het onderwerp dat ze doceren.

8. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 25,29 per uur

Primaire taken: bijles in de zomer is een andere geweldige optie voor leraren. Bijles biedt flexibiliteit en een verscheidenheid aan onderwijsopties en is beschikbaar op alle onderwijsniveaus, van fonetiek en lezen tot geavanceerde wiskunde, lessen voor gevorderden en studiemateriaal. Er zijn ook verschillende bijlesopties voor SAT- en ACT-voorbereidingslessen. Bijles kan plaatsvinden in een bijlescentrum, bij de student thuis of online.

Vereisten: Hoewel een diploma over het algemeen de voorkeur heeft, moet je op zijn minst een gevorderd begrip hebben van elk onderwerp dat je bijles geeft.

9. Freelance schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $29,09 per uur

Primaire taken: Als je een passie hebt voor een onderwerp en schrijft en verhalen vertelt, is freelance schrijven een geweldige parttime vakantiebaan voor docenten. Leraren Engels en schrijven kunnen de overstap gemakkelijk maken, maar anderen kunnen hun vakkennis ook vertalen naar een freelance baan met schrijfoefening. Er zijn schrijfopdrachten beschikbaar voor publicaties, lokale nieuwsuitzendingen, reclamebureaus en marketingbureaus.

Vereisten: u moet vaak slagen voor een proeve van bekwaamheid of een schrijfportfolio indienen om freelance schrijfopdrachten te verkrijgen.

Gerelateerd: Freelance schrijven: een gids om aan de slag te gaan als freelance schrijver

10. Adjunct-hoogleraar

Nationaal gemiddeld salaris: $38,21 per uur

Primaire taken: net zoals je een zomerschool zou kunnen geven in het K-12-klaslokaal, heeft je plaatselijke universiteit misschien zomerschoolleraren nodig. Net zoals het geven van een enkel vak gedurende het schooljaar, ontwerpt een adjunct-instructeur een curriculum, leidt discussies en beoordeelt opdrachten.

Vereisten: De meeste hogescholen vereisen dat instructeurs een masterdiploma hebben en geven de voorkeur aan instructeurs die ervaring hebben met studenten of gepubliceerd zijn in academische kringen.

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een adjunct-professor

Bijbanen voor docenten

Hoewel je misschien hoopt om je overdraagbare onderwijsvaardigheden toe te passen en uit te breiden tijdens je zomerbaan, is het soms belangrijk om gewoon een tweede, flexibel inkomen te hebben. Misschien wil je zelfs gewoon een pauze van academici en lesgeven. Hier zijn vier meer voorkomende bijbanen die niet veel extra training vereisen.

1. Server

Nationaal gemiddeld salaris: $ 10,92 per uur

Primaire taken: Een van de meest voorkomende zomerbanen die er zijn, is die van de restaurantserver. De voedingsmiddelen- en drankenindustrie heeft doorgaans een hoge omloopsnelheid, wat betekent dat er bijna altijd vacatures beschikbaar zijn. Hoewel sommige restaurants weinig tot geen ervaring nodig hebben, hebben gastronomische restaurants misschien een rijke achtergrond in de dienstverlenende sector nodig. Het initiële loon kan laag zijn, maar banen bij restaurants met een groot volume kunnen een hoog verdienpotentieel hebben met fooien.

Vereisten: Uitstekende mensen en vaardigheden op het gebied van klantenservice zijn een must. Hoewel de meeste restaurants ervaren servers zoeken, is ervaring niet vereist.

2. Barista

Nationaal gemiddeld salaris: $ 11,35 per uur

Primaire taken: Veel lokale coffeeshops en -ketens hebben openingen voor individuen om een ​​verscheidenheid aan thee, espressodranken, gebak en andere etenswaren en dranken te serveren. Ervaring in een restaurant of andere dienstverlenende sector heeft de voorkeur maar is niet vereist.

Vereisten: Trainingen op locatie worden door de meeste bedrijven gegeven.

 1. CV-editor

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,43 per uur

Primaire taken: Miljoenen mensen werken hun cv regelmatig bij om de aandacht van werkgevers te trekken voor nieuwe vacatures. CV schrijven is moeilijk, dus veel mensen hebben hulp nodig bij het maken van een document dat opvalt in een stapel applicaties. Er is veel vraag naar cv-editors en de rol is vaak bevredigend omdat je anderen helpt de banen te krijgen die ze willen.

Vereisten: er is geen eerdere ervaring vereist, maar online bronnen kunnen uw vaardigheden voor het schrijven van cv's verbeteren.

4. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 13,85 per uur

Primaire taken: Klerken voor gegevensinvoer zijn enkele van de meest populaire zomerbanen voor leraren. Veel bedrijven hebben voortdurend mensen nodig die informatie in spreadsheets kunnen invoeren voor organisatorische, informatieve en onderzoeksdoeleinden.

Vereisten: hoewel sommige functies voor gegevensinvoer complex zijn, zijn er veel ook op instapniveau, wat het gemakkelijker maakt om een ​​baan te vinden met weinig tot geen ervaring. Taken voor gegevensinvoer zijn persoonlijk en online beschikbaar voor maximale flexibiliteit.

Gerelateerd: Alles wat u moet weten over zomerbanen

Meer vakantiejobs en bijbaantjes voor leraren

Hier is een uitgebreide lijst met bijbanen die leraren tijdens de zomervakantie of in hun vrije tijd kunnen aannemen:

 • Barman
 • Blogger
 • Hondenuitlater
 • Voedselkoerier
 • Gastheer van het restaurant
 • tuinarchitect
 • Badmeester
 • Boekhandelaar
 • Retail medewerker
 • Gids

About author

Annemiek Harmelingh

De zomer biedt leraren de mogelijkheid om een tijdelijk of aanvullend inkomen toe te voegen aan deze anders vrije tijd. In dit artikel sommen we 25 banen op waar docenten hun vaardigheden tijdens de zomervakantie kunnen overdragen of anderszins het rooster van een docent kunnen aanvullen.


Scroll to Top