Blog

een baan zoeken

25 Veelgevraagde Taken Die U Vanuit Huis Kunt Doen: Of Waar U Maar Wilt

Dankzij videoconferenties en adaptieve communicatietechnologie is het traditionele werkomgevingslandschap uitgebreid, waardoor meer werknemers thuis kunnen werken. "Naar het werk gaan" hoeft niet langer een lang woon-werkverkeer of een strak schema te omvatten.

Als u de beschikbare opties begrijpt, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over uw toekomstige carrière. In dit artikel leggen we de voordelen van thuiswerken uit en geven we je een lijst met 25 banen die je vanuit huis kunt doen, hun gemiddelde salaris en hun primaire taken.

Gerelateerd: Q&A: Wat is werken op afstand?

25 thuiswerkbanen waar nu veel vraag naar is

Het kan overweldigend lijken om een ​​legitieme baan te vinden die u vanuit huis kunt doen en die bij uw planning en financiële behoeften past. Hier is een lijst met banen die u vanuit huis kunt doen, met gemiddelde salarissen, primaire taken en verantwoordelijkheden en bedrijven die nu mensen aannemen. Houd er rekening mee dat de onderstaande gemiddelde salarissen zijn opgenomen op basis van Carrieree Salarissen en op elk moment kunnen worden gewijzigd.

1. Medewerker gegevensinvoer

Nationaal gemiddeld salaris: $ 32.229 per jaar

Primaire taken: Een medewerker voor gegevensinvoer op afstand of een gegevensinvoerspecialist kan rechtstreeks voor een bedrijf of als contractant werken vanaf een computer op de locatie van hun keuze. Het invoeren van gegevens omvat vaak het invoeren van grote hoeveelheden informatie op de server van een bedrijf. Typesnelheid en nauwkeurigheid zijn vaardigheden om in deze positie aan te scherpen.

Bedrijven die nu inhuren: Smart Data Solutions, Guidehouse, MCI Careers

2. Evenementenplanner

Nationaal gemiddeld salaris: $ 40.391 per jaar

Primaire taken: een externe evenementenplanner kan vanuit zijn thuiskantoor werken, als werknemer of als onafhankelijke adviseur, en alle aspecten van een succesvol evenement plannen, organiseren en plannen. Evenementen variëren in grootte en formaliteit en vereisen vaak muziek, catering, entertainment en decoraties. Veelvoorkomende voorbeelden van evenementen zijn bruiloften, babyshowers, bedrijfsmixen, bedrijfsfeesten en releaseparty's. Uitstekende communicatieve vaardigheden, organisatorische vaardigheden en vindingrijkheid zijn belangrijke vaardigheden in een succesvolle evenementenplanner.

Bedrijven die nu inhuren: The Workcast Corporation, EventTip, Amazingco

Gerelateerd: Hoe word je een evenementenplanner

3. Vertegenwoordiger medische facturering

Nationaal gemiddeld salaris: $ 30.345 per jaar

Primaire taken: vertegenwoordigers van medische facturering communiceren met verzekeringsmaatschappijen om betalingen voor patiëntendiensten te ontvangen. Aangezien de meeste van hun verantwoordelijkheden per telefoon of e-mail worden gedaan, worden vertegenwoordigers van medische facturering vaak ingehuurd als externe werknemers. Veel werkgevers geven de voorkeur aan gecertificeerde factureerders, maar voor certificering zijn meestal maar een paar cursussen nodig.

Bedrijven die nu in dienst nemen: Amedisys, AMN Healthcare, Priority Management Group

Gerelateerd: Hoe u thuis medische facturerings- en coderingstaken kunt vinden

5. Medische codeur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.639 per jaar

Primaire taken: medische codering verschilt van medische facturering, hoewel ze vaak worden gegroepeerd in certificeringstrainingen en functietitels. Een codeur beoordeelt de aantekeningen van het medisch personeel over het bezoek van een patiënt en vertaalt de behandeling en procedures naar de juiste factuurcodes voor nauwkeurige facturering en betaling. Doorgaans moeten medische codeurs slagen voor het Certified Professional Coder-certificeringsexamen om hun certificaat te ontvangen en concurrerend te worden in hun vakgebied. Om als medisch coderingsspecialist te slagen, moet je detailgericht, analytisch en georganiseerd zijn.

Bedrijven die nu inhuren: HMI LLC, Ensemble Health Partners, Clinical Management Consultants

Gerelateerd: Verschillen tussen medische facturering en codering

4. Blogger

Nationaal gemiddeld salaris: $ 27.352 per jaar

Primaire taken: Bloggers schrijven online over producten, diensten of hun specifieke interesses. Een bedrijf kan een persoon op afstand inhuren om bloginhoud te creëren als een kerntaak, of ze kunnen iemand op afstand uitbesteden als bijdrager. Bovendien, als je je eigen succesvolle blog kunt maken, promoten en onderhouden, zou je voor jezelf kunnen werken om je eigen blog te runnen. Bloggers hebben uitstekende schrijfvaardigheden nodig en moeten handig zijn met digitale en sociale media.

Bedrijven die nu in dienst nemen: Reputation Defender, Transparent Language, Emazing Group: EmazingLights/iHeartRaves/INTO THE AM

Gerelateerd: Hoe u betaald kunt worden voor een blog: de beste typen en tips

5. Klantenservicemedewerker

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47.136 per jaar

Primaire taken: Klantenservicemedewerkers communiceren met de klanten van een bedrijf via telefoon, e-mail, online chat of andere vormen van communicatie. Ze helpen bij het oplossen van problemen, luisteren naar klachten en zorgen van klanten, helpen hen bij het plaatsen van bestellingen en helpen bij terugbetalingen of omruilingen. Als je een vaste lijn in je thuiskantoor hebt en het leuk vindt om mensen te helpen bij het oplossen van problemen, zou je kunnen gedijen in de klantenservice.

Bedrijven die nu inhuren: VIPdesk Connect, Omni Interactions, Liberty Mutual Insurance

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een klantenservicemedewerker

6. Transcriptionist

Nationaal gemiddeld salaris: $ 29.182 per jaar

Primaire taken: Een transcriptionist zet audiobestanden om in een tekstueel formaat. Hiervoor luisteren ze naar een opgenomen dictaat of vergadering, interpreteren ze en vertalen ze naar een geschreven formaat of document. Het is niet ongebruikelijk dat individuele bedrijven een leverancier inhuren om hun transcriptiebehoeften af ​​te handelen. Transcriptionisten die voor deze bedrijven werken, worden vaak ingehuurd als externe contractanten die per getranscribeerde minuut worden betaald.

Mogelijk moet u goedkope of gratis software downloaden om te helpen bij het transcriptieproces. Sommige transcriptieniches, zoals medische of juridische transcriptie, vereisen mogelijk een speciale training, maar alle transcriptionisten moeten goede luistervaardigheden hebben en een uitzonderlijke typsnelheid en nauwkeurigheid.

Bedrijven die nu inhuren: SpeakWrite, Allegis Transcription, Aquity

Gerelateerd: Uw gids voor online transcriptietaken

7. Belastingvoorbereider

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.779 per jaar

Primaire taken: Belastingvoorbereiders helpen particulieren en bedrijven bij het vinden van potentiële belastingverminderingen, zorgen voor de juistheid van alle financiële informatie en voltooien belastingaangiften voor de deadline. Belastingadviseurs zorgen er ook voor dat belastingaangiften voldoen aan verschillende beleidslijnen, wet- en regelgeving. Houd er rekening mee dat hoewel de meeste bedrijven, particulieren en belastingvoorbereidingsbedrijven aannemers inhuren om op afstand te werken, ze vaak pas in de buurt van het belastingseizoen inhuren. EA-certificering wordt sterk aanbevolen.

Bedrijven die nu inhuren: Creative Financial Staffing, Intuit, Dorsey & Whitney

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een belastingvoorbereider

8. Animator

Nationaal gemiddeld salaris: $ 33.883 per jaar

Primaire taken: Animators creëren meerdere afbeeldingen die de illusie van beweging wekken wanneer ze snel achter elkaar worden verplaatst. Er zijn veel niches binnen animatie, van flash-animators tot 3D-modellering.
Animators kunnen werken in reclame, film en televisie, videogames of op websites. Animators worden soms gecontracteerd voor grote producties voor de duur van dat project. Afhankelijk van je concentratiegebieden, heb je misschien een wat geavanceerde computerwerkplek nodig in je thuisstudio, uitgerust met verschillende software.

Bedrijven die nu in dienst nemen: Darwin AI, Ascent Media, NineSixtyNine Creative

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een animator

9. Kwaliteitsborgingstester:

Nationaal gemiddeld salaris: $ 53.385 per jaar

Een tester voor kwaliteitsborging, of QA-tester, kan voor veel soorten bedrijven in verschillende hoedanigheden werken om de bugbestendige functionaliteit te garanderen van een product dat meestal een website, software of videogame is. Veel QA-testers kunnen vanuit huis werken, ingehuurd voor projecten terwijl nieuwe systemen worden gemaakt of bijgewerkt. Een QA-tester heeft onophoudelijke aandacht voor detail, vloeiendheid met technologie nodig en kan, afhankelijk van het project, vaardigheid in een bepaalde codeertaal nodig hebben.

Bedrijven die nu inhuren: RTX, Columbian Financial Group, Precision Systems

Gerelateerd: Gids voor kwaliteitsborging

10. Virtuele assistent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.773 per jaar

Primaire taken: Virtuele assistenten voeren administratieve en technische taken uit voor hun klanten. Vanuit het comfort van hun thuiskantoor kunnen ze e-mails en telefoontjes beantwoorden, reisarrangementen maken en klantvergaderingen plannen. Virtuele assistenten gebruiken hun communicatieve en technologische vaardigheden dagelijks.

Bedrijven die nu inhuren: Excell Careers, BELAY Solutions, Stuff Inc.

Gerelateerd: Hoe word je een virtuele assistent

11. Boekhouder

Nationaal gemiddeld salaris: $ 37.856 per jaar

Primaire taken: Boekhouders houden de financiële transacties van een bedrijf bij, zoals de aankopen, verkopen en betalingen aan andere personen of organisaties. Boekhouders bereiden rekeningen voor, verwerken betalingen, maken financiële rapporten en stemmen rapporten af ​​indien nodig. Als je goed bent met cijfers en nauwkeurig bent, kan dit een veelbelovende thuiswerkgelegenheid voor je zijn.

Bedrijven die nu inhuren: Mint House, Accounting Principals, Supporting Strategies

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een boekhouder

12. Grant-schrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.484 per jaar

Primaire taken: Grant-schrijvers werken vaak als onafhankelijke freelancers vanuit huis. Ze bereiden en dienen voorstellen voor financiering van verschillende entiteiten zoals stichtingen of ministeries in. Ze houden subsidiekalenders bij, communiceren met potentiële donateurs en zoeken naar nieuwe financieringsmogelijkheden. Subsidieschrijvers hebben sterke schrijfvaardigheden en een gedegen kennis van non-profitorganisaties en fondsenwerving.

Bedrijven die nu inhuren: Dascena, Fountain House, Salas O'Brien

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Grant-schrijver

13. Grafisch ontwerper

Nationaal gemiddeld salaris: $ 41.856 per jaar

Primaire taken: Grafisch ontwerpers kunnen werken als onafhankelijke contractanten of als onderdeel van creatieve teams. Ze creëren visuele concepten door typografie, afbeeldingen of motion graphics te combineren.

Op basis van de richtlijnen van de klant bedenken ze visuals en maken ze verschillende ontwerpen. Grafisch ontwerpers ontwerpen webpagina's, logo's, menu's, brochures, uithangborden en ander promotie- of brandingmateriaal. Om op functies te solliciteren, wordt aanbevolen dat grafisch ontwerpers professionele werkportfolio's bijhouden.

Bedrijven die nu inhuren: Darwin AI, Windstream, Aquent

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een grafisch ontwerper

14. Beheer van sociale media

Nationaal gemiddeld salaris: $ 44.425 per jaar

Primaire taken: Veel bedrijven besteden externe sociale media-professionals uit. Socialmediamanagers houden toezicht op de socialemediakanalen van een bedrijf. Ze reageren op opmerkingen, ontwikkelen socialemediacampagnes en creëren inhoud voor elk van de socialemediaplatforms van het bedrijf. Over het algemeen fungeren ze als de stem van het merk en helpen ze bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren.

Bedrijven die nu inhuren: Onward Search, NextGen Agency, Minted

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een Social Media Manager

15. Vertaler

Nationaal gemiddeld salaris: $ 46.782 per jaar

Hoofdtaken: Vertalers zetten geschreven tekst om van een brontaal naar een doeltaal. Om dit te doen, interpreteren ze de betekenis van het materiaal en zetten het om in een tweede taal, en dat alles met behoud van de betekenis van de oorspronkelijke boodschap.

Bedrijven die nu inhuren: Globo, World Services, Americorps

16. Online leraar

Nationaal gemiddeld salaris: $ 47,154 per jaar

Primaire taken: Virtuele leraren zijn nodig in verschillende hoedanigheden om verschillende onderwerpen te onderwijzen. Als docent bereid je lesplannen voor en geef je ze, dien je toetsen af ​​en beoordeel je ze en geef je huiswerk op om studenten te helpen de stof te leren. Docenten stimuleren de deelname van leerlingen en bewaken de voortgang van de leerlingen. Wanneer ze vanuit huis werken, geven ze vaak les via video-oproepplatforms.

Tegenwoordig is er ook veel mogelijkheid om vanuit huis online Engels te onderwijzen. Interpersoonlijke en organisatorische vaardigheden zijn nuttig voor docenten, en natuurlijk geavanceerde kennis in een bepaald onderwerp. Afhankelijk van de leeftijdsgroep van je klas kan goed werken met kinderen ook een noodzaak zijn.

Bedrijven die nu in dienst nemen: ZebraEnglish, 4/4 School of English, ECORSE Public Schools

Gerelateerd: Hoe word je een online leraar

17. Reisbureau

Nationaal gemiddeld salaris: $ 36.506, per jaar

Primaire taken: Reisbureaus verstrekken reis- en toeristengerelateerde informatie om individuen en bedrijven te helpen bij het plannen van accommodatie en vervoer tijdens het reizen. Reisbureaus geven ook hun advies en meningen over verschillende toeristische attracties en evenementen. Een succesvol reisbureau is een goede communicator en probleemoplosser.

Bedrijven die nu inhuren: MST, BCD Travel, GOGO Careers

Gerelateerd: Hoe word je een reisagent vanuit huis

18. Docent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 50.544 per jaar

Primaire taken: Docenten helpen studenten door hen te helpen met hun schoolwerk in verschillende vakken. Virtuele docenten hebben verschillende opties in hoe ze lesgeven. Ze kunnen persoonlijke sessies thuis of in een plaatselijke coffeeshop of bibliotheek organiseren. Virtuele docenten kunnen ook lesgeven voor online bijlesdiensten. Als je goede interpersoonlijke vaardigheden en kennis van een schoolvak hebt, zou je een uitstekende tutor kunnen zijn. Docenten werken ook vaak met jongeren.

Bedrijven die nu inhuren: Tutors.com, Varsity Tutors, Lindamood-Bell Learning Processes

Gerelateerd: Leer meer over het zijn van een bijlesdocent

19. Recruiter

Nationaal gemiddeld salaris: $56.937 per jaar

Primaire taken: Recruiters helpen bij het vinden en aantrekken van sollicitanten voor hun bedrijfsklanten. Met behulp van databases, sociale media en netwerken stellen recruiters een selecte groep sollicitanten samen. Recruiters interviewen en selecteren ook de beste kandidaten voor de openstaande vacatures van een bedrijf. Een recruiter heeft uitstekende communicatieve vaardigheden nodig en het vermogen om een ​​sterk netwerk te onderhouden.

Bedrijven die nu inhuren: Twilio, Primera Blue Cross, Kelly Services

Gerelateerd: Werven en aannemen wanneer u op afstand bent

20. Redacteur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 57.364 per jaar

Primaire taken: Redacteuren beoordelen geschreven inhoud op grammatica, spelling, interpunctie en leesbaarheid. Ze zorgen er ook voor dat de inhoud voldoet aan de specifieke vereisten en nauwkeurigheid van de stijlgids. Een redacteur kan fulltime voor een bedrijf werken, maar op afstand, als traditionele werknemer of onafhankelijke contractant. Een goede redacteur heeft oog voor detail en een uitzonderlijke beheersing van de taal.

Bedrijven die nu in dienst nemen: The Washington Post, Cambium Learning Group, Aquent

Gerelateerd: Hoe word je een redacteur

21. Verzekeringsagent

Nationaal gemiddeld salaris: $ 59.657 per jaar

Primaire taken: Verzekeringsagenten zoeken naar verkoopkansen voor verschillende verzekeringsplannen en verkopen verzekeringspolissen aan hun klanten en beheren verschillende klanten. Ze streven ernaar hun klantenbestand uit te breiden, claims op te sporen en eventuele polisverlengingen af ​​te handelen.

Bedrijven die nu inhuren: Reliable Insurance Solutions, Farmers Insurance Group, e-Telequote Insurance

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een verzekeringsagent

22. Tekstschrijver

Nationaal gemiddeld salaris: $61,837 per jaar

Primaire taken: Copywriters creëren promotionele geschreven inhoud, hetzij als werknemer of als onafhankelijke contractant. Ze schrijven boeiende teksten om producten of diensten te verkopen of om consumenten over een bepaalde kwestie voor te lichten. Copywriters werken voor individuele bedrijven of bureaus en creëren content voor websites, e-mails, nieuwsbrieven, posts op sociale media en meer.

Bedrijven die nu inhuren: Aquent, Bustle, Dell Technologies

Gerelateerd: Vraag een loopbaancoach: "Hoe word ik een freelance tekstschrijver?"

23. Coördinator klinisch onderzoek

Nationaal gemiddeld salaris: $64,959 per jaar

Primaire taken: Klinische onderzoekscoördinatoren beheren klinische onderzoeken, verzamelen gegevens en informeren deelnemers over onderzoeksdoelstellingen. Ze rekruteren en screenen ook deelnemers, beheren vragenlijsten, promoten proeven en brengen verslag uit over de dagelijkse werking van het onderzoek. Professionals met mensen, organisatorische en analytische vaardigheden gedijen goed in dit vak.

Bedrijven die nu inhuren: One Call, Kelly Services, Duke University

Gerelateerd: Hoe word je een coördinator voor klinisch onderzoek?

24. Adviseur

Nationaal gemiddeld salaris: $ 69.928 per jaar

Primaire taken: Consultants voorzien bedrijven van advies en suggesties om hun algemene structuur en werkwijzen te helpen verbeteren. Ze doen onderzoek, interviewen medewerkers en voeren enquêtes uit om het bedrijf beter te begrijpen.

Consultants analyseren ook statistieken en vinden manieren om bedrijfsproblemen op te lossen. Op basis van de informatie die ze verzamelen, bepalen ze mogelijke strategieën en presenteren deze informatie en hun suggesties aan het managementteam en de aandeelhouders van het bedrijf.

Bedrijven die nu inhuren: CSAA Insurance Group, Verity Credit Union, United Health Group

Gerelateerd: Hoe word je een freelance consultant

25. Webontwikkelaar

Nationaal gemiddeld salaris: $78,223 per jaar

Hoofdtaken: Webontwikkelaars zijn gespecialiseerd in internetontwikkeling. Ze creëren de lay-out van een website en integreren verschillende visuele elementen. Webontwikkelaars gebruiken hun kennis van verschillende programmeertalen zoals JavaScript of Python om een ​​gebruiksvriendelijke ervaring te creëren en eventuele codeerfouten op te lossen.

Bedrijven die nu inhuren: Dragonfly Designs, Hyland Software, PEX

Gerelateerd: Meer informatie over het zijn van een webontwikkelaar

Zes stappen om u te helpen een thuiswerkbaan te krijgen

Nadat u uw zoekopdracht hebt beperkt tot het door u gekozen pad, voert u deze stappen uit om u voor te bereiden op een thuiswerkpositie.

  1. Zorg dat je aan de kwalificaties voldoet. Of uw favoriete werklocatie nu op kantoor of bij u thuis is, u zult altijd een soort van vaardigheden nodig hebben. Mogelijk hebt u een bepaalde opleiding of certificering nodig om een ​​competente en competitieve kandidaat te zijn.
  2. Maak je cv. Wanneer u zich voorbereidt op het zoeken naar een nieuwe baan, moet u altijd een bijgewerkt cv en een begeleidende brief hebben die is afgestemd op uw favoriete werk. Bij werken op afstand ontmoet u uw werkgever misschien nooit persoonlijk, dus uw schriftelijke uitwisselingen kunnen uw enige kans zijn om uzelf te vertegenwoordigen.
  3. Bereid je voor op het gesprek. Als u van plan bent om offsite te werken, moet u bereid zijn om offsite te interviewen. Zorg voor goede mobiele telefoon- en internetverbindingen. Zelfs als u op afstand een interview houdt, moet u er zeker van zijn dat u er professioneel uitziet - en dat geldt ook voor alle achtergronden die u kunt zien of horen tijdens een video- of telefonisch interview.
  4. Doe je onderzoek. Naast het onderzoeken van het bedrijf om er zeker van te zijn dat u aan de kwalificaties voldoet en goed kunt presteren tijdens het interview, moet u ook nadenken over hoe u oplichting het beste kunt voorkomen. Geef nooit uw persoonlijke gegevens door in verdachte omstandigheden.
  5. Maak je werkstation klaar. Uw thuiskantoor moet net zo functioneel zijn als een traditionele werkruimte, dus zorg ervoor dat u over het kantoormeubilair, de toepasselijke software, vergadermogelijkheden en branchetools beschikt die nodig zijn voor uw werk.
  6. Houd jezelf verantwoordelijk. Ook als je een traditionele werkvorm hebt en regelmatig contact hebt met een team of management, ben je als je vanuit huis werkt veel meer verantwoordelijk voor jezelf. In omgevingen waar uw werk of planning volledig in uw eigen tempo is, moet u mogelijk een gedetailleerd plan maken om gefocust en gemotiveerd te blijven.

Verwant: Hoe u gefocust kunt blijven als u vanuit huis werkt


About author

Willemijn Burks

Dankzij videoconferenties en adaptieve communicatietechnologie is het traditionele werkomgevingslandschap uitgebreid, waardoor meer werknemers thuis kunnen werken. "Naar het werk gaan" hoeft niet langer een lang woon-werkverkeer of een strak schema te omvatten.


Scroll to Top